eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️ امر به معروف و نهی از منکر فرزند در برابر پدر و مادر و یا زن در برابر شوهر 🔷 سوال: وظیفه فرزند در برابر پدر و مادر و یا زن در برابر شوهرش، اگر خمس اموال را نپردازند، چیست؟ آیا برای آنان تصرّف در مالی که خمس آن پرداخت نشده و مخلوط به حرام است با توجه به تأکیدات وارد در روایات مبنی بر عدم استفاده از آن، به سبب آلوده کردن روح انسان جایز است؟ ✅ جواب: بر آنان واجب است که هنگام مشاهده ترک معروف یا انجام حرام توسط پدر و مادر یا شوهر، به امر به معروف و نهی از منکر در صورت تحقق شرایط آن مبادرت کنند، ولی تصرّف در اموال آنان اشکال ندارد. 📕 منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
‼️ روش مناسب امر به معروف فرزند در برابر پدر و مادر 🔷 سوال: روش مناسبی که بهتر است فرزند در برابر پدر و مادری که بر اثر عدم اعتقاد کامل به تکالیف دینی، به آن ها اهمیت نمی‌دهند اتخاذ نماید، کدام است؟ ✅ جواب: واجب است که با زبان نرم و مراعات احترام ایشان به عنوان پدر و مادر، آنان را امر به معروف و نهی از منکر کند. 📕 منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
‼️تجسس در امور شخصی و غیر شخصی مؤمنین به دلیل امر به معروف و نهی از منکر 🔷 سوال: آیا تجسّس در امور شخصی و غیر شخصی مؤمنین به دلیل امر به معروف و نهی از منکر، در صورتی که از آنان ارتکاب حرام یا ترک معروف مشاهده شود، جایز است؟ اشخاصی که برای کشف تخلّفات مردم تجسّس می کنند با این که مکلف به این کار نیستند، چه حکمی دارند؟ ✅ جواب: مبادرت به امر بررسی و تحقیق قانونی نسبت به کار اداری کارمندان و غیر آنان توّسط مأموران رسمی تفحّص و تحقیق در چارچوب ضوابط و مقرّرات قانونی اشکال ندارد ولی تجسس در کار دیگران و یا تحقیق دراعمال و رفتار کارمندان برای کشف اسرار آنان در خارج از حدود و ضوابط قانونی برای آن مأموران هم جایز نیست. 📕 منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺یکی از مخاطبین محترم کانال پیامی را برای ما فرستاده... 👆👆 ✍ خدمت همه عزیزان و مخاطبین گرامی عرض می‌کنیم که علیرغم بعضی شلوغی‌های اخیر در برخی نقاط تهران، الحمدلله در شهرستان اسلامشهر آرامش و امنیت کامل برقرار بوده و تجمع و ناآرامی نداشته‌ایم. یک مورد در همان روزهای اولیه (۳۱شهریور ماه) اتفاق افتاد که در همین کانال اطلاع‌رسانی شد. لذا چنانچه در روزهای اخیر اخباری مبنی بر تجمع و آشوب در اسلامشهر شنیده‌اید کـذب است. 🔸کانـال «ســـراج» کمافِی‌السابق هرگونه خبری را پس از بررسی صحت آن، به اطلاع مخاطبین خود خواهد رساند. ان‌شالله @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 | کدام سلبریتی‌ها با مجـری شبکه من‌وتو ارتباط داشته‌اند؟ @seraj1397 .
🔴 | بلایی که آشوب ٨٨ بر سر کشور آورد 🔸آيا بايد باز هم منتظر چنين اتفاقاتی در آينده نزديک باشيم و دود خسارت‌ها به چشم مـردم برود؟! @seraj1397 .