eitaa logo
🇮🇷*مدافعان سایبری*🇮🇷 وامنیت ولایت مدار ((النثارات الحسین ع))
237 دنبال‌کننده
38.7هزار عکس
30.9هزار ویدیو
149 فایل
🇮🇷إن الله یحب المتقین مدافعین سایبری وامنیت و ولایت مدار 🇮🇷🔰 🟥👇👇👇🟥 فعالیت ما در حوضه رسانه و‌ #نشر حداکثری تو همه رسانه ها_ و فیلترینگ رصد اطلاعاتي _گزارش به فراجا و .#جهاد تبيين .... http://eitaa.com/joinchat/1301479430Cc32c751f16
مشاهده در ایتا
دانلود
دو ماهه داریم می‌گیم اینقدر ضایع، التماسِ مذاکره نکنید؛ حتما باید آمریکا علنا خوار و حقیرتون کنه!!! خائنین
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اپوزیسیون در شوک و عزاداری؛ قطع بودجه و آشفتگی در اپوزیسیون و رسانه‌های معاند از زبان شهرام همایون! 🔸شهرام همایون: امروز در تاریخ بی‌سابقه بوده آقای ترامپ فاند تمام جریان‌های ایرانی رو تعطیل کرده و یک عده یتیم شدن و در حال عزاداری هستند.
⬅️نگرانی صهیونیست‌ها از خروج آمریکا از سوریه 🔹سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی: مقام‌های کاخ سفید تمایل ترامپ برای خروج هزاران نیروی آمریکایی از سوریه را به اسرائیل منتقل کرده‌اند. 🔹خروج نیروهای آمریکایی باعث نگرانی اسرائیل شده و انتظار می‌رود بر نیروهای کرد در سوریه تأثیر بگذارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 مجروح حادثه پیجرهای لبنان: ایرانی‌ها برای کمک به مجروحان لبنانی سنگ تمام گذاشتند 🔹حسین مونس:ما از ایرانی‌ها نمی‌توانیم آن‌گونه که باید قدردانی کنیم یا تلاش‌های آن‌ها را به درستی ارزیابی نماییم، زیرا از همان ابتدا ما را شگفت‌زده کردند و نشان دادند که برای هر وضعیت اضطراری کاملاً آماده هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رامی عبدالرحمن مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه در مورد جنایت اخیر تروریست ها در حمص میگوید: بر سر ۱۵ تن از کشته ها جای گلوله بوده و برخلاف ادعای حکومت سوریه، این افراد نه در یک درگیری مسلحانه بلکه در حالی که تسلیم شده بودند، کشته شده اند.
🔴رسانه عبری: اسرار گنبد آهنین در اختیار ایران است 🔸 پایگاه خبری روزنامه یسرائیل هیوم ادعا کرد، دو نظامی اسرائیلی که اخیرا توسط شاباک به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات طبقه بندی شده‌ای و حساسی درباره عملکرد سامانه پدافندی گنبد آهنین در اختیار ایران قرار داده‌اند. 🔸 یکی از آنها که در سامانه گنبد آهنین خدمت می‌کرد، اقدام به انتقال اطلاعات طبقه‌بندی شده و محرمانه‌ حساسی مورد درخواست ایران را به آنها کرده است.
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 اتصال بیش از یک میلیون مشترک مخابرات به شبکه فیبر نوری تا پایان سال ۱۴۰۴ معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران: 🔹 هم اکنون ۴۰۰ هزار مشترک ما به شبکه فیبر نوری متصل شده‌اند که تا پایان سال ۱۴۰۴، یک میلیون و ۲۵۰ هزار مشترک دیگر به این شبکه پرسرعت متصل می‌شوند.
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صوت زیبا تقدیم به شهدای عزیز از صدر اسلام تاکنون باگوش جان بشنوید همراهی کنید ولذت معنوی ببرید 🤲🤲👌