eitaa logo
رسانه خبری صدای جویا 🌍
290 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
1.2هزار ویدیو
79 فایل
پایگاه خبری تحلیلی صدای جویا با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۸۲۵۲۹ جویا باش تا کامل شوی... www.sedayejoya.ir https://zil.ink/sedayejoya
مشاهده در ایتا
دانلود
یادداشت؛ خبرنگار مردم یا میرزابنویس دولت و مجلس نورالله جویا خبرنگار و فعال رسانه ای طی یادداشتی با عنوان خبرنگار مردم یا میرزابنویس دولت و مجلس آورده است؛ روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۹ در حالی که برای شرکت به نشست کمیته کرونایی شهرستان شاهین شهر و میمه دعوت شده بودم، در درب ورودی فرمانداری شهرستان شاهین شهر و میمه با کسبه و بازاریانی برخورد کردم که به علت تصمیمات ستاد کرونا مجبور به تعطیلی صنف خود شده بودند، به همین به خاطر به علت عدم توانایی در پرداخت اجاره بها، اخذ عوارض، مالیات، عدم توانایی در پرداخت چک و اقساط بانکی و هزاران داستان دیگر دست به تجمع زده بودند. لازم هست که تاکید کنم اینها نه ضد نظام نه ضد ولایت فقیه و....نبودند، بلکه عده ای کاسب آبرو دار بودند، که خواستار حمایت دولت در این وضعیت کرونایی اقتصاد بودند. خلاصه برنگی رئیس اتاق اصناف شهرستان شاهین شهر و میمه جهت شرکت در جلسه ستاد پیشگیری از ویروس کرونا قبل از برگزاری جلسه چند نفر از آنها را به نمایندگی به نزد فرماندار برده بود و ظاهرا فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت مثل همیشه قول داده بود که مشکلات آنها را پیگیری و حل خواهد کرد و همچنین گفته بود در جلسه ستاد مدیریت کرونا تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد. خلاصه جلسه پایان یافت همه مدیران و دغدغه مندان از جمله فرماندار شهرستان شاهین شهر و میمه به ایراد سخنرانی چند پرداختند. من هم بعد پایان جلسه باید یک ژست امیدوار کننده دوباره به جمع کسبه معترض پیوستم که شاید محل را ترک و به سر خونه و زندگی شان بروند اما آنها به خوبی می دانستند که نه خبری از امید هست و نه تدبیر که اگر قرار بود در این مدت هشت ماه اتفاقی می افتاد، خلاصه در پایان مجدد به احترام رئیس اتاق اصناف و اماکن به خانه برگشتند تا ببنید روز چهارشنبه چه اتفاقی خواهد افتاد، اکثر خبرنگار خبرگزاری های اصولگرا و اصلاح طلب شاهین شهر از جمله فارس، ایسنا، باشگاه خبرنگاران، نگاه اصفهان، شاهین پرس و..‌‌اخبار و صحبت های فرماندار و مدیران وی را به خوبی پوشش خبر دادند اما فراموش کردند، اصناف برای چه چیزی تجمع کرده بودند، به همین خاطر ظاهرا ما خبرنگاران اکثرا شده ایم میرزابنویس نماینده مجلس، فلان استاندار و فرماندار یا مسوول اما مردم را فراموش کرده ایم. تا زمانی که همین رویه باشد، همین آش است و همین کاسه وقتی ما خبرنگاران به جای پیگیری مطالبات مردم حرف های صد من غاز فلان مسوول که همش شعار و فاقد عمل هست را به جای حقیقت و صداقت جلوه می دهیم باید فاتح این حرفه را در ایران بخوانیم و خوب بدانیم که گناه ما خبرنگار از فلان مسوول بیشتر و بیشتر است.
🔴آیت‌الله حسینی همدانی نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج: 🔻یکی از مهمترین شاخص ها در انتخابات شورای شهر، مساله سلامت اقتصادی است 🔻باید خود را آماده کنیم که در آینده چه کسانی را برای شورای اسلامی شهر انتخاب می‌کنیم 🔻همه مردم با آسیب هائی که در طول سالیان به شهر و استان به خاطر ناکارآمدی بعض افراد بوجود آمده توجه دارید نباید بگذارید اشتباهات تکرار شود و خرابی روی خرابی بیاید باید جلوی فساد را گرفت 🔻 یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها که از همین الآن که افراد در حال فعالیت هستند برای معرفی خودشان باید به آن توجه کرد، مساله سلامت اقتصادی است 🔻بگردید افرادی را که علاوه بر تخصص لازم از سلامت اقتصادی برخوردار هستند اهل باندبازی و رشوه و اسراف و اشرافی گری و امثال این‌ها نیستند را شناسائی کنید و بخواهید کاندیدا شوند. 🔻 می‌بینید که گاهی یک انسانی که ناسالم است و از طهارت لازم برخوردار نیست و در دستگاهی قرار می‌گیرد چه مفاسدی به وجود آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🛑 فساد در خبرگزاری های رسمی کشور❗️ 🔺در یک افشاگری تازه موضوع قرارداد ۵۴۰ میلیونی خبرگزاری فارس و ۷۸۰ میلیونی خبرگزاری تسنیم با بانک آینده و ایران مال منتشر شد. 🔺در این افشاگری نام روزنامه خراسان هم در موضوع کشت و صنعت مغان برده می شود. 🔺واقعیت این افشاگری این است که همه رسانه های رسمی و دولتی کشور با استفاده از بودجه دولتی و دیگر نهادها ایجاد و با دریافت انواع آگهی های تجاری قوی تر شده و رسانه های مستقل به حاشیه رانده شده و حذف شده اند. 🔺زیست دو گانه رسانه های رسمی کشور یعنی دریافت بودجه دولتی و استفاده از تبلیغات رپرتاژی مهم ترین دلیل گسترش فساد و بی اعتمادی جامعه شده است.
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️ ⭕️مرهم دل‌های سوخته باشیم!! ✍دکتر حمید حیدرپناه؛ جامعه شناس 🔹حال و روز جامعه خوب نیست، روزهای سیاه کرونایی، موسم دلهره، روزگار کوچ‌های بی‌بدرقه و اندوه ناتمام... کرونا جولان می‌دهد و همچنان مردم به عنوان مقصران اول و آخر معرفی می‌شوند!!! متاسفانه سیاست‌های فرهنگی برخورد با کرونا خوب نیست، نگاه سرزنش‌آمیز به مبتلایان باعث شده که بخش اعظم جامعه از ترس فشارهای اجتماعی، ابتلا به کرونا را مخفی کنند، در حالی که کرونا یک بیماری ویروسی ‌جهانی است. 🔹بنابراین این روزها با افزایش آمار متوفیان کرونا در کنار سایر مرگ و‌میرهای معمول(تصادفات، انواع سکته و بیماری‌ها) شاهد حجم زیادی از اعلامیه‌های فوت در فضای مجازی هستیم. 🔹طبق دیدگاه روانشناسان و جامعه‌شناسان افراد برای عبور از دشواری‌های مرگ عزیزان نیازمند «سوگواری» و گذر از بحران هستند که معمولا برگزاری مراسم ختم در کنار اقوام و آشنایان، حضور در مزار، ابراز همدردی، گریه و سوگواری در حد معمول برای عبور از این مراحل ضروری است و اکنون که شاهد تعطیلی مراسمات هستیم، عدم سوگواری معمول ممکن است باعث به خطر افتادن سلامت روانی بازماندگان و عموم جامعه شود. 🔻بنابراین لازم است در مواجهه با بازماندگان نکاتی مورد توجه قرار گیرد: 1⃣حال که امکان مراجعه حضوری نیست تلاش کنیم از طریق تماس تلفنی و یا پیامک ابراز همدلی و همدردی کنیم، نگذاریم بازماندگان احساس تنهایی کنند و از اینکه امکان مراجعه حضوری نیست عذرخواهی کنیم. 2⃣هنگام بیان تسلیت، لازم نیست علت فوت را بپرسیم. بیان خاطرات، ذکر خیر و یادآوری اقدامات فرد نقش موثری در تسلای بازماندگان دارد. 3⃣ اینکه این روزها عمده فعالیت و مطالب گروههای مجازی صرف تسلیت و ابراز همدردی شده طبیعی است، حتی‌الامکان اعتراض و ترک‌گروه نکنیم که شاید تنها دلخوشی و دلگرمی بازماندگان همین پیام‌های تسلیت دوستان است. 4⃣ تشکیل گروههای موقت جهت ختم مجازی اتفاق خوبی است، درصورت امکان مشارکت کنیم و اگر هم دوستی بدون اطلاع ما را اضافه کرد، دلخور نشویم، چرا که نیتش خیر بوده است. 5⃣علاوه بر تسلیت عمومی در گروه، اگر در قالب پیام خصوصی هم به بازماندگان تسلیت بگوییم، تاثیرگذاری بالاتری دارد. ضمنا ارسال پیام صوتی، ماندگاری و بار احساسی بالاتری دارد. 🔷در پایان باید گفت که افزایش میزان درگذشتگان در این روزها بسیار تلخ است اما بازماندگان با نگاهی به شرایط موجود می‌توانند بهتر درک کنند که در این ایام تنها نیستند، بخش اعظم‌ جامعه هم مانند آنان سوگوار عزیزانشان هستند و در شرایط فعلی لازم است در کنار سوگواری با توکل به خدا، صبوری و تسلیم در برابر مشیت الهی برای درگذشتگان طلب آمرزش کرد، فاتحه و قرآن خواند و ضمن عبور از سختی‌های فقدان عزیزان، مراقبت از سایرین را در اولویت قرار داده و با رعایت پروتکل‌ها و جلوگیری از تجمعات، بیش از این طعم تلخ سوگواری و فراق را نچشیم. انشالله این روزهای سخت هم بزودی تمام می‌شود و در آینده‌ای نه چندان دور برای درگذشتگان مراسماتی در شان و جایگاه‌شان گرفته خواهد شد و یاد و نام شان برای همیشه در اذهان خواهد ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏عکس از ۴۴۳۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا