eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.2هزار دنبال‌کننده
727 عکس
381 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
.👆 برشی از دوره راهکارهای کاربردی تربیت کودکان در هفت سال اول اتفاقا در این دوره درباره استعداد کودک صحبت میشه 👌🤔 .
. سلام ممنون از همراهی خوبتان 🙏 ‌ .
. بنابه درخواست برخی از عزیزان مهلت ثبت نام تا فردا ساعت ۱۵ تمدید شد.👌😇 .
. اگه می خواهی رابطه ات با کودک خود عالی تر بشه 🥰 اگه می خواهی در کنار کودک خود حال و انرژی بیشتری داشته باشی اگر می خواهی احساس افتخار و موفقیت بیشتری در تربیت کودک خود داشته باشی، در دوره راهکار های کاربردی تربیت‌ کودکان در هفت سال اول شرکت‌ کن ، سعی کن فرصت را از دست ندهی 👌😎 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. سلام صبح بخیر 👋 انشالله که حال دلتون خوب باشه 🤲 .
. امروز تا ساعت ۱۵ فرصت ثبت نام در دوره راهکارهای کاربردی تربیت کودکان در هفت سال اول مونده 👌 ‌.
‌. اگر می خواهی از عصبانیت های افراطی و پشت سر آن از عذاب وجدانهای بعد آن در تربیت کودک خود رهایی پیدا کنی سعی کن در این دوره شرکت کنید 👌😎 .
. این دوره دو ماه پشتیبانی داره 🌿 .
. مادران قوی و بانشاط فرزندان قوی و با نشاط خواهند داشت.💪 .
. آخرین مهلت ثبت نام امروز ساعت ۱۵ هست👌 .
. یک مهارتِ مفید و کاربردی در تربیت کودک خود، می تونه در آینده تأثیر سونشت سازی داشته باشه👌😇 .
.👆.👆.👆.👆 به لطف خدا امروز یه نیسان وسيله بار زدیم برای روستاهای محروم این وسایل ، لوازم خانگی، البسه، کتاب ، فرش و موکت نو و دست دوم هستند که مرتب برای مناطق محروم ارسال می شوند . 🤗🤲 .
. گفته شد مقداری از هزینه این دوره صرف امور خیریه‌ میشه 👌🥰 .
. وقت نام ثبت نام تمام شده ممنون از همکاری گرمتان 👏 .
. سلام شب بخیر✋ .
. انشاالله از فردا کانال با رویکرد و موضوع جدیدی ادامه پیدا می کند 😎✌️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.. تفکر ۱.۵ دلاری یک کارگر ساده «علی خسرو شاهی»، بنیان‌گذار و مدیر کارخانهٔ مینو در کتاب خاطراتش آورده‌است: «یک کارخانهٔ شکلات­‌سازی سوئیسی، گاهی به‌دلیل ایراد دستگاه­هایش در خط تولید، بسته‌­بندی خالی رد می‌کرده، بدون این‌که در داخل بسته شکلات بگذارد و همین بسته‌های خالی احتمالی، باعث نارضایتی مشتریان می­‌شده‌است. مسئولان این کارخانهٔ سوئیسی، تحقیقات بسیاری کردند و در نهایت پس از حدود ۱.۵ میلیون دلار هزینه، به این نتیجه رسیدند که سر راه دستگاه، نوعی وسیلهٔ لیزری بگذارند که بسته‌بندی‌های خالی را به‌طور اتوماتیک شناسایی کند و بردارد. با شنیدن این خبر نگران شدم، چون دستگاه ما هم مشابه همان کارخانهٔ شکلات­سازی، ساخت همان شرکت سوئیسی بود. دستور تحقیق دادم، بعد از یک هفته، سرپرست ماشین­ها آمد و گفت: «بله درست است، در دستگاه‌های ما هم چنین ایرادی دیده شده و حتیٰ ممکن است چنین محصولاتی به بازار هم راه پیدا کرده‌باشد». نگرانی‌ام زیادتر شد و تصمیم گرفتم در جلسهٔ هیئت‌مدیره، روی موضوع بحث کنیم. می‌خواستم نظر هیئت‌مدیره را در مورد ۱.۵ میلیون دلار خرج احتمالی اخذ کنم. فردای آن روز با اعضای هیئت‌مدیره، برای بازدید از ماشین به کارگاه تولید رفتیم و دیدیم یک پنکه روی صندلی جلوی میز ماشین قرار دارد. از کارگر سادۀ بالاسرِ ماشین پرسیدم: «این برای چه است؟» گفت: «ماشین گاهی بستۀ خالی می‌زنه، من هم این پنکه رو که تو انبار بود، آوردم گذاشتم سر راه دستگاه که بسته‌های خالی از شکلات رو با باد پرت کنه بیرون». نگاهی به هیئت‌مدیره کردم، تمامشان رنگشان پریده‌بود. به کارگر خلاق که ما را از شرِّ ۱.۵ میلیون دلار خرج اضافی رهانیده‌بود، یک تشویق­نامه به‌اضافۀ یک ماه حقوق و یک خانه در کرج هدیه دادم». این داستان، قطعاً تأمل‌برانگیز است و بر استفادۀ درست از محیط و امکانات تأکید می‌کند؛ این‌که یک کارگر، تفکر ۱.۵ میلیون دلاری دارد و با مشکلات، به بهترین و کم‌هزینه‌ترین حالت برخورد می‌کند. مشکلات همواره سخت به نظر می‌رسند، اما همواره میان‌بُر و درهای زیاد دیگری نیز هست که ما با باز کردن بیشتر چشمانمان، به‌راحتی می­توانیم آن­ها را بررسی کنیم. پس نبایستی در اولین حرکت خودمان را ببازیم و تسلیم شویم؛ بایستی بلند شویم و این بار بهتر و بیشتر دقت کنیم و نگذاریم نظرات و حرف­های دیگران، مسیر موفقیتمان را ترسیم کنند، همانند داستان بالا که شرکت مینو با دیدن تصمیم شرکت سوئیسی، مسیر خود را همانند مسیر آنان کرد. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 😎 دختر زشت با فکری بسیار زیبا داستانی از تئودور داستایوفسکی نویسنده‌ی شهیر روس: دختر دانش‌آموزی صورتی زشت داشت. دندان‌هایی نامتناسب با گونه‌هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره‌ای تیره. روز اولی که به مدرسه جدیدی آمد، هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند. نقطه‌ی مقابل او دختر زیبارو و پول‌داری بود که مورد توجه همه قرار داشت. او در همان روز اول مقابل تازه وارد ایستاد و از او پرسید: می‌دونی زشت‌ترین دختر این کلاسی؟ یک دفعه کلاس از خنده ترکید... بعضی‌ها هم اغراق‌آمیزتر می‌خندیدند. اما تازه وارد با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جوابش جمله‌ای گفت که موجب شد در همان روز اول، احترام ویژه‌ای در میان همه و از جمله من پیدا کند. اما بر عکس من، تو بسیار زیبا و جذاب هستی. او با همین یک جمله نشان داد که قابل اطمینان‌ترین فردی است که می‌توان به او اعتماد کرد. و لذا کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می‌خواستند با او هم گروه باشند. او برای هر کسی نام مناسبی انتخاب کرده بود. به یکی می‌گفت چشم عسلی و به یکی ابرو کمانی و ... . به یکی از دبیران، لقب خوش اخلاق‌ترین معلم دنیا و به مستخدم مدرسه هم محبوب‌ترین یاور دانش آموزان را داده بود. آری ویژگی برجسته‌ی او در تعریف و تمجیدهایش از دیگران بود که واقعاً به حرف‌هایش ایمان داشت و دقیقاً به جنبه‌های مثبت فرد اشاره می‌کرد مثلاً به من می‌گفت بزرگ‌ترین نویسنده‌ی دنیا و به خواهرم می‌گفت بهترین آشپز دنیا! و حق هم داشت. آشپزی خواهرم حرف نداشت و من از این تعجب کرده بودم که او توی هفته‌ی اول چگونه این را فهمیده بود سال‌ها بعد وقتی او به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شده بود به دیدنش رفتم. و بدون توجه به صورت ظاهری‌اش احساس کردم شدیداً به او علاقه مندم. پنج سال پیش وقتی برای خواستگاری‌اش رفتم، دلیل علاقه‌ام را جذابیت سحر آمیزش می‌دانستم و او با همان سادگی و وقار همیشگی‌اش گفت: برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود! در حال حاضر من از او یک دختر سه ساله دارم. دخترم بسیار زیبا است و همه از زیبایی صورتش در حیرتند. روزی مادرم از همسرم سؤال کرد که راز زیبایی دخترمان در چیست؟ همسرم جواب داد: من زیبایی چهره‌ی دخترم را مدیون خانواده‌ی پدری او هستم. و مادرم روز بعد نیمی از دارایی خانواده را به ما بخشید. تئودور داستایوفسکی: عظمت در دیدن نیست، عظمت در چگونگی دیدن است. گاهى خودت را مثل یک کتاب ورق بزن، انتهای بعضی فکرهایت " نقطه" بگذار که بدانی باید همان‌جا تمام‌شان کنی. بین بعضی حرف‌هايت "کاما" بگذار که بدانی باید با کمی تامل ادایشان کنی. پس از بعضی رفتارهایت هم "علامت تعجب" و آخر برخی عادت‌هایت نیز علامت "سوال" بگذار. تا فرصت ویرایش هست... خودت را هر چند شب یک‌بار ورق بزن... حتی بعضی از عقایدت را حذف کن ... اما بعضی را پررنگ... برخی آدم‌ها را حذف کن، برخی را نه! هرگز هیچ روز زندگیت را سرزنش نکن! روز خوب به ما شادی می‌دهد، روز بد به ما تجربه، و بدترین روز به ما درس می‌دهد ...! فصل‌ها برای درختان هر سال تکرار می‌شود، اما فصل‌های زندگی انسان تکرار شدنی نیست... تولد ...، کودکی ...، جوانی...، پیری و ... . تنها زمانی صبور خواهیم شد که صبر را یک قدرت بدانیم نه یک ضعف! آن چه ویران‌مان می‌کند، روزگار نیست، حوصله‌ی کوچک و آرزوهای بزرگ است.... درود بر شما .... 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا