eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.4هزار دنبال‌کننده
708 عکس
371 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.۸ من که از برف پارو کردن‌ با بابام برگشتم کفشهامو که در آوردم دیدم یکی از جوراب هایم پاره شده بود، فوراً خودم نخ و سوزن برداشتم دوختم. آخه مامان برخی از کارهای مهم زندگی و مهارت ها را کم کم‌ داره یادمم میده. ((والدین سعی کنند مهارت های زندگی را به کودکان خود 👇 آموزش و تمرین دهند تا در بزرگسالی دچار مشکل نشوند.)) 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.۹ بعد از یک روز پر کار حالا می خوام برم رختخواب که بخوابم اما قبلش به بابام میگم یکم دیگه با من بازی کن؟ ((خوبه کودک تمام لحظاتی که در کنارِ والدین خود داره سپری می کنه، همراه با خَلق لحظه های‌ شاد باشه.)) 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471
. سلام شب بخیر 🌱 .
. امیدورام حال ذهنتون و دلتون خوب باشه🤲 .
. نظر برخی از عزیزان در مورد مطالب کانال .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: 💎 مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر یعنی : مديريت رابطه با 👇 ✨ خدایِ خود ✨ خود ✨ خانواده ✨ دیگران ✨🔹شنبه ها و یک شنبه ها ارتباط با خود(مدیریت ذهن، خودشناسی، توسعه فردی، استعدادیابی) ✨🔹دوشنبه ها و سه شنبه ها ارتباط با خانواده (کودک، نوجوان، قبل از ازدواج، دوران نامزدی، روابط زوجین) ✨🔹چهارشنبه ها ارتباط با دیگران(مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌های کسب کار) ✨🔹پنج شنبه ها ارتباط با خدا :
. سلام صبح بخیر 🌱 .
. امیدوارم حال دلتون خوب باشه 🤲 .
. سلام شب بخیر 🌱 .
. امیدوارم که حال دلتون خوب باشه🤲 .
. ❤️❤️ 🧠 ❤️ ❤️ ❤️ 🧠 🧠 .
. میدونی بنر بالا جریانش چیه 👆 .
.۱ حال روز برخی از خانواده هاست همه زیر یک سقف زندگی می کنند .
.۲ اما آنها از همدیگر ناراحته و خیلی برای دیدن همدیگر میلی ندارند.😔 .
.۳ خیلی همدیگر را از لحاظ قبول ندارند، بگونه ای که هر کسی سعی می کنه با توجه به موقعیتی که داره فکرش را به دیگری تحمیل کند.😖 .
مثال می زنم که بهتر متوجه بشین👇 مثال اول : به عنوان مثال دختر نوجوان دقیقاً نمی دونه پدرش را دوست داشته باشه یا نداشته باشه،‌ چون پدرش تا حالا نه تنها به او ابراز محبت نکرده، تازه همیشه با او سرد و بی تفاوت برخورد می کرده است. .
مثال دوم : خانم از همان ابتدای ازدواج، شوهرش را دوست نداشته حالا سال‌هاست پیش دیگران سعی می کنه وانمود کنه که به همدیگه علاقمند هستند، اما حقیقتاً از لحاظ قلبی همدیگر را دوست ندارند. .
.۶ مثال سوم : یه مادر را در نظر بگیرید دوست داشته فرزند اولش پسر باشه ولی اولین فرزندش دختر بوده ،حالا نه از لحاظ ذهنی قبولش می کنه و نه از لحاظ قلبی خیلی دلش براش غش نمیره .
مثال چهارم‌ : خانمی اطاعت پذیری از شوهرش دارد، گوش به فرمان شوهرش است، ولی این اطاعت پذیری بخاطر و دوست داشتن نیست بلکه بخاطر سخت‌ گیری‌های افراط گونه شوهر است که هیچ دلیل‌شرعی، عرفی و عقلی نداره فقط فکر این شوهر اینه که من خودم دلم می خواد اینطور رفتار کنم. .
پس بهتر است زیر سقف ها اول مقابل هم نباشند، بعد ها از هم فاصله نداشته باشند.‌ چون آن موقع است که انسان از زندگی لذت نمی بره و همیشه در حسرت رسیدن به یک لذت حقیقی است. .