فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نحوهی مواجهه با حسادت فرزندان به یکدیگر
🎙حجت الاسلام تراشیون
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
یک نظرسنجی از زنان شاغل آمریکایی در سال ۲۰۱۲ ؛
🔺اکثریت زنان شاغل آمریکایی خواهان ماندن در خانه و تربیت فرزندان هستند!
▫️بر اساس یک نظرسنجی جدید که توسط «ForbesWoman» و «TheBump» حمایت میشود، تعداد فزایندهای از زنان ماندن در خانه برای بزرگ کردن فرزندان را (در حالی که شریک زندگی حمایت مالی میکند) را شرایط ایدهآل مادری میدانند
لزلی مورگان اشتاینر نویسنده کتاب "Mommy Wars: Stay at Home" میگوید:
🔹"در طول سه تا پنج سال گذشته، زنان تحصیلکرده با مدارک بالای درسی را دیدهایم که فکر میکردیم بلندپرواز هستند و آرزویشان اینست که به دانشگاه بروند و دکترا بگیرند اما دیدیم که هدف نهایی آنان، ماندن در خانه به همراه فرزندانشان است".
🔹۸۴ درصد زنان شاغل آمریکایی میگویند که ماندن در خانه برای تربیت کودکان همان "رفاهی" است که آرزویش را دارند اما همسرشان آن قدر درآمد ندارد که برای تحقق این رؤیا و آرزو برایشان کافی باشد.
🔹طبق نظرسنجی ما، 84 درصد از زنان شاغل گفتهاند که ماندن در خانه برای بزرگ کردن کودکان یک تجمل مالی است که آنها آرزوی آن را دارند. / لینک / دیده بان غرب
➕ نسخه رسانه معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات برای همسران افسرده!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺در مذمت آه و ناله های اقتصادی طلاب: کجا رفت اون عزت طلبگی؟!
#صدای_طلاب
▫️میخواستم یه مطلبی رو خدمتتون عرض کنم؛ بنده قبول دارم معیشت طلاب بزرگوار با سختی روبرو هست؛ قبول دارم اجاره خونه و قیمت های بالای اجناس کار رو برای طلبه های محترم سخت کرده چون خودم طلبه هستم اما یه نکته نباید فراموش بشه و اون نکته اینه که ....
🔹ما طلبه ایم و اومدیم حوزه که سرباز امام زمان باشیم؛ ما طلبه ایم و اومدیم که بار امام زمان مون رو برداریم ؛ اومدیم که مردم رو به آخرت ترغیب کنیم نه سنگ دنیای خودمون رو به سینه بزنیم؛ اومدیم که ...
▫️بخدا نفسم از جای گرم بلند نمیشه، یه طلبه هستم با ۶ تا بچه و مستاجر که فقط و فقط منبع درآمدم یارانه ست و شهریه اونم سطح ۲ نه سه و چهار (تازه کمک اجاره حضرت آقا هم برای بنده واریز نمیشه) اما کم نیاوردم، خیلی چیزها رو دوست داشتم برا خودم و بچه هام تهیه کنم اما نشده چرا چون نداشتم بله نداری رو میفهمم اما اینکه هی دم بزنیم طلبه ها بدبختن و .....فکر میکنم کار درستی نباشه!
🔹چرا اینقدر اینور و اونور (تو همین کانال هم بارها بنده مشاهده کردم) میگیم که طلبه ها ندارن و فلان و بهمان؛ پس کجا رفت اون عزت طلبگی؟ کجا رفت اون ساده زیستی طلبگی؟ کجا رفت زهد در دنیا و....؟!
▫️خداییش کدوم طلبه ای به وظیفه ش درست عمل کرد و آقا دستش رو نگرفت؟! کدوم طلبه ای خوب درس خوند و خوب تبلیغ رفت و خوب شئونات طلبگی رو رعایت کرد و کم آورد ؟ یه ذره هم خودمون رو ملامت کنیم، یه ذره هم بدونیم خودمون کم کاری کردیم، همش نگیم مسئولین بفکر طلبه ها نیستن (که وظیفه مسئولین حوزه ست که بفکر معیشت طلاب باشن) اما نقش کم کاری خودمون رو هم ببینیم.
🔹درصورت صلاحدید این مطلب رو هم تو کانال بذارید که فکر نکنیم ما دیگه بدبخت ترین گروه عالم هستیم؛ ما اگر بوظیفه خودمون درست عمل کنیم بخدا دنیا هم به طرف ما میاد، مطمئن باشیم!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺واکنش به نظر کجا رفت اون عزت طلبگی؟!
#صدای_طلاب
▫️در جواب این شخص، احتمالا شما نون بچه هاتو میخوری الان، اونی که بچه نداره چطور؟! / خیلی ها اینارو میگن، نزدیک که بشی میفهمی از جاهای مختلف حمایت می شن و بعدش دم از ......
🔹این قبیل افراد همیشه آدم ها رو مقصر می دونن نه ساختارها رو؛ کار به جایی میرسه که میگن تقوا نداشتی که فقیری و الا وضعت این نبود! مثل آقای صدیقی و امثال ایشون که گاه و بیگاه به مردم هم همینو میگن که اگر باخدا بودید امروز اینطور دچار مشکلات اقتصادی نبودید؛ اینها گویا فراموش کردن که توبیخی ترین لحن ها در روایات برای حاکمان و صاحب منصبانی هست که ظلم می کنند، یعنی ظلم مسئول هزار برابر بیشتر از گناه یک فرد عادی میتونه در وضعیت زندگی همه اثرگذار باشه!
▫️ایشون چند گرفته تا گناه مسئولین حوزوی رو بشوره؟! مگه میشه به همین راحتی در ستایش فقر حرف زد؟ آخه چرا؟!!
🔹این همون صوفی گری پنهان در بین ما حوزوی هاست و بس و الا کجا دین ما توصیه کرده با شش بچه منتظر واریز یارانه و شهریه سطح دو باشیم؟!
▫️دغدغه این برادر ما برای حفظ عزت طلبگی رو می ستایم؛ ما نباید این ور و اونور هی بگیم ما بدبختیم و نداریم و ... اما به شکلی درون حوزوی و محترمانه لازم هست که معضل معیشت طلاب رو مورد بررسی قرار بدیم و از مسئولین حوزه مطالبه کنیم.
🔹اگر موقوفات حوزوی احیا می شد، اگر هر طلبه ای موظف به یادگیری چند مهارت درآمدزا و مرتبط در طول تحصیلاتش می شد، اگر مساجد ما درست اداره می شدند، اگر... دیگه نیازی به این آه و ناله ها نبود؛ لذا ما آه و ناله نمی کنیم بلکه داد میزنیم، داد از سر عزت و کرامت بر سر هر مسئولی که می توانست کاری بکند و نکرد!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شهرکنشینان صهیونیست، امروز مانع ورود کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه، به غزه شدند؛
📽 مردمان سنگدلی که نشان دادند چقدر مشتاقند تا تبدیل به اهداف مشروع جبهه مقاومت شوند!
🆔 @sedayehowzeh
📸 یـک چالش تمدنی یا یک مسأله اقتصادی ساده؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 وقتی حواست نیست چه لباسی به تن داری!
#دادگاه_ویژه_روحانیت
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
در دیداری کاملا رسمی و جدی در فضایی بسیار ساده و صمیمی مطرح شد؛
🔺آداب طرح نظر جدید در حوزه های علمیه!
آیت الله شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان صبح امروز در دیدار با دبیر جایزه جهانی شهید صدر، در دارالتلاوه مسجد اعظم:
▫️ گاهی مشاهده می شود برخی دیدگاه های دانشمندان غربی با رنگ و لعابی به ظاهر اسلامی از سوی برخی پژوهشگران جوان مطرح و ارائه می شود، لذا باید مراقب بود که اینگونه نظریه ها به نام و نشان حوزه علمیه شیعه منتشر نشود که عواقب مطلوبی نخواهد داشت.
🔹 اگر هم نظریه ای مطرح می شود جانب احتیاط در آن رعایت و از اظهار نظر قطعی پرهیز گردد چرا که حتی حضرت امام خمینی(ره) نیز نظریه های فقهی و اصولی خویش را با قید "احتمالا" بیان می کردند.
🔸در معادل یابی اصطلاحات تخصصی فقهی، اصولی، کلامی و... باید دقت فراوانی به کار گرفته شود و از صاحبان تخصص و تعهد در این روند استفاده شود چرا که این کارها نیازمند اتقان بالایی است.
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44841
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
توصیه های پیشروی دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در عین حرکت کند حوزه به سمت تحول؛
🔺تفقه در دین صرفا فقه مصطلح در حوزه نیست/ طلاب نباید به دروس معمول حوزه بسنده کنند/طلاب با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتهاند!
آیت الله حسینی بوشهری در مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه امام محمد باقر علیه السلام به میزبانی مسجد مقدس جمکران و در ایام دهه کرامت:
▫️ تفقه در دین یعنی فهم همه جانبه نسبت به دانشهایی که به دین باز میگردد؛ نه صرفا فقهی که در حوزه علمیه مصطلح است.طلبه باید به همه تعالیم دین آراسته شود تا بتواند سخنگوی دین باشد.
🔹مخاطب امروز ما افراد معمولی نیستند؛ مخاطب امروز ما مجامع علمی و دانشگاهی هستند. یک طلبه باید به همه تعالیم دین آراسته شود تا بتواند در مجامع علمی سخنگوی دین باشد؛ طلاب به دروس معمول حوزه بسنده نکنند.
وی در ادامه ضمن توصیه طلاب به #صبر به عنوان عنصر کامل کننده ایمان افزود:
🔸امروز طلاب با سیلی صورت خود را سرخ نگاه داشتهاند و ما از شرایط سخت آنها اطلاع داریم.
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44838
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگرفته از پرونده ای واقعی؛
📽 توقعات زیاد و نارضایتی شغلی، عاملی برای افتادن در دام موساد
#سواد_امنیتی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 اسلام، فروشگاه مواد غذائی نیست که به سلیقه خود از آن انتخاب کنید!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
نقدی کوتاه بر رویکرد بی اعتنایی مرکز خدمات به انتقادات رسانه ای؛
🔺پستی که حذف شد؛ توضیحی که داده نشد!
▫️این پست دیروز از کانال معاونت معیشت و خانواده مرکز خدمات در ایتا پاک شد اما نه عذرخواهی کردند نه توضیح دادند؛ کلا مدتهاست مرکز خدمات حوزه علی رغم همه خدمات قابل تقدیری که نسبت به طلاب دارد، نسبت به انتقادات پاسخگو نیست و نشان داده هم از فضای رسانه چیز زیادی نمی داند و الف بای این عرصه را رعایت نمی کند هم حاضر به همکلام شدن با این رسانه ها نیست.
🔹به عنوان نمونه ما بارها از سبک محتوا و برخی محتواهای سایت های وابسته به مرکز خدمات انتقاد کرده ایم ولی دریغ از یک توضیح یا واکنش؛ این رسم خوبی نیست آقای میرمحمدی، رئیس محترم مرکز خدمات حوزه های علمیه!
چند نمونه از انتقادات قبلی صدای حوزه به مرکز خدمات:
▫️ خرید هتل، چرا و چطور؟!
▫️توصیه علمی رئیس مرکز خدمات حوزه برای طلاب!
▫️مصائب مکاسب خریدن!
▫️طلبه نه روی شهریه حساب کند نه خدمات هدفمند!
▫️وضعیت ناجور صفحه فروش موبایل در سامانه مرکز خدمات حوزه!
▫️سرباز طلبه و خدمات مرکز خدمات حوزه
▫️استاد زدایی به جای استاد گرایی!
▫️ تصویب بودجه سال ۱۴۰۲ مرکز خدمات حوزه های علمیه با اعلام جزئیات کامل در سایت و کانال مرکز!!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺نگاهی دیگر به این کلیپ ( توضیحات حجت الاسلام عباسی ولدی خطاب به رهبر انقلاب )
▫️خدا حفظ کنه رهبر عزیزمون رو
چقدر متعادل و سلیم النفس است،
چقدر باهوش و دقیق است،
و چقدر از افراط و تفریط به دور است،
اولا از حرفهای حاج آقای عباسی ذوق زده نشدند، ثانیا حاج آقای عباسی رو تایید نکردند و به زیبایی رو به آقای وزیر کردند و فرمودند عرضه ما کم است، ما باید عرضه رو زیاد کنیم.
🔹یعنی نیازی نیست که روانشناسی رو بکوبیم، نیازی نیست که روانشناسی رو مسخره کنیم، نیازی نیست که ... بلکه باید تلاش کنیم و از منابع اسلامی خودمان برداشت کنیم و به دنیا عرضه کنیم./ کانال مجمع مشاوران و روانشناسان حوزوی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 لحظاتی از استقبال گرم مردم روستای خرماکلای شهرستان قائمشهر از رئیسجمهور که امروز پنج شنبه برای افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی روستایی کشور به شهرستان قائمشهر رفته بود. / ابراهیم اسماعیل زاده
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
این مردم سرمایه های واقعی این انقلاب هستند؛
📸 تصویری از یک بانوی سالخورده باصفا در روستای خرماکلای شهرستان قائمشهر که منتظر رسیدن رئیس جمهور است!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺مسئله تعطیلی جمعه از نگاه شهید مطهری با تکیه بر مصداق پاکستان
علامه شهید مطهری:
🔹 در میان اسمهای هفته كلمه «سَبت» (شنبه) ریشه یهودی دارد و كلمه ی «جمعه» یك لفظ عربی است و عربیّ الاصل است و این نشان می دهد كه چرا این روز به نام جمعه نامیده شده است؛ به این دلیل كه روز اجتماع مردم بوده است.
▫️مسئله تعطیلی جمعه هم از آن مسائلی است که در بعضی کشورهای اسلامی از وقتی که #استعمار آمد آن را تغییر داد.
🔹مثلاً در پاکستان انگلیسیها از زمان ورودشان به هند سعی کردند همه سنتهای آنها را به سنتهای خودشان تبدیل کنند. از جمله اینکه روز تعطیل را از جمعه به یکشنبه تبدیل کردند.
▫️هنوز هم در پاکستان همینطور است؛ اگر یک چیزی برگشت، عود دادنش به حالت اول بسیار مشکل است. پاکستان اساساً به نام اسلام مستقل شد، یعنی پاکستان در مقابل هندوستان هیچ جهتی برای اینکه یک واحد مستقل باشد نداشت مگر جهت روحی و معنوی و فکری و ایمانی که ما مسلمانیم و شما هندو هستید و از نظر فرهنگ معنوی از یکدیگر جدا هستیم و نمیخواهیم با شما زندگی کنیم و میخواهیم مستقل شویم.
🔹در عین حال اینها که در مقابل هندیها آنقدر مقاومت کردند هنوز این سنت مسیحی را در میان خودشان حفظ کردهاند؛ مبدأ سالشان مبدأ مسیحی و تعطیل هفتگی آنها هم یکشنبه است.
▫️این را عرض میکنم برای این که ما باید توجه داشته باشیم به نغمههایی که کم و بیش در مجلهها و در مقالات ادبی و به اصطلاح علمی و نیمه علمی شنیده میشود.
🔹مینویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات خودمان را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آنها سر و کار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است.
▫️آنوقت ما مجبوریم که در هفته دو روز تعطیل داشته باشیم، روز جمعه به خاطر خودمان و روز یکشنبه برای اینکه دنیا تعطیلی دارد.
🔹پس ما برای اینکه کارمان بیشتر جریان داشته باشد، بیاییم تعطیلی جمعه را تبدیل به یکشنبه کنیم. درباره تاریخ هم میگویند: اکثریت مردم دنیا سال مسیحی را انتخاب کردهاند ولی ما سال هجری را انتخاب کردهایم و این اسباب زحمت است که ما تاریخ خودمان را به هجری بنویسیم و آنها به مسیحی، پس بیاییم تاریخ هجری را به تاریخ مسیحی تبدیل کنیم.
▫️ اینها همه مقدمه جذب شدن و مقدمه هضم شدن فرهنگی در هاضمه دیگران است! / آشنایی با قرآن، ج ۷، ص ۸۵
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
029 Tahzibe Nafs.mp3
6.52M
▫️شب زنده داری
🎙آیتالله مظاهری
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 گفتگوی جنجالی درباره غزه بین پیرس مورگان مجری مطرح و یک روزنامهنگار زن
▫️اگر حمله اسرائیل تلافی ۷ اکتبر بود، حمله حماس هم تلافی ۴ و ۵ و یا ۶ اکتبرها بود...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
درس اخلاق جمعه28اردیبهشت1403.mp3
15.76M
▫️شرح خطبه #متقین (همام) حضرت امیر المومنین (ع)
🎙استاد تحریری
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روشن شدن چراغ های حرم رضوی در ساعت ۱۵:۴۵ ظهر شنبه
▫️در این فیلم با توجه به سیاهی یکباره آسمان مشهد چراغ های حرم مطهر رضوی در ساعت ۱۵:۴۵ دقیقه ظهر روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ روشن شد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 امربهمعروف متفاوت در نمایشگاه کتاب
🆔 @sedayehowzeh
🔺 نامسئلهگیِ تعطیلی، کجمسئلهگیِ شنبه!
▫️مصوبهٔ تعطیلیِ شنبه از یک خاستگاه اقتصادی، و مخالفت با آن از خاستگاهی فرهنگی؛ مثل بسیاری از مسائل دیگر چهزود طیف موافق-مخالف اجتماعی را به صف کرد و بر صورت غیردقیقِ معیشت-شریعت صورتبندی شد؛ هریک هم مجوّز شرعی از مرجعی گرفتند!
🔹چنین بحثهایی در جامعه و حتی بین مراجع هیچ اشکالی ندارد، البته اگر موضوعِ مورد مناقشه، واقعاً #مسئله باشد! ولی وقتی با نامسئله مواجه باشیم پرداختنِ جانبین به آن، بزرگترکردنِ نامسئلههاست.
▫️«مسئله» چیست؟! چگونه یافته و صورتبندی میشود؟!
🔹«مشکل عینی»ای در جامعه وقتی منظومهٔ فکری و ارزشی یافته و صورتبندیِ خاص شود، «مسئله» متولد میشود.
▫️اگر مشکل، عینی یا بومیِ ما نبود، صورتبندیها «نامسئله» میسازد.
اگر در نظام اندیشهایِ ناخودی صورتبندی شود، «کجمسئله» ساخته میشود!
🔹«حلّ مسئله»، تابع کشف و صورتبندیِ درست است. نامسئله، حلّی ندارد و کجمسئله، حلّی غلط در پی دارد!
🔸باید از موافقان پرسید کدام مشکلِ واقعی، با چه درجهای از اولویّت در نظام اقتصادی، به تعطیلی (شنبه یا پنجشنبه) مربوط است؛ که ذیل تقدّمِ معیشت صورتبندی شده است؟! مخالفان با تقدّمِ شریعت (تشبّه به یهود و...) کدام مشکلِ واقعی را نمیبینند؟!
▫️کاهش یا افزایش ساعت کار هفتگی(۴۴ساعت)، مشکل اصلی است یا بهرهوریِ پایین و غیرمفیدبودنِ ساعات اشتغال؟!
اگر این آمارهای کارِ مفید درست باشد:
- سرانه، ۸۰۰ساعت در سال!
- روزانه، متوسط ۲ساعت مفید (در ادارات ۲۲دقیقه)؛ تعطیلی (شنبه یا پنجشنبه) چه اثری در آن دارد؟! وقتی سهم اول عوامل متعلق به: تبعیض در محیط کار، ضعف مدیریت و نظارت، انباشت نیروی کار، نامتناسببودن با دستمزد و... است!؟!
🔹مشکل اصلیِ #رشد_اقتصادی، کمرونقیِ اقتصاد بازرگانی -آنهم عمدتاً وارداتپایه، و فقط برای بخشی از تجّار- است یا کمرونقیِ تولیدِ داخلی؟!
▫️کمرونقی و عدمِ جهش تولید، به تعطیلکردن (شنبه یا پنجشنبه) مربوط است یا به نبودِ «نظام متوازن تأمین سرمایه» و «دستمزد عادلانه»؟!
🔹«مردمپایهکردنِ پیشرفت» با «گسترش مالکیت/انتفاع برای عموم»، عنصر اصلیِ رشد اقتصادی و همزمان عدالت اجتماعی است؛ چرا از این مسئلههای درجهٔ یک هیچ مصوبهای یا نظارتی بر قانونهای معطلماندهٔ قبل شنیده نمیشود؟!
▫️از حوزه و منادیانِ شریعت هم بهاندازهٔ تعطیلیِ شنبه نوشته و استدلال (فلسفی و اخباری و...) تولید نمیشود!
🔹البته که روایات مواجههٔ اهلبیت(ع) با بنيامیه در کاربریِ ایام هفته، مواجههای سیاسی_فرهنگی است؛ اما سنگینترین و اصلیترین مواجههٔ آنها نیست!
▫️قیام علیه امویها نه بهخاطرِ شنبه و دوشنبه، بلکه برای «اتخذوا مال الله دُوَلا» [بیتالمال عمومی را میان خود دستبهدستکردن] بود!
🔹ظاهراً سرمایهداریِ زالوصفت اگر به جمعه و شنبه و مانند آن دست نزند، از تیغ قلم و بیان روحانیت در امان میماند! (۱)
🔸 اگر مجلس شورای اسلامی روی مسئلههای واقعیِ ایران بایستد، بسیاری از موضوعات را فیک، پوششی، سرکاری و نیشغولی خواهد دید؛ خود و جامعه و مراجع را به زحمت نمیاندازد که برای نامسئلهها، حلّ بتراشند یا برای کجمسئلهها، خطونشان بکشند.
پینوشت:
۱. البته نمیتوان برخی پرداختهای این چنین را ندید گرفت:
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/40932
✍ حجت الاسلام محسن قنبریان
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
تکمیلی| بالگرد حامل رئیس جمهور در منطقه عمومی ورزقان دچار سانحه «فرود سخت» شده است
🔹آیتالله رئیسی، آیتالله آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بوده است.
🔹گروههای امدادی در مسیر اعزام به محل سانحه هستند.
🔹برخی افراد توانستهاند بعد از وقوع حادثه لحظاتی با آیت الله آل هاشم صحبت کنند اما در حال حاضر تلفن ها در دسترس نیست.
🔹پیشاز این یکی از نزدیکان رئیس جمهور به خبرنگار فارس گفته بود هلی کوپتر حامل رئیس جمهور به دلیل مه آلود بودن هوا فرود آمده است.
🆔 @sedayehowzeh
44.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات وزیر کشور دربارۀ «فرود سخت» بالگرد حامل رئیسجمهور
🆔 @sedayehowzeh