📌چه کسی آمار غلط رتبه هجدهم اقتصاد را به رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه کرد؟
🖊ببینید | https://www.irna.ir/news/84214689
🔹#رهبر_معظم_انقلاب در اولین روز ماه مبارک رمضان و در ارتباط تصویری با جمعی از فعالان قرآنی به اطلاعات غلطی که به دست ایشان رسده بود اشاره کردند و فرمودند:
" من در سخنرانی اوّل فروردین، در باب رتبهی اقتصادی کشور یک آماری را به مردممان عرض کردم و مطلبی را گفتم، بعد از آن چند نفر به من تذکّر دادند که این آمار درست نیست؛ من به دفترمان گفتم که بررسی کنند موضوع را؛ بررسی کردند معلوم شد که حرف آنها درست است، حق با آنها است، آمار ما درست نبوده و آنچه من گفتم -رتبهی اقتصادی هجدهم در دنیا- مربوط به چهار پنج سال قبل یا پنج شش سال قبل بوده. لذا از آن کسانی که به من تذکّر دادند که موجب شد این اشتباه برطرف بشود، من صمیمانه تشکّر میکنم."
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌امام محله مسکنمهریها و نبرد سخت با اعتیاد و بیکاری
🔹امام جماعت یکی از این مساجد به نام حجتالاسلام سیدمجتبی علیاکبری به عنوان #امام_محله فعال است و تلاش کرده تا با بهرهگیری از توان مردم و ساکنان این شهرک برای رفع مشکلات مختلف آنان قدمی بردارد. او میگوید: «ساکنان این شهرک غالباً مهاجرند و دارای زبانهای مختلف. ۹۰ درصد ساکنان، کارگر و از اقشار مستضعف هستند که با تلاش و قرض و وام توانستند بعد از سالها صاحب خانه شوند.»
🔹این امام محله با محوریت مسجد ۳۰ فعالیت برای خدماترسانی به مردم تعریف کرده است. او میگوید: «حوزههای اعتیاد، محیط زیست، خانواده، فرزندآوری، ورزش، کهنسالان، بهداشت و سلامت، جهیزیه، عقد، اشتغال و … از کارویژههای حول مسجد است که برای هرکدام، کارگروهی تشکیل شده است.
🔹حجتالاسلام علیاکبری در مجموع توانسته برای ۲۳۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزهها و مشاغل مختلف اشتغالزایی کند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌«کنترل احساسات مخاطب» در آثار هالیوودی
محمدعلی بهلول زاده:
🔹هالیوود به عنوان یکی اصلیترین رسانههای عمومی تاثیرگذار در جهان، نه تنها «افکار عمومی» بلکه در تلاش است «احساسات عمومی» را نیز در اختیار داشته باشد.
🔹این کنترل، با تکنیکهای ظریف روانشاسانه، مکررا در فیلم و سریالها استفاده میشود و ذهن مخاطبان را با ادبیات این کنترل آشنا میکند.
🔹این دو صحنه در یک فیلم(پارک ژوراسیک4)، شاهد اصلی موضوع «کنترل احساسات در هالیوود» است. در قسمت اول و طی کشته شدن دو «انسان»، احساسات مخاطب نه درگیر میشود و نه فیلم شما را به موضوع حساس میکند؛ اما در قسمت دوم در حالی که چند «حیوان» کشته شدهاند، احساسات مخاطب تحریک میشود و دل بیننده به ترحم واداشته میشود.
🔹در #رئالیسم_رسانهای نیز روزانه همین اتفاق اتفاق میافتد؛ به طور مثال کشته شدن هر روز مردم یمن در اثر محاصره و حملات ناجوانمردانه آل سعود دیده نمیشود اما کشته شدن حیوانات در آتش سوزی جنگلهای استرالیا به شکل وسیعی مورد توجه رسانهها و بالتبع مردم واقع میشود.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌گروه «رسانو» در راستای تعامل و همفکری مبلغان فضای مجازی راهاندازی شد
🔹تعامل، همفکری و همسویی مبلغین فضای مجازی در برنامههای فرهنگی و مذهبی از جمله دلائل تشکیل گروه رسانو(اجتماع فعالان رسانههای نوین) بشمار میآید.
🔹شنیدهها حاکی از آن است که دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، برنامهای ویژه و منسجمی در عرصه #تبلیغ_فضای_مجازی دارد.
🔹به منظور پاسخگویی به نیاز روحانیان، آموزشهای گوناگون هنرهای ادبی، تجسمی و تصویری و کارگاههای هنری، هر سال برگزار شده و میشود و پاسخگوی نیاز روحانیان مستعد در این زمینهها است.
🔹معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیش از سی سال است که با ادارههای هنرهای ادبی، هنرهای تصویری، برنامهریزی و پشتیبانی، عرضه محصولات فرهنگی و هنری، کتابخانه تخصصی ادبی هنری، انتشار مجلات خردسال، کودک، نوجوان و پیام زن و تحت پوشش برنامهها و تلاشهای رسانهای، فعالیت میکند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
عزیزترین و مبغوضترین مردم چه کسانی هستند؟.mp3
5.78M
#شرح_حدیث ، رهبر معظم انقلاب (78)
🎙 عزیزترین و مبغوضترین مردم چه کسانی هستند؟
🔹"کسی که در یک مسئلهای از خدای متعال طلب خیر (استخاره) میکند، تضرّع میکند، دعا میکند که آنچه خیر من است در این امر اتّفاق بیفتد، بعد، اختیار پروردگار، آن چیزی است که او آن را کراهت دارد، آن را نمیپسندد، آنچه در پاسخ دعای او واقع میشود، آن چیزی نیست که او پیشداوری کرده، و قبلاً آن را در دل خود خواسته و آن را ترجیح داده است، [پس] خشمگین میشود؛ این، [آن] کسی است که خدای متعال را متّهم میکند."
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌درسی که از آقا باید آموخت
🔹سخنرانی اخیر #رهبر_معظم_انقلاب یک موضوع مهم دربرداشت؛ ایشان در ابتدای سخنانشان با اشاره به آماری که در سخنرانی روز اول فروردین درخصوص رتبه اقتصادی کشور بیان کردند، گفتند: “بعد از بیان این آمار، برخی افراد تذکر دادند که این آمار صحیح نیست، بر همین اساس موضوع بررسی و مشخص شد آمار مربوط به رتبه هجدهم کشور صحیح نیست و مربوط به چند سال قبل است که لازم است از افرادی که این موضوع را متذکر شدند، صمیمانه تشکر کنم.”
🔹همچنان که قابل پیشبینی بود، از لحظه انتشار این سخنان، فضای منفی رسانهای علیه ایشان شکل گرفت؛ چه در رسانههای معاند و چه در بین مردم عادی و برخی کاربران فضای مجازی این بازتاب منفی ادامه دارد.
🔹تزلزل جایگاه رهبری در دیگر آمار اعلامی، تقویت انگاره ناصحیح #کانالیزه_شدن_رهبری، تمسخر و … از تبعات اولیه اعتراف به اشتباه آماری توسط معظم له بوده است ولی این اعتراف و تشکر از تذکردهندگان، شامل نکات مهمی دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌حوزههای علمیه نهضتهای علمی هدفمند را در پاسخ به نیازهای نظام و جامعه شکل دهند
🔹خبرنگار صدای حوزه برای بررسی کارایی فناوریهای هوشمند و واکاوی فواید آن، با دکتر محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه، گفتوگویی داشته است که در ادامه آن را میخوانید؛
🔹حاکمیت، در جهان در حال تحول امروزی، در اختیار کشورهایی است که از لحاظ علمی توسعه یافته ترند و در آینده نیز صاحبان پلتفرمها و بسترهای زیرساختی نرمافزاری و سخت افزاری برتر #مدیریت_جهان و افکار عمومی را در دست خواهند داشت.
🔹به همین علت حوزه های علمیه موظفند در مسیری حرکت کنند تا نظام سلطه جهانی در فرایندهای #بردهداری_مدرن به جامعه اسلامی دست نیابد.
🔹از این رو می بایست حوزهها رأسا به این مسئله ورود کنند و با بهره گیری از ظرفیت های #فناوری_اطلاعات و به ویژه فناوریهای هوشمند، ضمن ایجاد بسترها و ساختارهای موردنیاز سخت افزاری و نرم افزاری در مسیر ترویج اسلام ناب و تقویت نظام مردم سالاری دینی گام مؤثری بردارند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌روزه و ماه رمضان ایستگاه تغییر است
حجت الاسلام ادریسی:
🔹دستخوش متغییرها نبودن هنر است و امروز و آنگاه و ناگاه، تضادها و تناقضها و مشکلات ایجاد میشود که بر غیر تکیهگاهی که هر تکیه بر او تکیه کرده است که خداست، تکیه زده شود پس مراقب باشیم تا ضرر نکنیم.
🔹چون سکولارها نباشیم که در اندیشه روشهای جدایی افکن بین مخلوق از خالق باشیم درحالیکه ما به مجموعه برنامهها و آیینهای معتقدیم.
🔹#ماه_رمضان بسیاری از عادتهای روزمره را تغییر میدهد و بهعنوانمثال ، بیشتر خانوادهها دورهم جمع میشوند تا باهم افطار کنند و در یک جامعه که عمدتاً فردی و سر درگوشیها و کامپیوترها و تبلت ها است، هر آیین اجتماعی که اعضای خانواده را در طول روزهای طولانی ماه متحد کند ، یک تغییر خوشایند است.
🔹ساده غرض اینکه ماه رمضان همچون یک بازار ثابت هرساله و آزاد برای تجارت و تغییرهاست به سمت افضلیت و اصلحیت و انفعیت است که در آن ما و شما و همه چارهای جز سود نداریم و یک فرد باهوش، مانند یک #تاجر موفق عمل میکند فرصت تغییرها را می شناسد و چیزی را از دست نمیدهد و شما، تحلیلگر و باهوش هستید و به سود دائمی میاندیشید.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
شرح حدیثی از امام صادق(ع)، درباره زیارت امام حسین(ع).mp3
5.92M
#شرح_حدیث ، رهبر معظم انقلاب (79)
🎙 شرح حدیثی از امام صادق(ع)، درباره زیارت امام حسین(ع)
🔹"اگر خدای متعال مثلاً فرض کنید که ده هزار روز به شما عمر داده باشد، این چند روزی که در حال رفت و آمد به سمت قبر این بزرگوار هستید، جزو اینها حساب نمیشود؛ این اضافهی بر آن تعداد روزهایی است که خدای متعال مقدّر کرده که عمر شما باشد؛ این جزو آنها نیست، از عمرتان حساب نمیشود؛ این اضافه است، سرریز عمر است."
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh