8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مداحی فرزند شهید مرتضی ابراهیمی بالاسر پیکر مطهر شهید
+اقای روحانی فقط بگو چه طور میخوای جواب بدی!!!
@sedayemighat_channel
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا مکه برای ظهورش آماده است؟؟
در خانه های امن نشسته ایم و عجل الفرجهم میگوییم؟ در حالی که خانه برای ظهورش امن نیست!!
@sedayemighat_channel
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توقف فعالیت برخی کانال های تلگرامی معاند بعد از قطع اینترنت در داخل کشور!
جناب وزیر ارتباطات لطفا پاسخگو باشید...
@sedayemighat_channel
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پس از آرش و هانیه و شهلا و کامبیز و سایر صداهای «شاهدان عینی» داخل #ایران (کور شود هرکس فکر کند اینها از تلآویو و تیرانا باشند!) نوبت رسید به «آندره»، از مهندسان اینترنت ملی!
🔺آخ، اما یک اشتباه کوچولو... این «نسخه» که رفت روی آنتن آن «نسخه» نهاییشده در آشپزخانه نبود!
@sedayemighat_channel
photo_2019-11-24_15-40-11.jpg
128.2K
گرماے خونه هامون
توے این روز هاے سرد
ازسوختن نفت و گاز نیست
این گرما را
مدیون مردانے هستیم
ڪه براے ما سوختن....
#یادشان_گرامی_باد
@sedayemighat_channel
این ره به کجا می رود؟!
قیمت #بنزین گران می شود؛ بدون اطلاع، بدون برنامه ریزی؛ فشارش به طبقه محروم، مستضعف و جنوب شهری می آید! طبیعی است که آن #کارگر دردش بگیرد و بخواهد اعتراض کند؛ اما کجا؟!
به خیابان بیاید که اعتراض کند او با اشرار، اوباش، ضدانقلاب و دست نشانده های منافقین یکی می شود! در مثلث عبری-عربی-غربی قرار می گیرد!
حکومت جایی برای اعتراض و تخلیه او فراهم کرده است؟! خیر!
او چه می کند؟! بی تفاوتی! بی تفاوتی به حکومت!
نتیجه بی تفاوتی چه می شود؟! عدم مشارکت اجتماعی سیاسی!
کجا خود را ظهور و بروز می دهد؟! #صندوق_رأی!
آمایش جغرافیایی شرکت کنندگان در انتخابات در دو دور گذشته را مشاهده کنید! در همین تهران، در جنوب شهر و حاشیه نرخ مشارکت سیاسی در هر دوره کمتر از دوره قبل شده است و این وضعیت نوید آن را می دهد که در این دوره نیز حضور کمتری پای صندوق های رأی داشته باشند!
نتیجه چه می شود؟! افرادی بدتر و بی خاصیت تر از #لیست_امید وارد مجلس می شوند و بدتر از روحانی و دولتش، قوه مجریه را دست می گیرند و بلایی بزرگتر بر سر همین مستضعفین و محرومین می آید!
لذا؛ شرایط را برای اعتراض میدانی و تخلیه عصبیت اجتماعی فراهم کنید! مردم را به رسمیت بشناسید پیش از آنکه آنها دیگر شما را به رسمیت نشناسند! چگونه می شود که برای دفع #اشرار و اوباش امکان برگزاری تجمع چند صد هزار نفری فراهم می شود اما این سازوکار نمی تواند در خدمت مردم بیاید تا #اعتراض شان را بیان کنند؟! مردم نجابت به خرج می دهند، بخاطر انقلاب و رهبری به میدان می آیند؛ مسئولین هم نباید برای مردم شرایط و میدان اعتراض شان را فراهم کند؟!
@sedayemighat_channel
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصبانیت سخنگوی دولت در برابر یک سوال!!
🔸نفر اول ۵۵هزار تومان
نفر دوم ۴۸ هزار ت
نفر سوم ۳۵هزار ت
نفر چهارم ۳۴هزار ت
نفر پنجم ۳۳هزار ت
نفر ششم و هفتم و ... صفر ریال
نتیجه:فرزند بیشتر یارانه کمتر؟!!
شما باورتون میشه همه اینها بدون هدف و برنامه ریزی بوده باشه ؟!!
@sedayemighat_channel