⛔️همونطور که منتظر بودین مسئولین فرهنگسازی کنند، می تونید برید نمایشگاه کتاب و ببینید که محصولات فرهنگی مناسب فرهنگ ایرانی اسلامی داره عرضه میشه!
از جمله رمان ها و مانگاها و داستان های مصور کره ای و ژاپنی!!!
همون کره ای ها و ژاپنی هایی که انیمه ها، مانگاها و وبتون ها و سریالاشون شده بلای جون نوجوانان و جوانان و پسر و دختر تیپ های شخصیت هاشون رو تقلید می کنند! همون تیپ هایی این روزها تن برخی دختران نوجوان می بینید یا اداها و آرایش هایی که پسران بهش رو اووردن!!
وقتی گفته میشه فرهنگسازی منظور آقایان اینه!؟ آیا با افتخار این بخش های نمایشگاه رو توی تلوزیون هم نشون می دین!؟ آیا با افتخار تو گزارشاتتون می نویسید که دارید چنین محصولاتی رو به کودک و نوجوان عرضه می کنید!؟
آیا از اثرات فرهنگی اینها هم می گید!؟ تصاویر دختران و پسران قهرمان همونطوری که در عکس ها می بینید درست مشابه همون تیپ هایی است که این روزها دارن برخی در خیابان تقلید می کنند! نگید از کجا اومده... نگید چطور اومده... در نمایشگاه کتاب با مجوز و با چهارتا سانسور بی فایده فرهنگ آسیای شرقی داره رسما به مردم عرضه میشه و قطعا بدونید یکی از عوامل فرهنگی این سالهای اخیر رواج همین چیزها بوده!!!
مانگاهایی چون شیطان کش که تماما مفاهیم بودایی و ضد اسلامی و درگیری با شیاطین و جادوگری رو ترویج میده تا صد مدل مانگای دیگه که انتشاراتی های مفت خور برای کسب درآمد شروع به چاپشون کردن و وزارت ارشاد بی خیر هم بهشون مجوز داده!
و حالا از سایت های غیرمجاز مجازی و ترجمه های ضعیف رسیده به مجوز رسمی دادن و نمایشگاه کتاب!!!
❌❌😐
مانگاهای ژاپنی و وبتون های کره ای با مجوز وزارت ارشاد در سبد خانواده های ایرانی قرار گرفته و در نمایشگاه کتاب و کتابفروشی ها عرضه می شوند!! آثاری که از جمله دلایل تهاجم فرهنگی در جامعه ی ما و بسیاری جوامع دیگر به حساب می آیند. از این رو به بررسی تعدادی از این آثار انتشار یافته می پردازیم تا ببینیم با چه پدیده ای رو به رو هستیم!
صدای مردم
🔥مساله انتشار مانگاها و وبتون های کره ای با مجوز ارشاد را جدی بگیرید!
مانگاهای ژاپنی و وبتون های کره ای با مجوز وزارت ارشاد در سبد خانواده های ایرانی قرار گرفته و در نمایشگاه کتاب و کتابفروشی ها عرضه می شوند!! آثاری که از جمله دلایل تهاجم فرهنگی در جامعه ی ما و بسیاری جوامع دیگر به حساب می آیند. از این رو به بررسی تعدادی از این آثار انتشار یافته می پردازیم تا ببینیم با چه پدیده ای رو به رو هستیم!
مانگا یا وبتون چیست؟
به داستان های مصور ژاپنی مانگا و به داستان های مصور کره ای که در اینترنت انتشار می یابند وبتون می گویند.
از جمله مانگاهای موجود در نمایشگاه کتاب که بخشی از معروف ترین آنها این اسامی بوده است:
جوجوتسو:
شخصیت اصلی در ازای نجات جانش زندگی اش را با شیطانی قدرتمند معامله می کند و به آن شیطان اجازه حیات درون خودش را می دهد در واقع به این ترتیب شیطان و شخصیت اصلی با هم یکی می شوند و همدیگر را در مواقع خطر نجات می دهند. ترویج عقاید بودایی(فرهنگ ژاپنی) و ضد خدایی و نمایش شیاطین به عنوان قدرت هایی برتر، ارتباط و کشتن شیاطین و اجنه، همراه با خشونت و خونریزی، ترویج جادوگری و استفاده از آن.
شیطان کش:
ترویج فرهنگ ژاپنی(نمایش معابد بودایی به دفعات متعدد و سایر فرهنگ های این کشور) ارتباط با شیاطین و اجنه و کشتن آنها، کشتار و خونریزی و...، از بین بردن مرز بین انسان و شیاطین و اجنه ، به طوری که خواهر شخصیت اصلی از ابتدای داستان نیمه شیطان شده و یکی از محبوب ترین شخصیت هاست. نمایش اندام های زنانه در صحنه های مختلف به طوری که برخی کشورها مثل چین برای پخش این انیمه قسمت سینه بانوان را سانسور کرده و پوشانده بود! برانگیختن احساس همذات پنداری در مورد شیاطین، نمایش شیطان اصلی داستان به شکل شخصیتی جذاب که به جای تنفر علاقه مخاطب را برانگیزد. از بین بردن مرز بین انسان و شیطان و خوبی و بدی. در نهایت شیطان با تماشای این اثر چندان هم شخصیت بدی نیست و می توان با او به راحتی زندگی کرد!
حمله به تایتان:
تصویرگری غول های لخت و برهنه بدون لباس صرفا با حذف اندام جنسی، بقیه بدن غول ها از جمله نشیمنگاه عریان است! انیمه ی این اثر هم در سایت ها به راحتی در دسترس است. ترویج خشونت و کشتار شدید، ترویج ناامیدی و پوچ گرایی، ترویج عقاید فاشیستی و افراطی، ترویج و توجیه جنگ،همجنس گرایی(شخصیت یمیر) و غیره. شخصیت اصلی این اثر در انتهای آن تصمیم به کشتار کل جهان می گیرد و این را به عنوان عملی قهرمانانه و لازمه صلح تلقی می نماید. آن هم در حالی که از نظر سنی شخصیتهای اثر اغلب بین 15 تا 20 سال هستند، دنبال این هستید نوجوانان خشونت را از کجا یاد می گیرند؟ یکی از محبوب ترین انیمه ها و مانگاه های ژاپنی در این سالها همین اثر بوده است.
اسپای ایکس فامیلی
خانواده و جاجوس یک اثر در ارتباط با یک جاسوس و یک قاتل که خانواده ای دروغین برای ماموریت های خود تشکیل داده و بچه ای را به فرزندی می گیرند. اولین نکته ترویج دروغگویی است که به عنوان مساله ای بامزه حتی به کودک خانواده آموزش داده می شود تا هویت این جاسوس و قاتل لو نرود. توجیه قتل و جاسوسی در قالب طنز و مثبت جلوه دادن آن به عنوان نیازی برای نجات جهان و جلوگیری از جنگ و زندگی افرادی که هیچ نسبت فامیلی ای با هم ندارند زیر یک سقف از جمله نکات این اثر به ظاهر ساده است. برادر منحرف شخصیت زن قصه که به خواهر خود نظر دارد نیز بماند!
سگهای ولکرد بانگو
ترویج خشونت که در بسیاری از انیمه های ژاپنی یافت می شود در این اثر نیز وجود دارد. ترویج خودکشی که یکی از شخصیت ها تمایل زیادی به آن دارد نیز یکی دیگر از ویژگی های این اثر است اما یکی از نکات مهم دیگر آن ترویج انحرافات جنسی است. یک خواهر و برادر که شخصیت خواهر دائما به برادرش چسبیده و گویا این دو نفر رابطه ای فراتر از خواهر و برادر دارند از نکات تامل برانگیز این اثر است.
انتقام جویان توکیو
از مهم ترین نکات منفی این اثر ترویج خشونت شدید از سنین پایین(دوره راهنمایی یا متوسطه اول) برای نوجوانان است. کلیت این اثر تاثیرات مخربی دارد و نوجوانان را به کارهای نادرست و خشونت تشویق می کند.
توکیو غول
صدای مردم
غول هایی آدم خوار کنار انسان ها و به شکل آنها در بین مردم زندگی می کنند. شخصیت اصلی با زخمی شدن توسط یک غول خودش هم انسان بودن را از دست داده و تبدیل به غول می شود. غول ها موجوداتی خونخوار هستند که از گوشت انسان تغذیه می کنند. غول های مثلا خوب نیز برای اینکه ادم نخورند مرده خواری می کنند و اجساد انسان ها را می خورند! نمادهای شیطان پرستی مثل صفحه شطرنجی و تغییر شخصیت پس از قرار گرفتن روی این صفحه از جمله ویژگی های این اثر است. موجوادتی که نیمه انسان و نیمه حیوان هستند شیاطین و اجنه را یادآوری می کنند. ترویج خشونت قطعا یکی از ویژگی های این اثر است. در این اثر نیز فرق بین خوبی و بدی و شیاطین و انسان ها گم شده و مرزهایش مدام جا به جا می شود. مثلا شخصیت اصلی در اثر از دست دادن کنترل نیمی از صورت دوست خودش را می خورد و یا در جاهایی انسان ها خیانت کرده و غول ها به نجات بشریت می پردازند! تطهیر شخصیت های شیطانی و موجودات غیرانسانی و عادی سازی رابطه با آنها نیز از موضوعات محوری این اثر است.
اینها فقط گوشه ای از آثار ارائه شده در قالب مانگا و کمیک در این انتشارات ها و نمایشگاه کتاب است. یکی از ویژگی های مشترکی که مانگا و انیمه دارند، ترویج بد پوششی و لباس های نامناسب است. همچنین پسرها در این آثار بسیار ظریف و دخترانه تصویر می شوند آنقدر که از دخترها هم زیباتر و جذاب ترند و این امر سبب ایجاد انحرافات جنسی بین دخترها و پسرها می شود. شخصیت های دختر نیز در اغلب این مانگاها و انیمه ها با پوشش های بدن نما یا حتی نیمه برهنه نمایش داده می شوند و حقیقت این است که سانسور هیچ وقت نمی تواند ماهیت و هویت این آثار را عوض کند!
سوال اینجاست این آثار براساس کدام خیر و صلاح توسط ارشاد مجوز گرفته است تا در اختیار کودک و نوجوان قرار بگیرد!؟ کدام یک از مفاهیم عنوان شده نشان از مفید بودن این آثار برای کودک و نوجوان دارد؟ آیا از نظر وزارت ارشاد اثر نامناسب فقط صحنه های جنسی است و شامل موارد ذکر شده نمی شود!؟ آیا ولنگاری نظارت بر فضای مجازی، شبکه نمایش خانگی و جاهای دیگر به حوزه نشر هم سرایت پیدا کرده است، آن هم اثار تصویری ای که برای کودک و نوجوان عرضه می شود!؟ آیا مسئولین از خود می پرسند که این آثار با چه اهدافی در کشورهای مبدا ساخته و پرداخته شده اند؟ آیا این اثار فرهنگ ایرانی اسلامی یا اخلاق و شرافت را به کودک و نوجوان یاد می دهد؟ آیا این همان آثاری است که برای ساختن تمدن اسلامی به آن نیاز داریم!؟
آیا اغتتشاشات اخیر زنگ خطر پر صدایی نبود برای اینکه متوجه باشید چقدر ارائه محتوای فرهنگی درست و جلوگیری از تهاجم فرهنگی برای کودک و نوجوان لازم است!؟
آیا قرار بود در حکومت اسلامی هر محتوای فرهنگی ای با سانسور جزئی و بی فایده عرضه شود یا قرار بود فقط محتواهای مفید در دسترس مردم قرار گیرد!؟
ما می خواهیم فضای مجازی و سایت های غیرمجاز انتشاردهنده این آثار از این محتواها پاکسازی شود بعد مسئولین مجوز انتشار می دهند تا بیشتر بین مردم رواج یابد؟! گویا به جایی مسئولین جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرند تحت تاثیرش قرار می گیرند!
مشکل از همینجاست که مسئولین وظیفه ی خود در حکومت اسلامی را به خوبی نمی شناسند و الا به چنین آثاری مجوز انتشار نمی دادند.
❌❌❌❌❌❌❌❌❌