#روزنامه_خوانی
▫️کیهان: اشاره به ناراحتی آمریکا، اسرائیل و مدعیان اصلاحات از ارتقای روابط ایران و چین با سفر اخیر رئیسی
🔹گزارش هم میهن از رکوردزنی عجیب قیمت سکه
▫️اشاره پررنگ فرهیختگان به اخراج اعضای شبکه سعودی اینترنشنال از انگلستان همزمان با تلاش اروپا برای از سرگیری مذاکرات با ایران!
➖فرهیختگان همچنین با استاد موسسه امام خمینی ره قم، پروفسور محمد لگنهاوزن مصاحبه ای خواندنی انجام داده است.
🔹شرق: چرا از توسعه صنعتی جا ماندیم؟ رانت، عدم خلاقیت و...
▫️همشهری: تصویری جالب از شرکت ۶۰۰۰ دهه هشتادی در جام بازی های الکترونیکی به یاد شهید آرمان
🔹 وطن امروز از سطح گسترده بارش برف امسال با عکسی تماشایی سخن می گوید و از تقابل روسیه و آمریکا با تیتر "پاسخ نورداستریم در اوهایو" یاد کرده است.
🆔 @sedayehowzeh
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 گزارشی از بهترین صیدهای خودتحقیرها در سفر رئیسی به چین!
🆔 @sedayehowzeh
🔻 تأملی در شیوه های واکنش میدانی حزب اللهی ها در مواجهه با کشف حجاب های خیابانی
▫️اغتشاشات اخیر پایان یافت، اما اثر آن در تشدید روند ترک پوشش شرعی در بخشی از جامعه، به پایان نرسیده و این امر همچنان مسأله میسازد.
🔹شاید مهمترین مسأله برخاسته از این فضا، ایجاد یک نوع دو قطبی در جامعه باشد که از انواع مظاهر و مصادیقش میتوان سخن گفت؛ از برخی نزاعها تا کشمکش و دو پاره کردن افراد حتی در راهپیمایی سالگرد انقلاب تا آنجا که انقلابیها بر سر انعکاس حضور راهپیمایی نیز دچار چند دستگی و تعارض میشوند و صحنهای که باید وحدت و انسجام را تثبیت میکرد، تا حدودی رنگ و بوی دو دستگی گرفت.
▫️با توجه به راهبرد رهبر معظم انقلاب روشن میشود که این شکافها بر خلاف تاکیدات متعدد و صریح رهبر انقلاب بر لزوم حفظ وحدت و انسجام پس از اغتشاشات اخیر است.
🔹به نظر باید برای حل این مسأله گفت و گویی با قشر مومنتر جامعه داشت و دغدغههای آنان را مورد توجه قرار داد.
1⃣ یکی از دغدغههای ارزشمند و محترم این قشر، وجوب نهی از منکر است، حال آنکه نهی از منکر باید با احتمال تاثیر و از موضعی پدرانه باشد. بنابراین با توجه به این شروط روشن میشود که این احساس تکلیف، گویی چندان بجا نیست.
▫️حداقل آنکه میتوان گفت نهی از منکر در صحنه نه تنها تأثیر مثبت ندارد بلکه آثار زیان باری دارد و منظور از نهی از منکر در صحنه این است که دو فرد بدون هیچ تعامل و تفاهم قبلی و به یکباره در خیابان بر سر مسأله پوشش وارد بحث شوند، آن هم در فضایی که کشف حجاب کنندگان دچار نوعی لجاجت شدهاند.
2⃣ برخی در بیان دغدغه خود، به وضعیت بعضی کشورهاو بی حد و مرز بودن بی حیایی و بیعفتی و پیامدهای آن میپردازند و اینکه اگر سکوت شود، خانواده و جامعه نابود میشود.
▫️این دسته، نگاه فردی در نهی از منکر را به نگاه اجتماعی ارتقاء دادهاند و نکته مهمی مدنظرشان هست.
🔹باید توجه کرد در صحنه نزاع دائمی حق و باطل و تقابل جنود شیطانی با ایمان، گویی سنگر اولیه در محافظت از پوشش عفیفانه فرو ریخته است و وضعیت کف خیابانها باید ما را متوجه این امر کند. بنابراین به جای دو دستگی باید مدبرانه سنگری جدید و مستحکم ساخت و مانع موفقیت بیشتر شیطان شد.
▫️این سنگر جدید، باید قانونی دارای مقبولیت عرفی باشد که اکثریت جامعه از آن دفاع کنند و هنجار شکنان در محاصره قرار گرفته و مهار شوند.
🔹اینجا وایرال شدن درگیریها در فضای رسانهای و بعد برخورد قانونی راه مناسبی نیست، چرا که این مرز ترسیمی و منحصر به پلمپ کردن مراکز کسب و... در کف خیابان تاثیری ندارد، علاوه بر آنکه سبب لجاجت بیشتر برخی و تاخیر در درمان ماجرا میشود که شاید احساس جبر، منجر به تراکم نارضایتیها و مستعد شدن جامعه برای نقطه انفجار بعدی شود و لذا هزینه سازی بیهودهای چنین، معقول نیست!
3⃣ منطق سوم و پرتکرار، توجه دادن به خون شهدا و لزوم صیانت از اسلامیت نظام است. این نگاه در توجه اجتماعی به پدیده منکر با نگاه قبلی مشترک است، با این تفاوت که تمرکزش بر حفظ نمادی اسلامی در جامعه در جهت تثبیت اسلامیت است.
▫️در توجه به این منطق میتوان گفت: اساس اسلامیت نظام، در تسهیل زیست مومنانه و هموار بودن دینداری است و باید تلاش کرد جامعه به گونهای شود که مومنان، محبوبترین قشر اجتماع بوده و همه آرزو داشته باشند که به قلههای بلندتر ایمان دست یابند و در این میان نمادها قابل جایگزینی و تغییر هم هستند.
🔹پس باید از آنچه موجب مطرود شدن حزباللهیها در بین بخش قابلتوجهی از جامعه میشود پرهیز کرد و گسترش ایمان را با جلب قلوب پیگری نمود.
✍ حجت الاسلام وحید نجفی، نویسنده و پژوهشگر مسائل راهبردی
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
دکتر مهدی امیدی . فهم کنشگری اجتماعی سیاسی مردم در وضعیت های دشوار.mp3
34.9M
دلایل حضور درخشان مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال؛
🔻 فهم مردم از ذات فاشیستی آلترناتیوهای جمهوری اسلامی و ترس از تجزیه شدن و نگرانی از غلبه دین ستیزان
➕ توضیحاتی درباره سه فاز جهانی شدن، پروسه، پروژه و تبدیل شدن به پدیده
🎙 ارائه ای از دکتر مهدی امیدی
▫️نشست «فهم کنشگری اجتماعی سیاسی مردم در وضعیت های دشوار»
🔹پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی (مرکز همکاریهای علمی و بینالملل)
🆔 @sedayehowzeh
نقدی بر دستور مدتی قبل آیت الله اعرافی مبنی بر کمک طلاب به زلزله زدگان #خوی؛
🔻دستور یا درخواست؟ طلبه جهادی یا سرباز کادری؟
▫️با وقوع بلایای طبیعی یا در هر سختی و مشکلی، بی شک #طلاب جهادگر و #بسیجیان، میاندار خدمت خالصانه و خود جوش بودهاند که شرح فداکاریهای آنان در #سیل و #زلزله و #کرونا و #محرومیتزدایی و جهادسازندگی و... خارج از بیان است.
🔹نکته جالب در سالهای اخیر، نوع رفتار مدیریت محترم حوزه های علمیه برادران در برخورد با این فعالیت های خودجوش و جهادی همانند فرماندهان عزیز #سپاه و #ارتش در ارائه دستور به طلاب برای ورود به عرصه خدمترسانی است!
🔹نیروهای نظامی و انتظامی برای ترک محل خدمت و خدمت رسانی به افراد آسیب دیده، نیازمند دستور #مافوق هستند؛ چرا که نسبت خاص اداری و استخدامی وجود دارد و بر این اساس ابلاغ یک دستور نه تنها موجه بلکه ضروری است؛ اما چرا مدیر حوزههای علمیه نسبت خود با طلاب جهادگرِ همواره حاضر در میدان را چنین می بیند؟
🔹هرچند نسبت به دلسوزیهای شما(مدیر حوزه های علمیه) واقفیم اما این رفتار اشتباه، خود زمینهساز کاهش ارزش خودجوش بودن این حرکت طلاب به دلیل ایجاد تصویر #دستوری بودن این رفتار است؛ هرچند تصویر خوبی از دلنگرانیهای مدیر حوزههای علمیه در جامعه ایجاد میکند!
🔸برای طلاب جهادی بهتر است پدری دلسوز باشید تا یک رئیس./ مطلب از فکرت با اندکی تصرف
📽 تذکرات صریح استاد جوان سطوح عالی حوزه به مدیر حوزه های علمیه
🆔 @sedayehowzeh
🔻جزئیاتی از آزمون استخدامی آموزش و پرورش که ۲۶ اسفند برگزار می شود
صادق ستاریفرد، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش:
▫️۸۰ هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش مشمول بازنشستگی هستند که احتمالاً حدود ۶۵ هزار نفر از آن ها تا مهر سال آینده بازنشسته خواهند شد.
🔹برای دوره ابتدایی تلاش ما این است تا پایان اسفند آزمون را برگزار کنیم و برای حدود ۲۵ هزار نفر نیروی مورد نیاز از طریق آزمون ماده ۲۸ با اصلاح شریط احراز آموزگاری و اصلاح مواد آزمونی و ساز و کار ارزیابی، مصاحبه و گزینش شرایطی را فراهم کنیم تا داوطلبان متعهد و متخصص وارد آموزش و پرورش بشوند.
🔸پیش بینی شده است آزمون ۲۶ اسفند برگزار شود، فرآیند مصاحبه و گزینش در سال بعد خواهد بود و اگر به هر دلیل آزمون برگزار نشود در سال بعد در اولین فرصت برگزار خواهیم کرد.
➖سقف سنی پیش بینی شده برای شرکت در آزمون ۴۰ سال تمام است و با توجه به مصوبه ۸۳۳ شورای انقلاب فرهنگی زمان همکاری با نهادهای دولتی از سقف سنی کسر خواهد شد.
▫️سه گروه از داوطلبان می توانند در این آزمون شرکت کنند، گروه اول دانش آموختگان دانشگاهی، گروه دوم همکاران فرهنگی می باشد که به صورت غیر رسمی در آموزش و پرورش در حال خدمت هستند که شامل نیروهای خرید خدمات، حق التدریس و نیروهای نهضت است و گروه سوم طلاب حوزه علمیه می باشند.
🎙 شما هم صدای حوزه باشید!
💯 @sedayehowzeh
تبیین روش مدیریت در مسجد ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ مشهد.mp3
17.74M
🎙 روش مدیریت در مسجد
▫️الگوی مواجهه با فتنه ها
🔹٦ پرسشی که امام محله و هیئت امناء و بسیج مسجد باید از خودشان بپرسند؟
▫️یک مسجد چند نوع خدمت باید به خانواده های محله ارائه کند؟
➖حجت الاسلام علی کشوری، مدرسه حضرت ولی عصر عج مشهد، ۱۸ بهمن ۱۴۰۱
#الگوی_جدید_خدمت_در_مساجد
#مدیریت_شهری_محله_محور
🎙 شما هم صدای حوزه باشید!
💯 @sedayehowzeh
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی رسانه های حوزوی نمی گذارند طلبه ها دور هم جمع شوند؛
📽 گعده های حوزوی به جای رسانه های حوزوی!
⬅️ وضعیت شناسی رسانه های حوزوی در گفتگوی #صدای_حوزه با حجت الاسلام احمد اولیایی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔻ماهیت حوزه، مبتنی بر حضور است، مثل گعده های حوزوی که آورده بسیاری برای علما داشت یا صف شهریه که محلی برای گفتگو هم شده بود.
🔹حذف حضور فیزیکی آبشخور سوء تفاهم هاست و کنشگری رسانه حوزوی هم باید مبتنی بر همان جمع های علمایی باشد.
📽 ضعف مسئولان رسانه ای حوزه در مدیریت آشکار و پنهان رسانه های حوزوی
⬅️ رسانه ها هر چه از بودجه های رسمی دورتر، به مخاطب نزدیکتر!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
💯 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57