🔴 چهار حدیث از امام_جواد عليه السّلام
♦️ مَنِ انقَطَعَ إلى غَيرِ اللّهِ وَ كَلَهُ اللّهُ إلَيهِ ؛
آن كه به غير خداوند روى آورد، خداوند به همو واگذارش كند.
📚 بحار الأنوار ، ج 68 ، ص 155
♦️ مَنْ اطاعَ هَواهُ اَعْطى عَدُوَّهُ مُناهُ؛
كسى كه از هواى نفس خود اطاعت كند، آرزوهاى دشمن خويش(شیطان) را برآورده است.
📚 مسند امام جوادعليه السّلام، ص 243
♦️ اِعلَم أنَّک لَن تَخلُوَ مِن عَینِ اللهِ، فَانظُر کیفَ تَکونُ؛
بدان که از دید خداوند پنهان نیستی، پس بنگر چگونه ای.
📚 تحف العقول، ص 455
♦️ وَ قيل لِمُحمّدِبنِ عَلىٍ عليه السلام: مَا المَوْتُ؟ قالَ: هُوَ النَّوْمُ الَّذى يَأْتيكُمْ كُلَّ لَيْلَةٍ اِلاّ اَنَّهُ طَويلٌ مُدَّتُهُ لايُنتَبَهُ مِنْهُ اِلاّ يَوْمَ الْقِيامَةِ؛
از امام جواد(عليه السلام) سؤال شد: مرگ چيست؟ حضرت در پاسخ فرمودند: مرگ همان خواب است كه هرشب سراغ شما مى آيد جز آن كه مدت خواب مرگ طولانى است وآدمى از آن خواب بيدار نمى شود، جز روز قيامت.
📚بحارالانوار، ج 3، ص 134
رسانه های سعودی از شنیده شدن صدای انفجار شدید و وقوع آتش سوزی گسترده در شهر صنعتی ینبع در کرانه دریای سرخ در غرب عربستان خبر دادند.
رسانه ها تاکید کردند که "تیمهای عملیاتی مقابله با حوادث" برای خاموش کردن آتش در شرکت ملی صنایع پتروشیمی تلاش می کنند.
رسانه های سعودی و یا وزارت کشور از تعداد قربانیان و نیز علل این حادثه سخن نگفتند.
کاربران شبکه های اجتماعی نیز ویدئوی آتش سوزی در داخل شهر صنعتی ینبع را منتشر کردند.
برنامه های ستاد نمازجمعه شهر محلات بمناسبت هفته نیروی انتظامی در نمازجمعه ۹۷/۷/۱۳
◀️ مرثیه سرایی بمناسبت شهادت حضرت امام سجاد( علیه السلام) توسط مداحان نیروی انتظامی
◀️ سخنرانی جناب سرهنگ بیرانوند فرمانده محترم نیروی انتظامی
◀️ برپایی ایستگاه سلامت و ویزیت رایگان نمازگزاران
◀️ برپایی ایستگاه مشاوره با حضور کارشناس مشاوره نیروی انتظامی
◀️ اجرای طرح شمیم خدمت با حضور مسئولین واحد های نیروی انتظامی
◀️ برپایی ایستگاه نقاشی ویژه نونهالان در محل مهد آدینه
◀️ تقدیر از جمعی ازپرسنل نیروی انتظامی
روابط عمومی ستاد نمازجمعه شهر محلات
⁉️ چگونه با وجود همه تحریمها و محدودیتها، کشور توانست در جنگ نظامی پیروز شود؟
✍ سخن هفته شماره ۱۵۲ نشریه خط حزبالله
📌 موافق اسعدالدجیلی، سرهنگ عراقی رژیم بعث، در کتاب «حملهی بزرگ» چنین مینویسد که چند ماه قبل از آغاز جنگ تحمیلی، رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا همراه با هیأتی سری، به صورت کاملا محرمانه وارد عراق میشود و در دیدار با "بارزان تکریتی" - رئیس سازمان اطلاعات عراق - میگوید: "امیدوارم این نکته را درک کنید جنگی که آغاز خواهید کرد، جنگ ما (جنگ غرب) علیه ایران است. امیدوارم هیچگاه گمان نکنید که در صحنهی نبرد تنها هستید... بنابراین جنگ، جنگ ماست و شما فقط مجری آن هستید."
🔰 از طرف دیگر، ضعف دولت وقت ایران (دولت بنیصدر) و عدم فهم درست او در چگونگی مواجهه با دشمن موجب شد که متأسفانه در سالهای اول و دوم جنگ، عملا دست برتر با ارتش بعثی باشد و بتواند مناطقی از کشور، از جمله خرمشهر را به اشغال خود دربیاورد. اما چند ماه بعد از عزل بنیصدر از ریاست جمهوری، و روی کار آمدن آیتالله خامنهای با رأی قاطع مردم، استراتژی کلان جنگ هم تغییر یافت. سردار محسن رضایی دراینباره چنین میگوید: "استراتژی نظامی بهطور کلی در ایران از هم پاشید. در اینجا استراتژی جدید نیروهای حزبالله آغاز شد. نیروهای حزباللهی آمدند و جنگ انقلابی را تدوین کردند و بر اساس آن، یک سری عملیاتهای محدود انجام شد."
👈 از دل همین تغییرات و دخیل کردن "جوانهای مؤمن و انقلابی" در جنگ بود که عملیاتهایی چون ثامنالائمه و فتحالمبین و بیتالمقدس طراحی شده و نهایتا به آزادسازی خرمشهر انجامید. «تاكتیكهائی كه جوانهای مؤمن در عملیات بیتالمقدس- كه منتهی شد به آزادی خرمشهر- به كار بستند و طراحیای كه آنها كردند، تا امروز هم برای آن كسانی كه در مقولههای نظامی صاحبفكر و نظرند، درسآموز است؛ تاكتیكهای پیچیده، پرتحرك، دشوار، به حسب ظاهر نشدنی، اما به دست معجزهگر جوان مؤمن ایرانی، جوان مبتكرِ متكی به خدا، عملی و شدنی و واقع شده، بیسابقه بود.»
👈 امروز که کشور درگیر جنگ نابرابر اقتصادی با نظام سلطه است نیز میتوان بر مشکلات و چالشها چیره شد، به شرط آنکه مسئولین، به دست معجزهگر جوان ایرانی ایمان بیاورند و آنها را وارد کارزار مبارزه با دشمن کنند.
✅ استراتژی امام خمینی(ره) برای غلبه بر تحریمها
✍️ گزارش هفته شماره ۱۵۲ نشریه خط حزبالله
📌 معروف است که در زمان جنگ، کشور به دلیل آثار عقبماندگی به جا مانده از زمان پهلوی، حتی توان ساخت سیم خاردار هم نداشت، کشورهای دیگر هم حاضر به فروش آن به ایران نبودند. از طرف دیگر، جریان تحریم خرید نفت ایران و کاهش قیمت نفت به ۷ دلار، خیلیها را به ترس انداخته بود. با همهی اینها نه تنها کار جنگ از حرکت نایستاد و متوقف نشد، بلکه در همان حال، پروژههای عمرانی و آبادانی کشور نیز در حال انجام شدن بود. اما چگونه این اتفاق افتاد؟
👈 بعد از اعمال تحریمهای نفتی در اوایل جنگ و به نتیجه نرسیدن فرآیند دریافت سلاح و مهمات از خارج، مسئولین وقت به این نتیجه رسیدند که خود باید کمر همت را بسته و مایحتاج جنگ را در داخل کشور تولید کنند. برای همین هم برنامهریزی در جهت تأمین ادوات جنگی در داخل به وجود آمد. مثلا در یک نمونهی آن، ۱۷ واحد تخصصی در راستای تولید سلاح، از فشنگ تا اپتیک و موشک در کشور شکل گرفت. به برکت همان کارها بود که این روزها، کشور دارای سلاح بازدارندهی موشکی شده و کشور را از شرّ حملهی احتمالی دشمن در امان نگه داشته است.
👈 از طرف دیگر، استراتژی امام، "مردمی کردن" جنگ، چه در خط مقدم، و چه از حیث لجستیکی بود. برای همین میتوان گفت که در حقیقت، این مردم بودند که کار جنگ را به پیش بردند و در صنفهای مختلف، ظرفیتهای خود را در جنگ و اقتصاد به کار گرفتند. رهبر انقلاب در دیدار خود با جمعی از اصناف پشتیبان جنگ خاطرهی خود از این موضوع را اینگونه روایت میکنند: «من خودم در اهواز در همان ماههای اوّل جنگ، مجموعهای از تعمیرکارها، ازجمله از ارامنه را دیدم. من یادم است دیدم هفتاد، هشتاد نفر آدم نشستهاند، همهی اینها تعمیرکارهای ارامنه بودند که آمدند اهواز و یک منطقهای را مرحوم چمران برایشان معین کرد، رفتند آنجا مشغول کار شدند.»
🔴 امروز هم مسئولان کشور میتوانند با به کارگیری ظرفیتهای همین مردم در جنگ اقتصادی، فشار اقتصادی دشمن بر کشور را عملا خنثی کنند و تحریم اقتصادی را به "فرصتی" برای "شکوفایی اقتصادی" تبدیل کنند.