eitaa logo
سِدنا ³¹³ .
532 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
2.4هزار ویدیو
21 فایل
ما آمده‌ایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ؛ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم . - آیت‌الّله‌بهجت - _____ سدنا ؛ جهت آگاهی ِمردمانِ ایتا . نشر و کپی [ واجب ِ] مسلمان ! .. ؛ 🤍 - ظهورِ مهدیِ فاطمه ، نیازمند به انقلابِ درونی شیعیان است . - @SednaAlbom .
مشاهده در ایتا
دانلود
- انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط رهبر انقلاب !
سِدنا ³¹³ .
- انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط رهبر
- انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ! + در پی شهادت سردار سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده ، فرمانده معظم کل قوا در حکمی سردار سرتیپ پاسدار سید مجید موسوی را به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند . متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است : بسم الله الرّحمن الرّحیم سردار سرتیپ پاسدار سید مجید موسوی نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه‌ی سردار سرلشکر پاسدار امیر علی حاجی‌زاده به دست رژیم منحوس صهیونی و بنا به پیشنهاد فرمانده کل سپاه و شایستگی‌ها و تجارب ارزنده ، شما را به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میکنم . ارتقاء توانمندی‌های همه جانبه و آمادگی‌های روزافزون بخش‌های موشکی و پهپادی و زمینه‌سازی و حضور مقتدرانه در فضا و نیز تقویت تقوا و بصیرت کارکنان و برخوردار از بنیه‌ی معنوی در حرکت به سوی ساخت نیرو در تراز انقلاب اسلامی مورد انتظار است . در روز عید سعید غدیر خم ضمن درخواست علو درجات و مقامات عالیه و همنشینی وی با اولیای الهی به ویژه مولی‌الموحدین حضرت علی [ علیه‌السلام ] لازم میدانم از خدمات ارزشمند و زیرساختی آن شهید در دوران فرماندهی قدردانی و تشکر نمایم . توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم . + سیّدعلی خامنه‌ای [ ۱۴۰۴/۳/۲۴ ] . .
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- آخرین زیارت سردار شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت فاطمه معصومه [ علیها السلام ] ، ساعاتی قبل از شهادتش ، وداعی آرام و عارفانه بود با بانویی که همیشه مأمن دل‌های خسته و عاشقِ راه حق است . [ ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - حوالی ساعت ۱۶ ] .
- دانشمند قمی که عیدش را از مولا علی[ ع ] گرفت (: + امروز مردم و مسئولان قم با حضور در منزل شهید سید امیرحسین فقهی ، عید غدیر و شهادت این جوان نخبه ایرانی را به خانواده اش تبریک گفتند . این دانشمند قمی از تربیت شدگان شهید شهریاری بود که پیش از رسیدن به سن ۴۰ سالگی به درجه استاد تمامی دانشگاه شهید بهشتی رسید . ریاست پژوهشگاه علوم فناوری هسته‌ای را در کارنامه علمی خود داشت . + او در جریان حملات تروریستی رژیم صهیونیستی که در بامداد ۲۳ خرداد انجام شد، به فیض شهادت نائل شد (:
782.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- پیرو موضوع تردد مشکوک وسایل نقیله باری اتاق دار ؛ به این شکل پهپاد حمل و نقل میکنند !!
- ‌« وارث حیدر خیبر شکنیم ؛ نوبت ماست در از جا بکنیم » + ‌همزمان با موج حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی از جدیدترین دیوارنگاره با محوریت رشادت و اقتدار ملی در میدان انقلاب تهرانرونمایی شد . . !
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- اولین تصویر از لحظه ساقط شدن سومین جنگنده F35 اسرائیل در کرمانشاه !! ‌. . !
- عزیزان چنانچه سوخته‌شدن لاستیک در جاده‌ها یا مکان‌های عمومی مشاهده کردید حتما به 110 یا 113 اطلاع دهید / این اقدامات توسط عوامل نفوذی برای ترساندن عموم انجام می‌شود ..
- آغاز حملات سنگین ایران به اسرائیل تا ساعتی دیگر !! . ! .
بسم الله الرحمن الرحیم شروع شد
بارش موشک‌های ایرانی بر سر صهیونیست‌ها !!
سِدنا ³¹³ .
- توصیه‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت .. + رهبر انقلاب اسلامی
امشب سوره‌ی فتح و دعای توسل رو زیاد بخونید برای پیروزی جبهه حق دعا کنین خیلی ..