فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محتشم شعری دگر از جنس عاشورا بساز
فاطمیه شورشی عظما به خلق عالم است...
🔴شهادت حضرتزهرا(س) تسلیتباد
https://eitaa.com/eftekhariakmal53
سلسله مباحث تربیت مهدوی (4):
مشکلات و مسایل روز مره ی جهان کنونی، ظلم های فراوان ، کودک کشی های زیاد، بی عدالتی ها، تبعیض ، فساد و بی بندو باری، جنایت علیه بشریت ، باند بازی ها، مواد مخدر ، خرافه پرستی ها ، فرقه های دست ساز انحراف از توحید ، دشمنی با ولایت ، جهل ونادانی های گسترده ، عدم آشنایی با مکتب نجات بخش ، کفر وناسپاسی ، دوری از منابع حیات بخش معنوی ، مشکلات زیست محیطی ، انکار معاد و... حاصل تربیت های وارونه ی بشر در دوران جاهلیت مدرن است، بشر در بسیاری از علوم مادی ، پیشرفت های خیره کننده ای داشته است، اما متأسفانه در بسیاری از مناطق دنیا ، فطرت و معنویت ، عدالت و ایثار، نوع دوستی و فداکاری، اتحاد و یک دلی، ارزشهای انسانی ، معرفت منابع حیات بخش، خود باوری، ظلم ستیزی، شهادت طلبی، جهاد با نفس، ولایت مداری ، اعتقاد به معاد و... بسیار کم رنگ بوده و یا وجود خارجی ندارند و در صورت وجود هم غالباً منحرف هستند. همه ی این ها، نشانگر این حقیقت است که مکتبهای تربیتی رایج در جهان امروز نتوانسته اند بشریت را از این همه مشکلات نجات دهند .
https://eitaa.com/seratemahdavi
سلسله مباحث تربیت مهدوی(5):
تا بشریت درمان درد های خویش را از سازنده ی خود یعنی خداوند سبحان دریافت نکند ودر دریافت از سرچشمه ی زلال عصمت و ولایت بهره نگیرد؛ مشکلات نه تنها حل نمی شوند بلکه ؛ روز به روز بر تعداد وحجم مشکلات افزوده خواهد شد . تنها مکتبی که به سرچشمه ی وحی وولایت متصل است ، شیعه ی اثنی عشری است ، شیعه؛ مکتبی است که درمان درد ها را از خدای سبحان می گیرد ، طبیب معصومی دارد که این نسخه را همواره از راههای گوناگون به همگان ارائه می کند. آری! تنها امام معصوم، می تواند کشتی طوفان زده ی بشریت را به ساحل برساند و همگان را از کویر تفتیده جاهلیت مدرن ، نجات داده وجرعه نوش حوض کوثر نماید. امروز بشریت محتاج میراث گرانبهای شیعه ومکتب تربیتی امام عصر (عج) است. نگاه به مشکلات و مسایل جهان امروزی ، هر عاقلی را به جستجوی حقیقت وادار می نماید ، حقیقتی که بتواند در تاریکی فراگیر جاهلیت مدرن ، چراغ راه باشد.
https://eitaa.com/seratemahdavi
سلسله مباحث تربیت مهدوی(6):
ما با این همه میراث غنی و با وجود دکترین مهدویت و نظریات کاربردی که از سرچشمه ی وحی سیراب گشته اند، شیوه ی فقیری داریم و بهره برداری ما از این دکترین ضعیف است.مرحوم صفایی در تبیین شیوه فقیرانه بیان لطیفی دارند:
«درست مثل کسی که خوراکهای زیاد و مطبوعی دارد اما نیازش را نمی شناسد و نیاز مهمانش را نمی داند و از روش تغذیه آگاهی ندارد، این میزبان خودش و میهمانش از غذاهای لذیذ سرشار می شوند اما نیازشان تأمین نمی گردد . و این است که ما امروز دائره المعارف هایی داریم اما همه نیازمند وعلیل، معده ها سرشار است، اما بدن ها فقیر ومریض و این است که با این همه ثروت و امید، باز به یأس می رسیم و در خویش می مانیم. ماامروز در کنار دریای مشکلات وکوههای مانع یا سرود یأس می خوانیم و می مانیم ویا بدون روش و تفکر، دست به کار می شویم و به بن بست می رسیم و در چاله های یأس می خوابیم.
https://eitaa.com/seratemahdavi
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا