#خانواده_و_تربیت_فرزند 1⃣
🔰خیلی از پدر و مادر ها سوال می کنند که بچه هامون بی ادب شده اند و جواب ما رو می دهند⁉️
عموما بچه ها دوران کودکی شون و در فضای خانواده و همراه با پدر و مادر سپری می کنند و خانواده اولین محیط تربیتی آنهاست.پس نمیشه بی ادبیشون و به محیط دیگری مرتبط دانست.
کودکان هنوز به بلوغ نرسیده و تکلیفی ندارند و گناه در مورد آنها صدق نمی کند بلکه دچار خطا می شوند.
نگاه اسلام به خطاهای کودکان تکریم همراه با تربیت و آموزش است،یعنی چون شأن بچه ها پیش خدا بالاست باید پدر و مادر آموزش بدهند تا کیفیت زندگی و بندگی شون رشد پیدا کنه.
❌اما گاهی دیده میشه پدر و مادرها نسبت گناه و تحقیر و تمسخر به بچه هاشون می دهند،این بچه ها نه یاد می گیرند چطوری خطا شون و جبران کنند و نه احساس کرامت و عزت نفس دارند.
درنتیجه بچه ای که تحقیر شده و آموزش جبران خطا رو ندیده کمی بزرگتر بشه هم ادب نداره و هم چون تحقیر شده انتقام آن رو با تکبر به پدر و مادر می گیره.
✅پیامبر خدا فرمودند: التَّعظيمُ لِأَمرِ اللّهِ، وَالشَّفَقَةُ عَلى خَلقِ اللّهِ.
🔸یعنی همزمانی که خطایی اشتباهی از بچه ها دیدید که پسند خدا نیست و دوست دارید بچه ها امرالهی رو بزرگ بشمارند راهکارش تحقیر نیست بلکه تکریم و شفقت و آموزش و دلسوزیست.
🔔یادم میاد دو تا نوجوون کلاس قرآن می رفتند هر دو شون یه روز که درحال ورزش بودند،قرآنشون از دستشون افتاد و پاره شد؛والدینشون سنتی بودند،یکی از والدین قرآن و بوسید و به چشماش کشید و گفته بود،الهی فدای کتاب خدا بشم؛ این تعظیم امر الهیست؛ و از طرفی رو کرده بود به پسرش گفته بود چی شد بابا قرآنتون پاره شده،پسرش گفته بود:بابا می دویدیم یه دفعه پامون به بلندی گیرکرد افتادیم قرآن پاره شده،پدرشون گفته بود پسرگلم ناراحت نباش عمدی نبوده وقتی میدوی حواست به جلوت باشه مواظب خودت باش که هم خودت سالم میمونی وهم کتاب قرآن خدا،این میشه شفقت با خلق خدا،پیامبر اینطوری دین و جهانی کردند.
اما پدر دیگری تا دیده بود قرآن پاره شده نه تنها جلوی چشم بچه شون به قرآن احترام نذاشته بلکه افتاده بود به جون بچه اش و تنبیه کرده بود،این پدر نه تعظیم امرالهی کرد و نه شفقت با خلق خدا و آموزش فرزند،بعد از مدتی پسر این آقا از کلاس قرآن دلزده شده بود و با افراد لاابالی چرخ میزد.
📣بچه هامون و گرامی بداریم و تحقیر نکنیم،بهشون آموزش بدیم تا خطاها شون و جبران کنند،که پیامبر نازنینمون فرمودند:بچه هاتون و تکریم کنید و مؤدب تربیتشون کنید،که خدای مهربان عالم روحتون و از بدیها پاک می کند.
✍خدمتگزار دینی شما عزیزان و نورانیان
سیدعلی حسینی
#خانواده_و_تربیت_فرزند
✅ کانال استاد سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
📣#سلسله_مباحث_اسماء_الحسنی_الهی
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم1⃣
🔰آدم توانایی فوق العاده ای داره بخاطر همين پروردگار به فرشته ها امر کرد تا به او سجده کنند.
اون توانایی اینه که انسان میتونه اخلاق الهی پیدا کنه و همانطورکه خدا علیم هست انسان هم علم پیدا کنه،خدا رئوف هست انسان هم اهل رأفت بشه،خدا غفور و بخشنده است انسان هم میتونه غفور و بخشنده بشه و...
👀خدا در کتاب نازنین خودش فرموده:وَعَلَّمَ آدَمَ الْأَسْمَاءَ كُلَّهَا ،انسان ویژگی ها و اسماء الهی را یاد گرفت و اخلاق خدایی پیداکرد
و رسول الهی میفرمایند:تَخَلَّقُوا بِأَخْلاَقِ اَللَّهِ،اخلاقتون رو الهی کنید.
👈هدف خلقت الهی و آرزوی همه انبیاء و اوصیای الهی اینه که اخلاق ما خدایی و الهی بشه و انسان الهی باشیم و زبانحالشون این بوده که ما روحیه دیو صفتی نمی خواهیم بلکه انسان با روحیه الهی میخواهیم.
دی شیخ با چراغ گشت گرد شهر
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
إن شاء الله ما این آرزوی الهی و انبیاء و اولیاء الهی رو در این کانال قدم به قدم روشن تر میکنیم و از خدا میخواهیم کمکمون کنه تا آرزوش رو محقق کنیم.🤲
🔔اینجا میخوایم با این سوالها بحث رو ادامه بدیم:
1⃣ بنظر شما چرا سوره های قرآن بابسم الله الرحمن الرحیم شروع میشه ؟❔
2⃣چرابسم الله الرحمن الرحیم شعاررسمی مسلمانهاست؟❔
3⃣ چرا هرکاری که بابسم الله الرحمن الرحیم شروع نشه ابتره وبه نتیجه نمی رسه؟❔
خدمتگزاردینی شمانورانیان
سیدعلی حسینی
#راز_اسماء_إلهی
✅ کانال استاد سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم2⃣
✔️چرا باید همه کارها با اسم الهی شروع بشه؟
📣جواب سوال اینکه چرا باید همه کارها با اسم الهی شروع بشه اینه که کلید استفاده ازهمه نعمتهای الهی دست خداست و با اسم و روش و خلق الهی میتونیم از نعمتها استفاده کنیم وگرنه نعمت برامون میشه نقمت.😞
اگر با روش و اخلاق الهی با خودت،زندگی ات،جامعه ات،اطرافیانت و...برخورد نکنی قفل این ارتباطات باز نشده و تو نمیتونی استفاده کنی و رشد کنی.
راه استفاده ازهمه امکانات الهی اینه که با روش و اخلاق الهی با اونها تعامل کنی و گرنه اون امکانات بجای اینکه عامل رشد و خیر و برکت باشند؛یعنی «نعمت» تبدیل میشوند به عامل شر و فساد و عقب ماندگی یعنی «نقمت».
👀به همین دلیله که نظامی حکیم ایرانی شعری رابه این زیبایی سروده👇
ای نام توبهترین سرآغاز
بی نام تونامه کی کنم باز
ای یادتومونس روانم
جزنام تونیست برزبانم
ای کارگشای هرچه هستند
نام توکلیدهرچه بستند
🔔بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ یک لفظ نیست بلکه سبک زندگی و اخلاقیست؛
یعنی اینکه اگر میخوای در زندگی موفق باشی و در آخرت بهشتی باشی با روش و اخلاق الهی زندگی کن.
#راز_اسماء_إلهی
✅ سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
May 11
#سلسله_مباحث_اسماء_الحسنی_الهی
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم 3⃣
🔶چرابِسْمِٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ
🔸میان همة مردم جهان، رسم است که هر کار مهم و پرارزشی را به نام بزرگی از بزرگان آغاز می کنند، و نخستین کلنگ هر مؤسسة ارزنده ای را به نام کسی بر زمین می زنند که به او علاقه دارند؛ یعنی آن کار را از آغاز با شخصیت مورد نظر ارتباط می دهند. انبیای الهی به انسانهای موحد این گونه تعلیم داده اند که برای پاینده بودن یک برنامه و جاوید ماندن یک تشکیلات، لازم است آن را به موجود پایدار و جاویدانی ارتباط دهیم؛ موجودی که فنا در ذات او راه ندارد؛ زیرا همة موجودات این جهان به سوی کهنگی و زوال می روند و تنها موجود باقی و ابدی، ذات پاک الهی است.
🔸جایگاه بسم الله درمعارف اسلامی
نقش و اهمیت شروع هر کار با نام پروردگار تا آنجا است که رسول خدا(صلیالله علیه و آله) می فرماید: «قَالَ اللهُ تَبارَکَ و تَعالی کُلُّ أَمرٍ ذِی بَالٍ لا یُذکَرُ بسم الله فیه فَهُوَ أبتَرُ؛خداوند متعال می فرماید: هر کار مهمی که در آن «بسم الله» ذکر نشود، بی فرجام است.»
سرآغاز هر نام، نام خداست
که بی نام او نامه یکسر خطاست
پایداری و بقای عمل، بسته به ارتباطی است که با خدا دارد؛ از اینرو خداوند بزرگ در نخستین آیات قرآن بر پیامبر رحمت، دستور می دهد که تبلیغ اسلام را با نام خدا شروع کند: اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ.
🔸حضرت نوح در آن طوفان سخت و عجیب، هنگام سوار شدن بر کشتی و حرکت روی امواج کوه پیکر آب که هر لحظه با خطرهای فراوانی روبه رو بود، برای رسیدن به سرمنزل مقصود و پیروزی بر مشکلات، به یاران خود دستور می دهد که هنگام حرکت و توقف کشتی، «بِسْمِ اللهِ» بگویند: وَقَالَ ارْکَبُوا فِیهَا بِسْمِ اللَّهِ مَجْرَاهَا وَ مُرْسَاهَا. «و گفت در کشتی سوار شوید. «بسم الله»، معبر و محل عبور و [موجب] متوقف شدنش است.» سرانجام، آنها این سفر پر مخاطره را با پیروزی، پشت سر گذاشتند و با سلامت و برکت از کشتی پیاده شدند.
🔸همچنین سلیمان نبی در نامه ای به ملکة سبا، سرآغاز آن را «بِسمِ الله» قرار می دهد: إِنَّهُ مِنْ سُلَیْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیِم«این نامه از سلیمان است و چنین است: به نام خداوند بخشنده مهربان.»
مرد دانا سخن ادا نکند
تا به نام حق، ابتدا نکند
👈طبق همین اصل، تمام سوره های قرآن با بسم الله آغاز می شود تا هدف اصلی که همان هدایت و سوق بشر به سعادت است از آغاز تا انجام با پیروزی قرین باشد.
#راز_اسماء_إلهی
✅ سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
🤝با پیشنهاد و نذر فرهنگی یکی از اعضای عزیز کانال از مطالب معرفتی کانال سوالاتی طرح خواهد شد و به سه نفر از کسانی که به این سؤالات پاسخ صحیح بدهند.به قید قرعه هدیه ای تقدیم خواهد شد.
نفر اول: هدیه ای ۲۰۰هزار تومانی
نفردوم:هدیه ی ۱۵۰هزار تومانی
نفر سوم: هدیه ی ۱۰۰هزارتومانی
👀مطالب کانال را دنبال کنید
از رزق مادی و معنوی بهره ببرید🙏
✅ سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
🎉اولین مسابقه ی معارفی
📣به مناسبت عید مبعث......
از سلسله مباحث مطرح شده با عنوان👇
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم
و متن دستورات آیت الله قاضی ویژه ماه رجب،شعبان،رمضان
📢📢مهم
🔔سؤالات روز مبعث ساعت ۸صبح در کانال قرار می گیرد و عزیزان فرصت دارند تا غروب در این مسابقه شرکت کنند.
#مسابقه_معارفی
✅ سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
#سلسله_مباحث_اسماء_الحسنی_الهی
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم 4⃣
🔰اهمیت فوق العاده آغاز با «بسم الله»در روایات
🔶در روایات اسلامی به قدری به این آیه از قرآن مجید اهمیت داده شده است که آن را هم ردیف «اسم اعظم الهی» معرفی کرده اند. امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) می فرماید: «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ أَقْرَبُ إِلَی اسْمِ اللَّهِ الْأَعْظَمِ مِنْ نَاظِرِ الْعَیْنِ إِلَی بَیَاضِهَا؛بسم الله الرحمن الرحیم، به اسم اعظم خدا نزدیک تر از سیاهی چشم است، به سفیدی آن.»
👀آنچه از میان روایات امامان معصوم: دربارة اهمّیت «بسم الله الرحمن الرحیم» به دست می آید عبارت است از:
1⃣ امامان معصوم: هیچ کاری را بدون گفتن این جمله آغاز نمی کردند.
2⃣ سفارش می کردند غذا را با این جمله آغاز و اگر چند غذا تناول می کنید برای هر کدام جدگانه «بسم الله» بگویید و چنانچه فراموش کردید، جملة «بِسمِ الله عَلی اَوَّلِهِ وَ آخِرِهِ» را بر زبان جاری کنید. این مطلب، به اهمیت فوق العاده شروع غذا با نام خداوند اشاره می کند.
3⃣ بلند گفتن و آشکار کردن «بسم الله الرحمن الرحیم»، بسیار سفارش شده است. امام حسن عسکری علیه السلام می فرماید:یکی از علامت های مؤمن بلند گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در نماز است.
4⃣ امام زین العابدین در فضیلت «بسم الله الرحمن الرحیم» می فرماید: «أَنَّ اللَّهَ قَدْ فَضَّلَ مُحَمَّداً بِفَاتِحَةِ الْکِتَابِ عَلَی جَمِیعِ النَّبِیِّینَ مَا أَعْطَاهَا أَحَداً قَبْلَهُ إِلَّا مَا أَعْطَی سُلَیْمَانَ بْنَ دَاوُدَ مِنْ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ فَرَآهَا أَشْرَفَ مِنْ جَمِیعِ مَمَالِکِهِ کُلِّهَا الَّتِی أُعْطِیَهَا فَقَالَ یَا رَبِّ مَا أَشْرَفَهَا مِنْ کَلِمَاتٍ إِنَّهَا لَآثَرُ مِنْ جَمِیعِ مَمَالِکِیَ الَّتِی وَهَبْتَهَا لِی قَالَ اللَّهُ تَعَالَی یَا سُلَیْمَانُ وَ کَیْفَ لَا تَکُونُ کَذَلِکَ وَ مَا مِنْ عَبْدٍ وَ لَا أَمَةٍ سَمَّانِی بِهَا إِلَّا أَوْجَبْتُ لَهُ مِنَ الثَّوَابِ أَلْفَ ضِعْفِ مَا أَوْجَبْتُ لِمَنْ تَصَدَّقَ بِأَلْفِ ضِعْفِ مَمَالِکِکَ یَا سُلَیْمَانُ هَذِهِ سُبْعُ مَا أَهَبُهُ لِمُحَمَّدٍ سَیِّدِ النَّبِیِّینَ تَمَامَ فَاتِحَةِ الْکِتَابِ إِلَی آخِرِهَا؛خداوند با سوره فاتحة الکتاب، پیامبر اکرم را بر تمام پیامبران برتری بخشید؛ به گونه ای که به احدی قبل از ایشان، این سوره را عطا نکرده بود؛ مگر آنچه که به سلیمان بن داود عطا کرد که همان بسم الله الرحمن الرحیم است. وی این جمله را بالاتر از تمام سرزمینهایی که به او ارزانی شده بود، می دانست پس گفت: پروردگارا! چه کلمات عالی و شریفی است. این جمله از تمام سرزمینهایم که به من بخشیدی گرامی تر است. خداوند متعال فرمود: ای سلیمان! چگونه چنین نباشد در حالی که هیچ مرد و زنی نیست که مرا با این جمله بخواند مگر آنکه هزار برابر ثوابی برای او مقرر می کنم که برای کسی که هزار برابر سرزمینهای تو را صدقه می دهد، مقرر می نمایم. ای سلیمان! این جمله یک هفتم آن چیزی است که به محمد سید پیامبران بخشیدم که همانا تمام فاتحة الکتاب است.»
5⃣ در اهمیت این جمله، همین بس که اگر حیوان حلال گوشتی بدون «بسم الله» ذبح شود، خوردن گوشت آن، حرام است. این حکم شرعی اسلام، حکایت از تأثیر فراوان «بسم الله» در امور دنیوی نیز دارد.
#راز_اسماء_إلهی
✅سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
May 11
35.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هدیه_معنوی2⃣
💠مرحوم آیتالله سید علی قاضی (ره)
🔻«برای امثال ماها که روز مشغولیم و گرفتاریم و مشکلات داریم، اگر بخواهیم یک رابطهی خوبی، یه استغاثهای یه تضرعی بخواهیم داشته باشیم در بین اینهمه گرفتاریها، چارهای منحصر است که انسان سحر بلند شود.
نقل کردند از قول مرحوم آقای طباطبایی(رضوان الله علیه) ایشون اوایلی که وارد نجف شده بودند با مرحوم حاج سید علی آقای قاضی تازه آشنا شده بودند، یک روز ایشون رو میبینند، حاج سید علی آقای قاضی،عارف بزرگ نامدار (رضوان الله تعالی علیه)، بهش میگه که:
🔸پسرم اگر دنیا میخواهی، نماز شب بخوان
🔸اگر آخرت میخواهی، نماز شب بخوان»
#هدیه_معنوی
✅ کانال استاد سید علی حسینی 👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/918127Cb309c657be
#سلسله_مباحث_اسماء_الحسنی_الهی
#راز_های_بسم_الله_الرحمن_الرحیم 5⃣
🔰تأثیر فکری و اخلاقی «بسم الله»
📣قرآن، یکتا کتاب توحید و برای تکامل فکری بشر است. سوره های این هدیة الهی با جمله «بسم الله» آغاز می شود تا انسان را متوجه سازد که همة تعالیم و دستورهای پروردگار، از مبدأ حق و از مظهر رحمت است (جز سورة توبه که آیاتش نمایندة قهر با مردم لجوج و اعلام قطع رابطة رحمت با آنها است). دستور گفتن این کلمه برای آن است که روی فکر و دل را از غیر خدا برگرداند تا انسان، همة جهان و هر عملی را از نظر توحید بنگرد و به سوی وحدت و ارتباط بگراید، و نامهای بتها و قدرتمندان را در آغاز کارهای مهم، از خاطر بزداید تا از پراکندگی برهد و نگرانی به خود راه ندهد.
آثار گفتن «بسم الله»
1⃣ در وضو
در تفسیر امام حسن عسکری(ع) در ثواب شروع وضو با بسمله آمده است: « وَ إِنْ قَالَ فِی أَوَّلِ وُضُوئِهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ طَهُرَتْ أَعْضَاؤُهُ کُلُّهَا مِنَ الذُّنُوب؛ و اگرگفت بسم الله در آغاز وضویش، باعث پاک شدن همة اعضا از گناهان می شود.»
رسول خدا(ص) به فردی که دربارة ثواب وضو سؤال داشت، فرمود: «فَاعْلَمْ أَنَّکَ إِذَا ضَرَبْتَ یَدَکَ فِی الْمَاءِ وَ قُلْتَ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ تَنَاثَرَتِ الذُّنُوبُ الَّتِی اکْتَسَبَتْهَا یَدَاکَ فَإِذَا غَسَلْتَ وَجْهَکَ تَنَاثَرَتِ الذُّنُوبُ الَّتِی اکْتَسَبَتْهَا عَیْنَاکَ بِنَظَرِهِمَا وَ فُوکَ بِلَفْظِهِ فَإِذَا غَسَلْتَ ذِرَاعَیْکَ تَنَاثَرَتِ الذُّنُوبُ عَنْ یَمِینِکَ وَ شِمَالِکَ فَإِذَا مَسَحْتَ رَأْسَکَ وَ قَدَمَیْکَ تَنَاثَرَتِ الذُّنُوبُ الَّتِی مَشَیْتَ إِلَیْهَا عَلَی قَدَمَیْکَ فَهَذَا لَکَ فِی وُضُوئِک؛[11] بدان! چون دستت در آب بری و بسم الله الرحمن الرحیم بگویی، گناهانی که دستهایت انجام داده فرو می ریزد و چون چهرة خویش را بشویی، گناهانی که چشمهایت با نگاه کردنشان انجام داده اند از بین می رود، همچنین گناهان دهانت که تلفظ کرده زدوده می شود و وقتی دو دست خود را از آرنج بشویی، گناهان، از دست راست و چپت فرو می ریزد و چون بر سر و پشت پاهای خود مسح کشی، گناهانی از بین می رود که قدمهایت به سوی آنها گام برداشته اند. پس این، پاداش وضوی تو است.»
حضرت علی(ع) می فرماید: «أَنَّ مَنْ تَوَضَّأَ فَذَکَرَ اسْمَ اللَّهِ طَهُرَ جَمِیعُ جَسَدِهِ وَ کَانَ الْوُضُوءُ إِلَی الْوُضُوءِ کَفَّارَةً لِمَا بَیْنَهُمَا مِنَ الذُّنُوبِ وَ مَنْ لَمْ یُسَمِّ لَمْ یَطْهُرْ مِنْ جَسَدِهِ إِلَّا مَا أَصَابَهُ الْمَاءُ؛[12] هر کس وضو بگیرد و نام خدا را ذکر کند (بسم الله الرحمن الرحیم بگوید) تمام بدنش پاک می شود و این وضو تا وضو[ی بعد]، خود کفارة گناهان میان دو وضو است و هر کس بسم الله نگوید، فقط اندامهایی که آب به آنها رسید پاک می شود.»
2⃣ تعلیم به کودکان
پیامبر خدا(ص) فرمود: «أَنَّهُ إِذَا قَالَ الْمُعَلِّمُ لِلصَّبِیِّ قُلْ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ فَقَالَ الصَّبِیُّ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ کَتَبَ اللَّهُ بَرَاءَةً لِلصَّبِیِّ وَ بَرَاءَةً لِأَبَوَیْهِ وَ بَرَاءَةً لِلْمُعَلِّمِ؛
هر گاه معلّم به کودک بگوید: بگو: «بسم الله الرحمن الرحیم»، پس کودک بگوید: «بسم الله الرحمن الرحیم»، خداوند برای این کودک و پدر و مادر او و این معلّم، برائت [از آتش] خواهد نوشت.»
3⃣ هنگام افطار
امام کاظم7 از پدرانش نقل می فرماید: «أَنَّ لِکُلِّ صَائِمٍ عِنْدَ فُطُورِهِ دَعْوَةً مُسْتَجَابَةً فَإِذَا کَانَ أَوَّلُ لُقْمَةٍ فَقُلْ بِسْمِ اللَّهِ [اللهم ] یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ اغْفِرْ لِی قَالَ وَ فِی رِوَایَةٍ أُخْرَی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ اغْفِرْ لِی فَإِنَّهُ مَنْ قَالَهَا عِنْدَ إِفْطَارِهِ غُفِرَ لَهُ؛[14]همانا برای هر شخص روزه دار، هنگام افطارش، دعای مستجابی است. پس هنگام لقمة نخست، بگو: «بسم الله یا واسع المغفرة اغفرلی» و در روایت دیگر است (که بگو:) «بسم الله الرحمن الرحیم یا واسع المغفرة اغفرلی.» پس کسی که هنگام افطارش، این کلمات را بگوید، آمرزیده خواهد شد.»
4⃣ هنگام دعا
رسول خدا(ص) فرمود: «لَا یُرَدُّ دُعَاءٌ أَوَّلُهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ؛[15] دعای آغاز شده با بسم الله الرحمن الرحیم رد نمی شود.»👇
#راز_اسماء_إلهی