✍ این ربات مجهز به #هوش_مصنوعی که در نمایشگاه CES 2024 معرفی خواهد شد، قابلیتهای گستردهای دارد مانند تماشای حیوان خانگی شما در هنگامی که در خانه نیستید.
🟣مانند الکسا یا اپل هوم پاد، #ربات الجی همچنین میتواند آب و هوا را اعلام کند یا نکات مدنظرتان را به شما یادآوری کند.ربات الجی از چیپ Robotics RB5 Qualcomm بهره میبرد که ترکیبی از قابلیتهای #سختافزاری و #نرمافزاری را در دسترس شما قرار میدهد.
🔴برخی از این قابلیتها عبارتند از توانایی تشخیص چهره و صدا، #پردازش احساسات اطرافیان و شرکت در گفتگوها. به گفته الجی، این ربات میتواند به شما خوشامد بگوید، احساسات شما را #تجزیهوتحلیل کند و برای تغییر خلقوخوی شما #موسیقی پخش کند.
🗣همچنین به لطف پاهای مفصلی که دارد، حتی میتواند وضعیت بدن خود را #تغییر دهد.از آنجاییکه ربات الجی میتواند بهطور آزادانه حرکت کند، میتوانید آن را طوری برنامهریزی کنید که از حیوانات خانگی شما مراقبت کند و درصورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرعادی، #اعلانهایی را روی #گوشی هوشمندتان ارسال کند.
@science_ai
✍این #استارتاپ مدعی است که اولین #هولوگرام با وضوح مشابه چشم انسان را ایجاد کرده. اولین هدف این فناوری، #بازیهای VR است.
🟣استارتاپ بریتانیایی VividQ ادعا میکند که اولین هولوگرام با وضوح مشابه شبکیه #چشم انسان را ایجاد کرده است.
🔴اولین هدف این فناوری، بازیهای VR است.استارتاپ VividQ میگوید این دستاورد نقطه عطفی است که هولوگرام با آن اکنون میتواند با وضوحی در حد چشم انسان مطابقت داشته باشد.
🗣 این شرکت اضافه میکند که نتیجه این دستاورد، تجربه دیدن طبیعیتر از هر زمان دیگری است. VividQ قصد دارد این #فناوری را در نسل بعدی هدستهای واقعیت مجازی به کار گیرد.برای ایجاد هولوگرام، این شرکت امواج نور را برای نمایش اشیا در فضای سهبعدی مهندسی میکند.
✅ این #تکنیک نحوه دیدن اجسام را بهبود میبخشد. استارتاپ VividQ #تصاویر تولیدشده توسط #کامپیوتر را از طریق #نمایشگر 4K با کارایی بالا نمایش میدهد.
🟣در نتیجه، اشیای هولوگرافی سهبعدی را میتوان در هر فاصلهای در محدوده کانونی شخص قرار داد. سپس کاربران میتوانند بهصورت طبیعی فوکوس را بین اشیا تغییر دهند.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️از #هوش_مصنوعی خواستیم لحظهی تولد امام علی(ع) رو نشون بده!
@science_ai
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: مجلس دوازدهم باید برای خطرات و آسیبهای #هوش_مصنوعی قوانینی وضع کند.
@Farsna - Link
@science_ai
زلفی گل:
سند ملی #هوش_مصنوعی ایران در حال تدوین است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: احکام بسیار اثر گذاری در برنامه هفتم توسعه مصوب شده که با عملیاتی شدن آن گامهای موثری در مسیر پیشرفت آموزش عالی کشور برداشته میشود.
@science_ai
بیشترین بهرهوری در کشاورزی با استفاده از #هوش_مصنوعی!
عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اولین مزیت هوش مصنوعی در کشاورزی را استفاده از کمترین نهاده با بیشترین بهره وری عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای عطری عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اولین مزیت هوش مصنوعی در کشاورزی را استفاده از کمترین نهاده با بیشترین بهره وری عنوان کرد.
آقای عطری با بیان اینکه: بیش از ۲۰ سال در حوزه گیاه پزشکی مربوط به تحقیقات کشاورزی فعالیت کرده است گفت: از سال ۱۳۹۶ به صورت جدی و حرفه ایتر در بحث مربوط به کشاورزی هوشمند و کشاورزی دیجیتال مشغول به فعالیت هستم.
@science_ai
سوال: تعریف کلی از #هوش_مصنوعی بفرمایید؟
عطری : کاربرد فناوریهای نوین و تکنولوژیهای نوین را در بخش کشاورزی که شامل استفاده از #اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در کشاورزی است به منظور افزایش بهره وری و کارآیی در این بخش را تحت عنوان کشاورزی هوشمند یا کشاورزی دیجیتال نام میبرند.
@science_ai
سوال: اکنون جایگاه کارکرد #هوش_مصنوعی در کشاورزی ما کجاست؟
عطری: آمار دقیق و مدونی نداریم، اما واقعیت امر این است که با توجه به تجربه و سابقه من در طول شش هفت سال گذشته فکر میکنم بسیار بسیار پایین است، چون هنوز ما نتوانستیم در سطح ملی این را به نحوی جا بیاندازیم که چه به لحاظ هزینه و چه به لحاظ اهمیت در بین بهره برداران بتواند جایگاه خودش را پیدا کند.
عطری: من فکر میکنم لازم است که اول دو مطلب مهم را مطرح کنم که بعد بتوانیم در ارتباط با هوش مصنوعی در کشاورزی را بهتر بتوانم توضیح دهم و جواب سوال شما را بدهم. اولاً هوش مصنوعی یک ابزار است یعنی به عنوان یک ابزاری است که به شما کمک میکند در انجام تصمیم گیری تان، حالا در هر حوزهای در کشاورزی چه در حوزه کاشت، داشت، برداشت، چه در دامداری، چه در ارتباط طیور و بخشهای مختلف. نکته بعدی که مهم است این است که هوش مصنوعی خودش به ذات چیزی نیست، هوش مصنوعی براساس دادهها و اطلاعاتی که شما در اختیارش میگذارید به نوعی به شما کمک میکند به عنوان یک #ابزار و شما را راهنمایی میکند و به نوعی حتی پیشنهاد میدهد در آینده که چه کاری انجام شود
@science_ai
حوزه هایی مانند #هوش_مصنوعی و علوم داده باید به طور جدی در مسیر توسعه قرار گیرند
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر #دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: حوزه هایی مانند هوش مصنوعی و علوم داده باید به دور از تبلیغات اغراق شده، به طور جدی در مسیر توسعه قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر داریوش کیانی در رویداد روز داده کاوی و هوش مصنوعی (امیرکبیر دی دی) که به همت انجمن علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با بیان اینکه برخی از علوم با تبلیغات اغراق شده و سطحی از مسیر اصلی خود دور می شوند، افزود: باید با بینش و دانش عمیق و وسیع اساتید مجرب حوزه ریاضیات و علوم کامپیوتر، اقداماتی صورت گیرد که شاخه هایی چون هوش مصنوعی و علوم داده با دریافت عادلانه منابع در مسیر توسعه حرکت کنند.
وی گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند شور و نشاط علمی بیشتری را در بین علاقه مندان به این حوزه ها، به ویژه دانشجویان عزیز، ایجاد کند.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حوزه هایی مانند دیتا ماینینگ و هوش مصنوعی را از مهمترین زمینهها برای #پیشرفت جامعه جهانی توصیف کرد و افزود: این علوم قطعا پشتوانه ریاضی عمیقی را می طلبند و خوشبختانه در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خوبی و روشنی این ارتباط و عمق یافت می شود.
@science_ai
🔹 جعل تاریخ در روز روشن/ دیگر به دیده اعتمادی نیست!
🔸 گروهی از #کاربران با کمک #ابزارهای #هوش_مصنوعی مشغول خلق تصاویر واقعگرایانه رویدادهایی هستند که وجود خارجی نداشتهاند.
🔸 با توجه به این که ابزار مطمئنی برای تشخیص تصاویر واقعی از غیرواقعی وجود ندارد، گسترش این تصاویر میتواند آسیب بزرگی به اعتماد عمومی وارد کند و حتی در مواردی موجب هراس اجتماعی شود. ساعاتی قبل گروهی از فعالان حوزه فناوری در نامهای خواستار توقف موقت توسعه #ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی شدند. آنها معتقدند این ابزارهای میتوانند بشریت را در معرض ریسک قرار دهند.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 طراح سابق #اپل دستگاه پوشیدنی را به نمایش گذاشت که میتواند جایگزین #گوشیها شود
🔸طراح سابق اپل و همبنیانگذار #استارتاپ Humane، در جریان TED ۲۰۲۳ یک #گجت پوشیدنی مبتنی بر #هوش_مصنوعی را به نمایش گذاشت که بیشباهت به ابزارهای فیلمهای علمی-تخیلی نیست.
🔸این گجت که درحقیقت یک پروژکتور مبتنی بر #چتبات ChatGPT است، قابلیتهایی مانند #تماسگرفتن و #پاسخ به تماسها و #ترجمه متن را برایتان فراهم میکند، البته روی کف دستتان!
@science_ai