یادداشت سردبیر:
به بهانه رحلت آیت الله سید عزیز امامت کاشانی همنشین آیت الله العظمی بهجت فومنی
حجت الاسلام محمد ادریسی نوشت:رحلت بزرگان و عالمان برای اسلام و مسلمانان حزنآلود و کمرشکن است و امروز در غم از دست دادن یکی از بزرگان دارالمومنین کاشان روز را به شب رساندیم.
حدود ۱۳ سال پیش فرزند آیتالله بهجت، آقا شیخ علی بهجت را در جلسهای ملاقات کردم و از ایشان پرسیدم که چه شد پدر شما این مرجع بزرگ که عارفی واصل بود در اوج مشکلات کشور و این ایام غبارآلود از دست دادیم و ایشان به رحمت خدا رفت، و میدانید که تاریخ ارتحال آیتالله بهجت ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ است.
آن روزها همه مردم در نقاط مختلف کشور سخت محتاج رهنمودها و بیانات ایشان بودند و به شهادت و بیان بزرگان دیگر همه میدانیم که آیتالله بهجت در سلامتی بودند و هیچ مشکل جسمی و بیماری حاد آنچنانی هم نداشتند، گرچه کهولت سنی داشتند اما این را هم میدانستیم که ایشان موت اختیاری داشتند و میتوانستند این موت را به تخییر بیاندازند و گفتوگوی مفصل درباره مسائل دینی در آخرالزمان و نقش علما و نخبگان در بصیرت افزایی داشتیم.
در بخشی از این گفتوگو آقا شیخ علی بهجت گفت که آقا را تخییر و مخییر کرده بودند که بماند و فتنههای آخرالزمان را تحمل کند و یا اینکه با ارتحال خود در این ایام حضور نداشته باشد و آن روزها این مطلب برای بنده و کسانی که در آن جمع چندنفره بودیم بسیار سنگین، ناراحتکننده و پر نکته بود.
وقتی باخبر شدیم که آیتالله سیدعزیز امامت همنشین آیتالله بهجت به رحمت ایزدی پیوست یاد گفتههای ایشان درباره شخصیت و مسلک آیتالله بهجت افتادیم و اینکه در ملاقات ایشان چه گذشت و چه گفتوگوهایی ردوبدل شد.
آیتالله سید عزیز امامت فرزانهای کمنظیر، شخصیتی علمی و عالمی عامل بود و همواره در اندیشه محرومان و خدمات اجتماعی بسیاری داشت و با ایشان مردم مأنوس بودند و حق استادی بر گردن ما دارد و به دست ایشان مفتخر به پوشیدن لباس روحانیت شده و معمم شدیم.
ایشان میگفت: هنگامیکه به دیدار آیتالله بهجت میرفتیم غالباً و اکثر نزدیک به همه اوقات ملاقات بدون هماهنگی با بیت ایشان بود و میدیدم که آیتالله بهجت شخصی را از نزدیکان خود برای استقبال ما میفرستاد و به او میگفت که بروید سید العزیز آمد و او را بیاورید و این سید بزرگ و عالمی جلیلالقدر از دیار کاشان است که به ملاقات ما میآید، بروید به استقبالش که مشتاق دیدارش هستیم.
امروز هیچکدام از این ۲ عارف واصل و عامل و دوستداشتنی و مردمدار یعنی آیتاللهالعظمی بهجت و آیتالله سید عزیز امامت کاشانی در این دنیای فانی نیستند و در دیاری دیگر خارج از این دنیای زودگذر همدیگر را ملاقات میکنند و لیکن آثار و خدمات علمی و اجتماعی آنان برای همیشه ماندگار است و امید که همنشین پیامبر اکرم(ص) باشند.
https://www.irna.ir/news/84346300/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%AD%D9%84%D8%AA-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%B9%D8%B2%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%DB%B2-%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D9%81-%D9%88%D8%A7%D8%B5%D9%84
همیشه با ما پسرها مثل یه آدم اضافی تو خونه برخورد میشده و در آخر خانواده ایرانی را پسر دوست مینامند، بیشتر از فمینیسم و دفاع از حقوق زن باید برویم سراغ فالونیسم و دفاع از حقوق مرد.
در صورت تمایل به گروه سراج بپیوندید و ان را نشر دهید:
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
سعید محمد در بیانیهای اعلام کرد:
🔻هواداران عزیز؛ با همین شور و نشاط و بدون لحظهای درنگ تا تحقق خواست رهبرانقلاب و تشکیل دولت اسلامی کوشش کنید
🔹برنامههای خود را به کاندیداهای جبهه انقلاب خواهم داد.
🔹اصل برای ما تشکیل دولت انقلابی است.
🔹نظر شورای نگهبان فصل الخطاب است.
در صورت تمایل به گروه سراج بپیوندید و ان را نشر دهید:
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
#انتخابات
کلاهبرداریهای انتخاباتی در فضای مجازی با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات ممکن است کلاهبرداران به بهانه های مختلف اقدام به کلاهبرداری از هموطنان کنند، از جمله مواردی که ممکن است کلاهبرداران با سوءاستفاده از آن اقدام به انجام اقدامات مجرمانه کنند تحریک افراد به دانلود و نصب برخی نرم افزارها با عنوان اخبار انتخابات و ... نیز از جمله مواردی است که می تواند منجر به مجاب کردن افراد برای استفاده از نرم افزار های جعلی و مخرب شود.
#انتخابات
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
رکوردداران تورم ایران در یک قاب
از هاشمی تا همتی !
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
از 7 کاندیدای ریاست جمهوری چه خبر؟
1️⃣ قاضیزاده هاشمی گفته به هر زوج جوون 500 میلیون میدم و اگه رئیسجمهور بشم دستور تشکیل فوری صندوق رفاه جوانان رو تا قبل از اسفند 1400 صادرمیکنم.
2️⃣ رئیسی گفته تورم یکرقمی با افزایش تولید و برنامهریزی امکانپذیر هست. اون که دیروز به بیمارستان میلاد تهران رفته بود و با مردم و کادر درمان بیواسطه حرف میزد گفته میتونیم هزینه درمان رو نصف کنیم.
3️⃣ محسن رضایی هم گفته یارانه رو به 450 هزار تومن میرسونم، تو دولت من یارانه پنهان ساماندهی میشه. بنزین و گازوئیل به دهک ثروتمند با قیمت واقعی و به دهکهای دیگه با قیمت ترجیحی فروخته میشه.
4️⃣ همتی گفته 4 سال بیشتر رئیسجمهور نمیمونم، دولتِ اقتصادی تشکیل میدم. معیشت و رفاه، مهمترین مشکل مردمه و دلیلش سیاستهای غلط، تحریمها و سیاسی کردن تصمیمهای اقتصادیه.
5️⃣ جلیلی هم گفته نباید مردم برای گرفتن اقلام ضروری صف بکشن. وقتی دولت میخواد در شرایط خاص، گوشت مرغ توزیع کنه، بهجای بهصف کردن مردم، میتونه با استفاده از شبکه مویرگی فروشندگان خرد به توزیع کالاهای اساسی در شرایط خاص بپردازه.
6️⃣ مهرعلیزاده گفته میتونیم تو کشور اقتصاد رقابتی رو حاکم کنیم، با بگیر و ببند اقتصاد کنترل نمیشه، اقتصاد باید مثل آکواریوم، شفاف باشه و مردم ببینند کسی که ادعای کار اقتصادی میکنه، واقعا کار اقتصادی انجام میده یا فساد میکنه.
7️⃣ زاکانی هم با اشاره به شایعات درباره تابیعت دخترش گفته دخترم فارغ التحصیل دانشگاه شریف بود و به توصیه اساتیدش برای تحصیل در رشتهای که در ایران نبود مدت یک سال و نیم در سوییس درس خوند و بچهش اون زمان به دنیا اومد و پس از پایان تحصیلش از یک سال پیش تو ایران زندگی میکنه. نوهام با افتخار شناسنامه ایرانی داره.
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
ضرورت سوادرسانه ای در مواجهه با کلیشه ای بنام "کاهش مشارکت"
اریک ژیویان روانپزشک و مدیر پروژههای ارتباطی دانشگاه هاروارد معتقد است، همهی انسانها نیاز دارند در ذهن خود طرحوارهها و تصاویری را نسبت به اشیاء، افراد و حتی موقعیتهای جغرافیایی گوناگون ترسیم کنند، این کار کمک میکند تا افراد احساس کنند در زمینههای مختلف قابلیت سخنرانی و نظر دهی دارند و جهان اطراف خود را بهخوبی میشناسند.
با توجه به آنکه عمده اطلاعات لازم برای خلق این طرحها و تصاویر در هر فرد از طریق رسانهها به دست میآید، بنابراین طبیعی است که ذهن ما مرتب در دام کلیشههای رسانهها بیفتد.
در فرآیند کلیشه سازی، رسانه ها با تکرار تصاویری در ذهن مخاطب به دیدگاه او در برابر موضوعات شکل می دهند و عملا بر روی قضاوت و تصمیمات وی اثر می گذارند. در واقع با تکرار یک واژه آن را به کلیدواژه تبدیل کرده و نسبت به یک موضوع، شخص یا جریان، انگاره ای را تعمیق می بخشد.
شاید بتوان اسمش را فرایند تولید باور در رسانه هم نام نهاد. چرا که وقتی یک گزاره، از فاز عادی یک گزاره خنثی، با تکنیک تکرار حرفه ای و در بازه های زمانی مختلف و از طریق تریبون های متفاوت و چه بسا در مدیوم های متنوعی بازنشر و مرور می شود، بدلیل فاصله گرفتن از سایر عبارات و واژه ها، برجسته سازی در ذهن شکل می یابد.
این برجسته سازی بدلیل مقاومت ذهنی پایین در عموم مردم و نداشتن سوادرسانه ای و تحلیل سیاسی در نقد یا دفع آن موضوع برساخته، به تدریج تعمیق یافته و تبدیل به یک طرحواره یا سنگ بنا و به اصطلاح مبنای فکری شده و رفتار یک شخص یا جامعه را رقم می زند که در رسانه به آن فرایند کلیشه سازی نام مینهند.
اگر به تناسب حال، این تکنیک را بررسی کنیم باید گفت که اصل انتخابات، میدان حاصلخیزی است تا دوست و دشمن از آن بهره برداری کنند.
استفاده دوستان که معلوم است و اما چه مزیتی برای بیگانه دارد؟ سیاهنمایی، القای بحران های مصنوعی، القای ناکارآمدی، مخدوش کردن فراروایت های نظام و ایجاد بی اعتمادی و شکاف میان مردم و حکومت، تضعیف انسجام اجتماعی، بی اعتبار کردن قانون، به چالش کشیدن اخلاق و...همگی دستاورد فضای رسانه زده و هیجان محور ایام انتخابات است.
با توجه به آنچه که گفته شد، یکی از محورهای جنگ روانی که از رصد اخبار شبکه های معاند بدست می آید، کلیشه سازی در باب مشارکت پایین در انتخابات است. این گزاره که "مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد" هرچند حاکی از حقایقی عیان در معیشت و اقتصاد مردم است، اما تمام واقعیت این نیست.
اینکه مردم برای تغییر وضعیت از صندوق رای قهر خواهند کرد، یا مثلا چون فلان شخص یا جناح، نفرات اصلی شان ردصلاحیت شده، پس شور انتخاباتی کم خواهد شد و مشارکت دستخوش کاهش جدی خواهد بود، از گزاره هایی است که تکنیک های مغالطه، تکرار و برجسته سازی را ترکیب کرده و با موج سازی رسانه ای و در بستر یک ضعف اقتصادی مشهود و غیرقابل انکار، تلازمی بی ربط و کلیشه ای را تولید می کند.
حضرت آقا در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس، این کلیشه دست ساز خارجی مشارکت پایین را به نقد کشیدند و فرمودند: "من معتقدم میزان مشارکت مردم ارتباطی با این اسم یا آن اسم ندارد بلکه مردم بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد و برای مردم هم مهم نیست که این فرد چه عنوانی دارد و یا از چه جناحی است، البته شاید این موضوع برای گروههای سیاسی مهم باشد ولی برای عامه اینگونه نیست. مهم این است که نامزدها مردم را اقناع کنند که مشکلات جامعه را می شناسند، مدیر و مدبر و با صداقت هستند و توانایی اداره کشور را دارند. در این صورت به لطف خدا مردم با مشارکت بالا در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد".
پس مراقب باشیم دردام کلیشه های_رسانه ای عمل نکنیم و با تعابیر احساسی و نادقیق و تحلیل های ناقص از وضعیت اجتماعی_سیاسی کشور، به دستپخت رسانه های بیگانه در بستر ضعف ها و کاتالیزورهای داخلی ضریب اضافی در اذهان عمومی نبخشیده و روایت آلوده به تحریف و تضعیف در باب مشارکت را به ذهنیت اجتماعی پمپاژ نکنیم.
https://chat.whatsapp.com/IKVRO3wngmE9gIF6MWzjar
فصل الخطاب
عامل افزايش مشارکت،حضور مديران قوي درحل مشکلات مردم
مجلس ايستاده پاي حل مشکلات
رهبر انقلاب:به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند.
یادداشت حسین قطنی باف:
تناقض ها و ابهامات بهانه جويان
تحلیل و خبر و نقد و عکس و یادداشت و... را در سراج فردا بخوانید و ببینید.
روزنامه سراسری سراج
اولین جشنواره استعدادیابی"دیده شو" در ایستگاه پایانی
اختتامیه اولین جشنواره استعدادیابی دیده شو در شهرستان های آران و بیدگل و کاشان با معرفی برگزیدگان به پایان رسید.
دبیر این جشنواره گزارشی از برگزاری این برنامه بزرگ فرهنگی به شرح ذیل داد:
"اولین جشنواره استعدادیابی دیده شو" برای اولین بار در سطح شهرستان های آران و بیدگل و کاشان با هدف شناسایی استعدادهای ناشناخته در حوزه اجرا و گویندگی همزمان با آغاز دهه فجر سال ۹۹ در استودیو تخصصی ضبط و تولید برنامه های تلویزیونی و رادیویی گروه رسانه طاووس بهشت وابسته به کانون فرهنگی هنری امام زمان (عج) شهرستان آران و بیدگل وبا همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیریت و شورایاری محله عباس آباد فعالیت خود را آغاز نمود.
این جشنواره از همان ابتدا مورد استقبال پرشور هنرمندان و مخاطبان قرار گرفت؛ بطوریکه بیش از110 نفر از رده سنی 5 تا 60 سال در آن ثبت نام و شرکت نمودند که بیشتر شرکت کنندگان در رده سنی 15 تا 25 قرار داشتند.
مرحله اول جشنواره طی دو روز 7و8 اسفند ماه مقارن با ولادت حضرت علی (ع) برگزار گردید و پس از بررسی های دقیق اعضای محترم دبیرخانه جشنواره 30 نفر از شرکت کنندگان به مرحله دوم جشنواره راه یافتند. مرحله دوم جشنواره در روز ۲۸ اسفند ماه با حضور داوران برگزار گردید و 10 نفر از شرکت کنندگان به انتخاب هیئت داوران به مرحله فینال راه یافتند و طی آن مرحله فینال در اول اردیبهشت ماه برگزار گردید شرکت کنندگان با حضور در محیطی شبیه سازی شده با محیط ضبط استودیویی مورد تست و آزمایش قرار گرفتند.
در انتها نظرسنجی مردمی در بستر فضای مجازی اجرا شد. در این مرحله بیش از 2000 پیامک نظرسنجی به سامانه پیامکی جشنواره و حدود 4000 کامنت در پیج جشنواره در فضای اینستاگرام ارسال گردید و در نهایت با توجه به نظرات مردمی و شمارش آرا سه نفر برتر اولین جشنواره استعدادیابی دیده شو مشخص گردید.
هیات داوران این جشنواره متشکل از آقایان مهدی آقابیکی رئیس کانون مجریان ایران و تهیه کننده و مجری صداوسیما، آقای مسعود صباغیان گوینده رادیو و خبرنگار شبکه خبر ،حمید آرایش گوینده رادیو و مجری صداوسیما آقای محمد زری باف مجری وگوینده رادیو بوده... و بیش از 20 نفر بطور مستقیم در برگزاری این جشنواره طی 4 ماه همکاری داشتند.
امید آنکه با توفیقات الهی و عنایات خاص حضرت ولیعصر (عج) بتوانیم با شناسایی و پرورش هرچه بیشتر استعدادهای هنری بویژه در قشر نوجوان و جوانان این خطه کویری در رشد و اعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی و معرفی و شناساندن بیش از پیش دارالشهدا ایران و افتخارآفرینی برای این خطه پرافتخار موثر باشیم.
دبیر اولین جشنواره استعدادیابی دیده شو
محمدرضا رحمتی آرانی