🔸همهچیز درباره MS🔸
✻ رویداد علمی بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) در مشهد به همت اتحاد زیستشناسان ایران (شعبه خراسان)، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، آکادمی نوروساینس ایران و سایر حامیان علمی، دوشنبه، ۵ خردادماه ۱۴۰۴، در تالار فردوسی فرهنگسرای جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد.
✔️ در این برنامه، دکتر شادی زمانیان (دبیر علمی رویداد) به بررسی پاتولوژی، علائم و شناخت بالینی بیماری اماس، دکتر مهناز فرشچیان به تبیین ابعاد روانشناختی این بیماری، دکتر رزیتا خداشاهی درباره موضوع نقش عفونتها در نقص ایمنی و پیوند، دکتر مجید مجرد با ارائهای تخصصی به جنبههای ژنتیکی بیماری MS، خانم زهره حسینی چالشها و نکات کلیدی تغذیه در بیماران اماس و در پایان، جناب آقای سعید دانایی به نقش کلیدی کاردرمانی در بهبود کیفیت زندگی این بیماران پرداختند.
🧡 این رویداد علمی با هدف افزایش آگاهی تخصصی، تبادل تجربیات و نگاه بینرشتهای به بیماری MS برگزار شد و با استقبال چشمگیر دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان حوزه علوم پزشکی و زیستی همراه بود.
@sdjdm_ir
🔅از زادگاه فردوسی تا مزار شجریان🔅
✻ تفرّج در تاریخ
بازدید از:
🔴مقبره فردوسی
🔴طوس قدیم (دروازهها...)
🔴بقعه هارونیه
🔴مزار استاد اخوان ثالث، استاد شجریان و موزه
باهمراهی:
شادی شجیعی (دکترای ادبیات فارسی)
🗓زمان:
شنبه، ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴، ساعت ۸ الی ۱۲
📍محل حرکت:
از مقابل ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی مشهد، واقع در پردیس دانشگاه فردوسی
💳هزینه ثبت نام بازدید:
۶۰ هزارتومان برای عموم دانشجویان
۲۵ هزارتومان برای اعضای سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی
ویژه دانشجویان دختر👩🏻
جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به آیدی تلگرامی زیر پیام دهید.
@saj_sarlak
@sdjdm_ir
✨شب روشن ادبیات (۱)✨
✻ سبک هندی در خراسان، بهمناسبت پنجمین دوره جایزه ادبی محمّد قهرمان، باحضور علاقهمندان به ادبیات فارسی و پژوهشگران برگزار شد و دکترمحمود فتوحی، دکترسعید شفیعیون، دکترمهدی رحیمپور و دکترسلمان ساکت در سخنان خود، زوایای مختلف سبک هندی، ظرفیتهای آن در شعر امروز و نقش چهرههایی همچون محمد قهرمان در احیای این سبک را مورد توجه قرار دادند.
🎋در ابتدا، دکترمحمود فتوحی، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، در نشست پنجمین دوره جایزه ادبی محمد قهرمان با اشاره به سابقه کاری و روش پژوهشی محمد قهرمان و در ادامه دکترسعید شفیعیون، عضو هیئتعلمی دانشگاه اصفهان، با اشاره به اهمیت سبک هندی در شعر فارسی سخنرانی کردند.
در این رویداد، برای اولینبار، دوبیتیهای استاد محمد قهرمان در قالب مقامهای کوچهباغی و علیخانی توسط استاد غلام رسول صوفی (آواز) و استان محسن عسگریان (نوازنده دوتار شرق خراسان) به اجرا درآمد.🕯️
@sdjdm_ir