﷽
حکمرانی بر قلبها، فراتر از امتها در دل سیاستمداران رسوخ کرد؛ از مرکز آسیا تا مرز اروپا در سوگ نشست!
▪️ امروز به صورت رسمی عزای عمومی در غم فقدان خادم امام رضا علیه السلام و خادم مردم از شبهقاره هند تا مدیترانه اعلام شد.
۱. هند یک میلیارد ۴۱۷ میلیون نفر
۲. پاکستان ۲۳۶ میلیون نفر
۳. ایران ۸۹ میلیون نفر
۴. ترکیه ۸۵ میلیون نفر
۵. عراق ۴۴ میلیون نفر
۶. سوریه ۲۲ میلیون نفر
۷. لبنان ۵ میلیون نفر
▪️ جمعیتی نزدیک به یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون نفر که حدود ۲۴ درصد جمعیت جهان را شامل میشود!
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا .
شهادت رئیس جمهور محبوب، و مردمی ایران و همراهان ایشان،موجب تاسف و تالم همه آحاد جامعه شده است. خدمت جهادی در تمام عرصههای مختلف انقلاب اسلامی این بزرگواران در خاطرات مردم عزیز ایران باقی خواهد ماند.
اینجانب این مصیبت عظیم را به حضرت بقیة الله الاعظم، مقام معظم رهبری مدظله العالی، حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء و مردم شریف ایران و آحاد طلاب و فضلای محترم تسلیت عرض نموده و علو درجات را برای شهیدان والامقام از خداوند متعال مسئلت دارم.
هادی ولی زاده
دبیر ستاد راهبری سلامت حوزههای علمیه
دبیر میز سلامت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس
📸گزارش تصویری
✅ اولین نشست همافزا با حضور اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در موضوع دین و سلامت به همراه تجلیل از اساتید سلامت و فقه پزشکی در سطوح عالی حوزه علمیه
https://eitaa.com/setad_rsalamat
📸 نشست "دین و سلامت" برگزار شد
◻️ اولین نشست اساتید و فضلای حوزه علمیه قم با موضوع "دین و سلامت" به همراه تجلیل از اساتید سلامت و فقه پزشکی از سوی ستاد راهبری سلامت حوزههای علمیه در مرکز مدیریت حوزه در قم برگزار شد.
@HawzahNews / خبرگزاریحوزه
┄┅┅┅┅❀⚜️❀┅┅┅┅┄
📌کانال ستاد راهبری سلامت حوزه های علمیه👇
https://eitaa.com/setad_rsalamat ✨
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت اساتید و محققان محترم طب اسلامی ایرانی و پزشکی
به فضل الهی بناست طی جلسات منظم و هدفمند و در قالب کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی ، از آخرین نظریه های نظام سلامت و سبک زندگی اسلامی بهره مند شویم.
عرصه های هدف عبارتند از :
۱. نظام عام سبک زندگی و الگوهای تغذیه و خواب و آداب معاشرت و آرامش روانی و ارتباط معنوی با خالق و هر آنچه در دایره وسیع مفاتیح الحیاه و حیات طیب قابل تعریف است.
۲. نظام خاص سلامت دینی و الگوها و روش های پیشگیری و کنترل و درمان جسمانی و روانی.
طبعا در این میان ، عرصه های دیگری قابل تعریف خواهد بود.
نظر به تخصصی بودن موضوعات، مخاطبان این جلسات در حال حاضر ، تمامی محققان و مدرسان و دانش طلبان و مهارت جویان دو عرصه طب و پزشکی هستند . طبعا از حضور فعالان عام و علاقمندان صرف این عرصه ها معذوریم تا انشاالله زمینه لازم برای بهره وری بهتر این عزیزان در آینده فراهم گردد.
فقدان جلسات مناظره و نقد علمی طی چهار دهه گذشته ؛ بویژه بین اساتید دو حوزه طب کهن از یکسو و بین طبین و پزشکی مدرن از دیگر سو، باعث ایحاد کدورت عاطفی ، نکس و رکود علمی، برخوردهای تند صنفی و به تبع، نرسیدن به افق های متعالی نظام سلامت و سبک زندگی اسلامی در کشوری شده است که محور دو تمدن اسلامی ایرانی و بهره مند از تمدن غربی، طی چند هزار سال حضور مدنیت بشر در زمین شده است.
ناگفته پیداست برای گذار از دو جریان تحجر و تجدد و ایصال به فضای نورانی و آرامش بخش تکامل الهی، هیچ راهی جز گفتگوی منصفانه و نقد سازنده وجود ندارد.
شایان ذکر است بانیان این حرکت خودجوش مردمی و آتش به اختیار علمی، هیچ وابستگی صنفی و سازمانی به هیچ جریان و گروهی ندارند و تنها علاقه مند به حاکمیت ارزش های دینی و سبک زندگی اسلامی اند. البته چند سالی است که این تشکل مستقل مردمی، روشمند ، در حال فعالیت در بخش های مختلف سبک زندگی دینی هستند.
جلسه نخست کرسی آزاداندیشی ، با موضوع "بررسی نظریه نقش تعادل هرمون ها و رفتار جنسی در طب اسلامی" و با هدف تبیین مبانی طبی جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای فراهانی زنگارکی از اساتید حاذق طب اسلامی برگزار خواهد شد.
این موضوع برگزیده و چند پرسش پیرامون آن ، پس از اعلان حضور جنابعالی، به پیوست برایتان ارسال می گردد.
در صورت تمایل به حضور که به صورت وبیناری برگزار خواهد شد با سرکار خانم فرمانی ، تماس حاصل فرمایید.👇
09394331920
زمان: ساعت ۱۶ تا ۱۸ شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
لینک جلسه ، قبل از شروع ، برای ثبت نام شده ها پیامک خواهد شد.
قرارگاه مردمی احیاء نظام سلامت و سبک زندگی اسلامی
بسمه تعالی
پرسش های جلسه هم اندیشی با موضوع "بررسی نظریه نقش تعادل هرمون ها و رفتار جنسی در طب اسلامی"
۱. آیا می توان از عنوان فوق، به عنوان یک نظریه مبنایی طب اسلامی که در تبیین و تشخیص و تجویز درمانگری و نیز پیشگیری و سبک زندگی دینی موثر است دفاع کرد یا اینکه این صرفا یک نظریه روشی است که در بخشی از فرایند طولانی پیشگیری، کنترل، درمان و جلوگیری از عود بیماری، سهم تاثیری از کم تا متوسط دارد ؟
۲. در فرض منظور شما ، آیا آیات و احادیثی می توان بعنوان پشتیبان و موید آورد یا صرفا یک دانش یا تجربه فردی محسوب می شود؟
۳. در فرض منظور آیا سرفصل جدیدی در تعریف بیماری و دانش طب کهن اسلامی گشوده می شود یا مکمل آموزه ها و تجارب پیشین طبی است؟
۴. آیا این رویه ، نیازمند ابزار و روش و داروهای جدیدی است؟
۵. آیا وفق نظریه شما می توانید مستندات روشن دانشی و تجربی در علوم مدرن اعم از روانشناسی و تجویزات پزشکی معرفی کنید؟ نظریه شما چه نسبتی با مکتب فرویدیسم دارد؟
۶. چند سال است با این نظریه ، طبابت می کنید و تا چه اندازه ، خود را در تشخیص و تجویز موفق می دانید؟ چه تفاوت های عملی جدی با رویه موجود در طب و پزشکی تجربه کرده اید؟
سپاس