🔺صورتی به جای قهوه ای!
▫️ ششمین روزی است که آتش، دارد شعله میکشد و پیش میرود؛ شما تیتر بیبیسی را ببینید!
🔹بیبیسی "خاکستر" شدن شهر و "قهوهای" شدن دولت و "سیاه" شدن روز و روزگار آمریکاییها را نمیبیند؛ از رنگها "صورتی" را انتخاب کرده، بدون اینکه حتی خندهاش بگیرد!
🔸البته از بیبیسی نایستر، فارسیزبانانی هستند که ♥️ کامنت کردند و نوشتند: آمریکا بحرانش هم زیباست! / وحید یامین پور
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهکارهای مواجهه با #حاشیه_نشینی در ایران در گفتگوی صدای حوزه با پژوهشگر علوم اجتماعی؛
📽 شیوه کارآمد حل مسأله "هویت" در مناطق حاشیه نشین
➕ دوزخ نشینی!
➕ از گتوهای یهودی تا زاغه نشین های شیعی!
➕ چرا مسجد و روحانی محله باید محور حل مسائل حاشیه نشینی باشند؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 علی گلوی حق؛ علی گفتگوی حق...
🆔 @sedayehowzeh
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 این بلوچستان، بلوچستان زمان طاغوت نیست!
امام خامنهای:
▫️بنده بلوچستان زمان طاغوت را دیدم. مردم هیچی نداشتند.
🔹از روز اول کار در اینجا شروع شد و باید با قوت ادامه پیدا کند.
🆔 @sedayehowzeh
پرسش از ولادت امام علی ع در کعبه.mp3
3.69M
▫️پرسشی درباره ولادت حضرت علی (علیه السلام) در کعبه
🎙بخشی از جلسه گعده علمی آیت الله سید احمد مددی / کشکول ناب حوزوی
🔎 اطلاعات بیشتر
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺راهبرد ایران در مواجهه با تحولات آذربایجان!
▫️ آذربایجان، کشوری که زمانی بهعنوان همسایهای استراتژیک برای ایران شناخته میشد، حالا در کنار اسرائیل و تحت حمایت غرب قرار گرفته است. این تغییر جهت نه تنها امنیت منطقه را به چالش کشیده، بلکه ایران را با سوالی اساسی مواجه کرده: آیا ایران میتواند در برابر این تهدیدات امنیتی ایستادگی کند یا تنشهای جدید، قدرت بازدارندگی ایران را در منطقه به آزمون خواهد کشید؟
🔹 خرید سیستمهای دفاعی پیشرفته از اسرائیل، بهویژه سامانههای موشکی، و همکاریهای اطلاعاتی میان تلآویو و باکو، زنگ خطر را برای تهران به صدا درآورده است.
▫️ سیاستهای غرب در قبال آذربایجان، عمدتاً در جهت مقابله با نفوذ ایران و روسیه در این منطقه بوده است.
🔹ایران باید همزمان به گسترش نفوذ خود در میان اقلیتهای شیعه در آذربایجان، بهویژه در شمال این کشور، بپردازد. در کنار آن، ایران باید با استفاده از دیپلماسی قوی و همکاریهای منطقهای با کشورهای همسایه مانند روسیه، ترکیه و ارمنستان، از تأثیرات منفی غرب و اسرائیل در آذربایجان جلوگیری کند.
▫️اگر ایران در برابر این تهدیدات، بهویژه نفوذ اسرائیل در آذربایجان و حمایتهای غرب از این کشور، سکوت کند، این امر میتواند پیامهای منفی برای کشورهای دیگر ارسال کند. جهان شاهد خواهد بود که ایران در برابر تهدیدات امنیتی نهتنها پاسخگو نبوده، بلکه از یک قدرت بزرگ منطقهای به یک قدرت منفعل تبدیل شده است. / محمدعلی رستملو، فعال رسانهای و خبرنگار
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45805
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گزارش شبکه KFN کره جنوبی از رزمایش نیروهای مسلح ایران
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 لحظاتی با نوجوانان معتکف امسال
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
در ستایش شورشی به ظاهر آرام علیه دنیایی پرهیاهو؛
🔻اعتکاف، محفلی برای تغییر "عادات مدرن" و "انس" با خوبی ها
#تأملات
▫️برخی از رفتارهای انسان، رفتارهایی از سر عادت هستند؛ حتما برای شما هم اتفاق افتاده که کاری را ناخواسته و از روی تکرار و عادت انجام داده اید و بعد از آن، ملتفت به آن فعل و رفتار شده اید؛ عادت، رفتاری خودکارشده است که آن کار را بدون فکر کردن انجام میدهیم که عامل اصلی ایجاد عادت هم چیزی نیست جز تکرار یک فعل و انس با یک عمل.
🔹 از منظر دینی و البته بسیاری از روان شناسان، که از ابعاد مختلف به انسان شناسی می پردازند؛ انسانها محصول عادات و اُنس هایشان هستند؛ به نحوی که این ویژگی از انسان ها جدایی ناپذیر است. لذا برای هر انسانی مهم است که بداند در مسیر زندگی با چه چیزهایی مأنوس شده است؟ در تمام ادیان شریعت محور، رفتارها و افعال و مناسکی وجود دارد که برخی از آنها روزانه، برخی هفتگی، برخی ماهانه و سالانه تکلیف شده است و انسان را به اُنس با آنها سوق می دهد؛ چون این یک سنت الهی برای آدمیان قرار داده شده است تا راه برایش آسان شود و به کارهایش سرعت دهد.
▫️آنچه از روایات ما نیز بر می آید این است که بیشتر از بزرگی و ثقالت عمل، بر دوام و تکرار عمل تأکید شده است؛ امام علي عليه السلام می فرمایند: قَليلٌ تَدومُ عَلَيهِ ، أرجى مِن كَثيرٍ مَملولٍ مِنهُ .(نهج البلاغة : الحكمة 278) یعنی عمل اندك كه بر آن مداومت ورزى، از عمل بسيار كه از آن خسته شوى اميدوار كننده تر است.
یا در روایت دیگری از امام باقر علیه السلام در کافی شریف مرحوم کلینی، در باب «بَابُ اسْتِوَاءِ الْعَمَلِ وَ الْمُدَاوَمَةِ عَلَيْهِ» آمده است: عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنْ حَرِيزٍ عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ (ع) قَالَ: أَحَبُّ الْأَعْمَالِ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مَا دَاوَمَ عَلَيْهِ الْعَبْدُ وَ إِنْ قَلَّ. یعنی محبوبترین عمل، عملی است که عبد بر آن مداومت دارد؛ هر چند کوچک باشد.
🔹 توجه داشته باشیم این تکرار، عادت و انس به حدی مهم است که ائمه وقتی توصیه ای مستحبی به مومنی داشتند می فرمودند: اگر در زمان خودش نتوانستی انجام دهی، قضایش را بجا بیاورید؛ و این هم دلیلی جز بر اصرار بر تکرار و پیدا کردن عادت نیست.
▫️ ممکن است سوال شود که چرا این همه اصرار بر عادت و اُنس وجود دارد؟ دلیل آن را می توان در روایتی از امیرالمومنین پیدا کرد که فرمودند: العادَةُ طَبعٌ ثانٍ .(غرر الحکم، حدیث ۷۰۲) یعنی تکرار، اُنس و عادت می آورد؛ عادت، شباهت می آورد و شباهت به حد طبع ثانوی می رسد. به همین جهت توصیه شده که در هر حالتی فعل خیر را ترک نکنید؛ امیرالمومنین می فرماید: علَيكَ بِإدمانِ العَمَلِ في النَّشاطِ و الكَسَلِ (غرر الحكم : 6117) حتی در حال کسالت هم، دست از مداومت بر عمل برندارید!
🔹 حال که در ایام اعتکاف رجبیه هستیم، فرصتی است برای تغییر عادات؛ تأکید بر عادات خود و دوری از عادات بد؛ بالأخص عاداتی که ماحصل زندگی در دنیای مُدرن است. دنیایی که انسان ها را به تکاپو انداخته و تمام مشغولیت انسانها را تأمین امورات دنیوی او ساخته است؛ زندگی ای دایره وار و تکراری که عجین با زیست مجازی شده، به نحوی که بُعدی از ساحات زندگی بشری شده است و زندگی بدون آن، قابل تصور نیست و حتی طبیعت ثانویه ای برای انسان ساخته است.
▫️در واقع ما در چنین دنیایی، مناسکی همچون اعتکاف داریم که به دور از تمام هیاهوهای زندگی مدرن، تو را دعوت به سه روز خلوت کرده است، آن هم حتی المکان در مسجد جامع شهر و در جمع سایر مؤمنان و از تو خواسته می شود تمام شئون دنیوی را رها کنی به حدی که اگر معامله ای انجام دهی اعتکافت را باطل کرده ای!
🔹 آری اعتکاف، برنامه ای برای ساختن عادات خوب در راستای بندگی فردی و اجتماعی است و راهکاری برای نفس کشیدن و رهایی از قید و بندهایی که زندگی مدرن برای انسان معاصر ساخته است. / حجت الاسلام ابراهیم شریفی؛ پژوهشگر حوزوی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh