هدایت شده از خانهی امید 🏡🌱
4_5981104274531158745.mp3
1.92M
💌 سهم امروزمون از یاد مولای غریب
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺
🔵🔴 حضرت ام البنین(س) الگوی عشق و ارادت به امام زمان علیه السلام
🔹 حضرت ام البنین(س) چهار فرزند خود را راهی كربلا كرد و شاید اگر دختری هم داشت، راهی این سفر می كرد تا همراه و یاور حضرت زینب كبری(س) باشد؛ این یعنی آنچه داشت را وقف امام زمان خود كرد.
🔹 وقتی پسران حضرت ام البنین(س) راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی به عنوان مادر باید درخواست میکرد كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند و شاید اگر دختری هم داشتند، راهی این سفر می كردند تا همراه حضرت زینب كبری(س) باشد، یعنی آنچه داشتند را وقف امام زمان خود كردند.
🔹 بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین(س) سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین(ع) جویا شد، ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین(ع) را شنید، فرمود: «جگرم را آتش زدی یا جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
🔹 در تاریخ حضرت ام البنین(س) را شاعره و اهل حدیث معرفی كرده اند، ایشان جدای از مسائل معنوی، شخصیت علمی نیز داشتند و بعد از عاشورا عقب نشینی نكردند و به گریه نپرداختند بلكه دست پسر 4 ساله حضرت عباس(ع) را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
🔹 در تاریخ آمده است در منزل حضرت ام البنین(س)، جلسه روضه خوانی برپا می شد، حضرت ام البنین(س) بهترین الگو برای تربیت فرزند هستند و یك مادر باید شاخصه های تربیتی ایشان را به كار بندد و بررسی كند ایشان چگونه فرزندان خود را تربیت كردند كه تمامی آنها فدایی امام زمان خود شدند و هیچكدام عقب نشینی نكردند.
🔺 یكی از اساتید نقل می كرد كه دچار مشكلی شد و هر دعایی كرد، مرتفع نشد ایشان دو ركعت نماز خواند و به حضرت ام البنین(س) هدیه كرد، بعد یكی از اولیای خدا را در حرم حضرت معصومه(س) دید و آن شخص از وی پرسید: شما چه كردید كه به ما گفته شده، برای شما دعا كنیم.
#مهدویت
اگرچھ شما در کربلا نبودۍ تا حُـزن
هزار دلهرگۍ را از دوش حسین(؏)
بردارۍ، اما در مدینھ ایستـٰادۍ تا
نبض عاشورا را در آنجا بھ جریان
اندازۍ.
ــ پسرش آخرِ مردانگـۍ وُ غیرتـ بود
هیبتش ارثیھی هیبتـِ اُمُّ الْقَمَر است.
ــ سیدمهدۍحسینـۍ !'
حَقا کهـ شجاعتـ یک شهید، از مادر
ایثارگرۍ است کهـ تربیت فرزند را
بهـ بهترین شیـوھ و با معیـٰارهاۍ
اسلامۍ و بھ نکویـۍ انجام دادھ
و بھ عهده داشتھ است.
1395 ــ ولۍِامرمسلمینِجھان
امامخامنھاۍ !
از دانشگاه اومد خونه خیلی خسته بود پرسیدم چی شده؟!
خندید و گفت: تهران ماشین سوار شدم که بیام قم راننده وسط اتوبان صدای موسیقیشو برد بالا تحمل کردم و چیزی نگفتم تا اینکه دیگه صدای زن رو داشت پخش میکرد!
منم با اینکه وسط بیابون بودم گفتم یا کمش کن یا من پیاده میشم!؟
اونم نامردی نکرد و زد کنار منم کم نیاوردم و پیاده شدم!
شهید محمد مهدی لطفی نیاسر🌷
#از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مادر_شهید
فرق مادر شهید
با تمام مادران دیگر زمین
خلاصه میشود به این
مادر شهید
پیش از آنکه مادر شهید شود
«شهید» میشود . . .
▪️صحبت های مادر شهدای #فرجوانی درباره فرزندان شهیدش
#ایران
#شیعه
#خوزستان
#اهواز
#مدافعان_حرم
#مدافع_حرم
#شهادت
#شهید
#شهدا
#دفاع_مقدس
#کربلای_ایران
#شهید_مدافع_حرم
#شهدای_مدافع_حرم
#شهدای_مدافع_حرم_خوزستان
#ام_البنبن
#مادر
#مادرانه
#حضرت_ام_البنین
امام خامنهای:
💠 باید گفت که اولین جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی، بهوسیلهی نواب در من بهوجود آمد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد.
🔺شصتوششمین سالگرد شهادت سیدمجتبی #نواب صفوی که بیشک اگر امروز بود با #غیرت_دینی مقابل استعمار مجازی اجنبیها، از محصولات مجازی و فیزیکی ایرانی استفاده و تبلیغ میکرد، گرامیباد.
#⃣ #صیانت_از_غیرت
✍️بیداری ملت
#کلام_امام
🗓طلبه انقلابی شهیدسیدمجتبی نواب صفوی
💠رهبرانقلاب
🔷محافل روشنفكرى آن روز نشان داد كه هيچ مرحوم نواب را قبول ندارند. وضع تبليغات عليه نواب را جورى حاد كرده بودند كه افراد مؤمن هم خيلى دوست نمیداشتند كه منتسب بشوند به جريان نواب؛ بخاطر اينكه گفته میشد آنها تروريستند لذاست كه من تصورم اينستكه كار مرحوم نواب از نظر روشنفكرهاى آن روز كار مطلوب و خوبى به حساب نيامد ۶۰/۱۲/۶
🔶کاری که نواب در مقابل کسروی انجام داد فقط یک کار فرهنگی نبود، یک کار نظامی، سیاسی و فرهنگی بود. نظامی بود، برای اینکه خب کسروی را مضروب کرد، یکبار هم توسط سید حسین امامی، که با اسلحه زد و کسروی را عملاً نابود کرد. کار سیاسی هم بود چرا که اصلا ماهیت حرکت ضد دینی که کسروی هم یکی از تئوریسینهایش بود یک ماهیت سیاسی بود، هیچکس نمیتواند بگوید کسروی یک عنصر غیر سیاسی بوده، اصلا حرکتش از آغاز، در مشروطیت و بعد از مشروطیت، تا آن روزی که کشته شد یک حرکت سیاسی بود و یکی از چهرههای سیاسی ایران بود. پس مبارزهی با کسروی فقط مبارزه با افکار ضد مذهبی و فرهنگی او نبود با افکار سیاسی وی هم بود! ۶۳/۱۰/۲۲
🇮🇷