eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🗓سالروز فوت مبارز ضدآمریکایی، رهبر انقلاب کوبا، «فیدل کاسترو» 💠رهبر معظم انقلاب: ‼️فیدل کاسترو یک ضدآمریکایی مردمی است، حکومت کوبا که در قلب آمریکا و زیر گوش آمریکاست با آن همه دشمنی که آمریکا دارد هنوز سرجایش ایستاده است، چون بطور نسبی یک اتکائی به مردم دارد و مردم هم فیدل کاسترو را میشناسند و من که از نزدیک با او مفصل صحبت کردم اخلاقاً یک آدم مردمی است و اینکه هنوز نتوانستند با او کاری بکنند به خاطر این است که متکی به مردم است. گرچه بر اثر تبلیغات روی افکار عمومی و بر اثر فشار اقتصادی ممکن است او را هم از پای درآورند و نهایتاً هم این کار را میکنند. ۷۱/۳/۶ 🔸فیدل کاسترو: ‼️شما مردم ایران دوچیز بزرگ داريد که اگر در اختيار ما بود کل قاره آمريکا را فتح ميکرديم، يکى اسلام و ديگرى خمينی؛ آقای خامنه‌ای باهمه رهبران دنیا فرق دارد، او رنگ و بوی خمینی را دارد که بدون کودتا آمریکا را زمین زد. ۶۵/۶/۱۲ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز پرعبرت لغو صوریِ قرارداد ننگین نفت جنوب دارسی، توسط نوکر انگلیس، رضاخان قلدر 💠رهبر معظم انقلاب: ‼️واقعاً مسأله نفت، یکی از مسائل فوق‌العاده تلخِ ملتِ ایران است که هنوز درست باز نشده است؛ انگلیسیها در زمان قاجاریه به ایران آمدند و با رجال خائن آن روز، برای بردن نفت مملکت قرارداد ۶۰ساله دارسی را بستند و نفت گرانقیمت و ارزشمندِ ایران را به قیمتی ارزانتر از آب میبردند، مدّت زیادی از انعقاد قرار داد دارسی نگذشته بود که قلدری را بر سرِ کار آوردند تا به قلع و قمع گردنکشانی که در گوشه و کنار ایران سربلند کرده بودند بپردازد و منافعشان را تامین کند و ضمناً سرسپرده هم باشد لذا رضاخان را برسر کار آوردند! چند سالی از به قدرت رسیدن رضاخان توسّط انگلیسیها نگذشته بود که او به فکر افتاد پول بیشتری بابت نفت از آنها بگیرد و قرارداد دارسی که هنوز ۳۰سال دیگر به اتمامش مانده بود را لغو کند، لذا وارد هیأت دولت شد و قرارداد دارسی را در بخاری انداخت و سوزاند، به مجرّد این کارِ رضاخان، حکومت انگلیس قرار داد دارسی را که فقط ۳۰سال از اعتبارش مانده بود را به مدّتِ ۶۰سال دیگر تمدید کرد و دماغ رضاخان را بخاک مالید! ۷۳/۱۱/۱۴ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓 سالروز شهادت مظلومانهٔ روحانی مجاهد و انقلابی، نفر دوم‌ گروه‌ فدائیان‌ اسلام، از یاران صدیق‌ شهید نواب‌صفوی، «سید عبدالحسین واحدی» 💠رهبر معظم انقلاب: ‼️انصافاً یاران شهید نواب‌صفوی، یاران صادق و باوفایی بودند، مرحوم شهید سید عبدالحسین واحدی که از یاران شهید نواب بود یک شخصیت بزرگ و برجسته که در آخر هم با غربت به شهادت رسید! ۸۴/۱۰/۲۶ ⚠️توجه؛ 🏴درپی دستگیری شهید واحدی که بعلت طراحی قتل حسین علاء نخست‌وزیر وقت توسط این شهید، هنگامیکه شهید به دفتر تیمور بختیار فرماندار نظامی تهران وارد شد با اهانت و فحش رکیک بختیار به آباء طاهرینش و مادرشان حضرت زهرا روبرو شد، این اهانت با واکنش شدید شهید و پرتاب صندلی همراه شد که با درگیری بختیار با شهید و شلیک چند گلوله، سید عبدالحسین به شهادت رسید! 📸 شهید واحدی و شهید نواب منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
. 🗓سالروز لغو لایحه ننگینِ انجمن‌های ایالتی_ولایتی، در پی‌ اعتراض‌ امام‌خمینی و همراهی بعضی از علما 💠امام خمینی(ره): ‼️اینها میخواستند با تصویب لایحۀ انجمن‌های ایالتی و ولایتی و الغای شرط اسلام از رأی دهنده و انتخاب شونده، مقدرات مسلمین را به دست یهودیهای بهایی بسپارند، اگر این کشور به دست غیر مسلمان بیفتد آنروز نه تنها اسلام بلکه مملکت‌تان برباد خواهد رفت! ۴۱/۹/۹ 💠رهبر معظم انقلاب: ‼️من فراموش نمیکنم؛ در همین جلوی کوچه حرم حضرت معصومه، کیوسک روزنامه‌ فروشی بود؛ خبرهای روزنامه‌ها را در آنجا میزدند. ماها از درس که برمی‌گشتیم، می‌ایستادیم تیتر این روزنامه‌ها را نگاه میکردیم. وقتی در مسئله انجمنهای ایالتی و ولایتی، دولت طاغوت مجبور به عقب نشینی شد و آن تصویب نامه را باطل کرد، من دیدم این جوانهائی که حول و حوش همین کوچه حرم و توی خیابان ارم بودند - که این جوانها را غالباً میدیدیم و هیچ تصور نمیکردیم که اینها با اندیشه‌ی سیاسی و مسائل سیاسی سر و کاری داشته باشند - آمدند به ما گفتند ما موفقیت روحانیت را در مقابل دولت طاغوت به شما تبریک عرض میکنیم. جوانان قمی که به حسب ظاهر برکنار بودند، به ما طلبه‌ها، که هیچ آشنائی هم با هم نداشتیم، می‌آمدند تبریک میگفتند. ۸۹/۸/۴ منبع: @Jahade_tabeini @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 جمعی از کارکنان صنایع دفاعی شهید توحیدی (قایق‌سازی شهید جولایی) با حجةالاسلام والمسلمین محمدی؛ امام‌جمعه واوان به مناسبت هفته بسیج دیدار نمودند. @seraj1397 .
. 🔴 یاری نیازمندان با دستان بسیج/ تهیه و توزیع پوشاک و کفش بین نیازمندان اسلامشهر 🔸به همت بسیجیان عزیز ۳۰۰ جفت کفش، ۲۵۰ عدد شلوار، ۲۵۰ عدد کاپشن، در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف برای دختران و پسران نیازمند اسلامشهری تهیه و توزیع شد. #بسیج_سازندگی_سپاه_اسلامشهر #حوزه_۲۷۹_کمیل #پایگاه_عاشقان_کربلا #گروه_جهادی_شهید_صادقی @seraj1397 .
. 🔴 اختصاص جایگاه سوخت CNG به ناوگان تاکسیرانی 🔻علیرضا قنادان، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران: 🔸باتوجه به افزایش نرخ بهای بنزین و سهمیه‌بندی آن به دنبال آن هستیم که با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط تعدادی از ایستگاه‌های سوخت CNG در پایتخت را به تاکسی اختصاص دهیم. 🔸تعدادی از جایگاه‌های سوخت CNG در گذشته مخصوص سوخت‌گیری ناوگان تاکسیرانی در پایتخت بود که این طرح پس از چندی متوقف و سوخت‌گیری در این ایستگاه‌های به صورت عمومی انجام می‌شد. 🔸باتوجه به اجرای طرح سهمیه‌بندی بنزین به دنبال اجرای دوباره این طرح (اختصاص جایگاه سوخت CNG به ناوگان تاکسیرانی) هستیم. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 چگونه خودروهایمان را گازسوز کنیم؟ #متقاضیان_ببینند... @seraj1397 .
. 🔴 متروی فرودگاه امام ۲۴ ساعته شد. 🔸مترو فرودگاه امام‌خمینی(ره) به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی است تا مسافرانی که امکان رسیدن از طریق سایر راههای دسترسی را ندارند، بتوانند خود را با مترو به فرودگاه برسانند./ایرنا @seraj1397 .
. 🔴 آخرین #آمار خسارات وارده به وسایل و اماکن عمومی و خصوصی، بدست اراذل و اوباش در حوادث اخیر کشور: ‏آتش زدنِ: 👈‌۷۳۱ بانک 👈 ۳۴ آمبولانس 👈 ۷۰ پمپ‌ بنزین 👈 ۹ مرکز مذهبی 👈 ۱۴۰ مکان عمومی 👈 ۱۸۳ خودروی نظامی 👈 ۵۰ پایگاه وپاسگاه نظامی 👈 ۱۰۷۶ موتورسیکلت شخصی 👈 ۳۰۷ خودرو مردم وغیردولتی، ‼️فقط در یک هفته! ✍ والا داعش در سوریه، سعودی در یمن و اسرائیل در غزه هم، همچین کاری نکردند؛ اینها مردم نبودند، اشرار بودند! @seraj1397 .