🔺شور اشتراک گذاری (sharing) در عصر رسانه
▫️یکی از ویژگی های رسانه ای بودن شور اشتراک گذاری است؛ به عبارتی مردمان عصر ما تب اشتراک زندگی شان را دارند؛ از ضروریات صفحه(پیج) باز کردن در شبکه های مختلفی همچون اینستا، توئیتر و… نیز کانال و گروه این است که محتوا و مطلبی را با دیگران به اشتراک بگذاریم.
🔹تا اینجا امر خطیری را مشاهده نمیکنیم، هر آنچه هست تلقی به خوبی میشود ولی چالش از جایی است که ما مردم عصر رسانه، تب اشتراک زندگی خصوصی خود با دیگران را پیدا میکنیم و این امر به نوعی اپیدمی شده که اجتناب ناپذیر شده است.
▫️چه بسیار مرد و زن، جوان و پیری که زندگی خود را تبدیل به اتاق شیشه ای کرده اند و تمام جزئیات زندگیشان را نمایان و در معرض همگان قرار داده اند.
🔹آنها افکار و اعمالشان را، بزرگ باشد یا کوچک (گاهی هم بسیار کوچک)، بین همه پخش میکنند. چیزی که ممکن است یک تمایل ابدی برای «مورد توجه بودن» به نظر برسد. همه این رخداد ها ریشه در تغییرات فرهنگیِ گستردهای است که در جامعۀ ما رخ داده است...
متن کامل جستار حجت الاسلام ابراهیم شریفی را اینجا بخوانید (زمان مطالعه: 3 دقیقه):
🌐 v-o-h.ir/?p=43913
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 تلاش بی امان برای افزایش فاصله اجتماعی حاکمیت به بهانه ماجرای یک موقوفه / علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد!
✍️ این بخش از برنامه خبری ایران اینترنشنال سعودی، می تواند مدلی باشد از پرش شناختی جبهه معاند انقلاب اسلامی؛ آنها در غیاب هشیاری رسانه ای و تاریخی مخاطب، به راحتی میتوانند با چند جدول و نمودار از ماجرای موقوفه امینی به دوران مبارزاتی امام راحل(ره) و آرمان های انقلاب پل بزنند تا بگویند همه حرف ها و ایده های آرمانی فقط بهانه ای است برای غارت کشور!
✍️ وقتی می گوییم الان از دوران "خاموشی رسانه ای" عبور کرده ایم و باید "شفاف" عمل کرد یعنی اگر آنگونه نباشی، اینگونه زمین و آسمان را به هم می بافند تا اساس حرکت تو را زیر سوال ببرند.
🔹آیا همچنان باید مراقب حملات روانی و شناختی باشیم و بعد شروع به پاسخگویی کنیم؟ آیا همچنان می توان گفت بیخود حساس نشوید و کم کم یادشان می رود؟! این گره های ذهنی باید باز شوند و الا تجمیع این گره ها منجر به انسداد باب گفتگو خواهد شد، آنچنان که در ایام اغتشاشات به چشم دیدیم...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
آماری جالب که در برخی صفحات مجازی منتشر شد؛
📸 مقایسه تعداد کامنت صفحات مجازی بعد از حمله به مقر گروهک منافقین در آلبانی
تکمیلی:
▫️7 روزنامه ای که امروز در صفحه اول خود هیچ خبری از ماجرای برخورد با منافقین در آلبانی منتشر نکردند؛ حتی در حد یک کلمه(!) :
1. روزنامه شرق (طیف کارگزاران)
2. دنیای اقتصاد (طیف کارگزاران)
3. روزنامه سازندگی (طیف کارگزاران)
4. روزنامه آرمان ملی (طیف کارگزاران)
5. روزنامه رسالت (اصولگرا)
6. روزنامه آفتاب یزد (اصلاح طلب)
7. روزنامه شهروند (هلال احمر)
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
آیت الله محسن اراکی در دیدار با اساتید انقلابی حوزه:
🔺هشدار نفوذ در حوزه؛ حوزه کاری جز سیاست ندارد!
اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم به منظور تقدیر از مواضع روشنگرانه آیت الله محسن اراکی و محکومیت و جسارت به ساحت روحانیت اصیل انقلابی با این عضو شورای عالی حوزه های علمیه دیدار و گفت و گو کردند.
آیت الله اراکی:
▫️ باید بدانیم یک مصیبت بزرگی است که ما در حوزهها امروز دچارش شدیم که افرادی پیدا می شوند بحث حق بهائیان را مطرح کنند. این مصیبت است. حق بهایی یعنی چه؟ مثل این است که کسی بگوید چرا صدام را گرفتید و کشتید؟ این بچهی بیچاره مگر انسان نبود، بشر نبود چرا او را کشتید؟به عراقیها بگوید چرا او را اعدام کردید؟ مگر حق نداشت؟
➖ باید امروز با خطر نفوذ در حوزهها مقابله کرد. نفوذ دارد به جایی می رسد که افرادی در حوزهها پیدا می شوند که از بهائیها حمایت میکنند. ما واقعاً این چنین انتظاری نداشتیم، اصلا شاید خوابش را هم نمیدیدیم که کسی در حوزه علمیه پیدا شود بزند تو سرش که ای وای حقوق بهائی ها تلف شد. بابا جان یمنیها را کشتند، فلسطینیها را روز به روز میکشند، آن طرف افغانستان آنطوری، آن طرف یمن آنطوری، تو دلت به حال یک بهایی سوخته؟ اصلا بهاییت دین که نیست، بهائیت یک حزب سیاسی است، آن هم یک حزب سیاسی نظیر فراماسونری.
🔹اصلا دین چیزی جز سیاست نیست، نه اینکه سیاست جزئی از دین است. این همان چیزی است که حضرت امام رضواناللهتعالیعلیه در کتاب البیع خودشان اعلام فرمود: «الإسلام هو الحکومة بعینها، وأحکامه قوانینها». نه فقط اسلام بلکه همه ادیان الهی، یک برنامه سیاستالمدن و سیاستالاجتماع بوده که از سوی خدای متعال به بشریت عرضه شده است.
▫️شرکی که در قرآن کریم بیش از همه نفی شده و با آن مبارزه شده؛ شرک در اطاعت است. شرک در اطاعت یعنی چه؟ شرک در اطاعت یعنی از فرمان یک فرمانروای غیر الهی، اطاعت نموده است.
🔹 آن کسی هم که میگوید اقتصاد جزو دین نیست او هم مثل کسی است که میگوید سیاست جزو دین نیست. اقتصاد هم بخشی از سیاست جامعه است، آموزشوپرورش هم بخشی از سیاست جامعه است. اصلا همه اینها سیاستالجامعه و سیاست المجتمع است.
➖همان کسانی که امروز در دانشگاهها حتی در دانشگاههای جهان لیبرال به عنوان استاد علم سیاست شناخته شدند، وقتی به آنها رجوع کنید هم سیاستمداران شرقی، هم غربی؛ هم لیبرالها و حتی سوسیالیستها و کمونیستها میگویند علم سیاست یعنی علم امر و نهی، علم فرمان.
▫️ کار رسول فقط این نیست که تبلیغ کند که مردم از خدا اطاعت کنید. تبلیغ باید بکند اما تبلیغ چه؟ تبلیغ همین را میکند که من فرمانروا هستم. این آدمهای احمق مدام میگویند کار حوزه تبلیغ است؛ تبلیغ چی؟ تبلیغ همینکه رسول فرمانرواست و باید فرمان رسول را اطاعت کنید.
🔹کسی که بگوید سیاست جزء دین نیست نهتنها شیعه نیست که مسلمان نیست اگر بفهمد چه دارد میگوید، اگر متوجه لوازم حرف خودش بشود. حالا ما میگوییم آنها چون متوجه لوازم حرف خودشان نیستند، برخی جاهل هستند اما آنهایی که عن علم و عمد میگویند بله آنها واقعاً خارج از دین هستند.
▫️حوزه یعنی چی؟ حوزه یعنی آن مکتبی که در آن مکتب چی تحصیل میشود؟ فرمان خدا در آن تحصیل میشود. امر خدا، حکم خدا در آن تحصیل میشود، تعلیم داده میشود تعلم داده میشود. معنای حوزه این است.آنها گویا حوزه را باچیز دیگری اشتباه گرفتند. حوزه یعنی آن مجموعهای که علم فرمان در آن تدریس میشود و تدرس میشود؛ تعلیم و تعلم علمِ فرمان الهی را بر عهده میگیرد و لذا عالمان حوزوی کسانی هستند که برترینشان شایستگی تصدی مقام نیابت ولی عصر سلام الله تعالی علیه را پیدا میکند که اولیالامر حقیقی ولیعصر است.
➖در حوزهها هم همین درس را میخوانیم؛ ما در حوزهها درس قانون الهی را میخوانیم، ما در حوزه درس قانونی که جامعه را اداره میکند میخوانیم، همه فقه ما از اول تا آخر قانونِ مدیریتِ جامعه است. قانونی است که باید جامعه با این قانون اداره شود؛ فقه الطهارة، فقه الصلاة، فقه المعاملات، فقه السیاسة، فقه القتصاد، فقه تعلیم و تربیت، همه اینها فقه است؛ همه اینها یعنی علم به اینکه آدم چگونه رفتار کند. ما در فقه اسلامی، علمِ بهتر رفتار کردن و بهتر روابط اجتماعی با یکدیگر برقرار کردن را میخوانیم؛ یعنی چی؟ یعنی سیاست. تنها کار حوزهها سیاست است. که خیلی از آنور آبیها بدشان آمد که گفتیم کار اصلی حوزهها سیاست است حالا میگوییم اصلا کاری جز سیاست ندارد. تبلیغ هم که میکنند تبلیغ همان سیاستی است که برای آن آمدهاند و آن را بهعهده دارند.
متن کامل:
🌐 v-o-h.ir/?p=43936
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاشی کوچک برای حل مسأله ای بزرگ؛
📽 چرا طلبگی؟!
▫️در روزهایی که فرصت ثبت نام در حوزه های علمیه رو به اتمام است، تلاش ها برای حل مسأله هویت طلبه کمی تا قسمتی فزونی گرفته، اما این مسأله پاسخ هایی مبسوط، ناظر به واقع و مبتنی بر مبانی استوار و البته همراه با استفاده از ظرفیت های بالای هنری طلاب در تولید محصول می طلبد...
📸 اطلاعیه ای برای #پیش_فروش نهال های حوزوی! (لینک)
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
همخوانی معنادار نرخ تورم و آمار سرقت در کشور؛
📈 نمایش نموداری یک فهم ارتکازی؛ تورم بیشتر= سرقت بیشتر
✍️ باید دید وضعیت این نمودار در کشورهای مختلف جهان در دوره های تورمی چگونه است و از طرفی نقش متغیر مهمی به نام دین و دینداری در این میانه چقدر است، به عبارت بهتر اگر عامل دینداری حذف شود این نمودار در ایران چه وضعیتی پیدا می کند؟!
🌐 کار سخت سنجش دینداری (بخشی از گفتگوی صدای حوزه با حجت الاسلام حسین بستان، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
🌐 Voice Of Howzeh / v-o-h.ir
🆔 @sedayehowzeh
نمونه ای از مظلومیت مادران شهدا که در قاب دوربین ها جا گرفت؛
🔻 برای حضرت مادر
1⃣ درخواست پدر شهید قربانخانی از رهبر انقلاب تا از مادر شهید بخواهند لباس مشکی خود را عوض کند...
2⃣ از عزا درآوردن مادر شهید مجید قربانخانی پس از ۸ سال روی آنتن زنده!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محسن هاشمی در مصاحبه با خبرآنلاین (رسانه منسوب به علی لاریجانی) مطرح کرد؛
📽 از باغ پسته تا ساختوساز؛ درآمد هاشمی ها از کجا تامین میشود؟!
▫️۱۰۰ هکتار باغ پسته داریم که ۱۸ هکتارش در قم هست؛ ساختوساز در حد پروژه های چهار پنج طبقه دارم؛ دو موزه در رفسنجان و تهران داریم؛ در قم هم یک سرای فرهنگ و قرآن داریم...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺مقابله چین با هجوم رسانه ای کره جنوبی ، کی پاپ و...
▫️دولت چین پخش تولیدات رسانه ای کره جنوبی همسو با فرهنگ غرب را ممنوع کرد.
▫️دولت چین نمایش مردان زنسان را در تلویزیون ممنوع کرده و به پخشکنندگان رسانهای تاکید کرده که « #فرهنگ_اصیل» را ترویج کنند. بخشنامه دولت همچنین از رسانهها خواسته است تا تلاش خود را مصروف تقویت کنترل بر جامعه و بخش تجارت کنند تا از این راه بتوان شهروندان را به رعایت هنجارهای رسمی ترغیب کرد.
در گزارش فاکس نیوز آمده است:
🔹مقامات رسمی چین نگرانند که ستارههای هنری و سرشناس این کشور متاثر از ظواهر جذاب و دخترانه برخی خوانندگان و بازیگران کره جنوبی و ژاپنی، مردان جوان کشورشان را به فاصله گرفتن از روحیات مردانه ترغیب کنند.
✍️ گفتنی است موج کرهای (فیلم، موسیقی، انیمیشن، مد و لباس و...) فرهنگ غربی را در لباس انسان شرقی به سایر کشورها صادر کرده است.
مثلاً:
➖ سبک زندگی و پوشش پوشیده و با عفت کره، تبدیل به پوشش های تهییج کننده جنسی و عریان شده است.
➖ همجنسبازی و روابط نامتعارف هم یک وجه بارز در تبلیغات تلوزیونی، بیلبوردهای خیابانی، کیپاپ، کی درام، انیمه و... شده است.
➖ مدلینگ کره هم به شدت در حال تبلیغ فرهنگ غربی است.
➖ تجمل پرستی و ظاهرگرایی افراطی نیز از جمله دیگر نمادهای غربی شدن کره جنوبی بعد از تقسیم میباشد.
🆔 @sedayehowzeh
📸 چه کسانی سهامداران اصلی ایران خودرو سایپا هستند؟!
1️⃣ بررسی وضعیت سهامداری در گروه خودروسازی #ایرانخودرو نشان میدهد درمجموع ۱۸/۷ درصد از سهام ایرانخودرو در دست دو شرکت بزرگ قطعهسازی کروز و هلدینگ رایزکو (شرکت سرمایه گذاری و توسعه راهبردی راز) است.
▪️طبق این آمارها، ۱۵ درصد از سهام ایرانخودرو در اختیار شرکت تدبیر سرمایه آراد بوده که در سال ۱۳۹۰ توسط اعضای هیاتمدیره قطعهسازی کروز تاسیس شده و اقدام به خرید سهام ایرانخودرو کرده است. ۲/۲۸ درصد از سهام ایرانخودرو در اختیار هلدینگ رایزکو و ۱.۴۲ درصد از سهام ایرانخودرو نیز در اختیار شرکت مانانوین بوده که از واحدهای تجاری زیرمجموعه گروه بهمن است.
▫️قابل ذکر است کارشناسان معتقدند حتی اگر قطعهسازان #بخش_خصوصی حق تقدم خرید مابقی سهام ایرانخودرو را داشته باشند، نباید خودروسازی در فرایند خصوصسازی به قطعهسازان واگذار شود، چراکه این اقدام زمینه انحصار حداکثری را در بازار خودرو و قطعه بهوجود خواهد آورد که بلای جان صنعت قطعهسازی و خودروسازی است./ نود اقتصادی
2️⃣ برای کشف پشت پرده ها کافیست پشت پرده اقتصادی ماجرا رصد شود، امری که مردم هم به آن ایمان آورده اند، هر جا انحصار، تبعیض یا ناکارآمدی هست پای اقتصاد در میان است، اقتصاد خانوادگی و ویژه خواری شبکه ای!
🆔 @sedayehowzeh