هدایت شده از امیرحسین ثابتی
در نبود سعید جلیلی، فقط رای به سید ابراهیم رئیسی کافی نیست. همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند باید تلاش کرد تا رئیس جمهور بعدی با "رای بالای مردم" انتخاب شود.
ساعات باقی مانده تا روز رای گیری را از دست ندهیم و برای افزایش رای رئیسی تلاش کنیم.
@Sabeti ✅
صدای مردم
در نبود سعید جلیلی، فقط رای به سید ابراهیم رئیسی کافی نیست. همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند
این پیام امیرحسین ثابتی در انتخابات 1400 در حمایت از آقای رئیسی هست که از کانال خودش فوروارد شده، این را گذاشتم برای برخی تخریب هایی که علیه امیرحسین ثابتی می شود.
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
جناب آقای قالیباف!
سلام و احترام؛
سال ۱۳۹۵ متنی را بر اساس دلسوزی، خطاب به جناب آقای احمدینژاد نوشتم و امروز در شرایطی میبینمش که جز افسوس نمانده...
اینک پس از هشت سال خطاب به شما مینویسم
امید که اینبار موثر افتد؛
حتما اذعان میکنید که تلاشهای بیوقفهی آقای احمدی نژاد که تحت عنوان «کار جهادی» خوانده میشد، نتوانست او را از انحراف نجات دهد
بماند که «کار جهادی» جزو مفاهیم انقلاب اسلامی است و نمیتوان هر فعالیت پرحجم و حتی با اثر مثبتی را ذیل آن مفهوم انقلابی گنجاند.
آنچه که اکنون لازم به یادآوری است این است که عبور جبهه انقلاب از احمدی نژاد به دلیل عدم تبعیتش از امام جامعه بود
که از منظر هستههای سخت انقلاب، هیچ عملکرد مثبتی قابل ارزش گذاری به جای «ولایتمداری» نیست
با این مقدمه صراحتا عرض میکنم تفاوتی در ده روز خانهنشینی احمدینژاد با مقابله شما با امر ولی درجریان دستور ممانعت از دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران، دیده نمیشود.
از تقابلی صحبت میکنم که منجر به برکناری معاون وزیرکشور دولت خدمتگزار شد.
معاونی که صرفا امر صریح رهبر را ابلاغ کرده بود
امکان گذر از این موضوع و موضع شما در این جریان نیست که با آنچه ولایتمداری میخوانیمش در تضاد آشکار بود
اینکه شما انقدر جسارت به خود راه دادید که به جای توجیه آن چند نماینده ناراحت! از ولی امر مسلمین صراحتا یا تلویحا بخواهید دستورشان را پس بگیرند،همه چیز را بر ما روشن ساخت
خصوصا آنجا که حضرت آقا پاسخ دادند:
«واقعا نمایندگان نباید در امور انتصابات دولتی دخالت کنند» و به شما تذکر قانون اساسی درخصوص تفکیک قوا دادند و شما حتی در یک نطق پیش از دستور از این رفتار خود و نمایندگان معترض عذرخواهی نکردید!
آقای قالیباف!
به عنوان کسی که حدود دوسال درگیر فشارها برای حفظ برخی مدیران فاسد یا جانمایی برخی در مناصب مدیریتی وزارت تعاون و شرکتهایش بودم به شما عرض میکنم: بدکردید!
و این عمل شما خصوصا بعد از عزل معاون وزیر کشور، منجر به استمرار بسیاری از مفاسد شد
در ادامه نکات دیگری وجود دارد که لازم است امروز که انشاالله به شوق خدمت و نه طمع کسب قدرت بیشتر، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری گذاشتهاید پاسخ دهید:
جناب آقای قالیباف!
هیچگاه متوجه نشدم عدم دغدغهی شما در پیگیری پروندههای مفاسد کلان اقتصادی از چه چیز نشات گرفته است.
ان شاالله دیدار نوروز ۱۴٠۱ را به خاطر دارید که عرض شد؛ مبارزه با این حجم از مفاسد اقتصادی، با توجه به قدرت مالی و نفوذ مفسدان، نیازمند همکاری نزدیک دولت و مجلس است و تقاضا کردم فرصتی اختصاص دهید جهت گزارش ۳۱ پرونده، اما متاسفانه گویا شما مشغولتر از آن بودید که به مفاسد کلان اقتصادی بپردازید و پیگیریهای بعدی هم جواب نداد.
نهایتا مجبور شدیم در فضای پرفشار حقیقی و مجازی به سراغ نمایندگانی برویم که میتوان گفت اقدامات آنها مجلس یازدهم را شایستهی دریافت لقب انقلابی از سوی حضرت آقا کرد
از مفاسد اقتصادی که بگذریم، آنچه درجریان امکان مقابله با مفاسد فرهنگی از عملکرد شما در مجلس شاهد بودیم هم، جز درنگ در زمان اقدام و آسیب در زمان انسجام، چیزی برای جبهه انقلاب به ارمغان نیاورد.
آیا کسی از طرفداران شما جرات دارد مقابل رسانه ها با حضور متخصصان انقلابی حاضر شود و به سوالاتمان درخصوص لوایح فرهنگی من جمله لایحه عفاف و حجاب و طرح صیانت پاسخ دهد؟
جناب آقای قالیباف!
داب پرداختن به مشی زندگی شخصی شما که در گفتمان امامین انقلاب نهی صریح شده را ندارم اما من باب نهی از منکر صرفا یک جمله از بنیانگذار انقلاب اسلامی جهت یادآوری مینویسم که اگر مشغله باعث فراموشیتان شده مشغول الذمه نمانم:
«آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.»
جناب آقای قالیباف!
وعده شفافیتتان که در حد آرزو ماند!
اما لازم است حالا که میخواهید در عرصه خطیر ریاست جمهوری حضور پیدا کنید ابتدائا توضیح دهید که اگر بنا داشتید در این جایگاه فعالیت کنید، چرا وقت ملت را صرف حواشی مرتبط با کسب جایگاه ریاست مجلس کردید؟!
قابل باور نیست که میخواستید قدرت لابیتان با طیف اصلاح طلب را به رخ انقلابیون بکشید!
اما واضح آن است که پیام مثبتی در این حرکت برای اصلاح طلبان ارسال فرمودید
جناب آقای قالیباف!
حتما تایید میفرمایید که لابی در جریان ریاست مجلس، قبل از شروع به کار مجلس جدید(متن آقای غضنفری) و پس از شروع به کار در روز رای گیری هیات رییسه(متن آقای ثابتی) و همچنین ادعای کذب درخصوص اعتبارنامه تاجگردون از طرف شورای نگهبان(متن آقای شریعتی) نیازمند توضیح به ملت است
امید که برای حفظ شان سیاسیتان، بدون فرافکنی به این موارد پاسخ دهید
با آرزوی ماندگاری شما در مسیر انقلاب🍃
✍️#م_طالبی_دارستانی
۱۴٠۳/٠۳/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگه جلیلی نبود کار جمع نمیشد!!! 🛑
🔰 دائم میگن سعید جلیلی سابقه اجرایی نداره، بیا اینم یکی از صد ها مثال نقض
🔸روایت سعید جلیلی از حل پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی که به قول آقای اژه ای اگر سعید جلیلی نبود کار جمع نمیشد😎
👆🏻👆🏻
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
قصد نوشتن این مطلب را نداشتم اما پس از نامزدی آقای قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری مینویسم؛
در چند هفته گذشته، بعضی نمایندگان و حتی بعضی چهره های بیرون از مجلس پیشنهاد میدادند برای ریاست مجلس حتما به قالیباف رای دهم تا رئیس مجلس شود تا دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند.
البته من این تحلیل را قبول نداشتم و اولا معتقد بودم که بر اساس شناخت دقیقی که از آقای قالیباف دارم، حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به او برای ریاست مجلس ندارم و نمیتوانم بعدا از رای خودم به او دفاع کنم.
ثانیا؛ اگر ایشان رئیس مجلس شود حتما در انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت خواهد کرد.
خاطرم هست که بعضی نمایندگان این تحلیل مرا بدبینانه توصیف کردند و گفتند امکان ندارد اگر قالیباف رئیس مجلس شود، چند روز بعد برای انتخابات ریاست جمهوری هم ثبت نام کند اما امروز مشخص شد که کدام نگاه واقع بینانه بود؟
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر فوری
شکل گیری روم های چند هزارنفره در کلابهوس با رهبری اصلاح طلبان و منتقدین آیه الله رئیسی در حمایت از کاندیداتوری دکتر محمد باقر قالیباف جهت ریاست جمهوری...
#قابل_تامل
صدای مردم
خبر فوری شکل گیری روم های چند هزارنفره در کلابهوس با رهبری اصلاح طلبان و منتقدین آیه الله رئیسی در ح
این روم ها قبل از اعلامش برای نامزدی ریاست جمهوری شکل گرفته بود چرا اصلاح طلبان اصرار داشتند و حمایت می کردند قالیباف نامزد شود؟
دلایل مختلفی پشت این تصمیم اصلاح طلبان می تواند باشد
یک ایجاد چند دستگی در جبهه انقلاب و شکستن رای ها
دو از جلیلی هراس دارند و از قالیباف نه چندان!
چرا که قالیباف دیدگاه هایش به آنها نزدیک تر و برای بده بستان برایشان بهتر است
حتی اگر دقت کنید در ریاست مجلس نیز قالیباف را به هر کس دیگری ترجیح می دانند.
خوب اصلاحات به خواست خودش رسید و قالیباف نامزد شد!
❌نظر داماد روحانی در مورد قالیباف!
او که به جبهه انقلاب مدام می تازد، انتخاب قالیباف به عنوان رئیس مجلس را حاکم شدن عقلانیت بر مجلس خواند.
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
🛑خوش به حال مردم دهه شصت
بعد از شهید رجایی فردی مثل رهبری رئیس جمهور شدند
یعنی حتی کسی بهتر از شهید رجایی
یعنی می شود برای ما چنین اتفاقی بیافتد؟
ما در مورد آینده و عملکرد افراد بی اطلاع هستیم و مبانی قضاوت ما امروزشان است...برخی را طی سالها شناخته ایم و مزه عملکردشان را خوب چشیده ایم!
اما بنا به امروز و چیزی که در حال حاضر می دانیم... چه کسی را می توانیم انتخاب کنیم که واقعا فکرش، عملش و قدم هایش مشابه شهدا باشد
برای رضای خدا باشد
و ما را به قله تمدن اسلامی نزدیک کند؟
اگر نمی دانیم و شک داریم دعا کنیم، دعا کنیم که خداوند قلب های این ملت را به سمت کسی هدایت کند که به این ویژگی های نزدیک تر از هر کس دیگر باشد...
دعا کنیم بخاطر کفران نعمت شهید رئیسی خدا ما را تنبیه نکند و باز هم به ما لطف کرده و نعمتی دیگر عطا کند...
ما هم دلمان می خواهد خداوند مثل مردم دهه شصت به ما هدیه ای اعطا کند تا هم فقدان سید عزیز التیام یابد هم نظام و انقلاب به آرمان ها نزدیک تر شود...
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
عزیمت ریاست و هزیمت مجلس
نفس نامزد شدن جناب قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری، برایم مهم نیست و شاید حق شخصی ایشان هم باشد.
اما بعنوان یک نماینده مجلس حق دارم نگران از دست رفتن هرچه بیشتر جایگاه استقلال مجلس باشم.
ایشان و اطرافیان و هواداران، لاجرم برای دستیابی به ریاست مجلس، در این دو سه ماه، قول و قرارهای متعدد به نمایندگان دادهاند.
از این به بعد هم، در چینش نمایندگان در کمیسیونها و حتی انتخاب هیات رییسههای کمیسیونها که در خلال همین دو سه هفته آتی انجام میشود، تاثیر مضاعفی خواهند داشت.
حال، آیا مجلسی با چنین آرایش جهتداری و چنان مناسبات پرنفوذی، از استقلال واقعی و جایگاه برتری نسبت به دولت، برخوردار خواهد ماند؟!
کسی که برای ریاستجمهوری نامزد شده، و همزمان، فرمان مجلس هم در دستش قرار گرفته تا شاکلهاش را معماری کند، از این جایگاه بیبدیل، چه معجونی خواهد ساخت؟!
راهحل همان بود که سابقا پیشنهاد دادم اما رای نیاورد: رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه، برای نامزد شدن در ریاستجمهوری، باید شش ماه قبل، از ریاست انصراف دهند.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماینده منتقد دولت: اذعان می کنم آقای رئیسی در مواقعی که حاشیه ایجاد می شد کوتاه می آمد
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
دلتان از جمله رهبری که گفتند دلم سوخت برای آقای رئیسی گرفت؟😔
مواضع جلیل محبی از نزدیکان قالیباف در مورد شهید رئیسی
توهین و تمسخر شهید رئیسی توسط این فرد و تخریب دائمی
اما حمایت خاص از قالیباف
این فرد بارها برای دفاع از قالیباف می گفت رهبری گفته اند مجلس انقلابی است اما دولت را تخریب می کرد و به روی خود نمی آورد که رهبری فرموده اند، دولت انقلابی است! و گفته اند به مردم امید بدهید! فقط کافی است توییتر این فرد را چک کنید اگر توییت هایش را پاک نکرده باشد می توانید ببینید که چقدر به رئیس جمهور شهید حمله می کرد!
جلیل محبی در مورد حواشی خارج رفتن پسر قالیباف گفته بود برای درس قصد رفتن داشته نه اقامت! و علت نقد به قالیباف را انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرده بود!
اما منظورشان انتخابات ریاست جمهوری چه سالی است!؟ و قالیباف قصد داشته چه زمانی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند که جلیل محبی این حرف را زده؟!
گویا این نوعی اعتراف است به اینکه قالیباف قصد داشته در انتخابات بعدی یعنی 1404 شرکت کند، این در حالی است که این اخبار مربوط به قبل از شهادت رئیس جمهور است و قاعدتا خیلی جای سوال است که چطور می شود با وجود زنده بودن رئیس جمهور به انتخابات بعدی ریاست جمهوری فکر می کردند! چرا که اگر منظورشان بعد از اتمام هشت سال دولت آقای رئیسی بود زود بود بگویند قالیباف را بخاطر انتخابات ریاست جمهوری تخریب می کنند،چون تا پایان دور دوم ریاست جمهوری شهید رئیسی که هنوز آغاز نشده بود چندسال(5 سال) مانده بود!
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
❌یک حرف غلط❌
برخی می گویند هر کس از جبهه انقلاب رئیس جمهور شود خیر است و خوب!
❗️سوال اینجاست، آیا هر کس که در جبهه انقلاب تعریف شود فرد خوبی است!؟
❗️اگر خوب است آیا خوبی او با بقیه برابری می کند!؟
یعنی هر کس در جبهه انقلاب تعریف شده به اندازه دیگری خوب و کار درست است!؟
❗️آیا میزان ضعف و قوت افرادی که در جبهه انقلاب تعریف شده اند با هم تفاوت ندارد؟
چرا قطعا تفاوت دارد...✅
ما در جبهه انقلاب شاخص داریم
مثلا رئیس جمهور شهید سید رئیسی یک مهره انقلابی شاخص است و ویژگی هایی دارد
آیا همه مهره های انقلاب مثل او شاخص هستند!؟
مسلما خیر!❌
اگر ما چنین حرفی را بزنیم هم مقام و جایگاه شهدا را تقلیل داده ایم و هم ویژگی های شاخص بودن را عمومی کرده ایم! و دیگر تفاوتی بین افراد قائل نشده ایم. پس اصلا به این ترتیب شاخص بودن بی معنا می شود و گویا گفته ایم هر کس ثبت نام کند در جبهه انقلاب است خوب است و شاخص است!
اگر همه شاخص بودند که دیگر غمی نداشتیم. چنین دیدگاه هایی نه تنها به نظام و انقلاب کمک نمی کند بلکه باعث می شود ما توجه به شاخص ها را از دست بدهیم.
پس ما نمی توانیم بگوییم هر کس برای جایگاه و جایگزینی ایشان با اسم انقلابی بودن مناسب است.
ما عمل افراد را، مواضع و تفکرشان را باید بررسی کرده و بهترین و نزدیک ترین فرد را به شاخص های انقلابی ترین افراد انتخاب کنیم، به این ترتیب می توانیم انتخاب درستی داشته باشیم. ✅
ضعف و قوت های کسانی که در جبهه انقلاب تعریف می شوند با هم یکسان نیست.
برخی ضعفشان بیشتر و قوتشان کمتر است
و برخی قوتشان بیشتر و ضعفشان کمتر است...
به همین ترتیب انتخابشان در جایگاه ریاست جمهوری هم می تواند با همین ضعف و قوت های کم و بیش همراه باشد.
پس نمی توان نتیجه گرفت هر کس که نامش در جبهه انقلاب باشد انتخاب شدنش خیر است!❌
اگر در مقام معنا برویم شاید انتخاب روحانی را هم خیری عبرت آموز برای ملت تعریف شود! اما اگر مردم چشمشان باز می شد و درست انتخاب می کردند بد بود و خیر نبود!؟
مثلا فکر کنید در دور قبلی انتخابات به جای آقای رئیسی آقای امیرحسین قاضی زاده رئیس جمهور می شد، آیا انتخاب ایشان به اندازه انتخاب آقای رئیسی خیر و مفید بود!؟ یا ایشان مثل آقای رئیسی می توانستند مدیریت و عمل کنند!؟
خیر❗️
پس اساسا با این حرف ها و جملات این چنینی نه می توان جامعه را تبیین و راهنمایی کرد نه به نتیجه درستی رسید چرا که چنین حرف هایی ناپخته و سطحی است.
👆🏻👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
هدایت شده از محمد جوانی
♨️مطلب مربوط به نظرسنجی تا حدود ساعت ۲۲:۳٠ دوشنبه ۱۴خرداد، حدود ۱۱۱هزار بازدید خورده که ۱۸هزار نفر در آن مشارکت کردند(سعی کردیم در گروهها و کانالهای مختلف انقلابی فوروارد کنیم که بیشتر چرخیده باشد)
📌و البته باز تاکید میکنم تفاوت این نظرسنجی با سایرین، در وجود اسم سردار #حاجی_زاده میان کاندیدای احتمالی بوده؛ البته دو یا سه مورد نظرسنجی دیگر هم دیدم که اسم سردار را آورده بودند که اتفاقا نتایج آنها هم تقریبا مشابه همین است
📌این نکته را هم حواسمان باشد که فضای ایتا، انعکاسی از تمام اقشار و طیفهای سیاسی جامعه نیست، اما به هرحال قابل تامل است بخصوص اینکه انعکاسی از قشر فعال انقلابی دارد
✍برداشت بنده:
✓آقایان جلیلی و حاجی زاده در صدر توجهات انقلابی قرار گرفتند؛ البته درصد بالاتر جلیلی میتواند از یکسو، بخاطر شروع پرقدرت و زودتر ستادهای حقیقی و مجازی باشد و از سوی دیگر برخی از مشارکت کنندگان، اصلا باوری به حضور حاجی زاده نداشتند یا دلسوزانه توصیه میکردند که نیاید!
نکتهای که آقای جلیلی دارند و قشر انقلابی نباید از سوی هسته سخت طرفدار ایشان، دچار اختلال محاسباتی شود، اینست که باید ببینیم ایشان قدرت ایجاد محبوبیت و جذب آرای خاکستری را هم دارد؟! به نظرم خیر!
فراموش نکنید که انتخابات ریاست جمهوری با مجلسی که برگزار شد، تفاوتهای اساسی دارد و آرای خاکستری میتواند حتی میلیمتری نتایج را عوض کند مانند ۹۲
✓آقای قالیباف حتی در قشر انقلابی هم هوادار جدی ندارد که هیچ، حتی مخالفان سرسخت دارد؛ گرچه قدرت لابیگریاش بالاست، اما ابتدا نیاز به رد کردن فیلتر مردم را دارد!
🤲خلاصه خدا بخیر کند
🛑انقلابی ها در انتخابات به چند دسته تقسیم می شوند!؟
1️⃣دسته اول طرفداران تعصبی نامزدهای انتخاباتی هستند، این افراد کاری به ملاک های شاخص و اصلح ندارند از همان ابتدا نامزد مورد نظرشان را انتخاب کرده اند، اگر هم سراغ ملاک های تشخیص یک فرد شاخص انقلابی یا اصلح بروند، برای این است که شاخص ها را به نامزد مورد نظرشان بچسبانند و کاری هم ندارند واقعا آن خصوصیت در نامزد مورد حمایتشان هست یا خیر. آنها به هر شکل که شده ویژگی های برتر را به نامزد مورد نظرشان می چسبانند!
2️⃣دسته دوم کسانی هستند که منتظر می شوند، تا ببینند چه کسی در صحنه انتخابات می ماند و در واقع دست به انتخاب نمی زنند، بلکه منتظر می شوند عده ای بنا به رای و نظر خودشان برایشان دست به انتخاب بزنند و یک نامزد را به آنها معرفی کرده و بگوید همه باید به این رای دهیم. این دسته هنوز به بلوغ سیاسی و قدرت تشخیص نرسیده اند. همواره نگران هستند و رفتار و کردارشان در انتخابات را ترس و نگرانی و رقیب هراسی مشخص می کند. آنها وظیفه خود را انتخاب اصلح نمی دانند بلکه عمدتا هدفشان این است رقیبی که می شناسند رای نیاورد!
3️⃣دسته سوم کسانی هستند که دست به انتخاب می زنند. خودشان را موظف به بررسی و تحقیق می دانند. اگر نتوانند به تنهایی تشخیص دهند با دیگران مشورت می کنند. سعی می کنند در مورد نامزدی که نظرشان را جلب کرده بیشتر اطلاعات به دست بیاورند. ملاک های شاخص را در دست می گیرند و دنبالش در نامزد یا نامزدهای مورد نظرشان می گردند. این دسته تلاش می کنند متعصب نباشند اما وقتی در انتخاب خود به اطمینان رسیدند به خوبی از آن دفاع میکنند. دیگران را هم تبیین کرده و آنچه می دانند را با بقیه به اشتراک می گذارند. انتخاب اصلح اولویت آنهاست و از روی ترس و اجبار رای نمی دهنند. گروه سوم انتخاب می کنند و منتظر و منفعل نمی نشینند. آنها انتخاب اصلح را در هر شرایطی وظیفه ی خود می دانند.
باشد که ان شاالله همه ی ما از گروه سوم باشیم!🤲🏻
صدای مردم
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
«فتنه جدید رونمایی شد»
نحوه نوشتن کلمه "رئیس" بگونه ای هست که رئیسی خوانده میشود.
➖پروژه ناچیز جلوه دادن دستاوردهای دولت انقلابی و ناامید سازی مردم کاملا مشهود هست.
➖تیترهای بولد شده چند روز اخیراز صحبتهای آقای جواد خیابانی مبنی بر اینکه "تو رئیس من نیستی" و حالا این کلیپ با عنوان رئیس، اتفاقی نبوده
➖قطعاً دستهای پشت پرده ای در تدارک سناریویی برای برهم زدن آرامش روح و روان، شرایط اقتصادی و... مردم و شعله ور کردن آتش فتنه هستند.
➖ در قسمتی از شعر موضوع "#سیلی زدن به صورت ناموس" مطرح شده
➖ این مطلب هم در چند روز اخیر با ادبیات مختلف از زبان نفرات دیگر انتشار پیدا کرده است. (صحبتهای اخیر راغب، "خواننده“ در برنامه مشکوک مهلا که گفت اونی که دم از امام حسین میزنه نباید به صورت ناموس مردم سیلی بزنه)
با نزدیک شدن به تاریخ شروع فتنه ز. ز. آ به نظر میرسد کلیدواژه جدید برای شروع فتنه جدید است.
➖ لذا هوشمندی مسئولین و دست اندکاران انتظامی و امنیتی،هیأتهای عزاداری در برخورد با ولنگاران که هدایت شده به سمت اماکن مذهبی می آیند، در این رابطه دارای اهمیت است.
➖نگاهی به تعدد خبرهای مرتبط با گشت ارشاد قبل از شروع فتنه ز. ز. آ در سال گذشته و حساس کردن ذهن مردم🤯 برای شعله ور ساختن فتنه و نفرت علیه نیروی انتظامی، پروژه ای بود که از چند ماه قبل آن شروع شد.
💥 درفتنه جدید تخریب وجهه "رئیس" (بخوانید رئیسی) و ایجاد موج خشم مبنی بر "سیلی خوردن ناموس " در دستور کار ضد انقلاب و سرویسهای اطلاعاتی بیگانه قرار دارد.
♦️
لذا آگاهسازی مردم از این دو موضوع میتواند از وقوع فتنه جدید پیشگیری نماید.
📝شیخ_قمی
صدای مردم
«فتنه جدید رونمایی شد» نحوه نوشتن کلمه "رئیس" بگونه ای هست که رئیسی خوانده میشود. ➖پروژه ناچیز جلوه
#بازنشر
این پست قدیمی کاناله زمانی که کویتی پور این آهنگ رو برای تخریب آقای رئیسی و دولت خونده و پخش کرده بود! بله دلمون باید بسوزه چون این جماعت اینطور جولان می دادند و تخریب می کردند و کسی باهاشون برخورد نمی کرد و ما چقدر حرص می خوردیم! چه رنجی...
👆🏻
هدایت شده از سعیدیسم ✅
وقتی از مشاوران قالیباف و نگاه حاکم بر اونها حرف میزنم یعنی همین.
یادتونه در همین ایتا ، مردم چقدر به موضوع بازگشت رشیدپور به صدا و سیما و دستمزد نجومی اون اعتراض کردن؟
جناب رضوی دقیقا درمقابل نظر شماها بود.
فکر کنید اگر این نوع نگاه در عرصه فرهنگ حاکم بشه اوضاع چطور میشه؟
به قول اون دوستمون امثال رضوی بهتر از اسماعیلی (وزیر ارشاد) عمل خواهند کرد یا وضعیت رو بدتر خواهند کرد؟!
#تامل
✍ #سعیدیسم
@saeedism
و همچنان دکتر جلیلی پیشتاز نظرسنجی کانال خبرفوری در روبیکا است.
کانال خبر فوری دو و نیم میلیون مخاطب دارد. اگر نظرسنجی ها باگ داشته باشند ممکن است افراد بی اخلاق با پول پاشی و ربات سعی در تغییر نظرسنجی ها داشته باشند، هر کلیک ربات می تواند یک رای ثبت کند و به این ترتیب آمارسازی رخ دهد که البته چنین کارهایی نیاز به هزینه های سنگین دارد. اما بررسی ها نشان می دهد تا کنون نظرسنجی های کانال های انقلابی در ایتا و نظرسنجی های دیگری مثل همین کانال خبر فوری جلیلی اول است.
همچنین در نظرسنجی های معتبر میدانی نیز که خارج از فضای مجازی انجام و منتشر شده آقای جلیلی نفر اول بوده است.
👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞| سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرزند و نور چشم انقلاب و خاری در چشم دشمنان است و این جایگاه رفیع، به جهت اطاعت از ولایت و حضور در میدان های گوناگون، برای سپاه حاصل گردیده است.
اما جهت گیری سیاسی بخشی از مدیران این نهاد انقلابی، مورد اعتراض پاسداران و امت حزب الله بوده است، مانند دفاع از برخی از افراد و لیست ها در انتخابات.
از طرفی به خاطر حساسیت جایگاه این نهاد، جبهه انقلاب کمتر به اصلاح این روند ها همت می گماردند.
عدم ورود سپاه در فضای حزبی و قبیله ای، همیشه مورد تاکید امامت انقلاب بوده و حتی مشهور است که رهبر معظم انقلاب، در جلسه انتصاب سردار سلامی، مطلبی قریب به این مضمون فرموده اند: درباره ممنوعیت ورود در انتخابات، به قبلی ها توصیه کردم عملی نشد، با شما شرط می کنم که ورود نکنید...
سردار سلامی و تیمی که با وی دور جدید مسئولیت در سپاه را برعهده گرفته، از همان ابتدای مسئولیت، با قاطعیت و صراحت به ممانعت از تحقق این حرام شرعی در سپاه گام برداشته.
این فیلم مختص چنین افرادی تدوین شده است.
👆🏻