🔺ماجرای ساخت مسجد در پارک قیطریه تهران چیست؟! / چرا علیه مسجد صف آرایی وجود دارد؟!
▫️ساخت مسجد در پارک قیطریه جدیدترین موضوعی است که به دستآویزی برای رسانههای ضدایرانی برای جنجال تبدیل شده است.
🔹بهانهٔ آنها برای این موضوع هم قطع درختان است. شهردار تهران اما تاکید کرده که قرار نیست درختی قطع شود.
▫️شهرداری تهران میگوید برای حفظ درختان، نقشهٔ اولیه تغییر کرده و حالا صرفا چند نهال جابهجا خواهند شد.
🔹تغییر نگاه به بوستانها مهمترین دلیل شهرداری برای چنین اقداماتی است. چراکه بعد از انقلاب تعداد بوستانها ۳۰ برابر شد؛ اما پیوست کافی را نداشت.
▫️کارشناسان شهرداری میگویند با اضافه شدن مساجد و دیگر بخشهای فرهنگی به بوستانها، دیگر بزهکاران به راحتی نمیتوانند در پارکها جولان دهند و خانوادهها در آرامش میتوانند از فضای سبز و دیگر امکانات استفاده کنند.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با کنایه به موضع عباس عبدی مطرح کرد؛
🔺کارنامه فرهنگسراها و تغییر معماری پارک ها؛ عاملان تضعیف مساجد حالا دل نگران خلوتی مساجد شده اند!
مالک شریعتی:
▫️ بهجز منتقدان منصفی که باید اقناع شوند، ریشه تهاجم به تقویت مساجد، همان جریان نفوذی حلقه کیان است که در دهه ۷۰ دو اقدام مخرب فرهنگی-اجتماعی را دنبال کرد:
الف) خط موازی فرهنگسراها و سرای محلات را برای جداکردن نیازهای فوقبرنامه جوانان از مساجد با ابزار پول پاشی شهرداری کلید زد!
ب) رهاسازی مطلق بوستانهای شهری تهران را به اسم ژورنالیستی و ظاهرا زیبای حذف دیوار انجام داد تا محیط امن تفریحات سالم خانوادگی مردم به بستر فعالیت کانونهای مروج لاابالیگری ضدخانواده در پارکها و بوستانها بدل شود که بعدها خواسته/ناخواسته به موادفروشان و سگگردانها تقدیم شد.
🔹حال اذناب همان جریان نفوذ فرهنگی و متهم اصلی تضعیف عملی مسجد، فریاد خلوتی مساجد سرداده!
مواضعشان را دقیق دنبال کنید:
▫️ناراحتی از پیادهروی کیلومتری غدیر و جشن امام رضا و محفل قرآنی امام حسنیها و افطارخونه بلوار کشاورز و... اینها را فقط از منظر سیاسی نبینید؛ "خط نفوذ فرهنگی است! "
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
دیدگاهی که اگر به قید اطلاق فهمیده نشود، می تواند راهگشا باشد؛
🔺بجای توصیه و دستور، زیرساخت بسازید تا معروف، نهادینه شود!
حجت الاسلام جهانگیری:
▫️این عکس را امروز (در سیدنی) گرفتم، در مراکز بین راهی، علامت تخت خواب یعنی محلی برای استراحت مطلق راننده.
🔹نمی شود به راننده بگیم هر دو ساعت استراحت، ولی تمهید امر نکنیم!
▫️تفاوت غرب با جای دیگر را در این باید دید، که در غرب برای نهادینه شدن هنجارها، بجای دستور و پند و وعظ و آییننامه، می آیند زیرساخت فراهم می کنند.
🔹تمام مشکل ما در عدم توفیق در امر به معروف و نهی از منکر، نگاه #دستوری بدون نگاه #نهادینگی است. / ياداشت های فرامرزی یک طلبه/ رمضان ۲۰۲۴؛ استرالیا
✍ به عبارت ساده تر برای نهادینه شدن حجاب به غیر از الزامات قانونی، چادر ارزان را در دسترس بانوان قرار دهید و برای ترویج نماز، درب مساجد را همیشه باز بگذارید و نگذارید هزینه سفر به مشهد از هزینه سفر به آلانیا و آنتالیا بالاتر برود و...
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
34.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌 با مساجد نخبهپرور و روش های کارشان آشنا شوید؛ این قسمت: تهرانسر، پایگاه بسیج امام حسین علیه السلام
▫️ اگه علاقهدارید بدونید یه مسجد چطوری میتونه با کار علمی و تربیتی خوب و منسجم، استعدادهای برتر پیرامون خودش رو جذب و نخبه پروری کنه حتما این کلیپ رو ببینید!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
لزوم افزایش کمی و کیفی فعالیت های تبلیغ دینی و بهبود شرایط زمینه ای مثل اقتصاد؛
🔺تحولات دینداری در ایران؛ روند نزولی تعهد به نماز و روزه
✍️ یافتههای پیمایشهای مختلف از سال ۱۳۵۳ تا ۱۴۰۲ نشان میدهد پایبندی به نماز و روزه به عنوان دو مولفه از اصلیترین عبادتهای فردی، روندی نزولی داشته است.
▫️خراسان جنوبی بیشترین گروه پایبند به نماز و روزه را در بین استانهای کشور دارد. در مقابل گیلان، البرز و ایلام در پایبندی به این دو رفتار دینی پایینتر از سایر استانهای کشور میباشند.
🔹همچنین میزان پایبندی به این عبادات در بین مردان و زنان و نیز بین گروههای مختلف تحصیلی و سنی، تفاوتهای معناداری را نشان میدهد.
▫️این نتایج به وضوح تغییرات سبک دینداری در کشور را نشان میدهد. با اینحال برای فهم دقیقتر تغییرات دینداری لازم است تحولات آن را در همه ابعاد در نظر گرفت./ داده کاوی شناخت
➕ کار سخت سنجش دینداری (بخشی از گفتگوی صدای حوزه با حجت الاسلام حسین بستان، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)
➕وضعیت دینداری ایرانیان در گفتگو با استاد رهدار: بخش اول / بخش دوم
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh