eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.5هزار دنبال‌کننده
705 عکس
367 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
.👆👆 سلام وقت بخیر ✋ ▪️پسر ۸ ساله ▪️خیلی شوخ طبع ▪️خیلی حرف می زنه ▪️در کنار بزرگترها که قرار می گیره ، ▪️طوری حرف می زنه که مثل این میمونه که او بزرگه و همه چی می داند. ▪️هر دفعه تذکر می دهم یکم خوب میشه، دوباره رفتارش را تکرار می کنه ▪️در مورد هر موضوعی که میشه نظر می دهد. پاسخ 😇 به نظر می رسه این آقا پسر ۸ ساله روحیه خوبی داره، چون هم خوب ارتباط برقرار می کنه و هم اعتماد به نفس داره که حرف بزنه و هم اینکه اگه در مورد مشکلش باش گفتمان بشه حرف شنوی داره 👌 مشکلی که در مدیریت ایشون هست 👇 ۱_ این که همبازی که همسن و همجنس او باشه کم هست، به عبارتی بیشتر با بزرگتر از خودش ارتباط پیدا کرده ، به همین علت رفتار بزر‌گانه پیدا کرده. ۲_ مشکل بعدی اینه که ایشون بخاطر ارتباط زیاد با فامیل [ منظور پدر بزرگ و مادربزرگ ] چند تربیتی شده ، به همین خاطر شخصیت شلوغی پیدا کرده ، به عبارتی از طرف افراد زیادی داره مدیریت و چک میشه . .
. عزیزان پیام های زیادی ارسال کردند ، برخی از سؤالات شبیه هم هستند ، انشاءالله بررسی می کنم و چند نمونه با آسیب شناسی و‌ پاسخ تقدیم شما عزیزان می کنم 😎👌 ‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂 . خیلی به این کلیپ خندیدیم بخصوص آخراش😄 نکته : به بهانه های مختلف سعی کنید در زیرسقف‌ خانه ، با اعضای خانواده خَلق لحظه های شاد داشته باشید و گرنه باید برای خَلق لحظه های شاد، در بیرون از خانه، هم وقت زیاد و هم پول زیاد هزینه کنید👌😎 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلام وقت بخیر🤚 امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 🤲 .
. این جور پیام ها انرژی و انگیزه برای ادامه کار میده👆👌🥰 .
. خدا را شکر 🤲 یه کلیپ می تونه این اندازه تأثیر گذار باشه که بین زوجین صلح و آشتی برقرار کن👌🤗 .
. سلام شب بخیر بنر بالا 👆 ▪️پسر ۴ ساله ▪️خیلی فعال هست ▪️لجباز هست ▪️وابستگی شدید به پدرش داره ▪️تو جمع اصلا حرف گوش نمی کنه ▪️میگه باید حرف، حرف من باشه پاسخ یک کودک چهار ساله معمولاً تحرک و فعالیتش زیادتر شده تقریباً حرف زدن را خوب یاد گرفته اما 👌👇 اما هنوز بینش و قدرت فهم مسائل را نداره، اینجاست که والدین بخاطر اینکه ایشون می تونه فعالیت بدنی داشته باشه و همچنین بخاطر اینکه می تونه خوب حرف بزنه ، فکر می کنند قدرت فهم و درک بالایی داره،در صورتی یک کودک چهارساله، فهم و درک درستی از مسائل نداره ، به همین علت والدین از او انتظار دارند که مسائل را درک کنه .‌ به عنوان مثال یک کودک چهار ساله دقیقا نمی دونه تمییزی و نظافت در خونه یعنی چه؟ دقیقا نمی دونه کجا حرف بزنه ؟ کجا حرف نزنه ؟ اینجاست که والدین بهتر است بجای تذکر دادن و نصیحت کردن زیاد، با رفتار خود برخی اشتباهات را به کودک چهار ساله تذکر دهند، اگه هم قراره تذکر یا نصیحتی بشه بهتره یک جمله باشه ، اگه کودک زیاد تذکر و نصیحت شود لجباز می شود.👌🤔 .
.👆👆 ممنون👌🙏 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 🥰 . اگه دلت برای خنده ها و شیرین زبان های کودکت غش میره، خدا را به خاطر این نعمت شکر کن 🤲 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. چند توصیه کلی برای مادرانی که کودک و نوجوان دارند توصیه اول : تا می تونید عصبانی نشوید چون بعد از عصبانیت رفتارهای از خود نشان می دهید که بشدت عذاب وجدان می گیرید .😨 توصیه دوم : برای از بین بردن عصبانیت سعی کنید کم کم تعداد عصبانیت ها را کم کنید .👌 توصیه سوم : اگه به هر دلیلی با کودک‌ و نوجوانت با عصبانیت برخورد کردی ، سعی نکن خود خوری کنی و همون لحظه بروی و معذرت‌خواهی کنی ، سعی کن، خود خوری نکنید و در رابطه بعدی که با فرزند خود داری، جبران کنی ، اگر همون لحظه که عصبانی شدی بعد عذاب وجدان پیدا کردی و رفتی سراغ کودک یا نوجوان، بدانید این فرزند است که دیگه رو شما حساب باز نمی کنه . توصیه چهارم : کودک باید از والدین حساب ببره و اگر این اتفاق از آغاز طفولیت اتفاق نیفتد، به زحمت می توان این رفتار را در دوران نوجوانی در فرزند ایجاد کرد.👌😎 .
﷽ . مادر به منزله ابری است که بر بالای آسمان خانواده قرار گرفته این ابر می تونه به موقع با بارش باران محبت، خانواده را طراوت ببخشه 👌 می تونه با بارش تند باران محبت در خانواده سیل ایجاد کنه😫 می تونه فقط با رعد و برق زیاد در خانواده ترس و ناآرامی در فضای خانواده ایجاد کنه😳 می تونه با عدم باران محبت، خشکسالی محبت را در فضای خانه ایجاد کنه😧 پس مادران دقت کنند باران به موقع محبت، برای فرزندتان باشید تا در آینده ای نزدیک فصل بهار خوبی داشته باشید 🥰☺️ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
.👆👆 سلام شب بخیر ✋ امروز کلاس با نوجوانان را در پارک برگزار کردیم خیلی فضای صمیمی و گرمی بود‌، موضوع جلسه اعتماد به نفس بوده 🌿 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت اول) گاهی 👇👇👇 پدر بزرگ ها پدران نوه ها وووووو 😲😲 مادر بزرگ ها مادران نوه ها 👈 دقیقاََ رفتارها و عاداتِ رفتاری آنها شبیه به همدیگر است ، حالا شما تصور کنید پدر بزرگ و مادر بزرگ ها ، دارایِ چند رفتارِ و عادتِ غلط و اشتباه باشند، ما می بینیم این رفتار و عاداتِ غلط و اشتباه ، نسل به نسل 😮 ادامه پیدا می کند ، به همین علت در برخی مواقع می بینیم ، رفتار های غلطِ مادر بزرگ ها در رفتارِ مادران و نوه ها وجود دارند ، در این جور مواقع یکی از اشتباهات بزرگ والدین این است که کودکان خود را تحت فشارِ زیاد قرار می دهند ، که دچار این رفتار و عاداتِ غلط نشوند ، این در حالی است که این شیوه یِ برخورد صحیح نیست ، زیرا کودکانِ ما آنگونه که ما می خواهیم نمی شوند ، بلکه آنگونه که هستیم می شود ؛ ❌ به عنوان مثال : 👇 برخی از والدین خود زود رنج و عصبی 😩 هستند ، اما آنها انتظار دارند ، فرزندانِشان خيلی زودرنج و عصبی نباشند.🧐 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قست دوم) مثال بعدی این است که والدین خودشان از دوران ابتدائی اضطراب از مدرسه ، امتحان و معلم داشتند، حالا اضطرابِ هنوز در شخصیتِ آنها وجود دارد ، فقط صورت مسئله عوض شده ، به عنوان یک نمونه یِ اضطرابِ مادر درحالِ حاضر ، موقعی است که مهمان می خواهد بیاد خونه ، و یک نمونه یِ اضطراب پدر ، زمانی است که برای چند روز می خواهد مرخصی بگیرید و همکارش را جایِ خودش بگذارد ؛ حالا با همه این توضیحات همین پدر و مادر می گویند ، چرا فرزندِ ما نسبت به مدرسه ، امتحان و معلم خیلی اضطراب دارد خوب علتش خیلی واضح هست ، فرزند اضطرابش را از شمایِ والدین گرفته هست. به عبارتی والدین عصبی و تندخو هستند ، انتظار دارند ، فرزندانِشان خوش اخلاق و نرم خو باشند .👌 پس مراقب باشیم ، کودکانِ ما چون تفکر عینی دارند و تفکر انتزاعی ندارند ، همه یِ افکار ، حالات و رفتارهای پدر و مادر و اطرافیان خود را ثَبت و ضَبط می کنند . نکته : تفکر عینی : یعنی آنچه که با چشم دیده می شود و بعد یاد گرفته می شود . تفکر انتزاعی : یعنی قدرت فَهم و درک یک مطلب 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .