#اطلاعیه؛
🔴 سلسله جلسات آموزش خانواده
🔸با حضور دکتر دوستمحمدی
🔻حضور خانواده های محترم باعث افتخار است
@seraj1397
.
#کار_جهادی_لازم_است
🔴 خطر "مشارکت حداقلی" در انتخابات مجلس‼️
🔸درصد مشارکت مردم در انتخابات یکی از شاخصهای سنجش عملکرد دولت هاست. دولتها معمولاً بالا بودن حضور مردمی در پای صندوقهای رأی را جزو عملکرد خود محسوب می کنند.
🔸انتخابات مجلس یازدهم در پیش است و بناست اسفند ۹۸ ملت ایران باز به پای صندوقهای رأی آمده و وکلای خود را انتخاب نمایند. اما پیشبینیها نشان میدهد درصد حضور مردم در انتخابات پیشرو با موانع جدی روبروست.
🔸عملکرد دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر در عرصه اقتصاد و سیاست خارجه، نارضایتیهای جدی در جامعه ایجاد کرده است که آخرین مورد آن آشوبهایی بود که در سراسر کشور شاهد و ناظر آن بودیم.
🔸اگرچه هر تحلیلگری برنامهریزی دشمنان برای مصادره این تجمعات را انکار نمیکند اما عامل اصلی شکلگیری این اعتراضات و آشوبها بیبرنامگی و آشفته بازاری است که دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم به نمایش گذاشته است.
🔸دولت روحانی عناصر مهم اقتصاد یعنی ارز، دلار، سکه، طلا، مسکن، بنزین و... را دچار بیثباتی و تورّم 200-300 درصدی کرده و متأسفانه مجلسی مقتدر و کارآمد که بتواند این دولت را به ریل قانون بیاورد وجود خارجی نداشته است.
تصوّر واقعی ملت از مجلس فعلی یک مجلس بیبخار و بیعرضه، بدون طرح و برنامه، مطیع دولتمردان، رانتخوار، منفعت طلب و در یک کلام ناکارآمد و بیتعهد است.
🔸مردم ۴ سال قبل که به مجلس رأی دادند، امید داشتند این مجلس حداقل یک طرح برای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور و مرتفع کردن مشکلات معیشتی ملت داشته باشد! انتظار داشتند این مجلس یک طرح برای بهبود سیاست خارجه کشور با ۶۰۰ میلیون نفر در همسایگی داشته باشد؛ امید داشتند این مجلس کمی عزت ملی را در ماجرای برجام حفظ نماید.
اما واقعیت نشان میدهد این مجلس نه تنها در رأس امور نبود که پرده شرفش، زیر پای دولت لکهدار شد!
🔸پیشبینی مشارکت حداقلی در انتخاباتِ پیشرو همه دلسوزان نظام اسلامی را نگران میکند؛ چرا که مقبولیت و معیّت مردمی نظام با خطر مواجه خواهد شد.
🔸اگرچه پیدا کردن گزینه مناسب برای انتخابات بسیار مهم است اما اصحاب رسانه و نخبگان فرهنگی و سیاسی میبایست برای دوسه ماه آینده به صورت جهادی برنامه ریزی کرده و قبل از اینکه چه کسی وارد مجلس شود، به فکر این باشند درصد مشارکت مردمی را در انتخابات بالا ببرند.
✍ مدرّسیان
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
.
🔴 "علی لاریجانی" و افسردگی بعد از زایمان!
🔸برخلاف صدا و تصویر بیخیال دموکرات و منزجرکنندهای که اخیراً از روحانی پخش شد (اینکه خودمم جمعه متوجه شدم بنزین گران شده!)، صدا و تصویری از علی لاریجانی پخش شد که به جای سرخوشی، حاکی از نوعی افسردگی بعد زایمان داشت!
علاوه بر فیگور چهره و گارد دفاعیاش از مجلس دهم که حتی پای مدرّس را نیز به میان آورد، اعلام انصراف از نامزدی انتخابات مجلس آینده و نیز اعلام اولیه در برنامه نداشتن برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، از نشانههای این افسردگی سیاسی بود.
🔸علی لاریجانی سیاستمداری که به تعبیر من «قهرمان تاکتیک و مغلوب استراتژیک» است، درست از همانجا ضربه خورد که نقاط قوتش بود!
🔸علی لاریجانی بازیگر سَیّاسی است که میتوان او را در سه خصلت تعریف کرد:
👈 خصلت اول؛ بازیگری پراگماتیست است و بنابراین عمل سیاسی را معطوف به نتیجه عینی سازمان میدهد و چندان درگیر ملاحظات ایدئولوژیک نیست. به همین دلیل از منتهیالیه اصولگرایی (راست سنتی) تا منتهیالیه مخالفت با اصولگرایی (همبستگی با روحانی و اصلاحطلبان) میتواند نوسان کند (فقدان بدنه ایدئولوژیک ناشی از همین خصلت است).
👈 خصلت دوم؛ بازیگری از بالاست و تواناییاش سیاستورزی در درون ساختار قدرت و تکنیکی که خوب بلد است، لابی است. بنابراین هرگاه در صحنه اجتماعی و در سطح میکروفیزیک قدرت، وزنکشی شود، مثل شرایط این روزهایش در افکار عمومی، محکوم به خاک شدن است.
👈 خصلت سوم؛ بازیگری تاکتیکی است تا راهبردی و بنابراین در کوتاه مدت بازیگری موفق و اما در میان مدت بازیگری آسیبپذیر است. کسب کرسی ریاست مجلس در مجالس با اکثریت اصولگرا (هشتم و نهم) و مجلس غیراصولگرا (دهم) و نیز تصویب ۲۰ دقیقهای برجام، نشانههایی از این توانایی تاکتیکی است.
اما به لحاظ راهبردی، همبستگی با روحانی در سیاست خارجی و برجام که پیشتر تحت عنوان آبنبات گرفتن و دُر غلتان دادن از آن انتقاد کرده بود، بدنه ایدئولوژیک اصولگرایان را از او دور کرد و اینک با شریک شدن در طرح بنزینی با روحانی، خود را در نفرت کل بدنه اجتماعی از روحانی شریک کرد.
🔸روحانی همان کاری را با علی لاریجانی کرد که هاشمی با ناطقنوری در ۱۳۷۶ و موسوی در ۱۳۸۸ کرد و اجازه داد با هزینه نفرت از هاشمی، دو کاندیدای نسبتا گمنام (خاتمی و احمدینژاد) بر رقبای شناخته شده خود غلبه کنند.
🔸در واقع این افسردگی سیاسی فرجام طبیعی کیفیت سیاستورزی علی لاریجانی است که معلوم نیست تا چه زمانی ادامه پیدا کند، اما به هر حال این افسردگی ماندگار نیست و بسته به نوع ریکاوری و وضعیتی که رقبای سیاسی او پیدا خواهند کرد، علی لاریجانی مجدداً به صحنه سیاسی باز خواهد گشت. همچنانی که هاشمیها بازگشتند!
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.