‼️شیوه جبران خسارت در هنگام خجالت کشیدن
🔷 سوال: من قبلا به شخصی خسارتی وارد کردم و الان خجالت می کشم بروم و خسارت را جبران کنم آیا میتوانم پول آن را از طرف صاحب حق، به فقیر صدقه بدهم؟
✅ جواب: صدقه، کفایت نمیکند و باید مبلغ خسارت را به او بپردازید میتوانید به گونهای که مطلع نشود ـ مثلا از طریق واسطه یا واریز به حساب ـ آن را ادا کنید.
📕منبع: leader.ir
@seraj1397
.
🔴 #آمار | ۴۰ درصد دختران ۱۵ تا ۲۴ سال نه درس میخوانند، نه شغل دارند، نه در حال مهارتآموزی هستند
🔸از حدود دو دهه پیش در بسیاری از کشورهای توسعهیافته جهت شناسایی و بررسی وضع جوانان خارج از اشتغال، تحصیل با مهارتآموزی، آنان را با عنوان NEET طبقهبندی کرده و سیاستهای رفاهی خاصی برای آنها تدوین میکنند.
🔸درخصوص آمار و ارقام این حوزه، طبق گزارشی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین مرکز آمار ایران منتشر کردهاند، وضعیت NEETهای ایران از سال 1394 تا پایان سال 1400 در دسترس است.
🔸درحالیکه نرخ NEETها برای مردان ایران بین سالهای 1394 تا 1400 حدود 15 تا 17 درصد بوده، اما در زنان از 47 درصد در سال 1394 به 39 درصد در سال 1400 رسیده است.
🔸سال 1394 از 5.7 میلیون زن در گروه سنی 15 تا 24 سال تعداد 2.7میلیون نفر (47 درصد) آنان نه مشغول تحصیل بوده، نه شاغل و نه دنبال مهارتآموزی بودهاند.
🔸سال 1400 تعداد زنان در گروه سنی 15 تا 24 سال به 5 میلیون و 90 هزار نفر رسیده که یک میلیون و 985 هزار نفر از آن جزء جمعیت NEETها هستند.
@seraj1397
.
🔴 #آمار | یکصد زن خبرساز در پنج سال اخیـر
‼️ ۲۸ درصد، بخاطر مسائل جنسیتی
🔸دفتر پژوهش ایرنا باهدف بررسی رویکرد رسانهها در انعکاس اخبار و تحولات مربوط به زنان در یک بازه پنج ساله (از سال ۱۳۹۶ تاکنون) یکصد زن خبرساز رسانهها را تحلیل و دادهنمایی کرده است.
🔸بیشترین میزان خبرسازی یعنی ۲۸ درصد مربوط به مسائل جنسیتی زنان بوده است، یعنی یک درصد بیش از حوزه سیاسی و این در حالی است که برخی زنانی که نامشان در دسته سیاسی قرار گرفته در ارتباط با موضوعات جنسیتی، حقوق زنان و ... نیز خبرسازی داشتهاند، اما وزن سیاسی اقداماتشان سنگینتر بوده است.
🔸از میان این ۲۸ درصد اگر همه زنانی را که از منظر جنسیتی مورد توجه قرار گرفتهاند، مورد بررسی و دستهبندی قرار دهیم، حدود ۳.۵۷ درصد در ارتباط با گشت ارشاد، ۱۰.۷۲ درصد اعتراض به حجاب از منظر مدنی و سبک زندگی، ۴۶.۴۳ درصد اعتراض به حجاب از جنبه سیاسی، ۱۷.۸۶ درصد ادعاهای مربوط به تعرضات جنسی و جنبش موسوم به «می تو»، ۱۰.۷۱ درصد قتلهای ناموسی، ۳.۵۷ درصد حقوق زنان و ۷.۱۴ درصد حمایت از حجاب خبرساز بودهاند.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ متن شبهـه: 👇👇
هرقدر رضاخان تونست با زور زنها را بیحجاب کنه شما هم با گشت ارشاد میتونید زنها را باحجاب کنید!
✅ پاســخ:👇👇
🔸اولاً کی میگه رضاخان نتوانست با زور کسی را بیحجاب کند؟ پس این همه بیحجابی که امروز میبینیم دستپخت چه کسی است؟ قبل از رضاشاه مگه ما تو ایران بیحجاب داشتیم؟
🔸ثانیاً رضاخان کاری را میخواست با زور و قلدری انجام دهد که نه شرعی بود و نه حتی قانونی!! فقط و فقط قلدری خود او بود! در حالیکه "حجاب" نه تنها حکم قرآن و دستور الهی است، بلکه قانون برآمده از رأی مردم است و همین حالا نیز (برخلاف تبلیغات و بر اساس افکارسنجیهای متعدد) اکثر مردم موافق آن هستند.
ضمن اینکه با نگاهی به نقش نگاره های آثار باستانی معلوم میشود که زنان ایرانی از دیرباز پوشیده بودهاند و حجاب یک ارزش ملی است.
🔸آخرین نکته اینکه، «گشت ارشاد» بر خلاف عنوان غلط اندازش بدنبال با حجاب کردن کسی نیست، زیرا وظیفهی پلیس تنها مقابله با جـرم و هنجارشکنی است. هدایت و ارشاد از وظایف نهادهای دیگری مانند حوزه، دانشگاه، مدرسه، صداوسیما و.... میباشد.
@seraj1397
.