eitaa logo
گروه آموزشی-پژوهشی سپیدار
566 دنبال‌کننده
169 عکس
28 ویدیو
0 فایل
ارتباط با کارشناس @SepidaarAdmin
مشاهده در ایتا
دانلود
👈داشتن یک مشاوره ی خوب نیازمند یکسری نکات است؛ ✅در زمینه ای که نیاز به مشاوره دارید اول برای خود مشخص کنید و برای کارشناس به خوبی توضیح دهید . ✅ سوالات خود را بطور مشخص قبل از تایم مشاوره یادداشت کنید و آن را با مشاور بطور شفاف بیان کنید ✅ برای استفاده بهتر از تایم مشاوره خود بهتر است از تایم استاندارد مشاوره استفاده کنید و مدیریت زمان داشته باشین . ✅ قبل شروع جلسه مشاوره آنلاین از اتصال به اینترنت خود اطمینان حاصل کنید . 🙏🏻 با ما نکات و پیشنهاداتتان را در میان بگذارید 🙏🏻 🥰در صورت نیاز به مشاوره، برای ثبت درخواست خود از طریق لینک زیر اقدام کنید🥰 ✨ثبت نام درخواست مشاوره 📲آدرس کانال های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
توضیح بیشتر: اپوخه یک رویکرد فلسفی است که در پدیدارشناسی به کار می‌رود و به معنای تعلیق قضاوت یا اجتناب از پیش‌داوری است، این روش به پژوهشگران کمک می‌کند تا تجارب پیشین خود را کنار بگذارند و به درکی تازه و بی‌طرفانه از پدیده‌ها دست یابند. اهمیت اپوخه در پژوهش: اپوخه می‌تواند به پژوهشگران کمک کند تا پیش‌فرض‌ها و تعصبات شخصی خود را شناسایی و کنترل کنند، که این امر منجر به فهم عمیق‌تر و دقیق‌تری از موضوع مورد مطالعه می‌شود.
پژوهش یک سفر است سفر از نادانسته ها به دانایی سفر از یک سوال به پاسخ سوال خوب، نیمی از جواب است. بخشی از یک نتیجه خوب پژوهشی، مرهون سوال خوبی است که در ابتدای راه مشخص میکنیم. سوال خوب ✅ واضح است ✅ دقیق است ✅ تکراری نیست ✅ به یک نیاز جامعه پاسخ میدهد چگونه به یک سوال خوب برسیم؟ سه شنبه بعد ادامه دارد... 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
📗سناریوپردازی آینده‌های تبلیغ دین در ایران ✏️ مؤلف: احمد کوهی 📝 تدوین: پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام 📚 ناشر: انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام 📔 تعداد صفحات: 576 🔹این پژوهش،‌ پس از مرور کلان‌روندهای جهانی، پیامدهای روندهای آینده دینداری و روندهای آینده ارتباطات و رسانه‌ها، با روش تحلیل روند، عوامل کلیدی مؤثر بر آینده تبلیغ دین را بررسی کرده است. 🔸بر اساس این مطالعه، تبلیغ دین در آینده کارِ دشوارتری خواهد شد؛ چرا که نقش عموم مردم در آن بیشتر می‌شود و سازمان‌ها و نهادهای دولتی با چالشِ نقش مواجه خواهند شد. 🔹نویسنده در اثر خود تلاش می‌کند به وصف و تحلیل آینده‌های پیش‌روی تبلیغ دین ایران در دهه آینده و در ادامه توسعه و پردازش سناریوهای آینده تبلیغ دین در ایران و پیشنهاد راهبردهای اختصاصی و پابرجا برای سناریوها بپردازد. ⬅️ کتاب «سناریوپردازی آینده‌های تبلیغ دین در ایران» در پنج فصل کلیات تحقیق، مرور ادبیات و پیشینه تحقیق، روش تحقیق، تجزیه و تحلیل داده‌ها و نتیجه‌گیری و پیشنهادها تدوین شده است و مطالعه آن به مبلغان علوم دینی و علاقه‌مندان این عرصه توصیه می‌شود. 📚 تهیه اثر از فروشگاه اینترنتی پژوهشکده: http://pbshop.ir 🆔 ble.ir/rboresearch 🆔 eitaa.com/rboresearch 🆔 t.me/rboresearch
2- "شرح شغل" منتور ایده آل خود را بنویسید. "با دانستن اهداف خود و آن چه برای دستیابی به آنها نیاز دارید، به این فکر کنید که چگونه یک منتور می تواند به شما کمک کند. " ✔️لازم است مشخصات منتوری که با همراهی او می توانید از بزرگترین فرصت‌های تان استفاده کرده یا چالش‌های تان را دنبال کنید، تعیین نمایید. در این مرحله متوجه باشید شاید به کسی نیاز دارید که بتواند به شما کمک کند تا یک پروژه را به انجام برسانید. یا آشنا شدن با فردی فعال در سطح مشخصی از یک صنعت خاص بتواند برای تان مفید باشد، یا مثلاً کسی را نیاز دارید که شما را برای انجام یک مذاکره سخت راهنمایی کند. ✔️در شرح شغل خود، مطمئن شوید که «چرا»ها را نیز درج کرده باشید – درست مانند شرکت‌ها که می‌خواهند کارکنانِ بالقوه، درکی از هدف اصلی شرکت داشته باشند، توضیح دهید که چرا جریان منتورینگ به شما در دستیابی به چیزی بزرگ‌تر کمک خواهد کرد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
گام سوم "انواع مختلفی از سوالات پژوهشی وجود دارد که می توانید قبل از شروع تحقیق خود از آنها استفاده کنید. نوع سوالی که انتخاب می کنید به عوامل مختلفی از جمله موضوع تحقیق، نوع مطالعه ای که انجام می دهید و منابع در دسترس شما بستگی دارد." 👈🏼سوالات علمی-پژوهشی را می‌توان بر اساس هدف، رویکرد و روش پژوهش به انواع مختلفی تقسیم کرد. برخی از متداول‌ترین انواع سوالات علمی-پژوهشی عبارتند از: برخی از متداول ترین انواع سوالات پژوهشی: 🌱سوالات اکتشافی: این سوالات برای کاوش در یک موضوع و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه" یا "چگونه" شروع می شوند. 🌱سوالات توصیفی: این سوالات برای توصیف یک پدیده یا گروه خاصی از مردم طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه کسی" یا "چه چیزی" شروع می شوند. 🌱سوالات توضیحی: این سوالات برای توضیح چرایی وقوع یک پدیده طراحی شده اند. آنها اغلب پیچیده تر از سوالات اکتشافی یا توصیفی هستند و ممکن است نیاز به جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های بیشتری داشته باشند. 🌱سوالات پیش بینی کننده: این سوالات برای پیش بینی وقوع چیزی در آینده طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس روندها یا الگوهای مشاهده شده در داده های گذشته هستند. 🌱سوالات تجویزی: این سوالات برای یافتن بهترین راه حل برای یک مشکل طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس تحقیقات قبلی و قضاوت متخصصان در این زمینه هستند. 📲آدرس کانال های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
"مشاوره گرفتن چقدر در زندگی شما اهمیت دارد؟" -آیا تا به حال از یک مشاور، برای تصمیم گیری در زمینه های مختلف کمک گرفته‌اید؟ مثلاً هنگام انتخاب رشته یا شغل، تشکیل خانواده و ....... -مشورت کردن و پرسیدن نظر افراد متخصص در هنگام تصمیم گیری چه نقشی در زندگی انسان دارد؟ -به نظر شما، آیا باید درباره‌ی تمام انتخاب های زندگی مشورت کرد؟ 🧐خیلی از افراد، مشاوره گرفتن را کاری بیهوده و هدر دادن وقت می دانند. بسیاری هم، حتی برای کوچک ترین مسائل زندگی خود مشورت می کنند. 🧐برخی برای مشورت درمورد هر موضوعی، نزد مشاور متخصص و باتجربه در همان زمینه می روند. بعضی هم، با یک نفر درباره همه تصمیمات خود در زندگی مشورت می کنند. 📌مشاوره گرفتن چه فوایدی دارد؟ ✔️همان طور که از خود کلمه «مشورت» قابل فهم است، مشاوره گرفتن از دیگران ما را از افکار و تجربه‌های آنها بهره مند می کند و به ما در داشتن انتخابی بهتر کمک می کند. ✔️آیا استفاده از تجربه های افراد می توانیم از رفتن به راه‌های اشتباهی که دیگران تجربه کرده اند، جلوگیری کنیم، احتمال خطا را کاهش دهیم و از پشیمانی‌های بعد از انتخاب‌مان، پیشگیری کنیم. ✔️اگر افرادی که با آنها مشورت می کنیم، قبل از ما راه درست رسیدن به چیزی (که هدف ما نیز هست) را رفته باشند، می‌توانیم با اعتماد بیشتری همان راه را انتخاب کنیم و این گونه در مصرف زمان و انرژی و حتی در برخی مواقع هزینه مالی صرفه جویی کنیم. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
طراحی پرسش‌های پژوهش: راهنمای پژوهشگران علوم انسانی و ‌اجتماعی روش تحقیق از جمله دانش‌هایی‌ست که بی‌شک در پروژه‌های دانشگاهی و علمی خود به آن نیازمند هستید. پاتریک وایت در کتاب طراحی پرسش‌های پژوهش می‌خواهد شما را در روند یافتن پاسخ برای پرسش‌های ویژه‌‌ی پژوهشتان یاری کند؛ چراکه این مرحله یکی از مهم‌ترین و دشوارترین مراحل کار تحقیقی شماست. با خواندن کتاب حاضر بهترین روش تبدیل ایده‌هایتان به پرسش‌هایی دقیق و روشن را می‌آموزید.🌱 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
✨با سلام خدمت همه سپیداری‌ها✨ سپیدار برای منتوری در اردیبهشت ماه فقط یک ظرفیت خالی دیگه داره اگر درمنتوری پایان نامه ها و مقاله هاتون نیاز به مشورت و همکاری با منتور های ما دارید ،لطفا سریع تر اقدام فرمایید. ممنونتونیم🌹 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
📍چطور لینک فارسی را کپی کنیم؟ یکی از چالش های همیشگی پژوهشگران، کپی کردن هایی است که در آنها کلمات فارسی به کار رفته است؛ چرا که بعد از جایگذاری با حروفی ناخوانا مواجه می شویم؛ مثلا: https://ensani.ir/fa/article/11173/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D9%87 برای کپی کردن یک لینک فارسی، می‌توانید از مرورگر و دستورات کلیدی استفاده کنید. در ادامه، چند مرحله‌ی ساده برای کپی کردن یک لینک را توضیح می‌دهیم: 1️⃣ابتدا به صفحه‌ای که لینک مورد نظر در آن قرار دارد، بروید. با استفاده از موس، لینک مورد نظر را انتخاب کنید. این کار معمولاً با کلیک راست بر روی لینک و انتخاب “کپی” انجام می‌شود. حالا که لینک انتخاب شده است، از دستور کلیدی Ctrl + C (برای ویندوز) یا Command + C (برای مک) استفاده کنید تا لینک را کپی کنید. در مکانی که می‌خواهید لینک را قرار دهید (مثلاً در یک متن، ایمیل یا نرم‌افزار دیگر)، از دستور کلیدی Ctrl + V (برای ویندوز) یا Command + V (برای مک) استفاده کنید تا لینک را درج کنید. 2️⃣ موقع کپی کردن آدرس، حرف اول آدرس (یعنی h) را کپی نکنیم و بعد از درج آدرس، به صورت دستی آن را اضافه کنیم 3️⃣ از این سایت استفاده کنیم: https://magictool.ai/tool/html-decoder-encoder/ انتخاب گزینه DECODE حالا شما می‌توانید لینک فارسی را با موفقیت کپی کنید. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
✨با سلام خدمت همه سپیداری‌ها✨ اگر برای پایان نامه ها و مقاله هاتون نیاز به مشورت و همکاری با گروه مشاوره‌ی ما دارید یا کسی رو می‌شناسید که نیاز به مشاوره داره،سپیدار رو به آنها معرفی و لطفا سریع تر اقدام کنید چون ظرفیت این ماه رو به اتمام هستش😉. 🌱ثبت درخواست مشاوره🌱 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
ویژگی های پژوهش خوب پژوهش خوب دارای ویژگی های متعددی است که می توان آنها را در دو دسته کلی ویژگی های محتوایی و ویژگی های شکلی دسته بندی کرد: ویژگی های محتوایی 🌱اصالت: موضوع پژوهش باید جدید و بکر باشد و به اکتشافات و یافته های جدید منجر شود. 🌱اهمیت: موضوع پژوهش باید از نظر علمی، اجتماعی، اقتصادی یا فرهنگی دارای اهمیت باشد و بتواند به حل مشکلی در جامعه کمک کند. 🌱دقت: یافته های پژوهش باید دقیق، قابل اعتماد و مبتنی بر شواهد علمی باشد. 🌱روایی: روش های پژوهش باید متناسب با موضوع پژوهش انتخاب شده باشند و به طور صحیح اجرا شوند. 🌱بی طرفی: پژوهشگر باید در تجزیه و تحلیل داده ها و تفسیر یافته ها بی طرف باشد و از تعصبات شخصی خودداری کند. ویژگی های شکلی 🌱وضوح: نگارش پژوهش باید واضح، روان و قابل فهم باشد. 🌱انسجام: مطالب پژوهش باید به طور منطقی به هم مرتبط و منسجم باشند. 🌱دقت نگارش: در نگارش پژوهش باید از قواعد نگارشی و املایی صحیح استفاده شود. 🌱مستندسازی: منابع و مآخذ مورد استفاده در پژوهش باید به طور دقیق و کامل ذکر شوند. 🌱قالب بندی: پژوهش باید از نظر قالب بندی و صفحه‌آرایی نیز صحیح و اصولی باشد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"انواع مختلفی از سوالات پژوهشی وجود دارد که می توانید قبل از شروع تحقیق خود از آنها استفاده کنید. نوع سوالی که انتخاب می کنید به عوامل مختلفی از جمله موضوع تحقیق، نوع مطالعه ای که انجام می دهید و منابع در دسترس شما بستگی دارد." 👈🏼سوالات علمی-پژوهشی را می‌توان بر اساس هدف، رویکرد و روش پژوهش به انواع مختلفی تقسیم کرد. برخی از متداول‌ترین انواع سوالات علمی-پژوهشی عبارتند از: برخی از متداول ترین انواع سوالات پژوهشی: 🌱سوالات اکتشافی: این سوالات برای کاوش در یک موضوع و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه" یا "چگونه" شروع می شوند. 🌱سوالات توصیفی: این سوالات برای توصیف یک پدیده یا گروه خاصی از مردم طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه کسی" یا "چه چیزی" شروع می شوند. 🌱سوالات توضیحی: این سوالات برای توضیح چرایی وقوع یک پدیده طراحی شده اند. آنها اغلب پیچیده تر از سوالات اکتشافی یا توصیفی هستند و ممکن است نیاز به جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های بیشتری داشته باشند. 🌱سوالات پیش بینی کننده: این سوالات برای پیش بینی وقوع چیزی در آینده طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس روندها یا الگوهای مشاهده شده در داده های گذشته هستند. 🌱سوالات تجویزی: این سوالات برای یافتن بهترین راه حل برای یک مشکل طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس تحقیقات قبلی و قضاوت متخصصان در این زمینه هستند 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
🌱منتورینگ چه مزایایی داراست؟ ۱_ موفقیت شغلی: سازمان‌ها و شرکت‌هایی که با کمک نیروهای باسابقهٔ خود برای تازه‌واردها برنامه‌های منتورینگ رسمی در نظر می‌گیرند، می‌توانند اعتماد داشته باشند که افراد جدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن با ارزش‌های سازمان آشنا شده و می‌توانند در همان راستا گام بردارند (به این نوع منتورها Organizational Mentor گفته می‌شود که در ادامه بیشتر در این خصوص صحبت خواهیم کرد.) از سوی دیگر، اگر به شکلی غیررسمی به مقولهٔ منتورینگ نگاه کنیم بدین صورت که اگر یک فریلنسر هستیم و برای ارتقاء دانش خود در زمینهٔ خاصی شخصاً اقدام به کمک گرفتن از یک منتور کنیم، می‌توانیم این تضمین را داشته باشیم که علیرغم عدم حضور در فضای کسب‌وکار رسمی همچون به استخدام یک شرکت درآمدن، خواهیم فهمید که روال انجام کارها در شرکت‌ها به چه شکل است و چگونه می‌توانیم از غافلهٔ افراد حرفه‌ای عقب نمانیم. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
🌱منتورینگ چه مزایایی داراست ؟ ۲_ یادگیری بیشتر هم برای منتور و هم برای منتی: اگر از کسانی که در حوزهٔ منتورینگ چند سالی است فعالیت می‌کنند بپرسیم که «آیا یادگیری در منتورینگ یک‌طرفه است؟»، احتمالاً تعداد قابل‌توجهی از ایشان پاسخ دهند خیر چرا که اساساً منتورینگ یک جادهٔ دوطرفه است که درست است در آن منتی چیزهای به مراتب بیشتری فرا می‌گیرد، اما منتور هم دائماً در حال مواجه با چالش‌های جدید، موقعیت‌های متفاوت و آدم‌های گوناگون است و مسائلی از این دست منجر بدین خواهند گشت تا منتور هم پیوسته در حال یادگیری چیزهای جدیدی باشد. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
"کارگاه تخصصی از پایان نامه تا مقاله، مسیری به سوی انتشار" با سلام و عرض ادب خدمت دانش‌پژوهان گرامی، 🌟کارگاه "تبدیل پایان‌نامه به مقاله" با هدف آموزش مهارت‌های لازم برای تبدیل پایان نامه و تحقیقات دانشگاهی به مقالات قابل انتشار در نشریات معتبر، برگزار می‌گردد. این کارگاه فرصتی است تا با اصول و فنون تبدیل یافته‌های علمی به متون استاندارد و قابل قبول برای جامعه علمی آشنا شوید. 🔻اهداف کارگاه - آشنایی با ساختار و قالب‌بندی مقالات علمی - یادگیری تکنیک‌های استخراج و تمرکز بر نکات کلیدی پایان‌نامه - توانایی نگارش و ویرایش مقاله برای ارائه به مجلات معتبر - مهارت در پاسخگویی به نظرات داوران و اصلاح مقاله بر اساس بازخوردها 🔻سرفصل‌های کارگاه 1️⃣ مقدمه‌ای بر مقاله‌نویسی علمی 2️⃣ انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله 3️⃣ تکنیک‌های تبدیل فصول پایان‌نامه به بخش‌های مقاله 4️⃣ نگارش چکیده کارآمد و موثر 5️⃣ روش‌های مواجهه با چالش‌های نگارش و انتشار 🔗ثبت‌نام: 👈🏼برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر به فرم ثبت‌نام مراجعه کنید. + لینک ثبت نام (روی کلمه‌ی ثبت‌نام کلیک کنید.) + ارتباط با ادمین سپیدار:@SepidaarAdmin 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
"کارگاه آموزشی کنوا: طراحی گرافیکی آسان و حرفه‌ای" 🌟کارگاه آموزشی کنوا جایی که شما می‌توانید هنر طراحی گرافیکی خود را به سطح بالاتری ارتقا دهید. این کارگاه برای کسانی است که می‌خواهند در دنیای دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات، اثری ماندگار بگذارند. با استفاده از ابزارهای کنوا، شما قادر خواهید بود تا طرح‌های خلاقانه و جذابی را بدون نیاز به مهارت‌های پیچیده گرافیکی خلق کنید. 🔻در این کارگاه شما یاد خواهید گرفت - اصول اولیه طراحی گرافیک و اهمیت آن در برندسازی - نحوه استفاده از قالب‌ها و ابزارهای کنوا برای ایجاد طرح‌های حرفه‌ای - تکنیک‌های افزایش تعامل در شبکه‌های اجتماعی از طریق طراحی‌های چشم‌نواز - روش‌های سریع و آسان برای ایجاد محتوای تصویری که توجه مخاطب را جلب می‌کند 🔻مزایای شرکت در کارگاه 1️⃣ دسترسی به مجموعه‌ای از منابع آموزشی و قالب‌های آماده 2️⃣ فرصت برای تمرین و بهبود مهارت‌های طراحی با پروژه‌های عملی 3️⃣ امکان به اشتراک‌گذاری و دریافت بازخورد بر روی کارهای خود 👩🏻‍💻این کارگاه برای هر کسی که می‌خواهد در زمینه طراحی گرافیکی پیشرفت کند، اعم از مبتدیان تا حرفه‌ای‌ها، مناسب است. با ما همراه شوید و قدمی بزرگ در مسیر خلق آثار هنری دیجیتالی بردارید.💫 🔗ثبت‌نام: 👈🏼برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر به فرم ثبت‌نام مراجعه کنید. + لینک ثبت نام (روی کلمه‌ی ثبت‌نام کلیک کنید.) + ارتباط با ادمین سپیدار:@SepidaarAdmin 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
🌟کارگاه مصاحبه و تجربه نگاری به شما کمک می‌کند مهارت‌های لازم برای ثبت و تحلیل تجربیات به شیوه‌ای مؤثر و جذاب را به کار بگیرید. 🔻در این کارگاه شما یاد خواهید گرفت - مهارت‌های مصاحبه: تکنیک‌های پرسش و پاسخ برای کشف عمیق‌تر تجربیات. - نگارش تجربه: چگونگی ثبت تجربیات به شکل داستان‌های کوتاه و جذاب. - تحلیل تجربه: استفاده از تجربیات برای درس‌آموزی و ارائه الگوهای قابل تکرار. - مهارت‌های ارتباطی: تقویت بیان و ارتباط اثربخش برای انتقال تجربیات¹. 🔻مزایای شرکت در کارگاه 1️⃣ توسعه فردی: افزایش مهارت‌های شخصی در زمینه ارتباطات و نگارش. 2️⃣ ثبت و اشتراک‌گذاری دانش: ایجاد یک بانک اطلاعاتی از تجربیات برای استفاده دیگران. 3️⃣‌ تاثیرگذاری اجتماعی: امکان به اشتراک‌گذاری گزارش ها و تجربیاتی که می‌توانند الهام‌بخش باشند. 🖌این کارگاه برای هر کسی که می‌خواهد در زمینه مصاحبه و تجربه نگاری مهارت پیدا کند، ایده‌آل است. از محققان و دانشجویان گرفته تا مدیران و کارآفرینان، همگی می‌توانند از این کارگاه بهره‌مند شوند. 🔗ثبت‌نام: 👈🏼برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر به فرم ثبت‌نام مراجعه کنید. + لینک ثبت نام (روی کلمه‌ی ثبت‌نام کلیک کنید.) + ارتباط با ادمین سپیدار:@SepidaarAdmin 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
🌱۳.دستیابی به فرصت‌های طلایی بیشتر: یکی از مزایای راهبری پژوهشی این است که راهبر می‌تواند فرصت‌های پژوهشی متعددی برای پژوهشگر ایجاد کند. به طور مثال، فرض کنیم یک پژوهشگر مبتدی هستیم که از یک پژوهشگر حرفه‌ای به عنوان منتور خود بهره می‌جوییم. به نظر شما اگر فرد بااستعدادی باشیم و راهبرمان هم از عملکرد ما راضی باشد، چه‌قدر احتمال دارد ما را به ‌پژ‌وهشگران دیگر و مراکز پژوهشی که می‌شناسد معرفی نماید؟ 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .