eitaa logo
🇮🇷*مدافعان سایبری*🇮🇷 وامنیت ولایت مدار ((النثارات الحسین ع))
237 دنبال‌کننده
38.6هزار عکس
30.8هزار ویدیو
149 فایل
🇮🇷إن الله یحب المتقین مدافعین سایبری وامنیت و ولایت مدار 🇮🇷🔰 🟥👇👇👇🟥 فعالیت ما در حوضه رسانه و‌ #نشر حداکثری تو همه رسانه ها_ و فیلترینگ رصد اطلاعاتي _گزارش به فراجا و .#جهاد تبيين .... http://eitaa.com/joinchat/1301479430Cc32c751f16
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ دقیق و همراه با مثال تاریخی به شبهه‌ی این روزها: «اگر امام خمینی و انقلاب اسلامی نبود تحریم نمی‌شدیم»
⭕️ یک انتصاب فامیلی دیگر در دولت دوستان و آشنایان/ وقتی پزشکیان به فرزندان و دامادش پست می دهد، افراد دیگر چرا این کار را نکنند؟ غلام‌حسین نوذری دو داماد خود یعنی نصرالله زارعی و محمدعلی شفیعی سیف‌آبادی را مدیرعامل شرکت‌های توسعه مهندسی نفت (متن) و شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت کرد.
⭕️ظریف و پزشکیان سه ماه التماس مذاکره کردن، مقاله نوشتن، مصاحبه کردن، حتی ترامپ رو هم سفید کردن،التماس، التماس،.... تهش ترامپ کنار نتانیاهو فرمان «فشار حداکثری» رو امضا کرد! اینها حتی مذاکره هم بلد نیستند.
⭕️ نامه مهم کمال خرازی به رهبر انقلاب درخصوص تابعیت قهری و غیرقهری/ دفتر رهبری دستوراتی به قالیباف داد 🔸علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: 🔹خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی نامه‌ای را به رهبر انقلاب نوشته‌اند و دغدغه‌هایی را از منظر نوع نگاه نسبت به تابعیت قهری و غیرقهری مطرح کرده‌اند.دولت در لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، بندی را آورده است که تابعیت فرزندان به عنوان شرط بکارگیری افراد در مشاغل حساس استثنا شود. 🔹 در همین راستا نیز دستوراتی از سوی دفتر مقام معظم رهبری به رئیس مجلس داده شده است که باید تدابیر لازم در این زمینه با در نظر گرفتن نامه آقای خرازی اتخاذ شود. درحال حاضر این موضوع در کمیته اداری و استخدامی کمیسیون اجتماعی درحال بررسی است و نظر نهایی کمیسیون نهایتا تا یکشنبه دو هفته آینده اعلام خواهد شد./دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ترامپ در صحبت های خود به طور رسمی اعلام کرد :ایالات متحده نوار غزه را تصرف خواهد کرد. ما مالک آن خواهیم بود!!! نتانیاهو:طرح غزه ترامپ می تواند تاریخ را تغییر دهد!! ترامپ: به زودی از غزه و اسرائیل بازدید خواهم کرد.
⭕️ واکنش کاربر عرب به سفر جولانی به عربستان: "به خدا سوگند اگر در خود کعبه نماز بخوانی و هزار بار سجده کنی و هزار بار در چاه زمزم غسل کنی باز هم بدنت از خون مسلمانان پاک نمی شود"
🔻عزیزان تارک الصلاه چه بهونه‌ای دارن وقتی میبینن خود ابلیس و بچه‌هاش هم دارن نماز میخونن😄 جولانی رفت توخانه کعبه تا حجاج بجای شیطون اونو سنگ بزنند. شیطون دیگه انگیزه‌ای برای موندن نداره.
وزیر دفاع: سامانه‌های جدیدی در آینده نزدیک رونمایی خواهند شد وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: حدود یک ماه است که نیروهای مسلح رزمایش های سلسله‌واری را برگزار می‌کنند که احتمالاً تا نیمه اسفند ماه ادامه پیدا خواهد کرد، در طول این رزمایش ها سامانه های جدید رونمایی خواهد شد.
انفجار مواد محترقه در نعمت آباد تهران یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت سخنگوی آتش‌نشانی: 🔹در طبقه همکف ساختمانی نیمه کاره در محله نعمت‌آباد تهران، حجم زیادی مواد محترقه منفجر می‌شود. 🔹انفجار باعث تخریب بخشی از دیواره‌های این ساختمان و دیواره‌های ملک روبه رو و مجاور می‌شود. 🔹در این حادثه یک مرد کشته و دو نفر مصدوم می‌شوند. 🔹همچنین در ساختمان مجاور، سه کارگر از اتباع که مشغول کار بودند، مصدوم می‌شوند.
4_5843643987956603351.mp3
7.17M
پشت پرده انصراف ایران از حضور در اکسپوی ژاپن 🔻ثابتی رییس کمیته دیپلماسی فرهنگی مجلس در گفتگو با برنامه رادیویی برند ملی: از یک طرف شعار آشتی با دنیا میدهند، از طرف دیگر از حضور در اکسپو انصراف میدهند! 🔻بعنوان مسئول کمیته دیپلماسی فرهنگی در مجلس موضوع را پیگیری کردم. جلسه مفصلی با مسئولان وزارتخانه های صمت؛ گردشگری؛ ارشاد؛ سازمان‌ برنامه و بودجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار کردیم. جمع بندی این بود که انصراف توسط خودمان بر خودمان تحمیل شده است. 🔻بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نیز که همسو با دولت است معتقد بود بی تدبیری از دولت است و آمادگی دارد هزینه ها و پیگیری های حضور در اکسپو را انجام بدهد. 🔻دولتی که شعارش این بود که می خواهیم با دنیا آشتی کنیم و نباید دیوار کشید و با همه دنیا رابطه داشت اراده ای برای حضور در اکسپو این رویداد بین المللی ندارد. 🔻سه هفته است منتظر جلسه دیگری با مسئولان دولتی هستیم و اگر دولت اراده داشته باشد در مجلس آماده ایم در همین زمان باقیمانده حداکثر کمک را به دولت انجام دهیم.