صدای مردم
رسانه ی دولتی ایرنا در حال رپوتاژ رفتن و فشار رسانه ای برای بازگرداندن پایتخت و تنابنده به تلوزیون!!
❌رسانه ی دولتی ایرنا در حال رپوتاژ رفتن و فشار رسانه ای برای بازگرداندن پایتخت و تنابنده به تلوزیون!!
ایرنا در گزارشی اظهارات برخی مسئولین صداوسیما در استقبال از ساخته شدن پایتخت جدید را ستایش کرده و در ادامه انتقاد کرده چرا از تیم پایتخت برای ساختن قسمت هفتم این مجموعه دعوت نمی شود و این را خواست مردم دانسته!
این دروغ خواست مردم برای بها دادن دوباره به سلبریتی های حامی اغتتشاشات که در ایستادن در مقابل ارزش ها و نظام و سیاه نمایی ید طولایی دارد بهانه ی برخی شده برای پیاده کردن خواست خودشان.
یعنی مسئولین این مملکت دوباره باید به محسن تنابنده سلبریتی سیاه نما و حامی اغتتشاش که اصلی ترین رکن سریال پایتخت است ساعت ها تریبون دهند که خزعبلات برای ملت بسازد و باز پیش مردم محبوب شود تا دوباره بتواند از این محبوبیت برای سیاه نمایی و دروغ پردازی بیشتر علیه همین مردم استفاده کند!؟
سارا و نیکا را هم که نگوییم هر دو ان طرفه آب با حضور در شبکه های ماهواره ای از جنبش زن زندگی آزادی حمایت کردند، بماند که چندسال قبل هم فیلمشان در استخر مختلط بیرون آمده بود... می خواهید اینها را به تلوزیون برگردانید!؟
احمد مهرانفر(ارسطو) و همسرش نیز از سلبریتی های حامی اغتتشاش و بی حجابی بودند...
این در حالی است که فصل اخر پایتخت به شدت افت کرده و با انتقادات زیادی از سوی همه اقشار رو به رو بود و در حقیقت با فضاحت پایان یافت. سوژه های این سریال و شوخی هایش و بازی با ازدواج ارسطو هم دیگر انقدر نخ نما شده بود که جای فکر نداشت. ازدواج فهیمه و بازگشتن شوهرش نزدیک به عروسی با نامزد جدیدش هم این سریال را شبیه سریال های ترکیه ای کرده بود. زبان درازی و تکه انداختن دختران نقی با پسرعمه شان که در فصل های قبل نماد بچه های با ادب بودند نیز یکی دیگر از نکات قابل تامل فصل جدید بود. همچنین بهروز فرزند جدید فهمیه و بهبود که حالا بزرگ شده بود نیز رفتارهای نامناسبی داشت. خلاصه که آش پایتخت در فصل آخر بسیار شور شد و همه معتقد بودند از فضای فرهنگ و ادب فصل های گذشته اش بسیار فاصله گرفته است. در این میان مرگ خشایار الوند را نباید نادیده گرفت با از دنیا رفتن او اخرین فصل پایتخت چند پله سقوط کرد.
مطئن باشید کسانی که خواهان بازگشت این افراد هستند نه تنها دلسوز نیستند بلکه یا جاهلند و غافل یا خائن! قرار نیست در رسانه ی ملی به هر بهایی و با هر کسی جذب مخاطب شود!
کار خوب بسازید مردم با جدیدترین و ناشناخته ترین بازیگران هم تماشا می کنند. میتونید از لینک زیر وارد ایرنا شده و کامنت بذارید که پایتخت نمی خواد و علاقه ای ندارید تنابنده و تیمش به تلوزیون بیایندو از تریبون رسانه ملی استفاده کنند.
https://yun.ir/ule093
👆🏻👆🏻👆🏻
دختران نینجا در حال ترویج بی حجابی!
دستاورد تلوزیون،احسان علیخانی و دوستان برای مملکت بعد از شروین حاجی پور
هنوز مونده تا بفهمید دختران نینجا و نمایش آکروبات بازی و ورزش زنان در عصر جدید پروژه بود!
تو صفحشون به راحتی اشاعه بی حجابی میکنن، زمان اغتشاشات هم آموزش مبارزه با پلیس میدادن درحالیکه تو تلویزیون همین مملکت یه شبه مشهور شدن
درحالیکه هزاران انسان باسواد و متعهد و دانشمند در صداو سیما جایی ندارن!
ضربات فرهنگی ای که با نمایش پوشش های نامتعارفشون و پوشیدن بلیز شلوار و... در تلوزیون و معلق پشتک زدن بانوان جلوی نامحرم زدن بماند...
پشت عادی سازی یک شبه ی این داستان ها و ورزش و آکروبات بازی بانوان در تلوزیون چه کسانی بودند!؟
❌❌❌
صدای مردم
دختران نینجا در حال ترویج بی حجابی! دستاورد تلوزیون،احسان علیخانی و دوستان برای مملکت بعد از شروین
هیچ وقت فکر نکردین دولتی که یکبار یاسی اشکی رو به برنامه احسان علیخانی فرستاد تا برای سند 2030 و واکسن حاشیه دار اچ پی وی تبلیغ کنه و خودش رو فردی موجه جلوه بده در حالی که در کشور مشغول تدریس آموزش جنسی به کودکان و نوجوانان بود... دوباره برنامه اش برای ترویج سبک زندگی غربی و عادی سازی انجام حرکات جسمانی توسط بانوان جلوی نامحرم رو که از سالها قبل شروع کرده بود، شکستن حریم ها در مقابل نامحرم و الگوسازی غلط برای بانوان رو از طریق احسان علیخانی و برنامه اش پیاده کرد با چراغ سبز کسانی که از خود دولت وارد صداوسیما شده و مسئولیت گرفته بودند؟ فکر نکردین وقتی اینکار در کشور ما سابقه نداشته نه پوششون سابقه داشت نه انجام این حرکات، نه تنها در تلوزیون حتی در جامعه هم چنین چیزی سابقه نداشت که خانم ها در انظار عمومی چنین کاری انجام بدن،چطور یک شبه به تلوزیون راه یافت و بدون مشکل پخش شد!؟ آیا زن ها خودشون به فکرشون رسید چنین کاری بکنند یا عده ای اونها رو تعمدا به این برنامه اووردن!؟ فکر نمی کنید که چطوری به اسم مردمی بودن و استعدادیابی سرمون کلاه گذاشتن؟
آیا این الگوسازی اسلامی بود؟؟ این الگوسازی برای زنان و دختران شیعه بود که قرار هست در دنیا تمدن سازی کنند؟ یک روسری سر کنند همون کاری غربی ها رو تکرار کنند؟ الان اگر اینها در این فیلم روسری داشتند مشکل حیا و عفت معلق و پشتک زدنشان جلوی نامحرم و جلب توجه کردن حل میشد!؟
نکته:میرباقری معاون وقت صداوسیما از دولت روحانی وارد صداوسیما شده بود.
حالا ما هم باید ضربه فرهنگی کارهایی کردند رو بخوریم و برای اصلاحش تلاش کنیم هم باید تاسف بخوریم از مشهور کردن چنین افرادی و ارزش کردن شهرت در تلوزیون و سلبریتی سازی!
وقتی می گفتیم عصر جدید استعدادیابی نیست شوی سرگرمیه و دستگاه سلبریتی سازی است که فقط یکسری افراد رو مشهور میکنه یه عده به گوششون نمی رفت. چی از عصر جدید نصیبممون شد؟ شروین معلوم الحال ... دختران نینجا و یه مشت آدم دیگه که سر بزنگاه نه تنها به درد مملکت نخوردن بلکه علیهش ایستادن و حرف زدن...
اونم از خود علیخانی و داورانش مثل امین حیایی....
قوه قضاییه نمیخواد برای دستگیری این افراد اقدامی بکنه!؟ چطور انقدر شجاع شدند که اینطوری دارن جولون میدن و وسط خیابون نمایش اجرا می کنند!؟وقتی شما با روسریش رو نشون دادین اینا بدون روسریشم در خیابون اجرا می کنن! اونایی عمق ماجرا رو نفهمیده بودن اون زمانی می گفتیم حالا ببینند... همونی پیش بینی کردیم شد!
👆🏻👆🏻👆🏻❌❌❌😒
🛑تقلید عنصر مخرب و ضد تمدنی برنامه های تلوزیونی
تمدن نوین اسلامی با نوآوری متکی بر اسلام در همه جوانب به دست می آید
یک تمدن صرفا در سیاست یا اقتصاد خلاصه نمی شود که فقط در این موضوعات مورد توجه قرار بگیرد بلکه با تمام ارکانش شناخته می شود. بخشی از تمدن غرب و آمریکا نیز همین برنامه سازی هایش است که کنار هالیوود یا در خود هالیوود ساخته و در جهان نشر می یابند و اتفاقا این بخش از تمدن غرب خیلی راحت تر به هر جایی نفوذ کرده و اثر می گذارد و یکی از ابزارهای همین تمدن غربی برای پیشبرد اهدافش همین برنامه هاست.
وقتی قرار است ما تمدن نوین اسلامی را بسازیم قطعا نباید برنامه های صدا و سیمای این تمدن تقلیدی از برنامه های کشورهای دیگر به ویژه کشورهای غربی باشد. بلکه ما باید برنامه هایی بسازیم که سایر کشورها از کشورهای اسلامی گرفته تا غرب و شرق از آن تاثیر گرفته و از آن الهام بگیرند.
شاید بگوییم اول راه تقلیدهای دست و پا شکسته با کمی اسلام پاشیدن به در و دیوار برنامه ها قابل چشم پوشی باشد اما دیگر بعد از چهل سال این رویه ی تقلیدی باید تغییر کند نه اینکه مدام افزایش یابد. هنر این است که برنامه های خلاقانه که تعالی همه جانبه جامعه را به همراه دارد تولید کرده و آن را نشر دهیم و الا کشورهای کوچک تر از ما که غیر تمدن ساز و تحت تاثیر هم هستند زودتر از ما این تقلیدها را کرده اند و قاعدتا می دانیم که نه تنها چیزی به دست نیاوردند بلکه چیزهایی را هم از دست داده اند. اینکه چرا تا به حال در صدا و سیمای ما نتوانسته اند چنین کاری انجام دهند باید ریشه یابی شود. شاید کار را دست افرادی می سپارند که اصلا چنین هدفی را دنبال نمی کنند و برای همین تقلید ساده ترین راهشان برای برنامه سازی است و شاید هم اشکال از مدیرانی است که به جای خلاقیت به دنبال پر کردن آنتن یا جذب بیننده به هر قیمتی هستند.
اساسا وقتی پای تقلید در میان است باید به نکات مهمی توجه کنیم از جمله:
چه کسانی آن برنامه را ساخته اند؟
آن برنامه ای که تقلید از روی آن صورت می گیرد با چه اهدافی ساخته شده است؟
چه فرهنگی را ایجاد کرده و جامعه هدفش را به آن دعوت می کند؟
البته این تمام سوالات لازم نیست اما مهم ترین آنهاست.
مثلا اگر بپرسیم اهداف برنامه گات تلنت آمریکایی چیست، این پاسخ که این برنامه قصد استعدادیابی و ایجاد عدالت رسانه ای در جهت کشف استعدادهایی از سرتاسر آمریکا یا جهان به ویژه مناطق محروم را دارد، پاسخی بسیار مسخره و بی ربط است. چرا که همه می دانند در گات تلنت چنین خبرهایی نیست و مسائل عجیب و غریبی هم در جریان است که ربطی به استعدادیابی ندارد. گات تلنت درست است که به معنای استعدادهای برتر است اما یک برنامه سرگرمی است که با هر چیزی یا به هر بهایی تلاش می کند اینکار را انجام دهد. خواه یک عمل خارج از تصور و قاعده توسط یک حیوان باشد یا کارهای عجیب و غریب انسان ها. اما هدف گات تلنت صرفا به سرگرمی خلاصه نمی شود، کسب درآمد و فرهنگ سازی و سلبریتی سازی از طریق آنچه که در این برنامه ارائه می شود نیز از اهداف مهم آن است.
حالا وقتی یک برنامه تقلید می شود چه اتفاقی می افتد
اغلب فرهنگ آن برنامه نیز تقلید می شود
اهداف آن برنامه نیز در نمونه تقلید شده جریان یافته یا دنبال می شود چون ماهیت آن برنامه برای اهدافش شکل گرفته است و نمیتوان تمام این ماهیت را تغییر داد.
تفکر حاکم بر آن برنامه نیز می تواند در نمونه تقلید شده تسری یابد
برای نمونه در برنامه زوجی نو که از یک برنامه خارجی تقلید شده مجری برنامه سوالات خصوصی از بانوان پرسیده یا با آنها شوخی می کند. این در حالی است که پرسیدن سوالات خصوصی و شوخی خنده با یک خانم نه از نظر فرهنگ نه دین ما درست نیست اما چون این برنامه فرهنگ برنامه اصلی را هم با خودش آورده است این اتفاقات می افتد. چون اگر می خواست نکاتی را که در برنامه اصلی به نظرش جالب آمده کنار بگذارد که اصلا تقلیدش نمی کرد. بخاطر همان نکات است که به فکر رونوشت از روی برنامه های خارجی می افتند.
🔞 پسر آمریکایی پس از هشت سال بردگی جنسی از دست مادرش خلاص شد
هشت سال پس از آنکه یک زن آمریکایی گزارش مفقودی پسرش را به پلیس داد، مشخص شده که در تمام این سالها او را در خانه پنهان کرده و از او به عنوان برده جنسی استفاده میکرده است.
#تمدن_نکبت
واقعیتهای خارج |👇
https://eitaa.com/joinchat/991101158Cbae4e3411b
کانال اصلی جهاد تبیین 👇
@jahade_tabien1
امروز دو خبر درباره قبولیهای کنکور بسیار تأملبرانگیز بود؛
یک خبر اینکه بیشترین درصد قبولی کنکور در بهترین دانشگاههای کشور، عموماً از دهکهای برخودار جامعه بودند و در واقع هر قدر دست شما بیشتر به دهانتان میرسید، امکان اینکه دانشگاه بهتری هم قبول میشدید بالاتر میرفت. این خبر ناراحتکنندهای بود ...
اما خبر دوم به برخی از قبولیهای با رتبه بسیار بالا در سال گذشته برمیگشت. حدود ۱۰۰۰ نفر تقلبشان در کنکور سال گذشته محرز شده اما این افراد امسال دو ترم را در بهترین دانشگاههای کشور درس خواندهاند و آب هم در دلشان تکان نخورده. برخی مسئولین هم گفتهاند در این باره خلأ قانونی داریم! و نمیتونیم دانشجوها رو اخراج کنیم 😐😐
سروش صحتم بعد از افاضاتش در اغتتشاشات و حمایت هایی از اغتتشاگران کرد و همچنین تشویق نوجوانان به اغتتشاش سریال جدیدش اومد...
به همین راحتی!
خیلی راحت مملکتو بهم زدن، جون کلی آدم از دست رفت... کلی خانواده عزادار شد... کلی هزینه رو دست کشور موند... بعد خودشون رفتن سریال میسازن کسی ام کاریشون نداره...
فقط موندم ما چرا جلوی این وضعیت رو نمی گیریم...
😕😕😕
ماوا زیر نظر سازمان اوج روز عید غدیر
طراحی لباس دختران رو ببینید/ کم کم داره طراحی ها به چه سمتی میره.
جوراب شلواری با پیراهن...آیا این دخترها به سن تکلیف نرسیده اند؟ این مدل الگوسازی پوشش برای مذهبی هاست یا متناسب با دستورات دینی!؟
آفت این نوع طراحی ها... ترویج مدل هایی که ارائه میشه،
هر بار برای رقابت و بیشتر و بهتر دیده شدن لباس های جذاب تری طراحی بشه. توجه از محتوا و معنا میره به سمت ظاهر.
مدل طراحی شده در این لباس مدل سبک لباس های خدمتکاری در خانه های اشرافی است. که در غرب و آسیای شرقی رواج داشته و داره. یکی از جاذبه های توریستی ژاپن کافه خدمتکارانه که دخترانی با لباس های خدمتکاری در اون به عنوان گارسن فعالیت می کنند. وقتی چنین طراحی هایی میشه بسنجید روی مذهبی ها چه اثری داره؟ دختران چادری چه تاثیری می گیرند؟ به نفع الگوسازی برای خانواده های مذهبی است!؟ چون اولین اثر رو روی این قشر میذاره...
نکته دیگه اینکه قرار بود با تلفیق مداحی و سرود، سرودها غنی تر بشن اما گویا برخی قصد کردند ژانر مداحی با آهنگ راه اندازی کنند... ببخشید آقایان اگر دلتون میخواد خواننده بشید و آواز بخونید چرا تعارف میکنید برید آواز بخونید...مثل حامد زمانی... اونم آهنگ ملی داره مذهبی داره ولی خواننده است...تکلیفش رو روشن کرده...چرا مداحی رو می کشونید به یه وادی دیگه...
👆🏻👆🏻👆🏻