🔊 اعمال شب #لیلة_الرغائب
🔹اولین #شب_جمعه #ماه_رجب را لیلة الرغائب «#شب_آرزوها» گویند.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| تشییع #آیتالله_صافی گلپایگانی در کربلا
🆔 @sedayehowzeh
📣 پهلوی بدون روتوش در گذر تاریخ:
هفت منطقه راهبردی ایران که در دوره پهلوی واگذار شدند
🔹دوره تقریبا ۵ دههای حاکمیت پهلوی پدر و پسر بر ایران اما از حیث واگذاری مرزهای کشور یک نقطه تمایز با همیشه تاریخ دارد و آن واگذاری نواحی مختلف از سرزمین ایران بدون هیچگونه درگیری است.
🔸 #رضاخان که برای کسب قدرت و انتقال پادشاهی از قاجار به پهلوی نیازمند عدم برانگیختن حساسیت شوروی بود و در دوره وزیرالوزرایی خود از قصبه فیروزه چشمپوشی کرده بود،با همین عادت پا در وادی قدرت نهاد و در معاهده سعدآباد با بخشیدن گوشههایی از ایران به هریک از ۳ همسایه دیگر حاضر در این معاهده یعنی عراق، ترکیه و افغانستان هزینه آنچه ثبات در منطقه خوانده میشد را، یکتنه از جیب ملت #ایران پرداخت کرد.
🔹بعدها پهلوی پسر نیز با پایگذاشتن در مسیر پدر همین رویکرد را نسبت به نقشه جغرافیایی ایران درپیش گرفت و ننگی را از خود در تاریخ به جای گذاشت که توسط امیرعباس هویدا، نخستوزیر وی با افتخار به شوهر دادن بحرین تعبیر شد.
🔸مناطقی که در نگاه پهلوی با بیاهمیت شمردهشدن از ایران جدا شد، هریک از موقعیت #ژئوپلیتیکی برخوردار بودند که رقیبان با پی بردن به آن دست تعدی را بهسمتشان دراز کرده بودند.
1️⃣ آرارات
2️⃣ تجزیه سیستان
3️⃣ اروندرود و مناطق نفتی بین قصرشیرین و خانقین
4️⃣ اترک
5️⃣ ییلاق فیروزه
6️⃣ مناطق مرزی شمالغرب
7️⃣ بحرین
مشروح گزارش در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=37875
🆔 @sedayehowzeh
📣 #گردشگری منهای فرهنگ؛
🔺بی دردی مسؤولان نسبت به انحراف و انحطاط عرصه گردشگری کشور
🔺گردشگری بدون پیوست فرهنگی مخرب است
🔹سؤال مهمی که باید نمایشگاه و مسؤولان آن پاسخ بدهند این است که ماهیت و هویت گردشگری چیست و آیا صرفاً باید نگاه ما به گردشگری به عنوان یک #صنعت_پولساز و کسب درآمد از طریق جذب گردشگر باشد یا گردشگری و صنعتی که در این عرصه شکل گرفته است اهداف تمدنی و فرهنگی را هم دنبال میکند؟
🔸قطعاً برکسی پوشیده نیست که عرصه گردشگری در درجه اول یک عرصه فرهنگی و ترویج گفتمانهای خرد و کلان اقوام و تمدنها است و پس از آن یک عرصه و صنعت برای درآمدزایی و #توسعه_اقتصادی است.
🔹اینکه نمایشگاه بین المللی گردشگری به میزبانی پایتخت جمهوری اسلامی برپا شود و بازدیدکنندگان داخلی و خارجی در آن حاضر بشوند اما خبری از #فرهنگ_غنی_ایرانی_اسلامی نباشد و تنها بانوانی را ببینند که به بهانه لباس محلی پوشیدن، حجاب ندارند و با خانمهای غرفهداری مواجه بشوند که با بدترین نوع پوشش و غلیظ ترین میزان آرایش به عنوان جاذبه برای غرفههای شهرها و مجموعههای اقتصادی به کار گرفته شدهاند یا در گوشه گوشه نمایشگاه خانمهایی بدون حجاب و بیرون نمایشگاه خانمهای سیگار بدست را مشاهده کنند یعنی ما نمایشگاهی تحت عنوان گردشگری بدون #پیوست_فرهنگی و بدون نگاه تمدنی و پایبندی به حداقلهای شرع و قانون برپا کردهایم.
🔸شاید وقت آن رسیده است که نهادهایی نظیر حوزه علمیه و سازمان تبلیغات و ... توصیف و تبیین صحیحی از مسأله گردشگری در جهان اسلام ارائه دهند.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=37895
🆔 @sedayehowzeh
📣 نقدی بر مهارت #سواد_رسانه_ای رایج؛
سواد رسانهای تجاری-نمایشی عامل بی سوادی رسانه ای
🔹اگرچه اهمیت اشاعه و گسترش آموزش سواد رسانهای بر هیچکس پوشیدهنیست، اما آنچه آموزش سواد رسانهای در تلویزیون ایران را به مسالهای پرنقص تبدیل میکند، رویکرد سازمان #صداوسیما و کارشناسان سواد رسانهای است.
🔸تلویزیون هر معنایی را آمیخته به سرگرمی و تصویر میکند تا بتواند در جامعه بقا و دوام داشتهباشد، لذا آموزش تلویزیونی هیچ شباهتی به آموزش در مدرسه و دانشگاه ندارد؛ چراکه عنصر #جذابیت به آموزش اضافه شده تا بتواند تلویزیونی باشد.
🔹سواد رسانهای نیز بهعنوان امری آموزشی، از این قاعده مستثنی نیست؛ کارشناس سواد رسانهای علاوهبر همراهی با #ایدئولوژی موردنیاز سازمان، باید همراه با ایدئولوژی تلویزیون نیز باشد، لذا یکی از دلایل عدم موفقیت سواد رسانهای در ایران، همین است.
🔸لازم به توجه است که سواد رسانهای ارائهشده در تلویزیون یا اینستاگرام هیچ جنبه آموزشی ندارد، بلکه منافع سیاسی، تجاری و شهرتمندانه دارد.
🛎آموزش سواد رسانهای در ابتدا از درخدمتبودن ایدئولوژیهای گوناگون باید خارج شود و سپس نه در سطح رسانههای تصویری بلکه در فرآیند ارتباطات آیینی و گونههای آموزش رسمی بهنحوی #رایگان دراختیار مردم قرار گیرد تا امکان بهبود مواجهات مردمی در نسبت با رسانهها را در سطوح گوناگون شاهد باشیم.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=37914
🆔 @sedayehowzeh
اخیرا جناب #فاضل_میبدی درباره بخش نامه مدیرکل سازمان غذا و دارو مبنی بر نحوه توزیع اقلام پیشگیری از بارداری در راستای #طرح_جمعیتی_مجلس، توییتی منتشر نمود که در شبکه های معاند هم بازتاب داشت. یادداشت ذیل که ناظر بر واکنش ژورنالیستی این به اصطلاح دگراندیش سکولار نوشته شده است را مطالعه بفرمایید.👇👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
اخیرا جناب #فاضل_میبدی درباره بخش نامه مدیرکل سازمان غذا و دارو مبنی بر نحوه توزیع اقلام پیشگیری از
🔎فاضل میبدی از ادعاهای سکولاریستی تا توییتهای پوپولیستی
🔸حمید رضا اینانلو مدیرکل سازمان غذا و دارو در بخشنامهای خطاب به معاونان غذا و دارو در راستای اجرای ماده ۵۱ "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"اعلام کرد: هرگونه توزیع #رایگان یا یارانهای اقلام مرتبط با پیشگیری از بارداری، کار گذاشتن اقلام پیشگیری و #تشویق_به_استفاده از آنها در شبکه بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی ممنوع است. هرگونه ارائه داروهای جلوگیری از بارداری در داروخانههای سراسر کشور و شبکه بهداشت و کار گذاشتن اقلام پیشگیری باید با #تجویز_پزشک باشد.
🔻محمدتقی فاضل میبدی در صفحه شخصی خود در توئیتر و در واکنش به این موضوع نوشت:بعد ازحجاب اجباری نوبت زایمان اجباری رسید.براساس مصوبه مجلس توزیع اقلام ضدبارداری ممنوع شد.درست است که جمعیت ایران به پیری می رود. مجلسیان برای مسکن و معیشت جوانان چه چاره ای اندیشیده اند؟ اقتصاد درست کنید تا ازدواج و زایمان اختیاری داشته باشیم. مجلس ازقیمت دارو و شیر و پوشاک چه میداند؟
🔹از آن سوی دیگر احمدحسین فلاحی نماینده همدان در مجلس جهت شفافیت ماجرا و بر خلاف شانتاژهای امثال فاضل میبدی اظهار داشت: «قانونی که تصویب شده بیشتر ماهیت #تشویق_به_فرزندآوری دارد و این وسایل را هم ممنوع نمیکند، ولی سیاستهای تشویقی در این رابطه تجدید نظر میشود. ما بیشتر دنبال این هستیم که مردم به سمت فرزندآوری بروند آن هم نه از سر اجبار بلکه روح این قانون تشویقی است.»
🔸فلاحی در پاسخ به این پرسش که پس از ابلاغ و اجرایی شدن این قانون، وسایل پیشگیری از بارداری در داروخانهها به راحتی در دسترس است، گفت: «بله به هر حال همه جامعه که یک شکل نیستند. عدهای مشکلات جنسی و جسمی دارند و نمیتوان برای همه ممنوعیت ایجاد کرد. در این قانون ممنوعیتی وجود ندارد و سیاست این قانون تشویقی است.»
🔹فارغ از اینکه آقای میبدی عمدا یا سهوا، متن بخشنامه را تحریف کرده و ممنوعیت رایگان بودن و منوط به تجویز پزشک بودن را سانسور کرده، سوال این است که یک دگراندیش و سکولار حورزوی، پس از بحث هایی که در #نشست_صدسالگی_حوزه در باب جدایی دین از سیاست مطرح کرد و #حوزه_علمیه را جهت حفظ قداست به کنار کشیدن از میدان حکومت داری و جامعه پردازی توصیه نمود، چرا پا به میدان سخیف شانتاژ و فضاسازی گذاشته است؟!
🔸وقتی سخن از #سکولاریسم و جدایی دین از سیاست شد، گفتیم که فضلای غیور و اهل اندیشه حوزوی باید پاسخ شما را کف دستتان بگذارند اما حال که دست در دست #شبکههای_زرد معاند، با تحریف و شانتاژ و توییت بازی علیه نظام جوسازی میکنید، برای عموم طلاب و مردم نیز سطح فکری و عیار دغدغه های شما روشن میشود.
🔹با عوام فریبی و توییتهای پوپولیستی نمی توانید #پایگاه_اجتماعی پیدا کنید جناب به اصطلاح روشن فکر!
اینکه سوار بر موج مشکلات معیشتی مردم بشوید و کلیدواژه اجبار و دیکتاتوری را اتفاقا در ایام دهه فجر توییت بزنید و برجسته کنید و مساله حجاب و جمعیت را تضعیف و تحقیر نمایید، نشان میدهد که انگار، امتداد ادعاهای سکولاریستی به رفتارهای پوپولیستی ختم می شود.
🔸بماند که گفتمان شما همیشه #سیاسی بوده و هیچگاه درد و دغدغه #مردم را در پارادایم اصلاحطلبی و اعتدالی در طول دوران تقنین و دولتمردیشان تجربه نکردیم!
✍حجت الاسلام علیرضامحمدلو
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| یا علی النقی فدای اسم دلربای تو
▪️ امام هادی علیه السلام:
مردم در دنیا با اموالشان و در آخرت با اعمالشان هستند.
▪️ فرا رسیدن سالروز شهادت امام هادی علیه السلام را تسلیت میگوییم.
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش کیهان از سخنان مقامات امریکایی:
#استراتژی ایران، اخراج امریکا از منطقه است؛ قدرت بازدارندگی مان را از دست داده ایم
🔺گزارش فرهیختگان از ریز آمار 92 زیر مجموعه سایپا:
نابلدی در #خودروسازی، فاجعه در #سرمایه_گذاری
🔻گزارش آفتاب یزد از خطرناک ترین سناریو برای امریکا:
#ائتلاف بزرگ چین، روسیه و ایران
🔻گزارش شرق از نشست شجاعی مولاوردی و ابتکار برای بررسی حواشی #جهان_آرا:
سکه رایج #اتهام_زنی
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🔎فاضل میبدی از ادعاهای سکولاریستی تا توییتهای پوپولیستی 🔸حمید رضا اینانلو مدیرکل سازمان غذا و دارو
#صدای_طلاب
#نگاه_شما
✍️ آقای #فاضل_میبدی خود را نماینده کدام بخش میدانند؟ دین یا سیاست؟
🔹اگر ایشان نماینده دین هستند که میگویند حجاب ( امری دینی) نباید #اجباری ( حکومتی) شود، پس چرا در امری حکومتی (به قول ایشان #فرزندآوری اجباری) دخالت میکنند؟
🔸اگر هم نماینده سیاست هستند، لباس دین را نپوشند که خدای نکرده دین با سیاست قاطی نشه!!
🆔 @sedayehowzeh
📣 گفتوگوی #صدای_حوزه با طلبه ای که اخیرا در #آزمون_استخدامی آموزش و پرورش قبول شده است؛
🔺اکثر دانش آموزان از معلم طلبه استقبال می کنند
🔺بعضی ها معتقدند که طلبه فقط باید به مسجد و هیات برود!
🎙حجت الاسلام سیدسجاد سیدولیلو:
🔹رشته های مختلفی برای شرکت در آزمون وجود دارد از جمله دبیری معارف، مربی پرورشی، دبیر عربی و آموزگار ابتدایی و…
🔸طبیعتا طلبه های عزیز باید مطالعه نمایند. طلبه ها چون در طول تحصیل در حوزه، مطالعاتی در اکثر این زمینه ها دارند و کارشان #تبلیغ است، بالاخره از مطالب معارفی بهتر سردر میاورند، اما چون رقابت زیاد شده است، باید در دروسی مانند زبان، ریاضی و ادبیات تا حدی مسلط باشند و اینکه اگر پشتکار داشته باشند به راحتی میتوانند قبول بشوند.
🔹در فضای مدرسه ها، بعضی از معلم ها استقبال میکنند، بعضی بی تفاوت و بعضی دیگر حالت جبهه گیری دارند که چرا روحانی ها وارد فضای درس و مدرسه شده اند؟ احساس میکنند که حقشان خورده شده و یا اینکه طلبه ها از #سهمیه آنها برای بحث تدریس استفاده می کنند.
🔸دانش آموزان در ابتدای امر تعجب میکنند که یک روحانی معلم شده است، اما از آنجایی که طلبه ها به برخی دروس تسلط دارند (مثلا من عربی تدریس میکنم) و اینکه روحانی ها معمولا دلسوزتر از معلم ها هستند و حتی میتوانم بگویم که وجدان کاری شان از معلم ها بیشتر است وهم برخورد مناسب تری نسبت به معلمان، با دانش آموزان دارند، اکثر دانش آموزان از روحانی معلم استقبال میکنند و مشکلی ندارند.
مشروح گفتوگو +جزئیات شهریه و شرایط استخدام:
v-o-h.ir/?p=37890
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| مستند خانه ناامن
📣 بررسی نقش هنر و رسانه در تبلیغ دین و ارتباط آن با حوزه های علمیه از منظر مقام معظم رهبری
🛎 حوزه های علمیه در #صداوسیما نقششان این نیست که فقط یک روحانی خوش زبانی بیاید آنجا و مردم را نصیحت بکند! نه. حوزه های علمیه باید کمیته ها تشکیل بدهند مجموعه ها تشکیل بدهند، اتاق فکرهای دینی تشکیل بدهند و راجع به مسائل گوناگون بحث کنند و محصولات این جلسات را بیرون بدهند.
🔹 اهتمام به امر تبلیغ، امری که مربوط به نظام است، در حوزه نیست.
🔸نگاه اجتهادی و عالمانه به عرصه های گوناگون، از علوم انسانی تا نظام تعلیم و تربیت رسمی، و... از رسانه های مدرن تا هنر و سینما، همه از لوازم #تمدن_سازی است.
🆔 @sedayehowzeh