🔺آفریقای جنوبی ۶پالایشگاه نفت وگاز دارد و ایران برای بازسازی و صدور خدمات فنی ومهندسی به ۵پالایشگاه توافق کرده؛ ۴ پالایشگاه نفتی این کشور با ظرفیت۵۰۸ هزار بشکه تقریبا تعطیلند و میتوان با احیای آن به #آفریقای_جنوبی نفت صادر کرد و به رقم ۳۸۰هزار بشکهای قبل تحریم نزدیک شد
▪️حضور در #پالایشگاه_فراسرزمینی جزو سیاست بازارسازی نفت برای بیاثر کردن تحریمهاست؛ پیش از این، برنامه نوسازی ۸ طرح پالایشی در ۳قاره و ۶کشور خارجی روی میز قرار داشت!
▪️نوسازی پالایشگاه ۱۴۰هزار بشکهای الپالیتو #ونزوئلا نخستین طرحیست که تکمیل شده و منجر به صادرات روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت ایران به ونزوئلا، درآمدزایی سالانه ۳میلیارد دلار و صادرات ۳میلیون تجهیز از ۱۶۰۰شرکت ایرانی شده؛ هدف بعدی بازسازی پالایشگاه ۳۱۰هزار بشکهای کاردون است!
➕ ایران فرآوردههای نفتی پالایشگاه الپالیتو را با تخفیف در ازای نفت صادراتی دریافت و در بازار کارائیب میفروشد و ارز آن را در ساختاری غیرتحریمی به صورت نقدی دریافت میکند؛ کشورهای آمریکای لاتین همانند آفریقا ظرفیت خوبی برای تنوعبخشی به واردات کالای اساسی و #دلارزدایی دارند!
💠اربعین، هندسه الهی برای آمادگی ظهور
🔹اگر میلیونها نفر در طول سال، خُرده خُرده به کربلا بروند، هرگز به اندازۀ اربعینِ ۲۰میلیونی در جهان اثرگذار نیست.
🔹همان طرز تفکری که حج را در تاریخ معاصر تضعیف کرده، میخواهد اربعین با تعداد کمتری برگزار شود و شبیه مراسم حج بشود.
🔹برخی از حزباللهیها اهمیت اربعین را درک نکردهاند، مثلاً میگویند: «اربعین نشد، ماه دیگر میرویم!» اگر از سر اهمیت ندادن به اربعین زمان دیگری بیایی، فرقش با اربعین، شبیه عمره است با حج تمتع! یا شبیه شهادت پای رکاب امامحسین(ع) است با شهادت در قیام توابین! بالاخره آنها هم شهید شدند اما خیلی تفاوت هست.
🔹شما اگر میلیونها نفر را در طول سال، خُرده خُرده به کربلا بفرستید، در جهان صدا نمیکند آنجوری که اگر به این 20میلیون نفر در اربعین، 5میلیون نفر دیگر اضافه کنید. این اثرش در عالم، یک چیز دیگر است، اثر بینالمللیاش خیلی بیشتر است.
🔹برای اینکه عمق راهبردی اربعین، یکذره درک بشود، سربسته عرض میکنم: شما ببینید آلسعود از چه کسانی درخواست کرده که «خواهش میکنیم اربعین را با تعداد کمتر برگزار کنید؛ هرچقدر پول بخواهید میدهیم!» آنها میفهمند که اگر اربعین با تعداد کمتر برگزار بشود، دیگر آن اثر را ندارد لذا حاضرند برایش هزینه کنند.
🔹خودشان دربارۀ حج، کاری کردند که دیگر یک واقعۀ جهانی نباشد، درحالیکه حج ابراهیمی میتوانست یک واقعۀ بزرگ جهانی باشد. چون حج غالباً تعظیم نشانههای حضرت ابراهیم است و ابراهیم(ع) کسی است که همۀ ادیان به ایشان احترام میگذارند.
🔹اگر حج را جهانی کرده بودیم، مسیحیان و یهودیان میگفتند «ابراهیم(ع) که بزرگ انبیاءِ ماست، توسط مسلمانها احترام میشود...» اما کاری کردهاند که این معنا به جهان منتقل نشود. حالا همان طرز تفکر میگوید که «اربعین را شلوغش نکنید» و برایش پول خرج میکنند چون میفهمند که با این اربعین، میشود تأثیر بزرگی در جهان گذاشت.
👤علیرضا پناهیان
#اربعین_آرمان_نظام_اسلامی
🌹 نهم صفر سالروز شهادت «عمّار یاسر» صحابه نبی(ص) و یار بصیر و با وفای امام علی(ع) گرامیباد
🔳«عمّار یاسر» از اصحاب خاص پیامبر (ص) و از نخستین ایمان آورندگان، در مکه و در حدود ۴۴ سال قبل از بعثت به دنیا آمد. «عمار یاسر» در سن ۹۳ سالگی در جنگ صفین در رکاب امام علی(ع) در حالی به شهادت رسید که پیامبر درباره این یار با وفای خویش فرمود: «ای عمار! تو را گروه سرکش خواهند کشت».
🔳پدرش «یاسر» نام داشت که از مردم یمن بود و بعدها در مکه ساکن گشت. سمیّه، مادر عمار بود.[١]بعد از بعثت پیامبر و بعد از دعوت مخفیانه سه ساله، پیامبر (ص) دعوت خود را آشکارا آغاز نمود. عمار به همراه پدر و مادر و برادرش (عبدالله) در سال پنجم بعثت به حضور پیامبر آمد. و مسلمان شدند و اینان سی و چندمین نفری بودند که اسلام آوردند، در حالی که عمار حدوداً 48 سالی داشت[٢] بن حجر مینویسد: «عمار یکی از هفت نفری بود که اسلام خود را آشکار کردند.» [٣]
🔳هنگامی که خاندان عمار، اسلام خود را آشکار ساختند قبیلۀ بنی مخزوم، هم پیمان آنها، بسیار ناراحت و عصبانی شدند و هِشام بن عمرو که در میان مسلمانان به ابوجهل مشهور بود و ریاست قبیلۀ بنی مخزوم را بر عهده داشت، شروع به انواع مزاحمتها و شکنجهها به خاندان عمار نمود که از جمله شکنجهها؛ آهن گداخته از آتش، تازیانه و خواباندن روی ریگهای سوزان سرزمین مکه بود.
🔳 کفار قریش پس از شهادت یاسر و سمیّه و عبدالله از عمّار خواستند که از پیغمبر(ص) بیزاری بجوید و از اسلام برگردد و بتها را به نیکی یاد کند وگرنه شکنجه ادامه دارد. او که چگونگی مرگ پدر و مادر و برادرش را دیده بود، برای حفظ جان خود، دست به تاکتیک و تقیّه زد. در ظاهر به زبان، خواستۀ مشرکان را گفت و نجات یافت. این خبر به پیامبر(ص) رسید و بعضی عمار را غایبانه محکوم کردند. ولی پیامبر(ص) سخن آنها را رد کرد و فرمودند: «إنَّ عَمّاراً مُلِئَ ایماناً مِنْ قَرْنِهِ إلی قَدَمِهِ وَ اُخْتَلَطَ الایمانُ بِلَحْمِهِ وَدَمِهِ» [٤]
یعنی همانا سراسر وجود عمار، از فرق سر تا قدمش مملو از ایمان میباشد و ایمان با گوشت و خون او آمیخته است.در پی این ماجرا بود که این آيه ۱۰۶ سوره مبارکه نحل نازل شد:
مَن کفَرَ بِاللَّهِ مِن بَعْدِ إِیمَانِهِ إِلَّا مَنْ أُکرِهَ وَ قَلْبُهُ مُطْمَئِنٌّ بِالْإِیمَانِ (ترجمه: هر کس پس از ایمان آوردن خود، به خدا کفر ورزد [عذابی سخت خواهد داشت] مگر آن کس که مجبور شده در حالی که قلبش به ایمان اطمینان دارد.)
لذا رسول گرامی اسلام(ص) به عمار فرمود: «اگر باز هم از تو خواستند، چنان کن» [٥] یعنی تقیّه را تکرار کن.
🔳عمار، به پیامبر اسلام بیشترین قرابت سنّی داشت بطوریکه که وی میگوید: «کُنْتُ تِرْباً لِرَسولِ اللهِ فی سِنِّهِ، لَم یَکُنْ أَحَدٌ أَقْرَبَ إلیه مِنّی»[٦] من همسن رسول الله بودم هیچ کس مثل من به آن حضرت در سن و سال نزدیک نبود. پیامبر(ص) نیز درباره قرابت معنوی با عمار فرمودند: «إنَّ عَمّاراً جِلْدةٌ بَیْنَ عَیْنی وَ أَنْفی»[٧] همانا عمار پوست بین دو چشم و بینی من است(کنایه از اینکه او بمن خیلی نزدیک است)
🔳پس از هجرت و ورود عمار به مدینه، در ساختن مسجدالنبی بسیار فعال بود، چنان که پیامبر(ص) به او فرمودند: آنقدر به خود زحمت نده. عمار گفت: دوست دارم در ساختن مسجد شرکت کنم. و همانجا بود که پیامبر(ص) دستی بر شانۀ عمار زد و فرمود: «إنّکَ مِنْ أَهْل الجَنَّه تَقْتُلُکَ الفِئَةُ الباغِیَةُ» [٨] یعنی همانا تو اهل بهشت هستی، گروهی ستمگر تو را میکشند.
سیره نویسان، در مورد شرکت پرتلاش عمار در جنگها چنین نوشتهاند که «عمّار» در همۀ جنگهای پیغمبر و در بیعت رضوان همراه رسول الله(ص) شرکت نمود. در جنگ بدر قهرمانیها نشان داد و آزمایشهای رزمی را، چنان که باید، به انجام رسانید. [٩]
🔳عمار یکی از چند یار معدود با وفای حضرت علی(ع) بود که پس از شهادت رسول اکرم(ص) بر سر پیمان خویش با حضرت علی باقی ماند و چون امیرالمؤمنین به خلافت رسید، عمّار همه جا کنار امام علی حضور داشت.در جنگ صفین با وجود کهولت سن، حضوری جاودانه داشت و در میدان نبرد در کنار سایر یاران پیامبر(ص) علیه معاویه جنگید تا اینکه در روز ٩صفر سال ٣٧ هجری قمری و در سن ۹۰ سالگی شربت شهادت را نوشید.
📚منابع:
[1]دانشنامۀ امام علی (ع) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ج 8، ص 516.
[2]دائرة المعارف تشیّع، ج 11، ص 460.
[3]. الإصابه فی تمییز الصحابه، ج 3، ص 505.
[4] دائرة المعارف تشیّع، ج 11، ص 461.
[5]. الاستیعاب فی معرفة الصحابة، ج 2، ص 469.
[6].أعیان الشیعه، ج 8، ص 373.
[7].السیرة النبویه، ج 2، ص 143.
[8].أعیان الشیعه، ج 8، ص 373.
[9]. الاستیعاب فی معرفة الصحابه، ج 2، ص 469
🚸تجمع "غـربـت مـردم کـرج"
ما را مقابل جولان بهاییت در گوهردشت و فردیس تنها نگذارید
اینجا شهر شهید فهمیده است نه شهر بهاییت
😟بیانحال خاتمی لعین:
✔️وقتی نظام با مشارکت ۴۰میلیونی مردم اوج گرفت، با کمک هاشمی و موسوی و..در فتنه۸۸ زمینگیرش کردیم و از متحدان بین المللی خود خواستیم نظام را را با تحریم های فلج کننده از اساس نابود کند، بعداً با حمایت روحانی، ۸سال کشور را به قهقرا بردیم؛ آنگاه با بیانیه های فتنه گون خود و هماهنگی کامل دوستان فرامرزی، با اغتشاشات۱۴۰۱ معیشت مردم را به هلاکت انداختیم؛ الان هم دوباره نظام دارد با کمک اتحادیه شانگهای و بازار قدرتمند بریکس، تحریمهای امیدوارکننده ما را خنثی و اقتصادایرانیان را شکوفا میکند؛ پس این «آخرین مهلت برای انتقام از نظام» است! حالا چگونه مردم را علیه سرنوشت خودشان تحریک کنیم!؟
✍صرفاً جهت اطلاع:
قرآن مىفرمايد: «وَ لَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْماً وَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ»؛ آنها كه كافر شدند، تصوّر نكنند، اگر مهلت مىیابند، به سودشان است؛ ما به آنها مهلت مىدهيم براى آنكه بر گناهان خود بيفزايند و براى آنها عذاب خوار كنندهاى مهیاست؛
یا مىفرمايد:
«اِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ»؛ به يقين پروردگارتو در كمينگاه ظالمان است.
امام علی(ع) درخطبه نورانی ۹۷ نهجالبلاغه، درباره دغلبازی هرستمگر کینهجو میفرماید:
وَ لَئِنْ أَمْهَلَ الظَّالِمَ فَلَنْ يَفُوتَ أَخْذُهُ، وَ هُوَ لَهُ بِالمِرْصَادِ عَلَى مَجَازِ طَرِيقِهِ...= اگر خداوند به ظلمپیشه، چند وقتى مهلت دهد، فرصت مجازات او را از دست نمیدهد، بلکه در كمينگاه، بر سر راه او نشسته و...
👆دغلبازان بیدار شوند ‼️
🕸حضور فرماندار کلاردشت در منزل کاپیتان والیبال بیحجاب کلاردشتی و تقدیر از این ولنگار
و اما بعد در اقدامی که انتظارش میرفت، فرماندار کلاردشت آسمان ریسمان بافت تا اقدام کذایی خود را توجیه کند.
میگوید این دختر در مقطع راهنمایی بوده تا به زعم خودش بار بیحجابی را تخلیه کند حال آنکه این دختر عاقل و بالغ بوده
در ثانی مگر این دختر چه فعل و انفعالی انجام میداده که روسری از سرش سر خورده، چرا در این مدت فتنه فواحش اینقدر براحتی روسری ها سر میخورد حال آنکه قبل از آن این قبیل سرخوردن ها سکه رایج نبود
ثالثا اگر قبول کنیم روسری یک لحظه سر خورده آن وضع نیم تنه او که دکمه های مانتو(اگر اسمش را بشود مانتو گذاشت) کاملا باز است آن را چه توجیهی میکنند؟
رابعاً اینکه گفته شد این دختر از افراد بسیار متدین و محجبه هستند، دیگر چه کسی را میشود بی حجاب قلمداد کرد. پوشش سر یکی از ارکان حجاب است که این دختر فوقش باید شل حجاب قلمداد میشد. بگذریم که وضع پوشش تن او مصداق بیحجابی است!
تلفن دفتر امام جمعه ساری، رییس ستاد امر به معروف استان
☎️011 3326 9284
📞رزم پیامکی به دبیر محترم ستاد امر به معروف استان مازندران :
جناب آقای عبدی: 09113531131
👈پیامک بزنید و بگوئید درخواست ما فقط عزل این فرماندار است و نه عذرخواهی های الکی و صوری
و توجیهات من حواسم نبود و ندیدم و چشمام بسته بود اون موقع و این چرندیات ...
انتظار ما از ستاد امر به معروف استان به عنوان مهمترین مرجع رسیدگی به منکرات در جامعه اینست که با مسئولین خاطی مماشات نکرده و با جدیت برخورد کنید تا دیگر شاهد این منکرات در ملاء عام توسط مسئولان نباشیم.
جراحی موفقیت آمیز پیوند سر توسط پزشکان ایرانی؛ برای نخستین بار در ایران و چهارمین بار در جهان....
➕ وقتی چنین #خبر_خوب و غرور آفرینی به راحتی از سوی رسانههای رسمی کشورمان نادیده گرفته شده و لابلای اخبار حاشیهای گم میشود باید به افکار عمومی حق داد که (تحت القائات رسانههای معاند)، گمان کنند که تمام "قدرت" ایران در مسائل نظامی ختم میشود، کشور از وجود نخبگان خالی شده و اساسا پیشرفتی در کشور اتفاق نیافتاده است!
•
جنگ شناختی یعنی چه؟
🏷 یعنی برای تغییر ذائقه جامعه، خلق واژه میکنند تا با جایگزینی آنها به جای واژههایی که بار معنایی منفی دارند و برخلاف آیین ملی و دینی ما هستند، #فرهنگ جامعه را تغییر دهند. مثلا :
بیحیایی ⇦ خوشبرخورد بودن
خیانت و هرزگی ⇦ آزادی
بیحجابی⇦ آراستگی
حیا ⇦ خجالتی بودن
عفاف ⇦ امّل بودن
امربه معروف و نهی از منکر ⇦ فضولی
■ بله با این روش ساده رسانهای اما تاثیرگذار، شناخت ذهن مخاطب از حوادث اطرافش را تغییر میدهند. در این حالت دیگر نیازی به «جنگ نظامی» نیست. کشتههای #جنگ_شناختی، با «میل» خود همان کاری را میکنند که با جنگ نظامی «مجبور» به انجام آن بودند.
■ اما راه چاره:
قوی کردن «#ذهن» با بومیسازی ابزارهای ارتباطی و «#رسانه»های نقطهزن برای تقویت «#شناختهای خودی» و از پای درآوردن «#شناختهای بیگانه».
حجت الاسلام رسایی