🔴 اصلاحطلبی در دوراهی رادیکالیسم یا عقلانیت!
🔸یک تحلیل نسبتاً قوی پیش از انتخابات وجود داشت که کنشگری برخی از عناصر و گروههای تأثیرگذار جریان اصلاحطلب، معطوف به انتخابات ۱۴٠٠ نیست، بلکه آنها به دنبال به پیش بردن پروژهای هستند که ضرورتاً معطوف به انتخابات- نه انتخابات ریاست جمهوری ۲۸خرداد و نه هیچ انتخابات دیگری- نیست.
🔻نکـات تحلیلـی:
🔸سعید حجاریان در سال۹۹ در گفتگو با سایت مشقنو مدعی میشود: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت، پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است؛ زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود».
🔸این نگاه حجاریان را اضافه کنید به نظر اخیر وی که مدعی شد، اصلاحات صندوقمحور مرد! معنای آن دیدگاه حجاریان و نظر اخیر وی آن است که هسته سخت جریان اصلاحطلب از مدتها پیش کنشگری خود را برای اعمال تغییرات از دریچه انتخابات پی نمیگیرد، بلکه نافرمانی مدنی و بینظمی اجتماعی و سیاسی از منظر آنها بستری برای ایجاد ترتیبات و علایق مدنظرشان میباشد.
🔸آنها معتقدند که انتخابات گدایی قدرت است و رویکردهای اعتراضی و نارضایتیهای اقتصادی جامعه برای آنها مکنت بهحساب میآید.
این را باید با برنامه راهبردی حزب اتحاد ملت برای انتخابات ۱۴٠٠ که تفسیر و روایتی از سیاست خارجی و سیاست داخلی ارائه کرده که نسبتی با سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ندارد، در نظر گرفت.
این البته دیدگاه همه بخشها و عناصر اصلاحطلبی نیست، بلکه در این کشاکش برخی نیز به دنبال کنشگری در چارچوب نظام هستند. البته نظام جمهوری اسلامی در طول حیات خود همه تفکرات و اندیشههای درون نظام را به رسمیت شناخته است.
🔸اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ به وجود بیاورم، گویای آن است که ایشان به سیاست ورزی در چارچوب نظام، اعتقادی جدی دارند. اما در همان سخنرانی، رهبر انقلاب اضافه میکنند، تفکری که امروز در امتداد چپ دیروز، خود را تعریف میکند، به انحراف رفته است.
🔸جمهوری اسلامی در مقطع جدید، بیش از هر زمانی به وفاق ملی نیاز دارد. در پیش گرفتن وفاق ملی یقیناً به معنای یکدستسازی گروهها و افکار سیاسی نیست. بلکه مقصود آن است که همه سلایق با حفظ اصول، فعالیتهای سیاسی خود را پی بگیرند.
✍️ عزیـز غضنفـری
@seraj1397
.
🔴 ادب مرد به ز دولت او‼️
🔸ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔸زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔸فقط باید مراقب "افـراد احساساتی" بود که فضای تفاهـم را به سمت فضای تقابـل نکشانند.
@seraj1397
.
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تــــورّم‼️
❌ تاحالا شنیدین دولت دست بکنـه تو جیـب بانک مرکزی؟! 🤔 میدونین نتیجش چی میشه...‼️
@seraj1397
.
۱۰۰.docx
13.7K
🔴 از دکتر بهشتی تا دکتر رئیسی؛ از قانون اساسی تا سند تحول قوه قضائیه
✍️ مجتبی لشکربلوکی
@seraj1397
.
250-sedayeenghelab_ir.mp3
11.7M
🔴 ایــران! کلیـد سلطـه آمـریکا بـر غـرب آسیـا
🎙 دکتر یدالله جوانی
@seraj1397
.
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وضعیت_افغانستان
🔴 زمینهها و اهداف پیشروی طالبان در افغانستان
🎙 دکتر فرزان شهیدی
@seraj1397
.
قالیباف.mp3
9.75M
🔴 صحبتهای شیخ مهـدی طائـب راجـعبه محمدباقـر قالیبــاف
🔸نمـاد اشرافیـت چیست
🔸ماجرای امـلاک نجـومی
🔸ماجرای عیسی شریفی
🔸ماجرای مدیریت و ریاست مجلس
🔸ماجرای سفــر به روسیـه
🔺پاسـخی به منتقدینِ آقای قالیباف
@seraj1397
.
🔴 پیــروزی در میــانـه هجمــهها
🔸شاید برخی افراد گمان برند که مگر مشارکت قریب به ۵۰ درصدی افتخار دارد که آن را حماسه بنامیم؟ افرادی که چنین تردیدی را مطرح میکنند دو دسته هستند، دستهاول افرادی هستند که تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات به کار بردند و در محافل خود از مشارکت زیر ۳۰ درصد مردم سخن میگفتند، افرادی که با استفاده از رسانههای بیگانه و فضای مجازی و یا با جمع کردن جمع معدودی مقابل منزل خود و اقدامات دیگری از قبیل خسته کردن مردم با معطلی آنها در صبح رأیگیری همه تلاش خود را برای مأیوس کردن مردم به کار بردند.
🔸اما دسته دوم افرادی هستند که تحت تاثیر القـائات دستهاول قرار میگیرند. طبیعی است افراد فوق به شکست خود اعتراف نکرده و کاهش مشارکت ۲۴ درصدی نسبتبه انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ را بهمنزله پیروزی خود قلمداد نمایند و با تکیهکلام اینکه بیشاز ۵۰ درصد در انتخابات شرکت نکردند، این امر را به منزلهی شکست نظام در انتخابات مطرح نمایند.
🔸درحالیکه اگر کاهشی بوده، ۲۴ درصد است که قریب به ۱٠ درصد آن ناظر به نگرانی از کرونا بوده و یکی دو درصد هم بهخاطر تعللهای شروع رای گیری و تقریباً ۱۲ درصد باقیمانده هم سرخورده از وعدههای سر خرمنی بوده که دولت فعلی در چهار سال قبل داد و به آنها عمل نکرد و فشار معیشتی بر مردم وارد کرد.
🔸البته احراز صلاحیتها و اینکه بخشی از جامعه از عدم احراز صلاحیت نامزد خود ناراضی بودند در میزان آرای باطله و درصدی از عدم مشارکت سهیم بودهاست لذا نگاه واقعبینانه به انتخابات همان است که بگوییم در شرایط عادی انتخابات فوق همان قریب به ۶۰ درصد است که مقام معظم رهبری به آن اشاره فرمودند.
@seraj1397
.