#کاهش_مصرف
#گرمای_شدید
کاهش مصرف برق حرم مطهر رضوی برای کمک به پایداری شبکه برق
با دستور تولیت آستان قدس رضوی، مصرف برق حرم مطهر رضوی برای کمک به پایداری شبکه برق کاهش یافت.
رضا خواکیان مدیر عالی حرم مطهر رضوی:
🔹با توجه به گرمای شدید در روزهای اخیر که موجب افزایش مصرف برق در کشور شده است با دستور تولیت آستان قدس رضوی و با تدابیر صورت گرفته اقداماتی برای کاهش مصرف برق در حرم مطهر رضوی برنامهریزی و اجرایی شده است.
🔹در همین راستا ، رواقها و شبستانهایی که جمعیت اندکی در آن حضور و تردد داشتند را از مدار خدمترسانی خارج کرده و روشنایی آنها را به حداقل ممکن رساندهایم.
🔹استفاده از لامپهای کم مصرف و استفاده حداکثری از نور طبیعی در محیطهای اداری و آسایشگاهی از دیگر اقداماتی است که در راستای کاهش مصرف برق صورت گرفته است.
📌 #تابلو_آموزش
🟡 قابل توجه همکاران
#توزیع_گل_متبرک فوق ضریح مطهر
در روزهای چهارشنبه هر هفته
هم زمان با اذان صبح
در بین صفوف نماز جماعت
در مکان های ذیل انجام می گردد:
📍رواق مبارکه دارالسیاده
📍رواق مبارکه دارالولایه (قسمت برادران و خواهران)
📍رواق مبارکه دارالاخلاص
پنجره زیارت در رواق دارالحجه حرم مطهر
از ویژگیهای شاخص :
پنجره زیارت رواق دارالحجه در پشت سر مبارک حضرت قرار دارد که یکی از نزدیکترین مسیرهای زیارت مرقد مطهر است.
کل داخل پنجره به سبک لایه چینی و برجسته کاری با ورق طلا انجام شده و روی آن اسامی مبارک ۱۴ معصوم به صورت نقش برجسته از جنس برنج طراحی و آبکاری طلا شده است.
همچنین در قسمت بالای پنجرهها نیز صلوات خاصه حضرت رضا(ع) از جنس برنج مخصوص ساخته و آبکاری طلا شده است.
✳️ ابعاد این پنجره ۶ متر و پنج سانتیمتر در سه متر و ۴۱ سانتیمتر است که با هنر قلمزنی ساخته شده و در آن ۱۵۵۰ ماسوره به کار رفته است.
طرفین ورودیها نیز دارای دو درب از جنس سنگ ازاره، منطبق با سنگهای کار شده در رواق دارالحجه اجرا شده و در طرفین دو درب ورودی در داخل نیز به صورت یکپارچه و قدی، آینه کاری شده است.
ساخت این پنجره به همت گروه هنری، نقاشی و معماری حرم مطهر رضوی و با هنرهای قلمزنی نقره، آبکاری طلا و مصقل کاری شده است ، و همه این مراحل زیر نظر و اشراف استاد دکتر آیینهچیان طراحی و انجام شده است .
✳️ رواق دارالحجه در زیر صحن انقلاب واقع شده است که ساخت آن از اواخر سال ۱۳۸۱ آغاز شد. جداره های این بنا به صورت ازاره سنگ و ترکیبی از گچبری و آینه کاری و نقاشی روی گچ است. در این رواق بیش از ۸ هزار متر مربع آیینه کاری و معادل همین مقدار نیز سنگ کاری انجام شده است ... کف رواق با سنگ های سفید، کرم و صورتی پوشیده شده است. آیینه کاری، طلا کاری، نقره کاری، گچ بری و رنگ آمیزی در تلفیق با هم هنری را خلق کرده اند که در نوع خود بی نظیر و چشم نواز است. در طاس ها، گلبرگ ها به صورت برجسته و به سبک گچ بری زیر و رو خلق شده اند که برگ های نقره ای آنها را پوشانده و مرکز گلبرگ ها نیز با آیینه های کپ تزیین شده اند.
دو ورودی اصلی از طریق بست های شیخ طوسی و شیخ حر عاملی برای دسترسی به این رواق طراحی شده است.
جدیدترین رواق حرم مطهر امام رضا علیه السلام زیر صحن انقلاب اسلامی(قدیمی ترین صحن) که با مدرن ترین تکنیک های مهندسی خاکبرداری شده ساخته شده است.
- رواق دارالحجه در سطح اماکن متبرکه رضوی تنها رواقی است که در آن، قبله با سوی زیارت هم راستا می شود.
✳️ از شگفتی های این بنای عظیم، خاکبرداری زیر سردرهای ساعت و نقاره خانه با وزن حدود ۷ هزار تن است که بدون کوچک ترین آسیب و خطری تحکیم و مقاوم سازی شده است.
مدفن دو عالم ربانی؛ شیخ قزوینی در ضلع جنوبی و شیخ نخودکی در ضلع شمالی این رواق قرار دارد.
📸گزارش تصویری
✅️جلسه آموزشی کانون سلامت معاونت اجتماعی مدیریت کانون های خدمت رضوی استان سمنان با محوریت؛ برنامه ریزی فعالیت های کانون، آموزش کار با سامانه خادمیاران رضوی و شیوه صحیح گزارش نویسی با حضور مرادی، دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان سمنان/ سالن جلسات بیمارستان شفا شهرستان سمنان.
✅️شایان ذکر است این جلسه با حضور کیا، معاون اجتماعی؛ شاهی، معاون خادمیاری؛ عبدالشاه، مسئول گروه پایش و نظارت مومنانه و ضمیری، مسئول طرح و برنامه مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان نیز برگزار شد و آموزش سامانه خادمیاران رضوی، ارائه گزارش نویسی، ثبت فعالیت ها در سامانه توسط معاونت خادمیاری استان ارائه گردید.
✅️در ابتدای جلسه رهبری، دبیر کانون تخصصی خدمت رضوی سلامت استان در خصوص فعالیت های خادمیاران کانون سلامت و ارائه خدمت خادمیاران توضیحاتی را بیان نمود.
🗓سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳
#روابط عمومی مدیریت کانون های خدمت رضوی استان سمنان