فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 بدون #خدا دوستت داره...
🎙استاد عالی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷
سالها بردن نام این فرمانده ممنوع بود
روز چهارم تیر ماه سال 1367، متجاوزان بعثی، حملهای گسترده و همهجانبه را برای بازپسگیری منطقه هور آغاز کردند. حاج علی در آن زمان، در قرارگاه خاتم4، در ضلع شمال شرقی جزیره مجنون شمالی مستقر شده بود.
هیچ کس به درستی نمی داند که در این روز دردناک، چه بر سر سرداران «قرارگاه نصرت» آمد. شاهدان میگفتند که هلیکوپترهای عراقی در فاصله کمی از قرارگاه خاتم4 به زمین نشستهاند و حاج علی و همراهانش سراسیمه از قرارگاه خارج شده و در نیزارها پناه گرفتند و دیگر هیچ.
پس از آن، جستجوی دامنهداری برای یافتن حاج علی هاشمی آغاز شد اما به نتیجه ای نرسید.
از طرف دیگر، بیم آن میرفت که افشای ناپدید شدن یک سردار عالی رتبه سپاه، جان او را که احتمالا به اسارت درآمده بود به خطر بیاندازد، به همین سبب تا سالها پس از پایان جنگ، نام حاج علی هاشمی کمتر برده میشد و از سرنوشت احتمالی او با احتیاط فراوانی سخن به میان میآمد.
نه مراسمی برایش گرفته شد، نه یادوارهای برایش برگزار شد و نه یادمانی به نامش برپا گردید. اما پس از سقوط صدام هم خبری از سرنوشت فرمانده سپاه ششم به دست نیامد.
سرانجام در روز 19 اردیبهشت سال 1389، اخبار سراسری سیما خبر کشف پیکر حاج علی هاشمی را اعلام کرد و مادر صبور او پس از 22 سال انتظار، بقایای پیکر فرزند خود را در آغوش کشید.
#شهید_علی_هاشمی
#سردار_هور
#سالروز_شهادت
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷
🇮🇷 ساعت صفر عاشقی 🇵🇸
🌱 | ﷽ | 🌱 ✨ " #پرهیز_از_تکلف " (بخش اول) 🌱 از شاخصهای تفکر و تدبر در زندگی، بی تکلفی و پرهیز از و
🌱 | ﷽ | 🌱
✨ " #پرهیز_از_تکلف "
(بخش دوم)
🌱 امیرالمؤمنین (ع) فرمود:
گواراترین زندگی دور افکندن تکلف است؛ همچنین به فرزندش فرمود: پسرم، روزی دو گونه است، آنچه تو آن را میجویی و آنچه آن تو را میجوید، پس اگر تو به سوی آن نروی آن به سوی تو می آید، غم سالانه ات را بر غم یک روزت تحمیل نکن، به فکر مشکلات همان روزی باش که در آن هستی.
🌱 امام صادق (ع) فرمودند: مومن، خود را برای دوستان به تکلف و مشقت نمی اندازد.
همچنین فرمود: هرگاه مهمانی سرزده نزد تو آمد، آنچه داری برایش بیاور، ولی هرگاه دعوتش کردی خود را (به مقدار قابل تحمل) به زحمت بینداز.
و سزاوار نیست که مومن خود را ذلیل کند. پرسیدند چگونه؟ فرمود: به کاری می پردازد که در توانش نیست.
📔 جرعه ای از #مفاتیح_الحیاة (ص 69 و 70)
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 کنارکوچهبنیهاشم،دلمروخاک
غربتافتاده...
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷
مداحی آنلاین - چشام پر از اشکه دلم مسافر شد - محمود کریمی.mp3
6.58M
🥀 چِشام پر از اشکه دلم مسافر شد
🥀 عالَم عزاداره امام باقر (ع) شد...
🎤 #حاج_محمود_کریمی
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷
🥀 امام محمد باقر (علیه السلام):
#غیبت آن است که درباره برادرت چیزی را بگویی که خداوند بر او پوشیده و مستور داشته است و #بهتان آن است که عیبی را که در برادرت نیست، به او ببندی.
📔 #بحارالانوار
🇮🇷 @sefr_asheghi 🇮🇷