🎥جنگندهبمب افکنهای F-35 رژیم صهیونیستی برای رسیدن به ایران با سه مساله اصلی مواجه هستند:
۱: فاصله بیش از هزار کیلومتری ایران و سرزمینهای اشغالی، که لاجرم باید در آسمان یک کشور ثالث سوختگیری کنند؛ و این ریسک هر حمله غالفگیرانهای را بشدت بالا میبرد
۲: عبور از آسمان کشورهای ثالث؛ که ایران پیشتر به همه آنها، اخطار لازم را بصورت قطعی، داده است
۳: در صورت رسیدن به ایران و انجام عملیات، موضوع برگشت پرندههای مهاجم در یک مسیر طولانی به پایگاههای خود.
🔻همچنین:
الف: رادارهای ایران، توانمندی خود در کشف اهدافی با سطح مقطع بسیار کم، همچون RQ-170 را به اثبات رسانده و F-35 قطعا نسبت به آن پرنده بدون سرنشین و کوچک، قابلیت کشف بالاتری دارد
ب: تور پدافند چند لایه و با بردهای مختلف ایران، نشان داده که توانمندی لازم برای زدن پرندههای مهاجم، حتی تا ارتفاع بسیار بالا، همچون گلوبال هاوک را داراست
ج: حتی در صورت موفقیت عملیات برونمرزی پرندههای مهاجم، امکان تعقیب و هدف قرار دادن فرودگاه مبداء، ریسک از دست رفتن این جنگندههای گرانقیمت و حیثیتی را برای سازنده و استفادا کننده، بشدت بالا میبرد.
🇮🇷@serfanjahatetelach
🔴سرنوشت طرح نور در دولت جدید چه میشود؟
🔹فرمانده کل انتظامی کشور: در خصوص اجرای طرح نور در دولت جدید باید به قانون مراجعه کنیم چرا که هر چیزی که قانون باشد پلیس مجری آن قانون بوده و باید طبق قانون آن را انجام دهد؛ مگر اینکه از همان مسیر قانونی یک تکلیف از پلیس برداشته شود.
🔹آن چیزی که من متوجه شدم این است که ریاست محترم جمهوری بهشدت به اجرای قانون علاقمند هستند و در صحبتی که با همدیگر داشتیم قانون را ملاک خودشان میدانند و بایستی مسیر را دنبال کنیم.
🔹در خصوص روش اجرای طرح نور با توجه به سیاستهای گفته شده دولت در زمان انتخابات بحث نداشتیم؛ ممکن است در چگونگی موضوع نکتهای وجود داشته باشد؛ پس چرایی هست و چگونگی میتواند در هر مقطعی تفاوتهایی در اجرا داشته باشد.
🇮🇷@serfanjahatetelach
🔴تُپُق زدن مهم نیست/نگرانی جای دیگری است
🔻رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم.
🔹نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم.".
🔻آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب میکنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد.
🔹رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمیکنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند.
🔻اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید.
🔹منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد.
🔻فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست.
🔹دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است.
🔻مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند.
🔹هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
✍محمد ایمانی
با سلام نیازمند منزل اجاره ای در چادگان هستم اورژانسی شماره تماس ۰۹۹۲۲۳۴۳۰۸۲ باتشکر
تقاضای دو بانده شدن مسیر شهرستانهای چادگان و داران (باقیمانده قسمت شهر رزوه به داران)
درخواست دو بانده شدن جاده ارتباطی بین دو شهرستان چادگان و داران که علاوه بر تردد خودروهای این دو شهرستان، خودروهای سواری و سنگین از شهرکرد به این مسیر اضافه میشوند که در محل تقاطع این مسیر در سه راهی اسکندری معروف به شافلُق ، اکثرا روزها شاهد تصادف هستیم و امنیت خودروهای سواری، به علت ورود خودروهای سنگین از سمت شهرکرد، به حداقل رسیده است.لازم به یاد اوری است جاده های ارتباطی شهرستانهای اطراف مانند خوانسار، بویین میاندشت، و فریدونشهر همگی دو بانده شده و جاده چادگان به داران به دلیل رفت و آمد ماشن آلات کشاورزی که اکثرا بدون چراغ هستند در وضعیت بسیار نامناسبی قرار دارد.
لینک ثبت درخواست بهسازی جاده
https://farsnews.ir/DALANKOOH/1691502369334554900