eitaa logo
صراط مدیا
1.5هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
3.9هزار ویدیو
33 فایل
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ✳️علیٌ صراط حق نُمسِکهُ✳️ ⬆️ علی(علیه السلام) خود صراط حق است و ما همان صراط را می پوئیم. 🔸️مجموعه رسانه ای صراط مدیا 📢 تریبون جبهه انقلاب در فضای مجازی 📲 ارتباط با ادمین(ارسال محتوا،نظرات و تبادل) : @bayan114
مشاهده در ایتا
دانلود
💫💫فاطمه الزهرا سلام الله علیها: جانم فداى جان تو و روح و جان من سپر بلاى جان تو! اى اباالحسن همواره با تو خواهم بود اگر تو در خیر و نیکى باشى با تو هستم و اگر در سختى باشى با تو خواهم بود.
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 حضرت آقا بعد از مراسم به حاج مهدی رسولی فرمودند این مرثیه‌ی شما (اشاره به مداحی بی مردم)‌ کار یک منبر نه بلکه کار چند منبر رو با هم کرد. / وحید تقوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ماجرای نفرین حضرت زهرا 🔸ستون‌های مسجد به لرزه در اومد از شدت نفرین خانم فاطمه زهرا (س) 🏴سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
46.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ماجرای بخشش لباس عروس در شب عروسی 🏴سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
48.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰پیام رسول خدا به امیرالمومنین علی (ع): علی جان، زهرات رو جلوی چشمت میزنن، باید کنی... 🏴سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
24.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ای مادر دلتنگم... 🏴سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ یا فاطمه شاعر: مرتضی حیدری آل کثیر تنظیم :ناصر نجفی ملودی و اجرا :ابوالفضل چمنی
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای دروغ به تنور انداختن یک نانوا توسط رضاشاه
🔴بلومبرگ: عربستان حاضر به همکاری با آمریکا برای مقابله با حوثی‌ها نیست 🔹عملیات‌ نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ و ممانعت از حرکت کشتی‌ها به سمت رژیم صهیونیستی، تا جایی پیش رفته است که مقامات تل‌آویو دست به دامان آمریکا شده و خواستار برخورد نظامی با یمنی‌ها شده‌اند؛ اما این گزینه با عدم همراهی کشورهای عربی مواجه شده است. 🔹خبرگزاری بلومبرگ، در این رابطه به نقل از منابع مطلع در واشنگتن نوشت که مقابله با یمنی‌ها به دلیل اختلافات میان هم‌پیمانان عرب آمریکا با مانع بزرگی مواجه شده است و مواضع عربستان سعودی همراستا با آمریکا نیست و این موضوع پاسخ نظامی به یمن در دریای سرخ را با مانع بزرگی همراه کرده است. 🔹به گفته این منبع، در حالی که امارات خواستار اقدام نظامی علیه یمنی‌هاست، اما عربستان سعودی خواستار راه‌حلی میانه‌رو است و ترس این را دارد که هرگونه جنگی باعث تحریک یمنی ها شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویر هلاکت ۱۰ سرباز ارتش‌ رژیم‌صهیونیستی با شلیک «یاسین ۱۰۵» از سوی رزمندگان قسام
دریای سرخ چه خبر است ؟ وضعیت امنیتی متشنج در دریای سرخ حاکم شده است ،ائتلاف دریایی آمریکا در منطقه باب المندب و دریای سرخ تجمع کردند شرکت های کشتی رانی یکی پس از دیگری در حال توقف یا تغییر مسیر فعالیت خود از دریای سرخ و سواحل فلسطین اشغالی هستند. شرکت Evergreen:ما تصمیم گرفته ایم که پذیرش کالاها و کشتیرانی اسرائیل از طریق دریای سرخ را تا اطلاع ثانوی فوراً متوقف کنیم. شرکت کشتیرانی چینی Evergreen غول کشتی‌کشتیرانی چین است که گفته فعلا همکاری با اسرائیل را متوقف می کند غول نفتی بریتیش پترولیوم نیز گفته که پس از حملات اخیر یمنی ها به کشتی ها، به طور موقت تمام محموله های نفت از طریق دریای سرخ را متوقف می کند.