پایگاه آمریکایی: مذاکرات وین به بنبست رسید
🔹آکسیوس: اختلافات میان ایران و آمریکا بر سر اقدامات جهت محدود کردن برنامه هستهای ایران در مذاکرات وین بنبست ایجاد کرده است. یک اختلاف کلیدی هم برسر ادامه یا توقف استفاده ایران از سانتریفیوژهای پیشرفته نصبشده به وجود آمده است.
🔹بخش زیادی از گفتوگوها بر اختلافاتِ رفع تحریمها متمرکز بوده و در این خصوص پیشرفت حاصل شده اما در کارگروه هستهای پیشرفتی اتفاق نیفتاده است. دو ضربالاجل پایان توافق ایران و آژانس و انتخابات ایران پیش روی این مذاکرات قرار دارند.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔺گروه هکرهای منجی ادعاکردند که اکانت بانکی میلیونها اکانت اسرائیلی توسط این گروه هک شده است.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔻 #مهم / طبق اطلاعات منابع غربی، در روزهای آینده تیمی از آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران به منظور مذاکره برای عدم پاک کردن اطلاعات دوربینهای نصب شده در تاسیسات هستهای وارد ایران خواهند شد.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🛡🇮🇷اخبارسپاهسایبری🇮🇷🛡
🔻 #مهم / طبق اطلاعات منابع غربی، در روزهای آینده تیمی از آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران به م
🔺 #تکمیلی / فارغ از این، این تیم فرستاده شده قرار است ایران را با کمال پرویی و وقاحت در مورد پارتیکلهای اورانیوم کشف شده در چند سایت هستهای و نظامی مورد پرسش قرار دهد.
✍دقیقا همان چیزی شد که چندی پیش عنوان کرده بودم که آژانس برای فشار روی ایران به منظور عدم پاک کردن اطلاعات موجود در دوربین ها، این داستان کشف پارتیکلهای اورانیوم را به عنوان حربه و اهرم فشار استفاده خواهد کرد. دوستان سخت بایستند و اطلاعات را (اگر تحریمها تا ۲۲ ماه می رفع نشد که نخواهد شد) با اقتدار پاک کنند.
🔹این داستان پارتیکلهای کشف شده به هر روی در زمان خودش به یک معضل تبدیل خواهد شد، فکر نکنید با بستن یک deal دیگر با آژانس همه چیز فراموش خواهد شد.در همین حال، طبق برآورد غربی ها، گفته میشود که مقدار تولید اورانیوم غنی شده ایران با خلوص پایین در #نطنز در سه ماه گذشته بخصوص پس از حادثه تروریستی نطنز زیر میانگین نرمال ۵۰۰ کیلوگرم خواهد بود.
🔹البته در اینجا باید منتظر گزارش آژانس باشیم که در اواخر ماه می بیرون خواهد، بر فرض هم که این طور باشد، ایران در عوض در صورت عدم بازگشت به #برجام تولید اورانیوم بسیار بیشتر از میانگین در سه ماه گذشته میلادی خواهد داشت، زیرا که ایران افت تولید را شاید حتی بیشتر از میزانی که گزارش خواهد شد، با نصب سانتریفیوژهای پیشرفته و سانتریفیوژهای نسل یک بهینه شده، جبران خواهد کرد.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراف سردبیررادیو اسرائیل به اوج گیری جنگ قدرت در اسرائیل و هرج و مرج بی سابقه دراین کشور!
🔹سردبیر رادیو پیام اسرائیل:هرج و مرجی که اکنون دراسرائیل وجود داردهرگز درتاریخ سیاسی این کشورنبوده است؛نتانیاهوبه احتمال زیادنخواهدتوانست دولت تشکیل دهدواز طرفی هم حاضربه کناره گیری نیست
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
📸 #شب_گذشته / خشونت وحوش صهیونیست علیه مردمانی که برای پس گرفتن منازلشان اعتراض کردند.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔺عراقچی وارد وین شد
🔹رئیس هیات مذاکره کننده ایران، به منظور شرکت در دور چهارم مذاکرات برجام، امروز وارد وین پایتخت اتریش شد.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
📸 تصویر منتشرشده از صفحه رسمی توییتر سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت فرارسیدن #روز_قدس .
🔹 تصویر بیانگر حمایت تمام قد گروه های مقاومت در سراسر جهان از فلسطین است.
#القدس_أقرب
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گروه مقاومت جوانان حماس تحت عنوان "ابناء زوّاری" مزارع #اشکول اسقاطیل در اراضی اشغالی را به آتش کشیدند و پیامی در فضای مجازی منتشر کردند با این عنوان "این تازه آغاز ماجراست"
#روز_قدس
#القدس_أقرب
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔺دستگیری ۳۱ نفر از عاملان حادثه تیراندازی هندیجان
🔹جانشین فرمانده انتظامی خوزستان از شناسایی و دستگیری ۳۱ نفر از عاملان اصلی تیراندازی مراسم عزاداری #شب_قدر در روستای سویره هندیجان خبر داد.
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔸سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
#روز_قدس تجلی وحدت جهان اسلام در حمایت از فلسطین و تقویت بسترهای حذف رژیم صهیونیستی از جغرافیای سیاسی منطقه است.
#القدس_أقرب
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir
🔸 قالیباف در پیامی به مناسبت #روزجهانیقدس: معتقدم مقاومت و وحدت میان گروه های فلسطینی تنها گزینه های مردم فلسطین در مبارزه با رژیم صهیونیستی است
🔹رئیس مجلس: همه ما وظیفه داریم که ملت فلسطین را در این جهاد مقدس یاری رسانیم.
#روز_قدس
#القدس_أقرب
🇮🇷کانال اطلاعات سپاه سایبری
🌐 @sepahcyberi_ir