🔴زمستان سخت اروپا یا ایران؟!
🔸بعضیها میگویند این بود #زمستان_سخت؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفه جویی توصیه میکند؟! اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفه جویی کنیم و این یک اصل است.
🔹ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپایی ها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاری اش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیت ها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوق العاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عده ای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاه های گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرف های غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند.
🔸آلمانی ها را ببینید که از آب کره میگیرند، حتی مصرف آب گرمشان هم دست خود مردم نیست؛ آب گرم را دولت از طریق لوله کشی و فقط در ساعات مشخصی به منازل میفرستد و بابتش دولا پهنا پول میگیرد؛ گاز را فقط به نیروگاه های تولید برق میدهند و گرمای منازل با برق تامین میشود.
🔹حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسی ها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟
🔸مصیبت های فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ همین حالا که این مطلب را مینویسم آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگی هایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کرده ایم.
🔹چه باید کرد؟ اینجا باید مدیریت کرد و دولت رئیسی قطعا این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. هرچند پشت صحبت های مکرر وزیر نفت کشورمان انگیزه های سیاسیِ قابل تقدیری هم هست که برخلاف ظاهرش، بیشتر شامل حوزه بین الملل میشود و اکنون جایز نیست درباره آن حرف زد! :)
🔸خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپایی ها تلفات زیادی داده اند، فقط صدایش را در نمی آورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفه های سیاست خارجی شرط عقل است. والسلام!
#ایران_سربلند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوس کارکشته انگلیسی
⭕️بخشی از اعترافات علیرضا اکبری که به جرم جاسوسی برای انگلیس دستگیر و به اعدام محکوم شده، در همین زمینه وزیرخارجه انگلیس خواستار آزادی او شده است.
#دشمن_ملت
خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).
این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ میتوانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لولهکشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برفگیر. این رکورد در جهان کمنظیر است.
آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق #ذخیرهسازی_گاز تامین میکنند.
اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیرهسازی گاز منحل شد!
حالا در یکی از سردترین زمستانهای چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغالسنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار دادهایم؛ برای بهرهمندی از این نعمت، به فکر نقاط یخزده کشور باشیم.
🔸️تصویر: دمای اتاق ما
🖋وحید یامینپور
♦️زمستان سخت اروپا را مشاهده میکنید
کاربر نروژی در توییتر:
🔹«قبض برق ۵۹۱۹ کرونی (۶۰۰ یورو) در ماه دسامبر!
🔹اگر یک دفعه دیگر بشنوم یک سیاست مدار درباره برنامه های یارانه انرژی دارید برای ما خالی بندی می کند، مطمئن می شوم که دفعه بعد به کی نباید رای بدهم!»
🔹پی نوشت: نروژ کشوری نفت خیز با صندوق ذخیره ملی ۱۴۰۰ میلیارد دلاری و ثروتمندترین کشور دنیاست.
🔹نروژ بعد از روسیه دومین صادرکننده گاز به سرتاسر اروپاست.
🔹این کشور لوله کشی گاز ندارد، ۹۰ درصد برق این کشور از طریق آبی تامین می شود، و نیروگاه گازی و زیرساخت تولید برق از گاز عملا بسیار محدود است.
🔹میانگین درآمد مردم نروژ، طبق آمار سال ۲۰۲۱ نزدیک ۲۵ هزار کرون بعد از مالیات است و این قبض بالا تقریبا یک پنجم میانگین درآمد یک شخص در این کشور است.
🔹زمستان سخت در اروپای شمالی، در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان را ملاحظه می کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عاقبت نوکری آمریکا از زبان فرح
#دشمن_ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
•[ 🎞 #کلیپ •]
🔻مشکل سرما و گاز کجاست؟
🌐 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران
اعلام کردند:
🔸پالایشگاهای گازی در وضعیت
حداکثری تولید هستند. ایستگاهها و
شبکه انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت
در حال فعالیت است. شبکه توزیع در
تمام استانها، شهرها و روستاها بیوقفه
در حال کار است.
#ایران_سربلند
🎥 وزیر نفت: تا این لحظه خوشبختانه شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است
🔹تنها در شهر تربتجام مشکل داشتیم که همکاران ما در حال پخش رایگان نفت سفید، کپسول گاز و ۱۷۰۰۰ بخاری برقی و نفتی هستند.
🔹تربتجام آخرین ایستگاه گازرسانی هست که قول میدهیم بهزودی خط تقویت گازرسانی به این شهر برسد تا سال آینده شاهد قطعی گاز نباشیم.
🔴 زنان در اسرائیل
🔹 از زمان پیدایش منشور استقلال اسرائیل، زنان کمی در حکومت اسرائیل خدمت کردهاند و در قیاس با دولتهای غربی، مشارکت زنان در دولت اسرائیل بسیار کم است.
🔹 به عبارتی زن را در حد مدیریت خانه فقط میدانند و در دولت خود حتی الامکان از زنان استفاده نمیکنن، و این یعنی توهین محض به مقام زن
#دشمن_ملت
راننده اسنپ با خنده؛ قرار بود زمستان سخت برای اروپا باشه ولی برا ما شد.
من؛ تا الان گاز خونت قطع شده؟
راننده اسنپ؛ نه
من؛ خب سختیش چی بوده برا شما؟!
😉😉😉😉😉
❤️ بحرانِ خبرنگاری بحران!
🔸یکی از ژانرهای مهم خبرنگاری، خبرنگاری بحران است. خبرنگاری بحران به این معناست که یک رسانه در کوتاهترین زمان نسبت به یک واقعه مهم با ارزش خبری بالا چه سیاستی در پیش میگیرد.
🔸پوشش دادن حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله یا بحرانهای اجتماعی مثل ترور و تیراندازی که نیاز به عکسالعمل سریع و درست دارند، در این ژانر قرار میگیرند.
🔸اگه رسانه در نوع روایت خودش درست عمل نکند، نهتنها به مدیریت آن کمک نمیکنهدکه برعکس بحرانزا هم میشود. اطلاعرسانی کند، حرفهای ضدو نقیض و انتخاب عکس و فیلم نامناسب، از این موارد است.
🔸مثلا در نحوه اطلاعرسانی درباره تعطیلی ادارات و مدارس در ایران که اصلا بحران محسوب نمیشود، میتوان با اطلاعرسانیهای ناقص و ضدونقیض، بحران درست کرد؛ اما خبر تیراندازی =ِ یک کودک به همکلاسیهایش و کشتن آنها در آمریکا با مدیریت جریان خبر، بحرانزدایی میشود.
🔸برای همین شما تقریبا هیچ عکسی از جسدهای آغشتهبهخون کودکان آمریکایی در مدرسه مشاهده نکردید. چون پروتکلهای امنیتی و پلیسی، اجازه مخابره چنین عکسهایی را به رسانهها نمیدهند؛ حتی والدین کودکان قربانی هم حق ورود به مدرسه در چنین مواقعی ندارند. تنها عکسی که احتمالا از این وقایع به دست شما میرسد، تصاویر کودکی است با دستبند آن هم از فاصله دور و چشمان اشکبار پدرومادرها.
🔸یا درباره خیلی از اتفاقات مثل ترور بعضی شهدای هستهای که قاعدتا ایران باید اول آن را مخابره میکرد، شبکههای خارجی، زودتر خبر را مخابره کردند!
🔸حالا همه این نابلدیها در عرصه خبرنگاری بحران را بگذارید کنار فشار و تمرکز بالای رسانههای خارجی روی وقایع ایران. به نظر میرسد هم رسانه، هم مدیران و مسئولین ما نیاز دارند که رسانه و به ویژه خبرنگاری بحران را بیشتر از قبل جدی بگیرند!
افزایش سالانه مصرف گاز خانگی و تشدید تحریمها و سومدیریت در بهینهسازی مصرف گاز، از جمله عواملیه که باعث شده مازوت بیشتری به عنوان سوخت جایگزین در نیروگاهها مصرف بشه.
✍️ نویسنده زهرا شاهرضایی
زمستان میرود و روسیاهی به ذغال میماند.
در ایام قدیم عمده ترین سوخت منازل ذغال بود و تهیه آن دشوار. مردم حتی خاکه ذغالی را که در کف انبار میماند برای گرم کردن کرسی استفاده میکردند. قبل از زمستان باید ذغال تهیه و انبار میشد چون در زمستان تهیه ذغال سخت بود و افراد سودجو ذغال را گران میفروختند. اما به هر حال زمستان و سختیهایش تمام شده و میگذشت.
این ضربالمثل که یک مثل فارسی است،
در مواقعی به کار میرود که کسی به دیگری بدی کرده و یا امیدش را ناامید کرده باشد و به این فکر نکند که روزی اوضاع عوض شده و شخص گرفتار خلاص میشود.
به این معنی که بالاخره هر چه بود گذشت و یا هر طور بود مسئله حل و کار انجام شد امّا فقط سرافکندگی و خجالت برای آن شخصی که بدی کرده باقی خواهد ماند. ⛄️❄️🌨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشم رنگی های چشم و دل سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استندآپ کمدین افغانستانی ساکن آمریکا 😂☝️
#دشمن_ملت
هدایت شده از دفاع نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقام معظم رهبری: امنیت کشور باید در قبضه بیگانگان نباشد.
#ایران_سربلند 🇮🇷
📲 کانال خبری دفاع نیوز
🆔 @Defanews_ir
هدایت شده از دفاع نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از دستاوردهای دفاعی
#ایران_سربلند 🇮🇷
📲 کانال خبری دفاع نیوز
🆔 @Defanews_ir
🔴شاه غربی
❇️بعد از شکست توطئه علیه مصدق، انگلیس وآمریکا که همه چیز را ازدست رفته می دیدندکوتای آژاکس را برای بازگشت شاه به قدرت در۲۸مرداد ماه ۳۲ انجام دادند ومجدداً شاه باحمایت قدرت خارجی به سلطنت برگشت وتاج و تخت خود را مدیون آنها می دانست لذا بصورت کامل ازدستورات آمریکا و انگلیس تبعیت میکرداین حکومت برآمده ازکودتا پیامدهای فاجعه آمیزی برای ملت ایران درطی۳۷سال برجای گذاشت
❇️شاه موجودیتش را کاملاً وابسته به غرب می دانست وچون برآمده ازملت نبود به ناچارباید به نیروی غرب تکیه میکرد،محمدرضا قانون اساسی دوران مشروطه را تغییر دادند ازجمله
🔺نقش مردم کاملاً رنگ باخت
🔺اصل"قدرت ناشی از اراده شاه"را جایگزین اصل"قدرت ناشی از اراده ملی"نمود
🔺تصویب نیابت سلطنت همسرش در صورت مرگ پادشاه ونرسیدن ولیعهدبه سن قانونی مگر اینکه شاه شخصی رابه عنوان نایب السلطنه تعیین کند
☸امام خمینی محمدرضا شاه را غیرقانونی میدانست
شاه غیر مشروع،غیر قانونی،فرا قانون و قانون گریز بود
❇️شاه به قانون و مقرراتی که آزادی عملش را محدود می ساخت باتنفر می نگریست
❇️درسال ۴۲با توجه به حمایت های همه جانبه آمریکا از محمدرضا تغییرات دیگری درقانون اساسی انجام و باتاسیس ساواک ونفوذ آن دردستگاهها کلیه تصمیمات،سیاست ها و برنامه ها مطابق میل وخواست شاه تنظیم و اجرا می گردید
❇️شاه رئیس قوه مجریه،مقننه و قضائیه بود
❇️شاه میگفت درمملکتی که بیش از سه چهارم آن سواد خواندن ونوشتن ندارندتنها راه انجام اصلاحات، شدیدترین دیکتاتوریهاست
☸خلاصه مردم درحکومت جایگاهی نداشتند،شاه همه کار بود،برای مردم احترامی قائل نبود.
صراط مدیا
🔴شاه غربی ❇️بعد از شکست توطئه علیه مصدق، انگلیس وآمریکا که همه چیز را ازدست رفته می دیدندکوتای آ
🔴شاه غربی
❇️بعد از شکست توطئه علیه مصدق، انگلیس وآمریکا که همه چیز را ازدست رفته می دیدندکوتای آژاکس را برای بازگشت شاه به قدرت در۲۸مرداد ماه ۳۲ انجام دادند ومجدداً شاه باحمایت قدرت خارجی به سلطنت برگشت وتاج و تخت خود را مدیون آنها می دانست لذا بصورت کامل ازدستورات آمریکا و انگلیس تبعیت میکرداین حکومت برآمده ازکودتا پیامدهای فاجعه آمیزی برای ملت ایران درطی۳۷سال برجای گذاشت
❇️شاه موجودیتش را کاملاً وابسته به غرب می دانست وچون برآمده ازملت نبود به ناچارباید به نیروی غرب تکیه میکرد،محمدرضا قانون اساسی دوران مشروطه را تغییر دادند ازجمله
🔺نقش مردم کاملاً رنگ باخت
🔺اصل"قدرت ناشی از اراده شاه"را جایگزین اصل"قدرت ناشی از اراده ملی"نمود
🔺تصویب نیابت سلطنت همسرش در صورت مرگ پادشاه ونرسیدن ولیعهدبه سن قانونی مگر اینکه شاه شخصی رابه عنوان نایب السلطنه تعیین کند
☸امام خمینی محمدرضا شاه را غیرقانونی میدانست
شاه غیر مشروع،غیر قانونی،فرا قانون و قانون گریز بود
❇️شاه به قانون و مقرراتی که آزادی عملش را محدود می ساخت باتنفر می نگریست
❇️درسال ۴۲با توجه به حمایت های همه جانبه آمریکا از محمدرضا تغییرات دیگری درقانون اساسی انجام و باتاسیس ساواک ونفوذ آن دردستگاهها کلیه تصمیمات،سیاست ها و برنامه ها مطابق میل وخواست شاه تنظیم و اجرا می گردید
❇️شاه رئیس قوه مجریه،مقننه و قضائیه بود
❇️شاه میگفت درمملکتی که بیش از سه چهارم آن سواد خواندن ونوشتن ندارندتنها راه انجام اصلاحات، شدیدترین دیکتاتوریهاست
☸خلاصه مردم درحکومت جایگاهی نداشتند،شاه همه کار بود،برای مردم احترامی قائل نبود،انتخابات بی معنا ودیکتاتوری محض حاکم بود.
#دشمن_ملت
✍غلامرضایی
برگرفته ازخاطرات پرویزراجی سفیر شاه درانگلیس- هویدا - عَلَم و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زمستان سخت ایران😳‼️
#ایران_سربلند
▪️پیروزی دلچسب دختران هاکی روی یخ ایران مقابل عربستان و صعود به فینال مسابقات کشورهای اسلامی
تسلیت ویژه به فارسیزبانانِ بیوطنِ شاغل در سعودی اینترنشنال!
به امید قهرمانی دختران ایران 🇮🇷
💬 محمد اکبرزاده
#ایران_سربلند 🇮🇷
⭕️ *سرمای دولت سیزدهم*
🔹 هر چند عملکرد یکساله دولت رئیسی در موضوع مدیریت انرژی (تامین برق، بنزین و گاز طبیعی در حد امکانات کشور) قابل قبول بوده (بویژه در سرمای زیر صفر روزهای گذشته) اما این نکته مثبت به چشم کسی نیامده و دیده نشده است چون مناصب فرهنگی و رسانهای دولت سیزدهم در دست چند گروه است:
۱) نیروهای اصلاحطلب و دشمنان رئیسی که در اکثر مراکز فرهنگی و رسانههای دولتی جاخوش کرده و مانند گذشته به انعکاس و تقویت مواضع جناح خود و نادیده گرفتن نکات مثبت دولت سیزدهم و تخریب نیروهای انقلاب مشغولند.
۲) نیروهای تازه به دوران رسیده و ناشی که ناگهان از خبرنگاری در یک سایت یا روزنامه به مناصب فرهنگی و مدیریت رسانههای باسابقهی دولتی رسیده و فاقد سواد، تجربه و توانایی لازم برای دفاع از دولت در عرصه فرهنگ و رسانهاند.
۳) دوستان خوبی که بدون شناخت حوزهی فرهنگ و هنر و مشکلات و مسائل خاص آن، مناصب فرهنگی دولت را پذیرفته و الان در باتلاق مربوطه گیر کردهاند! نه دانش و تجربهی لازم را دارند و نه جرات و جسارت انقلابی را و به همین علت به جای خدمت به اسلام و انقلاب، دنبال راضی کردن ضدانقلابهای غاصب حوزه فرهنگ و هنرند و بدیهی است که از این افراد برای دفاع از دولت هم بخاری بلند نشده و نخواهد شد!
❇️ حرف سرما و مدیران فرهنگی دولت رئیسی شد و حیف است از بیتوجهی عجیب معاونت خانواده و امور زنان ریاست جمهوری نسبت به تحصن زنان انقلابی چیزی گفته نشود:
▪️چرا وقتی گروهی از زنان و دختران مسلمان مملکت با هدف دفاع از حریم احکام الهی و حراست از حرمت زن و خانواده و مطالبه انجام وظایف مربوط به این موارد از مسئولان، در سردترین روزهای سال در محیطهای باز اماکن متبرکه، دست به تحصن زدهاند، معاونت خانواده و امور زنان ریاست جمهور نسبت به استماع و پاسخگویی به مطالبات این جمع اقدامی نکرده است؟
اگر معاونت مذکور اراده میکرد میتوانست اعتماد این بانوان متدین را جلب کند و با پیگیری مطالبات قانونی و شرعی این گروه، زمینهی خاتمه تحصن را فراهم آورد!
▪️اگر زنان متحصن به معاونت مذکور اعتماد نمیکنند به علت کمتوجهی و بیارادگی مسئولان این معاونت است که قدرت اعتمادسازی و جلب اطمینان متحصنین را ندارند!
✍صادق کوشکی
دوغ پردازی رسانههای معاند در ماجرای قطعی گاز چه بود؟
تلاش برای تولید نارضایتی به واسطه احتمال قطع گاز شهری از محورهای رسانهای مورد توجه جریانات معاند و معارض بود.
بررسیها نشان میدهد در جریان افت فشار گاز و بروز شرایط بحرانی تامین گاز در کشور، محورهای زیر به طور عمده در دستورکار جریان معاند و معارض برای فضاسازی علیه توان جمهوری اسلامی در تامین نیازهای مردم بود.
۱.القاء بحران انرژی در کشور و عدم توانایی مسئولان در کنترل شرایط
۲.تمسخر حاکمیت با کلیدواژه «زمستان سخت جمهوری اسلامی»
۳.انتشار تصاویری از شرایط سخت مردم برخی شهرها و تلاش برای تولید نارضایتی
۴.تلاش برخی از کانالهای معاند برای تشویق مردم به مصرف بیشتر گاز
تولید بیش از ۷۵۰ محصول در صنعت دفاعی کشور
امیر سرتیپ امیر حاتمی:
🔸 امروز بیش از ۷۵۰ نوع از محصولات دفاعی، داخل کشور تولید میشود در حالی که پیش از انقلاب، ایران تولید کننده فقط ۳۰ نوع از این محصولات بود.
🔸دستیابی به انواع پهپادهای رزمی، بمب افکن، رهگیر، شناسایی، مراقبتی، جنگالی و انتحاری و غیره ... ایران را جزو پنج قدرت برتر جهان در حوزه پهپادی قرار داده است.
#ایران_سربلند