eitaa logo
قرارگاه فرهنگی سنجان (اراک)
374 دنبال‌کننده
4هزار عکس
857 ویدیو
71 فایل
مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن نماز جمعه سنجان ارتباط با مدیر کانال @Yareham
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹عزاداری ماه محرم در شهر دربند روسیه 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
💯 ‍ 🔻 | ناگفته‌هایی از شهادت طلبه بسیجی آرمان علی‌وردی 🔹روز گذشته یکی از دوستان شهید آرمان علی‌وردی ناگفته‌هایی از شهادت وی را بیان کرد؛ ناگفته‌هایی دردناک که نشان از اوج مظلومیت این شهید دارد. در ادامه این روایت آمده است. روایت ماجرا از زبان دوست شهید علی‌وردی: 🔹حالا که داریم به روز عاشورا نزدیک می‌شویم یک سری از ناگفته‌های شهادت آرمان را بهتان میگویم. آرمان را دو مرتبه و دو گروه مختلف زدند. اولین گروهی که آرمان را گیر آوردن تا سرحد مرگ با هرچی که دستشان آمد آرمان را زدند. همان فیلمهایی که از شهادت آرمان منتشر شد یک بخش زیادی مربوط میشود به گروه اول. اما آخرش یک دختر که او هم داشت آرمان را میزد رو به جمعیت میگوید که بس است دیگر کشتینش! بسشه...آنها هم آرمان را رها میکنند. 🔹آرمان از جایش بلند میشود و خونین سمت خیابون اصلی میرود‌. صدای بسیجی‌ها را می‌شنود که داشتند حیدر حیدر میگفتند. میرود سمت صدا، اما وقتی می‌پیچد داخل کوچه می‌بیند که سر کوچه یک گروهی دختر و پسر ایستادند و دارند شعار مینویسند. آنها تا وضعیت آرمان را میبینند میفهمند بسیجی بوده و کتکش زدند. میروند سمت آرمان. آرمان که دیگر رمقی برایش نمانده خیلی راحت می‌افتد دست این جماعت. اینها شروع میکنند به قصد کشت آرمان را زدن. گویا چندتاشون حالت عادی هم نداشتند و مواد مصرف کرده بودند. 🔹یک دختر بینشان که اسپری دستش بوده با همان میکوبد به صورت آرمان. یکی‌شان یک میلگرد داشته که نوکش را تیز کرده بوده و به عنوان سلاح از آن استفاده میکرده‌. با همان میلگرد میکوبد روی جمجمه سر آرمان. وقتی آرمان را رساندن بیمارستان جمجمه‌اش شکسته بود. اما یکی دیگه‌شان که واقعاً امیدوارم قیافش را یک روز ببینم میشیند جلوی آرمان و به بقیه میگوید دست نگه‌دارین. رو به آرمان میکند و همزمان که داشته فیلم میگرفته به آرمان میگوید به امام اولت فحش بده ببينم سریع...به علی فحش بده...به حسین فحش بده، به خامنه‌ای فحش بده... آرمان چیزی نمیگوید. 🔹با ناخونگیر پوست بدنشو آروم آروم میکند و از او میخواهد فحشاشو تکرار کند. اما آرمان هیچی نمیگوید. انقدر آرمان را میزنند تا بیهوش میشود. وقتی آرمان بیهوش میشود شروع میکنند به رقصیدن و لگد زدن به بدن شهید و از اینکارشان فیلم هم میگیرند. 🔹وقتی میروند یک کارگر افغانستانی که گویا نگهبان یکی از ساختمان‌های اطراف بوده می‌آید و زیر سر آرمان بالش می‌گزارد و روی بدنش پتو می‌اندازد اما زنگ نمیزند به آمبولانس. البته اگر زنگ هم میزد فرقی نمیکرد توی آن شلوغی آمبولانس به آرمان نمیرسید. 🔹وقتی رساندنش بیمارستان، هوشیاری آرمان سه بوده. یکی از رفقا میگفت وقتی رسیدم بیمارستان دستایش را به تخت بسته بودن، شاید برای اینکه اگر به هوش آمد تشنج نکند و همه صورتش ورم کرده بود. نصف روز توی حالت کما می‌ماند و آخر به شهادت میرسد. 🔹تمام این وقایع توسط خود قاتلها فیلم‌برداری شده ولی وقتی از بازپرس پرونده پرسیدیم چرا این فیلمها را قطره چکانی منتشر کردید و فیلم‌های اصلی را منتشر نمیکنید گفت که من توی عمر کاری خودم همچین جنایتی تو ایران ندیده بودم. برای مراعات حال خانواده و شایدم متشنج نشدن بيشتر فضا فیلم‌های اصلی هنوز هم منتشر نشده. البته شاید بعد دادگاه آرمان منتشر شود. 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
پنجاه و هفت کشور مسلمان دنیا با ما همراه هستند؟! کمه☝️ تا حد مطلوب خیلی فاصله داریم.😌 قرار است ابر قدرت اول دنیا شویم البته نه مثل امریکا؟!!! ما در قلب ها حکومت خواهيم کرد. 🌹❤️ 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
💯 سخنانی طوفانی از ترامپ در آیووا: جورج بوش و کلینتون و اوباما و جو خواب آلود(جوبایدن) عراق و سوریه و افغانستان را بدون هیچ درگیری مستقیم دو دستی تقدیم ملاهای ایران کردند. حالا هم در حال از دست دادن متحدانمان در خلیج فارس هستیم. امام راحل فرمود؛ 🎤 ما آمریکا را زیر پا له خواهيم کرد. حالا کجاشو دیدی آقای ترامپ.😂 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
باورش برای غرب زده ها سخته. اما ایران در زمینه مترو از کانادا و ایتالیا جلوتر است. 💯 ۲۰ کشور برتر دنیا در زمینه خطوط مترو 🔹 چین با اختلاف از آمریکا و بقیه دنیا در صدر، ایران پانزدهم بالاتر از ایتالیا ، سنگاپور، کانادا، مالزی و هلند 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ صحبت‌های مهم ۲۰ سال پیش شیخ حسین انصاریان درباره طرح پاپ برای بی‌حجاب کردن زنان مسلمان 🔹 جلسه ۷۰۰۰ نفری از جانب پاپ و سناریوی خاموش کردن اسلام 🇮🇷 مرجع رسمی اطلاعات و اخبار صحن @senejan 👈لطفا کانال ما را تبلیغ بفرمائید.🌹 اجرکم عندالله.