8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حکایت اونایی که میگن کار خودشونه!
حالا شاید شما به این بخندین ولی باور کنید همچین احمقهایی داریم😢
#شاهچراغ
🚨برخورد با عامل تشویش اذهان عمومی و تبلیغات منفی وسیاه نمائی علیه نظام
🔹 مأمورین سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی غرب تهران عامل تشویش اذهان عمومی و تبلیغات منفی وسیاه نمائی علیه نظام که ساکن شهرستان شهریار بوده را احضار و پس از تشکیل پرونده، تحویل دستگاه قضایی دادند.
#فضای_مجازی_سالم #نیروی_انتظامی
🔰 #سازمان_اطلاعات فراجا
👆شلوغترین مرزها در #اربعین سال گذشته
#نیروی_قدس
ای بادهی جهل کرده سرمست تو را
جز باد بگو چه مانده در دست تو را
با اسلحهی پُر اینچنین جار نکش
جاروکش این حرم حریف است تو را
✍🏻
#نیروی_قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سه کارخانه تولید تسلیحات رژیم صهیونسیتی/ همزمان/ به طور کامل / به آتش کشیده شد... #ماهم_خدایی_داریم
#نیروی_قدس
🚨کــلاهبــرداری بـه بـهانـه فـعالسازی اینترنت5G
🔹مجرمان سایبری با تماس تلفنی و ارسال لینک جعلی با موضوع تغییر سیمکارت خود به 5G و پرداخت هزینهای محدود، اطلاعات هویتی کاربران را به سرقت می برند.
🔹توصیه می گردد:
1- بررسی سرشماره پیامک.
2- عدم ارائه اطلاعات شخصی و بانکی.
3- عدم کلیک بر روی لینک های ناشناس.
#هشدارهای_پلیسی #فیشینگ
🔰 #سازمان_اطلاعات_فراجا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ویدیویی از آزاد کردن یکی از عناصر طالبان توسط نیروهای احمد مسعود در پنجشیر
#نیروی_قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️️تشییع پیکر شهید #شاهچراغ (ع) در شهرستان خرامه
🔹پیکر «غلامعباس غلامی» پیر غلام امام حسین (ع) و خادم شهید حرم مطهر شاهچراغ (ع) عصر امروز در شهرستان خرامه تشییع شد.
#نیروی_قدس
⚫️شهادت یک بسیجی مدافع امنیت در تنکابن
سپاه مازندران:
🔹در بامداد امروز بسیجی حامد لزرغلامی از بسیجیان حوزه امام علی(ع) شهر شیرود در قالب تور ایست و بازرسی که با مجوز شورای تامین شهرستان اقدام شده بود در جهت تامین امنیت مردم، به وسیله یک خودروی سواری مشکوک زیر گرفته شد که به دلیل شدت جراحات وارده دعوت حق را لبیک گفت.
🔸این حادثه در مقابل امام زاده سید حسین(ع) شیرود اتفاق افتاد. پس از وقوع حادثه، ضارب توسط نیروهای امنیتی دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
طبق گفته وزیر راه بیش از ۳ میلیون #خانه_خالی در ایران داریم که فقط ۳۰هزار واحدش برای سه تا بانک دولتیه!
آقایون #مجلس قانون تصویب کنید و برای خانه های خالی مالیات فوق سنگین وضع کنید تا مالکا مجبور بشن اجاره بدن و قیمت اجاره بشکنه. انقدر سخته؟
یا لابی مافیای مسکن خیلی سنگینه؟!