🔴چه کار به "حجاب" دارید؟!
توی پیاده رو با صحنه ای مواجه شدم که شاید برای چندمین بار مرا به فکر فرو برد.
مادری چادری، کنارش دختری جوان که میزان آرایش و پوشش او قابل توصیف نیست.
شاید "آنجلیا جولی" هم شب ها در اتاق خوابش هم با این پوشش حاضر نمیشود اما در خیابانهای ما میتوانید مانند یک "نمایشگاه متنوع" از عجیب ترین مُدها باخبر شوید!
اما وسط معضلات اقتصادی، گرانی، تورّم و رکود، چه کاری به چهار تار موی بیرون زدهٔ خانمها داریم!؟
اسم این مدل زندگی، زندگی آزادانه است
هرکس هم با این وضع مخالفت کند و خدای نکرده اگر به سرش بزند تا امربه معروف کند، دشمن و مخالف با "آزادی بشر" معرفی خواهد شد!
مساله ریشه دارتر و عمیقتر از این حرفهاست...
اما اسم این ماجرا، آزادی نیست
اگر آزادی به "لخت بودن" باشد، اکنون قبایلی در جنگلهای آفریقا هستند که لخت مادرزاد
(مستند بی بی سی را ببینید) زندگی میکنند.
دهه هفتادی ها را باید فهمید (دختر و پسر)، مدل رفتار و سبک زندگی شان کاملا متفاوت است، ده سال دیگر ثمر تلخ آن را خواهیم دید.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
‼️وحشت از امام زمان(عج)
🔴روایتها می گوید امام زمان در هنگام ظهور گردن مخالفین را خواهد زد؛ مگر امام زمان دستگاه کشتار دارد؟!
🔻یکی از کانالها این شبهه را مطرح کرده است:
آیا درست است که در بحارالانوار (ج52، ص340) آمده که امام زمان(عج) همه را با زور وادار به اسلام آوردن میکند و هرکس اسلام نیاورد را گردن میزند؟
✅ پاسخ:
علمای شیعه تاکید می کنند که اولا در مسایل عقیدتی نمیتوان به خبر واحد (روایتی که متواتر نیست) تکیه کرد.
ثانیا روایتی که بر خلاف قرآن باشد قطعا یا جعلی است یا دستخوش تحریف قرار گرفته است و سخن معصومین(ع) به شمار نمی رود.
روایتی که در بحارالانوار در صفحه مورد نظر نقل شده و می گوید مهدی(ع) همه را مجبور به مسلمان شدن می کند معتبر نیست.
زیرا:
1⃣- این روایت ، خبر واحد (غیرمتواتر) و فاقد «سند معتبر» است از این رو در مسایل عقیدتی نمی توان به آن تکیه کرد.
2⃣- این روایت با آیه «لا اکراه فی الدین» تعارض دارد بنابراین نمی توان به آن استناد کرد.
دستکم یکی از معانی عبارت «لا اکراه فی الدین» اینست که هیچکس را نمی توان به پذیرش اسلام مجبور کرد.
3⃣- از آیه 64 سوره مائده فهمیده می شود که دستکم یهودیان تا روز قیامت به عنوان یک قوم و یک دین باقی خواهند بود بنابراین این ادعا که مهدی(عج) پیروان همه ادیان را وادار به مسلمان شدن کند بر خلاف پیش بینی قرآن است.
4⃣- مهدی(عج) از اهل بیت پیامبر(ص) است و از راه قرآن جدا نمی شود بلکه اجرا کنندهٔ راستین قرآن خواهد بود.
قرآن به صراحت فرموده که دستوری درباره «دشمنی با غیرمسلمانان» ندارد مگر کسانی که با مسلمانان می جنگند یا آنان را از سرزمینشان بیرون می کنند.
درباره سایر مردم جهان دستور قرآن اینست که با «عدل» و «احسان» رفتار کنیم. در این مورد به آیه های 8 و 9 سوره ممتحنه و آیه 90 سوره نحل مراجعه فرمایید.
بنابراین اگر یهودیان و مسیحیان به جنگ با مهدی(عج) برنخیزند آن حضرت با آنان رفتاری نیکو خواهد داشت زیرا دستور قرآن نیز همین است.
5⃣- مهدی(عج) تبیین کننده و اجرا کننده سیره رسول الله(ص) است.
سیره آن حضرت به نحوی بوده که هرگز پیروان ادیان دیگر را مجبور به مسلمان شدن نفرموده اند و جنگ هایی که در زمان آن حضرت رخ داد نیز برای «تحمیل اسلام به دیگران» نبود بلکه صرفا برای «دفع شر مهاجمان و متجاوزان» بود.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
💠 استفتائات امام خامنهای؛
‼️رساندن غبار غلیظ به حلق
🔷 روزهدار بنابر احتیاط واجب باید غبار غلیظ را، مانند غباری که از جارو کردن زمین خاکی بر میخیزد فرو ندهد، ولی صرف داخل شدن غبار در دهان و بینی بدون این که به حلق برسد روزه را باطل نمیکند، همچنین دود سیگار و دیگر دخانیات بنابر احتیاط واجب روزه را باطل میکند.
📕منبع: رساله آموزشی امام خامنهای
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
⭕️ حقوقی؛
🔴 سوءرفتار زوج نسبت به زوجه؛
🔸سوءرفتار زوج به هر نوع رفتاری گفته میشود که میتواند ادامه زندگی مشترک را برای زوجه با دشواری روبهرو ساخته و دوام زندگی را به خطر اندازد؛
برای همین هم قانونگذار ترتیباتی را پیشبینی کرده است که هم حقوق زوجه حفظ شود و هم زوج مکلف به حسن معاشرت در زندگی مشترک شود.
🔸درصورت سوء رفتار زوج نسبت به زوجه، وی میتواند درخواست سکونت در مسکن جداگانه از زوج داشته باشد.
همانطور که ماده 1115 قانون مدنی نیز این موضوع را مورد توجه قرار داده است که اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد، زن میتواند مسکن علیحده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده شوهر خواهد بود.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
⭕️ حقوقی؛
🔴 نشر اكاذيب؛
✳️ مجازات تعیین شده در قانون برای نشر اکاذیب
🔸هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله نامه یا شکوائیه یا هر اسلات یا عرایض یا گزارش یا توزیع هر گونه اوراق جاپی یا خطی با امضا یا بدون امضا اکاذیبی را اظهار کند یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامات رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد شود یا نه علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم شود.
🔸ماده ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی عنصر قانونی جرم نشر اکاذیب است؛ این جرم در قوانین گذشته ایران نیز لحاظ شده است چنانچه در بند ب ماده ۲۹۶ قانون مجازات عمومی مصوب ۱۳۱۳ آمده:
🔸هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله مراسلات یا عرایض یا یا راپورتها یا نشر یا توزیع هر گونه اوراق چاپی یا خطی با امضاو بدون امضا اکاذیبی را اظهار کند یا اعمالی را بر خلاف حقیقت رأسا یا به عنوان نقل و قول به شخص یا اشخاص یا مقامات رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنویی به غیر وارد شود یا نه ، به حبس تأدیبی از یک ماه تا دو سال محکوم خواهد شد و اگر راپورت از شخص رسمی در حدود صلاحیت او مبنی بر یکی از جهات مذکوره در بند الف باشد مجازات او دو برابر مجرمین خواهد بود.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.