eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3هزار دنبال‌کننده
741 عکس
393 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسران ۹تا۱۵ سال) (قسمت یازدهم) ⬅️ چرا این لباسو پوشیدی این لباس که خیلی به شما نمیاد. ⬅️ این مدل مو خیلی به شما نمیاد. والدین دقت کنند، سن نوجوانی، سن بسیار حساس و پر هیجانی است، نوجوان ممکن است بشدت تحت تأثیر نظر دیگران قرار بگیرد، به همین علت والدین بهتر است نوجوان را جلویِ اقوام و آشنایان خود زیاد نصیحت نکنند؟ زیرا این شيوه یِ برخورد از یک طرف باعث می شود که نوجوان از والدین و اقوام و خویشاوندان خود کم کم فاصله بگیرد و از طرف دیگر باعث می شود همین اقوام و آشنایان هر وقت او را دیدند، نصیحتش کنند، زیرا این شیوه برخورد با نوجوان اجازه اش قبلاً ازطرف والدین صادر شده است. 👈 نتیجه این شيوه یِ برخورد این است که نوجوان تمایل و رغبت بیشتری به جمع دوستان در بیرون از خانواده پیدا می کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذهن (ذهن پاک) با خانواده(آرامش زیرِ سقف) ✨🔹آرامش زیرِ سقف 🔹✨ (قسمت نهم) در زیر سقف لازم است اعضای خانواده بخصوص زن و شوهر بجای 👇 دعوا و مشاجره درک نکردن بی تفاوت نسبت به همدیگر لازم است گفتمان داشته باشند. گفتمان یعنی : یعنی نظر خواهی دو طرفه درک کردن دوطرفه خود رأی و خود خواه نبودن یکی از مسائلی که باعث ایجاد انگیزه و امید در یک خانواده می شود، گفتمان داشتن اعضای آن خانواده با هم است. بهتر است زوجین این گفتمان را قبل از تولد فرزند با هم تجربه کنند. ❇️ کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471
ذهن (ذهن پاک) با خانواده(آرامش زیرِ سقف) ✨🔹آرامش زیرِ سقف 🔹✨ (قسمت دهم) منظور از گفتمان صرفاً صحبت کردن نیست، نصیحت کردن نیست، تحکم کردن نیست با عصبانیت و پرخاشگری صحبت کردن نیست، بلکه 👇 ✨گفتمان یک چشم انداز درست عقلی برای رسیدن به یک تکامل فکری، معنوی و اجتماعی در خانواده است. که با توجه به تعالیم قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام محقق می شود✨ والدین توجه نمایند که برای رشد و تعالی اخلاق و استعداد فرزند خود به نقشه راه و الگو نیاز است، که در سایه ی گفتمان صحیح می توان این نقشه و الگو را اجرا کرد. ❇️ کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471
وسواس میشه گفت وسواس فرمانروایی و قدرت یک فکر است. به عنوان مثال خانم لباس ها را شسته، همان لحظه فکری به ذهنش خطور می کند که هنوز تمییز نشده، دوباره آن لباس را آب می کشد، فوراً همان فکر سراغش می آید که هنوز تمییز نشده، چندین مرتبه که این کار را انجام داد، لباس را با همان فکر روی بند رخت پهن می کند، اما این در حالی است که ته دلش به این شستن خود راضی نیست‌.
وسواس خُلق شخص رابسیار پائین می آورد خُلق یعنی میزان انرژی روانی هر شخص.
علت وسواس غالباً ارثی است، به این صورت که اگر در خانواده مادری یا پدری یک نفر وسواس داشتند ممکن است یکی از فرزندان وسواس پیدا کنند.
وسواس انواعی دارد: وسواس تقارن: این وسواس در خانم ها بیشتر است. به این صورت است که شخص می خواهد همه چیز تقارن داشته باشد، مثل خانمی که می خواهد بشقاب ها و قاشق و چنگال همه به ردیف و یک اندازه چیده شوند. وسواس چِک کردن : به عنوان مثال‌ خانم از خانه بیرون می رود در راه یک فکری به ذهنش خطور می کند که شیر گاز ممکن است باز باشد، اینقدر این فکر مثل خوره به ذهنش خطور می کند که برمی گردد و شیر گاز را نگاه می کند. یا مرد ماشینش تو پارکینگ خانه است، مدام‌ می رود و چکش می کند که باز نباشد. وسواس تمییزی : فرد فکر می کند هر چیزی که دست می زند، دستش کثیف شده و باید حتماً دست هایش را چندین مرتبه با مایع دستشویی بشوید تا از دست این فکر رها پیدا کند. وسواس نجسی : فرد موقع طهارت کردن چندین مرتبه طهارت را انجام می دهد، فکری به‌ ذهنش خطور می کند که هنوز نجس است به گونه ای که ممکن است یک دستشویی رفتنش نزدیک بیست دقیقه طول بکشد. وسواس در تعداد رَکعات نماز : چندین مرتبه نماز می خواند و هر دفعه یک فکری به دهنش خطور می کند که غلط خواندی. وسواس فکری : شخص فکر و خیالش خیلی زیاد است بخصوص فکرش مرتب خاطرات بددوران گذشته را مرور می کند و زمان حالش را خراب می کند‌.
راه درمان : مواجهه یِ ذهنی : به این صورت است شخصی که وسواس دارد ابتدا عملی که نسبت به آن وسواس دارد ، از لحاظ ذهنی چندین مرتبه آن کار را در ذهنش انجام دهد. و اگر فکری در همان مواجهه ذهنی سراغش آمد به آن فکر اعتنائی نکند‌. چند دفعه اول سخت است اما کم‌ کم آن فکر ازبین می رود. مواجهه یِ عملی : بعد از مواجهه یِ ذهنی، مواجهه عملی است. در مواجهه یِ عملی فرد کاری های که نسبت به آنها وسواس داشته و قبلاً مواجهه یِ ذهنی تمرین انجام داده است، شروع به مواجهه یِ عملی کند به این صورت که اگر لباسی را دارد می شوید اگر فکری سراغش آمد که هنوز کثیف است به آن فکر اهمیت ندهد و لباس را روی بند رخت آویز کند و آنجا را رها کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا