نماینده مجلس:
🔹 حافظه رسانهها و مردم آنچنان ضعیف نشده است که گفتهها و اظهارنظرهای سیاسی مسئولان را نسبت به راهاندازی این پیان رسانها و ایجاد این باور که ما از آن مراقبت میکنیم، فراموش کرده باشند. آقای آذری جهرمی سابقه این گفتمان را فراوان دارد؛ روزی در جلسه شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد ما قدرت کنترل تلگرام را داریم، با مدیران آنها صحبت کردیم و میتوانیم با یک پیامک تمامی نگرانیهای خود را برطرف کنیم. گفتند نگرانی حاکمیت نسبت به تلگرام وارد نیست و با همین ادبیات، کاربران تلگرام از کمتر از یک میلیون به چهل و چند میلیون نفر رشد پیدا کرد.
🔹 وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات از هاتگرام و تلگرام طلایی پشتیبانی میکردند و هدف آنها از ایجاد این دو پیام رسان پوشش امنیتی برای مراقبت از کاربران بود.
🔹 در زمان وزارت محمود واعظی به وزارت ارتباطات با معاونت محمدجواد آذری جهرمی و در حال حاضر نیز بارها در قالبهای مختلف در مورد ضعف و بیمیلی وزارت ارتباطات در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات تذکر دادهایم و به آنها گفتیم که ابتدا زیرساختهای این شبکه را ایجاد کنیم و پس از آن خدمات را توسعه دهیم، اما آنها عنوان میکردند جای هیچ نگرانی و ناامنی در این فضا که بر بستر اینترنت بینالملل است وجود ندارد و حتی با تمسخر و فضاسازیهای سیاسی به این تهدید بزرگ بیاعتنایی کردند.
https://gadgetnews.net/354791
@seda24
فیس بوک از یک شرکت در کره جنوبی شکایت کرده و ادعا می کند این شرکت با ۳۰ اپلیکیشن مختلف اطلاعات کاربران این شبکه اجتماعی را استخراج کرده تا در اختیار مشتریان بازاریابی خود قرار دهد.
http://www.ion.ir/News/470119
@seda24
فروشگاه اینترنتی بامیلو از ۲۱ اردیبهشت ۹۸ بهطور رسمی به کار خود پایان داد و ازاینپس، کاربران با مراجعهبه آدرس بامیلو، به وبسایت اسنپ مارکت وارد خواهند شد.
بامیلو همچنین اعلام کرده بود با تیم کوچکتر اما مصممتری، به فعالیتهای خود ادامه خواهد داد و روی کالاهای مصرفی تندمصرف (FMCG) تمرکز بیشتری خواهد کرد.
@seda24
جاویدنیا در برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» باشگاه خبرنگاران جوان:
گوگل ما را به اندازه پوسته داشتن در تلگرام هم به رسمیت نمیشناسد
وزارت ارتباطات در موارد: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، مسدودسازی فیلترشکنها و پوسته های تلگرام به وظایف خود عمل نکرده است.
https://www.yjc.ir/fa/news/6930728
@seda24
کامالا هریس، سناتور آمریکایی در مصاحبه ای اعلام کرده مقامات دولت این کشور باید احتمال تجزیه فیس بوک را بررسی کنند. همچنین او خواهان قانون گذاری برای این شبکه اجتماعی است.
هریس یکی از ۲۰ نماینده دموکراتی است که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میلادی نامزد شود. او در این باره گفت: فیس بوک رشد اقتصادی را بر علایق و مخصوصاً حریم خصوصی کاربرانش ترجیح داده است.تصور میکنم ما باید به طور جدی تجزیه فیس بوک را بررسی کنیم. افراد کمی در زندگی اجتماعی و کسب و کار خود از فیس بوک استفاده نمیکنند. بنابراین ما باید این ماهیت (فیس بوک) را به رسمیت بشناسیم. فیس بوک در حقیقت ابزاری است که تاکنون قانونمند نشده است.
@seda24