📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
میلادی: Friday - 05 May 2023
قمری: الجمعة، 14 شوال 1444
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹مرگ عبدالملک بن مروان، 86ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️11 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️16 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️26 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️45 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
https://eitaa.com/seyed_ali_mahdavi_nia
📎 وقایع ۱۵ اردیبهشت
#تقویم_علماء
🗓 سال ۱۳۵۷
📌 انتشار اعلامیهای به امضاء آقایان سید عبدالکریم هاشمی نژاد، عباس واعظ طبسی و محمدرضا محامی از علمای مبارز مشهد.
🗓 سال ۱۳۵۷
📌 آیات عظام #گلپایگانی و نجفی مرعشی به مناسبت چهلمین روز شهدای یزد اعلامیه دادند و هیئت حاکمه را محکوم کردند و مجلس ترحیمی برای شهداء در مسجد اعظم قم منعقد نمودند.
🗓 سال ۱۳۸۰
📌 درگذشت حجتالاسلام محمد دشتی مترجم نهج البلاغه و بنیانگذار مؤسسه تحقیقاتی امیرالمؤمنین(ع).
🗓 سال ۱۳۸۲
📌 تعطیلی حوزههای علمیه جهان تشیع در پی خبر شهادت ۱۸۲ تن از روحانیان و عالمان شیعه حوزه علمیه نجف، که تصور میشد در زندانهای حکومت بعث عراق هستند.
📎 وقایع ۱۴ شوال
#قمری
🗓 سال ۱۴۱۵
📌 درگذشت آیتالله سید احمد #خمینی فرزند امام خمینی.
🗓 سال ۱۴۱۹
📌 درگذشت آیتالله سید ضیاءالدین علامه فانی اصفهانی فقیه، محدث، ادیب و خطیب.
🗓 سال ۱۴۴۳
📌 درگذشت آیتالله سید عبدالله #فاطمینیا روحانی شیعه، استاد اخلاق، از خطیبان نامدار و کتابشناس.
https://eitaa.com/seyed_ali_mahdavi_nia
💠 علامه آيت الله سيدضياءالدين فانی اصفهانی، در حدود سال 1290 هجری شمسی در شهر اصفهان و در خاندانی اهل علم به دنيا آمد. وی در نوجوانی بر اثر عشق وافر به تحصيل به فراگيری علوم اسلامي پرداخت و پس از آن به فعاليت های سياسی و اجتماعی روی آورد.
📚 علامه فاني اصفهاني در نجف از دروس خارج آيات عظام: سيدعبدالهادي شيرازي، سيدمحسن حكيم، سيدمحمود شاهرودي، سيدابوالقاسم خويي و ديگران استفاده برد و از آنان اجازهي اجتهاد و روايت گرفت و پس از ده سال دوباره به زادگاه خویش، اصفهان مراجعت نمود و منشا خدمات اجتماعی فراوانی به شرح ذیل گردید:
تأسیس روزنامه ی ندای دین، تأسیس انجمن تبلیغات دینی اصفهان، تأسیس بیمارستان عسگریه و تأسیس حسینیه ی رضوی در اصفهان و تأسیس حسینیه ی اصفهانی ها در مشهد مقدس.
📌 سرانجام، این عالم بزرگ پس از عمری، مجاهدت و تلاش، در ۱۴ شوال ۱۴۱۹ برابر با ۱۳۷۷ شمسی درگذشت و پیکر پاکش در اصفهان، در جوار علامه مجلسی به خاک سپرده شد.
@Seyed_ali_mahdavi_nia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ نوشت | روایت رهبر انقلاب عهد جهاد تا شهادت
👈 حضرت فرمود بیمحابا میرویم
تا لحظه شهادت
@Seyed_ali_mahdavi_nia
💢زندگی نامه حضرت عبدالعظیم(ع)
♦️ نسب شریف حضرت عبدالعظیم(ع) با چهار واسطه به امام مجتبی(ع) میرسد.
عبدالعظیم، فرزند عبدالله بن علی بن حسن بن زید بن امام مجتبی(ع).
♦️ حضرت عبدالعظیم حسنی با کنیه ابوالقاسم از اصحاب امام جواد و امام هادی علیهما السلام به شمار می رود و از ایشان روایات متعددی نقل نموده است.
این مرد بزرگ از محدثین و فقهای عالیقدر شیعه به شمار می رود که محدثان و راویان بزرگی را در محضر درس خویش تربیت نمود.
♦️ او در محضر امام هادی(ع) به مرتبهای از علم و اجتهاد و وثاقت رسید که آن حضرت به ابو حَمّاد رازی فرمود: «ای حمّاد! اگر در شهر و محلّ سکونت خود (شهر ری) در مسائل دینی به مشکلی برخوردی، از حضرت عبدالعظیم(ع) بپرس و سلام مرا به او برسان.»
♦️ رجالیون حضرت عبدالعظیم(ع) را مولف دو کتاب «یومٌ وَ لیلةٌ» و «خُطَبُ امیر المؤمنین(ع) » دانسته اند. ایشان، شخصی پرهیزگار و دین دار بود . اهل عبادت بود و به امانتداری و راستگویی شهرت داشت. به امور دینی دانا بود. توحید و عدل را باور داشت و بسیار حدیث و روایت از اهل بیت (ع) نقل می کرد.
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
@Seyed_ali_mahdavi_nia
💢مقام بسیار ارجمند حضرت عبد العظیم در نزد امام هادی(ع)
♦️ روزی حضرت عبدالعظیم به حضور امام هادی(ع) رفت. وقتی که آن حضرت او را دید فرمود:
«مَرْحَباً بِکَ یا اَبَا الْقاسِمِ اَنْتَ وَلِیُّنا حَقّاً:
آفرین بر تو ای ابو القاسم، تو به حقّ ولیّ ما (دوست ما) هستی.»
♦️ آن گاه حضرت عبد العظیم(ع) خلاصهای از اعتقادات خود از توحید، عدل و معاد و عقیده به دوازده امام(ع) را بیان کرد. نام امامان معصوم(ع) را یکیک شمرد و پس از ذکر امام جواد(ع) عرض کرد: «اکنون امام ما تو هستی.»
♦️ امام هادی(ع) به او فرمود: «پس از من فرزندم حسن(ع) امام است. سپس ذکری از امام مهدی(عج) به میان آمد و حضرت عبد العظیم، اعتقاد خود را به همه اقرار و ابراز نمود و سپس از فروع و عبادات سخن به میان آورد و اعتقاد خود به همۀ آنها را اقرار کرد. در این هنگام امام هادی(ع) به او فرمود:
♦️ «یَا اَبَا الْقَاسِمِ! هَذَا وَ اللهِ دِینِی وَ دِینِ الَّذِی ارْتَضَاهُ بِعِبادِهِ، فَاَثْبِتْ عَلَیْهِ ثَبَّتَکَ اللهُ بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِی الْحَیاةِ الدُّنیَا وَ الْآخِرَةِ(امالی، صدوق: ص۳۳۸)
♦️ ای ابوالقاسم! سوگند به خدا، این همان دین من و دین کسانی است که خداوند آن را برای بندگانش پذیرفته است. بر آن استوار باش. خداوند تو را به سخن استوار در دنیا و آخرت ثباتقدم کند.»
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
@Seyed_ali_mahdavi_nia
💢امامزادگان، مبلغان شریعت و مروّجان فرهنگ تشیع
📌 ارتباط حضرت عبدالعظیم (ع) با اهل بیت (ع)به ویژه امام هادی(ع) و تبلیغ و ترویج فرهنگ تشیع، موجب گردید که تحت تعقیب حکومت وقت قرار گیرد.
📌 از این رو، برای ادامه فعّالیت ها و چه بسا با اشاره امام هادی علیه السّلام، زندگی مخفی را انتخاب کرد و با لباس پیک و به صورت مسافری ناشناس، وطن اصلی خود را ترک و با عبور از شهرهای مختلف، سرانجام در شهر ری و در خانه یکی از پیروان اهل بیت (ع) در محلّه ای به نام «سکّة الموالی» سکونت یافت.
📌 روزها روزه بود و شب ها به عبادت می پرداخت. کمکم شیعیان به ورود او آگاه شدند و به محضر او میرفتند.
📌 همین ملاقاتها موجب تحکیم و گسترش تشیّع در شهر ریِ آن روز گردید.
مردم شهر ری، در آن عصر، از اهل تسنّن بودند و سنّیهای ناصبی نیز در میان آنها نفوذ داشتند؛ چرا که شهر ری در سال ٢٢ (عصر خلافت عمر) به دست مسلمین فتح شد و حاکمان آنجا همه از اهل تسنّن بودند که از طرف خلیفه، نصب شده بودند.
📌 مهاجرت حضرت حمزه فرزند امام کاظم(ع) و حضرت عبد العظیم(ع) به شهر ری، نقش مهمی در گرایش مردم آنجا به تشیّع داشت.
✅ به مناسبت ۱۵ شوال، سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی.
@Seyed_ali_mahdavi_nia
💠آیت الله العظمی محمدتقی بهجت (۱۳۳۴-۱۴۳۰ ق./ ۱۲۹۵-۱۳۸۸ ش.) از مراجع تقلید در حوزه علمیه قم. او در ایران بیشتر به عرفان، زهد و تقوا شناخته میشود. نماز جماعت آیت الله بهجت و احوال عرفانی و گریستن او در حین نماز، نزد مردم مشهور بود. او در شهر قم وفات یافت و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.
🔹محمدتقی بهجت، در ۲ شهریور ۱۲۹۵ش در میان خانوادهای مذهبی در فومن، از شهرهای نزدیک رشت به دنیا آمد. او بعدها خانه محل تولدش را به مدرسه دینی تبدیل کرد. بهجت، در ۱۶ ماهگی، مادرش را از دست داد و تحت تربیت پدرش قرار گرفت. پدرش، کربلایی محمود، از طریق ساختن نوعی کلوچه سنتی و محلی مخصوص فومنات، امرار معاش میکرد.
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
📌هجرت به عراق
آیتالله بهجت پس از طی تحصیلات مقدماتی در شهر فومن، در ۱۳۴۸ ق. برای ادامه تحصیل رهسپار حوزههای علمیه عراق و ابتدا در کربلا ساکن شد.[۲] اقامت آیتالله بهجت در کربلا، چهار سال به طول انجامید. در سال ۱۳۵۲ ق. از کربلا به نجف رفت و قسمتهای پایانی دروس دوره سطح را نزد عالمان آن سامان به ویژه مرتضی طالقانی به پایان رساند. پس از اتمام دوره سطح، خارج فقه و اصول و نیز اخلاق و عرفان را از اساتید حوزه نجف فرا گرفت.
🔸اساتید در حوزه نجف:
سید عبدالغفار مازندرانی نجفی.
مرتضی طالقانی.
سید ابوالحسن اصفهانی.
آقا ضیاء عراقی.
محمدحسین غروی نائینی.
محمدحسین غروی اصفهانی.
محمدکاظم شیرازی.
سید علی قاضی طباطبایی
سید حسین بادکوبهای.
اساتید در حوزه علمیه قم
سید محمد حجت کوه کمرهای
سید حسین طباطبائی بروجردی
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
📌بازگشت به ایران
بهجت، بعد از اخذ اجازات اجتهاد از استادان، برای دیدار خانواده در سال ۱۳۲۴ ش./ ۱۳۶۳ ق. به ایران آمد و چند ماهی را در فومن بود. بعد از اقامتی چند ماهه در فومن، به قصد زیارت حضرت معصومه(س) و اطّلاع از حوزه علمیه قم، به این شهر رفت و چند ماه در آنجا ماند تا این که خبر رحلت استادان نجف را یکی پس از دیگری شنید. از این رو، تصمیم گرفت که در قم بماند.
آیت الله محمدتقی بهجت فومنی عصر یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ش به علت سکته قلبی، در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) قم وفات یافت و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
🔸تدریس
آیتالله بهجت در تدریس و تربیت شاگردان، روش مخصوصی داشت. علی اکبر مسعودی خمینی درباره شیوه تدریس وی گفته است: سبک درس ایشان، سبک خاصّی است. ایشان بر خلاف سایر مراجع و بزرگان که در درس خارج، نقل اقوال کرده و آن را نقد و یا تأیید و انتخاب مینمایند، در درس خارج، نقل اقوال نمیکنند بلکه ابتدا مسئله را مطرح میکنند و بعد روند استدلالش را بیان میکنند. اگر شاگرد آراء علماء را دیده و مطالعه کرده باشد، میفهمد که دلیلی را که استاد ذکر میکند، چه کسی گفته است و اشکال یا تأییدی را که میکند، میفهمد به سخن چه کسی اشکال یا قول چه کسی را تأیید میکند. لذا هر کس بخواهد در درس ایشان شرکت کند، باید مبانی و نظرات آقایان دیگر را دیده باشد.
🔻شاگردان:
مرتضی مطهری.
عبدالله جوادی آملی.
محمد محمدی گیلانی.
محمد یزدی.
احمد آذری قمی.
محمدتقی مصباح یزدی.
عباس محفوظی گیلانی.
سید مهدی روحانی.
علی پهلوانی تهرانی سعادت پرور.
عزیزالله خوشوقت.
صادق احسان بخش.
سید عبدالکریم رضوی کشمیری
محمدعلی فیض گیلانی.
علی اکبر مسعودی خمینی.
محمدهادی فقهی.
مهدی هادوی تهرانی.
محمدحسین رخشاد.
سید محمدرضا مدرسی یزدی.
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
💠محمدتقی بهجت، از نوجوانی مسائل عرفانی و اخلاقی را نیز در کنار فقه و اصول دنبال میکرد. برداشت وی از عرفان ناب، تقید و تعبد است. بعضی چون علامه طباطبایی، آیتالله بهاءالدینی، شهید قدوسی، حسن زاده آملی، آیتالله جوادی آملی و... مقید به شرکت در نماز جماعت او به ویژه در شبهای جمعه بودند. در این نماز، صدای او به گریه بلند میشد.
او در خانهای قدیمی به فاصله کمی از مسجد فاطمیه گذر خان قم زندگی میکرد.
آیتالله بهجت دیر اقدام به انتشار رساله توضیح المسائل کرد. استدلالش این بود؛ صبر کنید همه رساله خود را نشر دهند. بعد اگر کسی ماند و از دیگران تقلید نکرد و فقط خواست از من تقلید کند، آن وقت رساله مرا منتشر کنید. بهجت، هرروز صبحها بعد از تعقیبات نماز صبح و طلوع آفتاب، به حرم حضرت معصومه میرفت و در مسجد شهید مطهری به عبادت میپرداخت.
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
📜تألیفات
آیتالله بهجت، تألیفاتی در فقه و اصول دارد که اغلب آنها به چاپ نرسیده است. او در جواب کسانی که تقاضا کردند تا با اموال شخصی خود آن کتابها را به چاپ برسانند، گفت: «هنوز بسیاری از کتابهای علمای بزرگ سالهاست که به گونه خطی مانده است آنها را چاپ کنید. نوبت اینها دیر نشده است.» بهجت، کار قلمی خود را در ایام جوانی با محدث قمی آغاز کرد و در تألیف سفینة البحار، با او همکاری داشته است؛ قسمت زیادی از سفینه البحار خطی، به خط آیتالله بهجت است».
📚برخی آثار چاپشده:
🔸رساله توضیح المسائل
🔹مناسک حج
🔸حاشیه بر وسیلة النجاة تألیف سید ابوالحسن اصفهانی
🔹جامع المسایل حاشیه بر ذخیرة العباد آیتالله غروی اصفهانی
📝آثار چاپنشده:
🔸حاشیه بر کتاب الصلوة صاحب جواهر.
🔹حاشیه بر کفایة الاصول.
🔸تعلیقه بر مناسک حج شیخ انصاری.
🔹حاشیه بر مکاسب.
🔸چندین جلد اصول.
🔹حاشیه بر شرایع الاسلام.
🔸تقریرات فقهی، اصولی بر اساتیدش.
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
💠آیتاللهبهجت ازنگاهِ دیگران
🔸امام خمینی:«جناب آقای بهجت، دارای مقامات معنوی بسیار ممتازی هستند. ایشان دارای موت اختیاری هستند».
🔹علامه طباطبایی:«ایشان عبد صالح است».
🔸سید رضا بهاءالدینی:«الان ثروتمندترین مرد جهان، به لحاظ معنوی، آقای بهجت است».
محمد تقی جعفری پس از اشاره به روایت (زیارت عالمان در نزد خدا، محبوبتر از هفتاد بار طواف خانه خدا میباشد) در این مورد میگوید: «مصداق بارز علما، آیتالله بهجت هستند. صرف دیدن و ملاقات کردن ایشان، خود سر تا پا موعظه است. من هر وقت ایشان را میبینم، تا چند روز اثر این ملاقات در من باقی است».
🔹سیدحسین بُدلا:«وضع مقامات آقای بهجت، از همان زمانی که درس آیتالله بروجردی میرفتیم، روشن بود و معلوم بود که ایشان لیاقت چنین مقاماتی را دارند».
🔸محمد شریف رازی مؤلف کتاب گنجینه دانشمندان:«آیتالله آقای حاج شیخ محمّدتقی بهجت غروی فومنی، از آیات و مدرسین بزرگ و دانشمندان بنام حوزه علمیه قم، حقاً عالمی برجسته و دانشمندی شایسته و مهذّب و بارع و متّقی و پارسا و مُعْرِض از تظاهرات و اجتماعات و دائم الذکر و مورد توجّه افاضل مدرسین و دانشمندان حوزه علمیه قم میباشند».
🗓٢٧ اردیبهشت ماه، سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله العظمی بهجت(ره)
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
🔹نماز یکشنبه ذیالقعده نمازی مستحبی و چهار رکعتی (دو نماز دو رکعتی) که در یکی از روزهای یکشنبه ماه ذیالقعده خوانده میشود و فضائل بسیاری از جمله آمرزش گناهان و باایمان مردن برای آن در روایات آمده است.
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
🔸نماز روز يكشنبه ماه ذوالقعده الحرام
💠نمازي با فضيلت بسيار از رسول خدا(صلي الله عليه وآله) روايت كرده كه مجملش آن است كه هر كه آن را بجا آورد توبه اش مقبول و گناهش آمرزيده شود و خصماء او در روز قيامت از او راضي شوند و با ايمان بميرد و دينش گرفته نشود و قبرش گشاده و نوراني گردد و والدينش ازاو راضي گردند و مغفرت شامل حال والدين او و ذريّه او گردد و توسعه رزق پيدا كند و ملك الموت با او دروقت مردن مداراكند وبه آساني جان او بيرون شود و كيفيّت آن چنان است كه در روز يكشنبه غسل كند و وضو بگيرد و چهار ركعت نماز گذارد در هر ركعت حمد يك مرتبه و قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ سه مرتبه و مُعَوَّذَتَيْن يك مرتبه پس استغفار كند هفتاد مرتبه و ختم كند استغفار را به لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَليِّ الْعَظيمِ، جنبش و نيرويي جز به خداي والاي بزرگ نيست پس بگويد: يا عَزيزُ يا غَفّارُ،اغْفِرْ لي ذُنُوبي وَذُنُوبَ جَميـعِ المُؤمِنينَ وَالْمُؤمِناتِ، اي توانا،اي آمرزنده،گناهان من و همه مردان و زنان مؤمن را بيامرز، فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاّ اَنْتَ.
كه گناهان را جز تو كسي نميآمرزد. فقيرگويد: ظاهرآن است كه اين استغفار مذكور و دعاي بعد را بعد از نماز بايد بجا آورد. و بدان كه روايت شده كه هر كه در يكي از ماه هاي حرام سه روز متوالي كه پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه بدارد ثواب نهصد سال عبادت براي او نوشته شود و شيخ اَجَلّ عليّ بن ابراهيم قمّي فرموده كه در ماه هاي حرام گناهان مضاعف مي شودو همچنين حسنات
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
🌒 « سحر را دریاب »
✍ شهید #حاج_قاسم سلیمانی در توصیهای به برادرزادهاش مینویسد :
مهدی جان! تمام کسانی که به کمالی رسیدند خصوصاً کمالات معنوی که خود منشأ و پایه دنیوی هم میتواند باشد، منشأ همه آنها سحر است.
سحر را دریاب.
نماز شب در سن شما تاثیری شگرف دارد، اگر چند بار آن را به رغبت تجربه کردی، لذت آن متوجه میشود و به آن تمسک مییابی.
📚 سلوک در مکتب سلیمانی ، صفحه ۱۰۷ .
#استاد_مهدوینیا
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba
🎭 #حکایت_ها | روضه می خوانی، صله اش را نمی گیری؟!
🔺️خاطره ای درباره کرامات حضرت معصومه (سلام الله علیها) در بیان علامه مصباح (قدس سره) ۱۳۹۶/۱۰/۲۴
#حضرت_معصومه
#استاد_مهدوینیا
@Seyed_ali_mahdavi_nia
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گلی گم کرده ام می جویم او را ......
📹 تشرف حجت الاسلام حاج شیخ حسین فاضلی ره خدمت امام زمان ارواحنا فداه
#امام_زمان
#تشرف
#حاج_شیخ_حسین_فاضلی
#بازنشر
📌کانال حجت الاسلام مهدوی نیا در آپارت 👇
-------------------------------------------
www.aparat.com/mahdavinia110
📌لینک پیوستن به کانال ایتا 👇
~~~~~~~~~~~
https://eitaa.com/joinchat/2300117058C01dd7a2eba