📚کتاب:
#تحریف_شناسی_عاشورا_و_تاریخ_امام_حسین_علیه السلام
👤نویسنده: #محمد_صحتی_سردرودی
📤انتشارات: #شرکت_چاپ_و_نشر_بین_الملل
🔹 کتاب تحریف شناسی عاشورا و تاریخ امام حسین(علیهالسلام)، نوشتهی محمد صحتی سردرودی، یک کتاب مرجع بسیار مفید و ارزشمند برای مطالعه تاریخ عاشورا و زندگی امام حسین (علیهالسلام) است.
🔸 در این کتاب، نویسنده با استفاده از منابع تاریخی مختلف، به بررسی تحریفاتی که در طول تاریخ بر تاریخ عاشورا و زندگی امام حسین (علیهالسلام) اعمال شدهاند، میپردازد.
لینک خرید کتاب 👇
🌐https://hajarpub.ir/product/119910/
#نشر_هاجر
https://eitaa.com/sedaratmohammad
مداحی_آنلاین_بسته_راه_چاره_دید_و_گریه_کرد_محمود_کریمی.mp3
4.54M
بسته راه چاره دید و گریه کرد
طفل بی گهواره دید و گریه کرد
#واحد🔊
#شهادت_امام_سجاد(علیهالسلام)🏴
#محمود_کریمی🎙
🏴🚩🏴
https://eitaa.com/joinchat/3112042500C0a86443bd5
👌 حمایت از مردم مظلوم فلسطین با پرچم همبستگی ایران و فلسطین 👌
https://eitaa.com/sedaratmohammad
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آه من الفراق
خودم ایرانم دلم عراق
نگرفتی از من یه سراغ
یه تعارف بهم نکردی آه
#جاماندگان 💔
#نماهنگ 📺
#مرتضی_باب 🎙
https://eitaa.com/sedaratmohammad
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
.#تفسیر_زیارت_عاشورا
⬅️قسمت 9⃣
📖«اَلسّلامُ ﻋَﻠَﯿْﮏَ ﯾﺎ اَﺑﺎ عَبْدِﷲِ» به این کلمه ی (یا) اگر دقت کنید در فرهنگ عرب برای صدا زدن هر چیز دور و نزدیکی به کار می رود. وقتی می خواهیم برای امام حسین (علیه السلام) بکار ببریم اگر بگوییم برای یک چیز دور است یعنی تقریبا شبیه سوره ی بقره؛ «اﻟﻢ، ذَٰﻟِﻚَ اﻟْﻜِﺘَﺎبُ ﻻَ رَﻳْﺐ..» چرا «ذَٰلِكَ» می گوید⁉️
در زبان عربی «ذَٰلِكَ» یعنی آن، «تِلكَ» یعنی این.
⚠️اینجا یک نکته ای پیش می آید؛ قرآن که در دست من و کنار من است یعنی دارم می خوانم، پس چرا با اینکه نزدیک و پیش من است اینجا خدا صفت «ذَٰلِكَ» دور را برای قرآن بکار می برد⁉️ مفسرین اینطور نقل می کنند قرآن آن قدر از لحاظ معنوی و از لحاظ روحانی در درجه ی بسیار بالایی است که عقل و درک ما به فهم آن نمی رسد یعنی خیلی از لحاظ معرفتی ما نسبت به قرآن دور هستیم از این لحاظ تعبیر «ذَٰلِكَ» را برای قرآن بکار می برد.
👌همین طور برای کلمه ی «یا اَبا عَبْدِالله» اگر بخواهیم صفت دور بکار ببریم می توانیم از این تفسیر استفاده کنیم که امام حسین (علیه السلام) به عنوان خلیفه ی خدا به عنوان حجت خدا، کسی که انسان کاملی است آن قدر از لحاظ معنوی و از لحاظ روحانی در درجه ی بالایی قرار دارد که فهم و درک ما برای اینکه بتوانیم به معرفت امام حسین برسیم نخواهد رسید و خیلی از این لحاظ دور و عقب هستیم به همین خاطر صفت (یا) به معنی دور را می گیریم.
🔹اما اگر معنی نزدیک را هم بگیریم باز هم می شود یعنی در آداب زیارت اهل بیت فرق نمی کند زیارت هر امامی باشد آیت الله بهجت می فرمایند؛ در باب آداب زیارت، اهم (مهمترین) آداب این است که شما بدانید بین حیات معصومین (زنده بودن) و مرگ آنها هیچ تفاوتی نیست. وقتی به حرم امام رضا (علیه السلام) می روید آن اذن دخولی که می خوانید می گویید یا امام رضا شهادت می دهم که کلام من را می شنوید و سلام من را جواب می دهید و ناظر هستید.
👈اینجا هم همان است ای زائر «اَباعَبْدِالله» وقتی می خواهید امام حسین (علیه السلام) را زیارت بکنید حواستان جمع باشد که امام حسین شهید شده اش با زنده اش هیچ فرقی ندارد و هر دو یکی هستند و حاضر و ناظر بر عمل هستند. پس اگر (یا) را معنی نزدیک هم بگیریم همین تفسیر را می توانیم بگوییم که امام حسین به ما نزدیک است.
🔹 ادامه دارد ...
استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 9
https://eitaa.com/sedaratmohammad
🔹وقتی ملائکه به بد حجاب ها می خندند
https://eitaa.com/sedaratmohammad
مداحی آنلاین - منزل به منزل خسته در اسارت - جواد مقدم.mp3
5.5M
منزل به منزل خسته در اسارت
دیدم به هر جایی فقط جسارت
#زمینه🔊
#شهادت_امام_سجاد(علیهالسلام)🏴
#جواد_مقدم🎙
https://eitaa.com/sedaratmohammad