✨﷽✨
#داستان_واقعی_آموزنده
✍روزی جوانی را دیدم که در کمال ادب سمت حرم اباعبدالله آمد و سلام داد و من نیز جواب سلام امام حسین به آن جوان را شنیدم. از جوان پرسیدم چه کرده ای که به این مقام رسیدی درحالیکه من پانزده سال است امام جماعت کربلا هستم و جواب سلامم را نمی شنوم؟
پاسخ داد پدر و مادر پیر و از کارافتاده ای داشتم که دیگر توانایی پیاده زیارت آمدن را نداشتند؛ قرار بر این شد هر شب جمعه یکی از والدینم را روی پشتم سوار کنم و به زیارت ببرم. یک شب جمعه که بسیار خسته بودم و نوبت پدرم بود، خستگی و گرسنگی و تشنگی ام را به رویشان نیاوردم و پدرم را سوار بر پشتم به زیارت امام حسین علیه السلام آوردم و برگرداندم. وقتی خسته به خانه رسیدم دیدم مادرم بسیار گریه می کند؛ پرسیدم مادرم چرا گریه می کنی؟ پاسخ داد پسرم می دانم که امشب نوبت من نبود و تو هم بسیار خسته ای. اما می ترسم که تا هفته ی بعد زنده نباشم تا به زیارت اباعبدالله بروم. آیا می شود امشب مراهم به زیارت ببری؟
💥هرطور بود مادرم رو بر پشتم سوار کردم و به زیارت رفتیم. تمام مدت مادرم گریه می کرد و دعایم می نمود. وقتی به حرم رسیدیم دعا کرد ان شاء الله هربار به امام حسین علیه السلام سلام بدهی، خود حضرت، سلامت را پاسخ بدهند. و این شد که من هر بار به زیارت اباعبدالله علیه السلام مشرف می شوم و سلام می دهم، از داخل مضجع شریف صدای جواب سلام حضرت را میشنوم. همهی اینها از یک دعای مادر است
📚 آیت الله میلانی
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @seiro_solook_ta_khoda
⚜ ذکر صالحین ⚜
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
✍ مرحوم حاج اسماعیل دولابی:
با این سه ذکر با خدا صحبت کنید
🌹همین که گردی بر دلتان پیدا میشود،
♻️ یک سبحان الله ♻️
✨ بگویید، آن گرد کنار میرود.
🌹 هر جا هم فیضی و نعمتی به شما رسید،
♻️ الحمدلله بگویید♻️
✨ چون شکرش را به جا آوردی گرد نمیگیرد.
🌹 هر وقت خطایی انجام دادید،
♻️ استغفرالله چارہ است ♻️
☝️ با این سه ذکر با خدا صحبت کنید.
✨ صحبت کردن با خدا غم و حزن را از بین میبرد.💗
@seiro_solook_ta_khoda
🌷 راه همنشین شدن با پیامبران در بهشت
روزى حضرت داود در مناجاتش از خداوند خواست همنشين او را در بهشت به وى معرفى كند، از جانب خداوند ندا رسيد كه فردا از دروازه شهر بيرون برو، اولين كسى كه با او برخورد کنی همنشين تو در بهشت است. روز بعد، حضرت داود به اتفاق پسرش سليمان از شهر خارج شد، پيرمردى را ديد كه پشته هيزمى از كوه پائين آورده تا بفروشد. پير مرد كه متى نام داشت، كنار دروازه فرياد زد كيست كه هيزم بخواهد؟ يك نفر پيدا شد و هيزمش را خريد. حضرت داود پيش او رفت و سلام كرد و گفت: آيا ممكن است امروز ما را مهمان كنى؟ پير مرد پاسخ داد: مهمان حبيب خداست، بفرمائيد، سپس پير مرد با پولى كه از فروش هيزم به دست آورده بود مقدارى گندم خريد، وقتى به خانه رسيدند پير مرد گندم را آرد كرد و سه عدد نان پخت و نانها را جلوى مهمانانش گذاشت. وقتى شروع به خوردن كردند، پير مرد هر لقمهاى كه به دهان مى برد، ابتدا «بسم الله» و در انتها «الحمدلله» مىگفت، وقتى ناهار مختصر آنها به اتمام رسيد، دستش را به طرف آسمان بلند كرد و گفت: خداوندا، هيزمى كه فروختم، درختش را تو كاشتى، آنها را تو خشك كردى، نيروى كندن هيزم را تو به من دادى، مشترى را تو فرستادى كه هيزمها را بخرد و گندمى را كه خورديم، بذرش را تو كاشتى، وسايل آرد كردن و نان پختن را نيز تو به من دادى، در برابر اين همه نعمت من چه كردهام؟ پيرمرد اين حرفها را مى زد و گريه مىكرد. داود نگاه معنا دارى به پسرش كرد، يعنى همين است علت اينكه او با پيامبران محشور مى شود.
📗 شهید عبدالحسین دستغیب داستانهای شگفت ص۳۰/ روزنامه کیهان
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @seiro_solook_ta_khoda
🍃﷽🍃
شیخ رجبعلے خیاط میفرمود:
✍در نیمه شبے سرد زمستانے در حالے که برف شدید میبارید و تمام کوچه و خیابان ها را سفید پوش کرده بود ؛ از ابتداے کوچه دیدم که در انتهاے کوچه کسے سر به دیوار گذاشته و روے سرش برف نشسته است! باخود گفتم شاید معتادی دوره گرد است که سنگ کوب کرده! جلو رفتم دیدم او یک جوان است! او را تکانے دادم! بلافاصله نگاهم کرد و گفت چه میکنے ! گفتم : جوان مثه اینکه متوجه نیستے ! برف، برف ! روے سرت برف نشسته! ظاهرا مدت هاست که اینجایی خداے ناکرده مے میرے!!!
💠جوان که گویے سخنان مرا نشنیده بود! با سرش اشاره اے به روبرو کرد! دیدم او زل زده به پنجره خانه اے! فهمیدم " عاشـق " شده!
💠نشستم و با تمام وجود گریستم !!! جوان تعجب کرد ! کنارم نشست ! گفت تو را چه شده اے پیرمرد! آیا تو هم عاشـــــق شدے؟! گفتم قبل از اینکه تو را ببینم فکر میکردم عاشقم! " عاشق مهدی فاطـمه "
💠ولی اکنون که تو را دیدم چگونه براے رسیدن به عشقت از خود بے خود شدے؛فهمیدم من عاشق نیستم و ادعایے بیش نبوده ! مگر عاشق میتواند لحظه ای به یاد معشوقش نباشد!!!
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @seiro_solook_ta_khoda
🍃🌺
🌺
♦️ #چهار_سوال_قیامت
🍀امام صادق (ع) :
🔸بدان فردا که در برابر خداوند عزوجل
قرار گیری از چهار چیز پرسیده میشوی:
1⃣جوانیات را در کجا نابود ساختی؟!
2⃣عمرت را در کجا سپری کردی؟!
3⃣ثروتت را از کجا بهدست آوردی؟!
4⃣و آن را در کجا خرج کردی؟!
👈🏻پس برای آن روز آماده باش و پاسخش
را فراهم ساز..
📚الکافی ج۲ص۱۳۵ح۲۰
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
🌺
🍃🌺
✨﷽✨
✅خداوند همواره ناظر اعمال ماست...
✍فقیری پسری کم سن و سال داشت. روزی به او گفت: با هم برویم از میوه های درخت فلان باغ دزدی کنیم. پسر اطاعت کرد و با پدر به طرف باغ رفتند. با این که پسر می دانست که این کار زشت و ناپسند است ولی نمی خواست با پدرش مخالفت کند.
سرانجام با هم به کنار درخت رسیدند، پدر گفت: پسرم! من برای میوه چیدن بالای درخت می روم و تو پایین درخت مواظب باش و به اطراف نگاه کن، اگر کسی ما را دید مرا خبر بده. فرزند در پای درخت ایستاد. پدرش بالای درخت رفت و مشغول چیدن میوه شد. بعد از چند لحظه، پسر گفت: پدر جان، یکی ما را می بیند. پدر از این سخن ترسید و از درخت پایین آمد و پرسید: آن کس که ما را می بیند کیست؟ فرزند در جواب گفت:
«هُوَ اللهُ الّذی یری کلّ اَحد و یَعلمُ کلّ شئٍ: او خداوند است که همه کس را می بیند و همه چیز را می داند». پدر از سخن پسر شرمنده شد و پس از آن دیگر دزدی نکرد.
📚معارف اسلامی، شماره ۷۷
↶
کسانی که اموال خود را درراه خدا انفاق می کنند، همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند؛ که در هر خوشه، یک صد دانه باشد؛ و خداوند آن را برای هر کس بخواهد و شایسته باشد)، دو یا چند برابر می کند؛ و لطف خدا گسترده، و او به همه چیز داناست. سوره مبارکه بقره آیه 261
دوستان عزیز
با توجه به وضعیت نامطلوب حاکم بر اقتصاد جامعه به ویژه اقتصاد قشر ضعیف و نیازمندان واقعی که متاسفانه قدرت خرید ایشان را به شدت کاهش داده است، هیئت پیروان حضرت مهدی (عج) ضمن ارزیابی و شناسایی نیازمندان واقعی و هماهنگی های صورت گرفته در طی جلسات متعدد تصمیم دارد با همکاری مردم عزیز طرح ذبح مرغ در اول هرماه قمری برای نیازمندان را اجرایی نماید.
لذا از کلیه عزیزانی که مایل به شرکت در این طرح هستند دعوت می شود ماهیانه ( اول هر ماه قمری) به نیت سلامتی و فرج امام زمان (عج) مبلغ 20/000 تومان پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است این مبالغ صرف خرید، ذبح و تقسیم مرغ بین نیازمندان واقعی که با شناسایی میدانی به تایید رسیده اند خواهد شد.
پیامبر اکرم (ص) : هیچ گاه مال انسان با صدقه کم نخواهد شد، پس بدهید و نترسید. »
و من الله توفیق -مهدی دانشمند
🔰مباحث بی فایدهی علم «اصول فقه» از منظر عارف بالله سید علی قاضی طباطبایی
🔹مرحوم قاضی به علمایی که پیوسته به نوشتن کتب ظاهری و بحث های بلاطائل و مفصّل اصول فقه می پرداختند، و بالنتیجه دستشان از معرفت تهی می ماند، خرده میگرفت و در نزد شاگردان خود این طریقه را تقبیح مینمود.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
🔹جناب محترم صدیق ارجمند آیت الله آقای حاج سید عزالدین زنجانی -دام عمره- در روز 22 ربیع الثانی سال 1402 در ضمن مذاکرات از استاد گرامی حضرت علامه طباطبایی -طاب ثراه- که سه ماه و چهار روز از ارتحالشان میگذشت فرمودند: مرحوم والد من آقای حاج سید محمود امام جمعه نقل کردند که: اوقاتی که من در نجف اشرف تحصیل میکردم، یک شب در خواب دیدم که سراسر یقه لباس من و جلوی یقه تا محل دگمه های قبای من مملوّ از شپش شده است. از خواب بیدار شدم، (مرحوم والد به قدری در نظافت اهتمام داشتند که از نقطه نظر نظافت و پاکی بدن و دندان ها و لباس ضرب المثل بودند) و متحیر بودم که تعبیر این رویا چیست؟ تا همان روز برای تعبیر این خواب به محضر مرحوم قاضی -رضوان الله علیه- رسیدم، و تا آن روز خدمتشان نرسیده بودم. چون خواب را برای ایشان حکایت کردم، فرمودند: «شما به علم اصول زیاد اشتغال دارید!»
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
🔹مرحوم آیت الله حاج شیخ عباس قوچانی می فرمودند: مرحوم قاضی نسبت به جمیع علوم سرگرم کننده و بی نتیجه و اتلاف کننده عمر سخت انتقاد مینمودند؛ و دو نفر از مشاهیر آن زمان را اسم می بردند که چگونه با این استعداد قوی و تعب و رنج مداوم، خود را به بحث و کتابت چه مسائلی مشغول کرده اند، و این لیاقت و پشتکار را در علوم حقیقیۀ الهیه صرف ننموده اند.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
🔹روزی در مجلسی عظیم که بسیاری از مراجع و علمای فقه و حدیث از جمله مرحوم آیت الله آقا سید ابوالحسن اصفهانی و آقا ضیاءالدین عراقی و غیرهما بودند و کلام میانشان رد و بدل بود، مرحوم قاضی با صدای بلند به طوری که همه بشنوند فرمود:
«نعم الرجل أن یکون فقیها صوفیّا!»
و این کلام مانند یک ضرب المثل، از کلمات مرحوم قاضی به جای ماند. فقیه یعنی عالم به شریعت و احکام، و صوفی یعنی عالم به راه های نفس اماره و طریق جلوگیری از دامهای شیطان و مبارز و مجاهد با مشتهیات نفسانی برای خاطر رضای ربّ محمود و پروردگار منّان ذوالطّول و الاحسان.
📚 مهر تابناک، به نقل از علامه طهرانی، صص ۲۹۳، ۲۹۷، ۲۸