May 11
🌺🍃 به توفیق الهی از امروز به بیان مطالبی در خصوص تربیت مهدوی فرزندان می پردازیم ضرورت این امر بر دوستان پوشیده نیست.
سلسله مباحث تربیت مهدوی(1):
؛تربیت مهدوی لازمه ی تربیت اسلامی و مرتبه ای عالی تر از آن است. تربیت مهدوی، فرآیندی است که عهده دار پرورش وشکوفا سازی استعداد مهدوی شدن انسان، در تمامی زمینه هاست .« از این منظر حقیقت ونهایت انسان، مهدوی شدن اوست و فرآیند تربیت انسانی نیز به معنای تلاش وتکاپو برای مهدوی شدن متربی ، در اندیشه ،رفتار وگفتار است » .
https://eitaa.com/seratemahdavi
سلسه مباحث تربیت مهدوی (2):
در تربیت مهدوی، ارتباط پویا وزنده ای بین امام حیّ و متربی برقرار می شود ، امامی که از تمامی زوایای زندگی ما آگاه است و از ناحیه خداوند متعال ، مأموریت دارد ما را به کمال نهایی رهنمون باشد، تربیت مهدوی، این رابطه ی زنده وسرشار از معرفت و عشق را شکوفا می سازد و به افکار، اندیشه ها و رفتارهای آدمی جهتی متعالی می بخشد، داشتن رابطه ی معنوی با چنین امامی میسّر است و هر چه فرد بتواند استعدادهای درونی خویش را در راستای خواسته های چنین معصومی پرورش دهد ، بهتر می تواند از هدایت ها و برکات وجودی آن حضرت استفاده نماید. با چنین توشه ای ، عشق مهدوی شدن در آدمی شعله ور می گردد. باید اعتراف کرد که رسیدن به قله های کمال انسانی تنها در سایه ی نگاه و توجه به این الگوی الهی میسر خواهد بود. نکته ی مهم دیگری که باید به آن اشاره نماییم اینکه در تربیت مهدوی، نقش نظارتی امام معصوم مورد توجه ویژه قرار می گیرد. «امام معصوم از جانب خدا ناظر بر تمامی اعمال و رفتار انسانهاست»
https://eitaa.com/seratemahdavi
سلسله مباحث تربیت مهدوی (3):
در تربیت مهدوی، نقش نظارتی امام معصوم مورد توجه ویژه قرار می گیرد. «امام معصوم از جانب خدا ناظر بر تمامی اعمال و رفتار انسانهاست» ، و نظارت بدون شک ، نقشی پر سود وبی بدیل در تربیت مهدوی، ایفا می نماید .محوریت امام معصوم در تربیت، برای انسان حجیت شرعی آورده و در پیشگاه الهی، شخصی که با محور ولایت ، اعمالش را تنظیم کرده معذور است وحال آنکه تربیت، بدون محوریت اهل بیت حجت شرعی نداشته و شخصی که بدون محوریت اهل بیت اعمالش را به خداوند عرضه نماید معذور نیست
https://eitaa.com/seratemahdavi