فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..
جلوه ای از شگفتی های آفرینش ببین حال دلت خوب میشه🌱 ..
.
﷽
💎 مهارتهایِ ارتباط مؤثر
یعنی : مديريت رابطه با 👇
✨ خدایِ خود
✨ خود
✨ خانواده
✨ دیگران
✨🔹شنبه ها و یک شنبه ها
ارتباط با خود(مدیریت ذهن،
خودشناسی، توسعه فردی،
استعدادیابی)
✨🔹دوشنبه ها و سه شنبه ها
ارتباط با خانواده (کودک، نوجوان،
قبل از ازدواج(انتخاب همسر) دوران
نامزدی، روابط زوجین)
✨🔹چهارشنبه ها
ارتباط با دیگران(مهارتهای ارتباطی، مهارتهای کسب کار)
✨🔹پنج شنبه ها
ارتباط با خدا
.
﷽
..
#
مهارتهایارتباط مؤثر #ارتباط با خانواده (تربیت کودک) (قسمت چهل و یکم) والدین دقت کنند، کودکان ما به مانند سی دی های خامی هستند که به مروز زمان هر رفتاری که از والدین خود دیدند، شنیدند و لمس کردند در این سی دی خام، ثبت و ضبط می شوند. پس اگر خواستید سی دی های زندگیتان، محتوای👌 خوبی داشته باشه، سعی کنید رفتار خود را جلوی کودکانخود اصلاح کنید.🌱 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 ..
..۱👆
ترس داشتن کودک و نوجوان اکتسابی است، یعنی چه؟ یعنی این که کودک و نوجوان در خانواده ترس را یاد گرفتد. ترس از والدین چگونه به کودک و نوجوان انتقال پیدا می کند، به این جمله ها دقت کنید👇 _ پسرم بچه های این دوره زمونه خوب نیستند مواظبت خودت باش! _ چندین مرتبه مادر جلو فرزند گفته من می ترسم فلانی ناراحت بشه، والا چنان باش برخورد می کردم که حساب کار بیاد دستش! _چندین مرتبه پیش کودکش گفته، می ترسم به فلانی یه چیزی بگم سکته کنه! _ می ترسم یه دستی بش بزنم یه چیزیش بشه! _ مادر به دخترش میگه ما آبرو داریم، آبرو ما را نبری؟ این جملات باعت میشه که ترس و دلهره همیشه در ناخودآگاه کودک ایجاد بشه، بطوری که این کودک ، غالباً به عنوان یک آدم ترسو در جامعه ظهور پیدا می کنه👌 ..
.۲👆
این دختر ۱۳ ساله دو مشکل داره 👇
اول : نماز نمی خونه
دوم : ارتباط با جنس مخالف را
دوست داره ، از یه پسری خوشش
اومده .
در این بین ، روزه را می گیره
چون دوست داره روزه بگیره.
.
..
_ والدینی که در بحث مدیریت
نوجوان با مشکل برخورد می کنند
از علت های اصلیش این است که👇
۱_ شخصیت یک نوجوان را
نمی شناسند.
۲_ مهارتهای ارتباطی و کلامی
ارتباط با نوجوان را بلد نیستند.
۳_ به این مسئله توجه نمی کنند
که نوجوان وارد یک رابطه جدید
به نام دوست در بیرون از خانواده
شده است.
لطف کنید ، مدیریت نوجوان دختر
و پسر را که در سنجاق کانال است
بدقت پیگیری کنید.
..
﷽
.
#مهارتهای ارتباط مؤثر
#رابطه با خانواده (مدیریت
دختران ۹تا ۱۵ سال)
(قسمت اول)
والدین دقت کنند که در مدیریت دختران ۹ سال تا ۱۵ سالِ خود ، دقت و مراقبت ویژه ای داشته باشند، یکی از علت های اصلی حساسیت و دقت در این مطلب است که دختر نوجوان در این سن، از فضای زیرِ سقف ، یعنی خانه و خانواده به بیرون از خانه یعنی جامعه و جمع دوستان می رود ؛ وقتی چند دختر نوجوان در این سن دور هم جمع شوند، اگر مراقب نباشیم ، ممکن است خروجی خوبی از این رفاقت ها ایجاد نشود. پس والدین توجه داشته باشند، برای مدیریت دخترانشان، بخصوص در این سن، لازم است به نکات زیر توجه داشته باشند .👇 ۱_بهتر است برای مدیریت دخترشان دراین سن،
اتاق فکر
داشته باشند . بهتر است در این اتاق فکر ، بیشتر با هم گفتمان داشته باشند ، تا مجادله و مشاجره . ۲_لازم است با یک مشاور متخصص و متعهد هماهنگ باشند، دقت شود هر کسی نمی تواند، در فامیل و آشنا نقش یک مشاور خوب را داشته باشد ؛ زیرا یک راهکار اشتباه ممکن است نسلی ، استعدادی ، شخصیتی را برای همیشه نابود کند .🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽
.
#مهارتهای ارتباط مؤثر
#رابطه با خانواده (مدیریت
دختران ۹ تا ۱۵ سال)
(قست دوم)
۳_به هیچ عنوان به فضایِ بیرون از خانه و جمع دوستان نوجوانتان اطمینان و اعتماد
کامل
نداشته باشید ، بلکه همیشه سعی کنید بر فضای فکری نوجوانتان ، یک نظارت غیر مستقیمِ صحیح و معقول ، داشته باشید ، به عنوان نمونه ، دختر نوجوانتان به شما می گوید : ( راستی مامان امروز جشن تولد دوستمه ، منو دعوت کرده ، ظهر دیگه خونه نمیام ، میرم خونه شون ) شما والدین اگر از سلامت این جشن تولد، اطمینان عقلی پیدا کردید بگذارید دخترتان جشن تولد برود ، و صِرف اینکه ، به مادرِ دوستِ دخترتان یک تلفن بزنید ، بسنده نکنید ! حتی سعی کنید ، رفیق دخترتان را با خانواده اش بشناسید ، وقتی از سلامت اعتقادی و اخلاقی آنها اطمینان حاصل کردید اجازه دهید دخترتان با ایشان رفاقت کند ، نه این که بگذارید به هم وابسته شوند حالا تازه بعد از چند ماه رفاقت بخواهید بروید تحقیق ، حالا اگر بخواهید بین آنها فاصله بیندازید ، مطمئن باشید دخترتان به این راحتی دست از این رفاقت برنمی دارد چون در این چند ماه که خانواده ها بی خبرث بودند ، بشدت گره عاطفی و احساسی بین آنها ایجاد شده است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
.
سلام وقت بخیر 🤚
طاعات و عباداتتون قبول باشه 🤲
مطالب مربوط به مدیریت دختران
۹تا ۱۵ ساله را دوباره در کانال
بارگذاری می کنم .لطف کنید با
دقت بیشتر مطالب دنبال شود.
.
﷽
.
#مهارتهای ارتباط مؤثر
#رابطه با خانواده (مدیریت
دختران ۹ تا ۱۵ سال)
( قست سوم )
۴
_ با نوجوان دختر بخصوص از سن یازده سالگی به بعد ، بیشتر#
گفتمان
سه نفره یا چهار نفره داشته باشید . منظور از سه نفره ، پدر و مادر با خود نوجوان است ، منظور از چهار نفره این است که ، به این جمع ، مشاور نیز اضافه شود بهتر است ، این گفتمان به این صورت باشد که اگر امروز ، گفتمان ایجاد شد ، دو هفته بعد ، دوباره گفتمان بعدی ایجاد شود ، تا اَثَر و نتیجه یِ آن بررسی و تحلیل شود.
چون نوجوان بیشتر در این سن ، شخصیتی هیجانی و عاطفی دارد و بشدت ، نَوَسانات هیجانی و خُلقی دارد ، به همین علت ،
والدین بهتر است ، نظارتشان خیلی صَبورانه ، مُدبرانه و بصورت فرایندی باشد ؛ گفتن این جمله بخصوص از طرفِ مادر برای دختر نوجوانش ، و از طرف پدر برای پسر نوجوانش ، بسیار خطرناک و مُخَرِب است . 👇 جمله این است : ما هر کاری می کنیم ، هیچ فایده ای نداره ایشون ( منظور نوجوان ) درست بشو نیست. ۵_ والدین سعی کنند ، تا می توانند در رابطه یِ کلامی با نوجوان ، عصبانیت ، تحکم ، تهدید های افراطی و سلیقه ای ، نداشته باشند ، بلکه بهتر است با نوجوان بیشتر گفتمان داشته باشند ، بدنبال آن ، همانطور که گُل خار دارد ، در گفتمان با نوجوان ، ممکن است برخی مواقع نیاز به عصبانیت بجا ، تحکم بجا و تهدید بجا باشد.🌱🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽
.
#مهارتهای ارتباط مؤثر
#رابطه با خانواده ( مدیریت
دختران ۹تا ۱۵ سال)
(قست چهارم)
۶_
والدین توجه داشته باشند که مدیریت دختر ، آن هم در این سن ، کار بسیار دقیق و ظریفی است، بخصوص در این سبک زندگی جدید ، که آسیب های زیادی در بیرون از خانه در کمین دختران ما وجود دارد،
خواهشاً والدین به این نکته توجه داشته باشند که آنها به غیر از این که ، برای دختر نواجوانشان پدر و مادر هستند ، بهتر است ، مربیان فهیم و صبوری نیز باشند، دختر نوجوان در این سن ممکن است ، در بیرون از خانه تحت تأثیر آسیب های جدی قرار بگیرد ، گفته شد ، ممکن است، یعنی احتمالش وجود دارد ، به همین خاطر لازم است ، تدبیر کرد ، نه این که با برخوردهای سلیقه ای و اضطراب گونه بین خود و دخترشان ، فاصله ایجاد کنند ، اتفاقاً این شیوه یِ برخورد کردن ممکن است کار را خراب تر کند و انگیزه و میل نوجوان را به بیرون از خانه بیشتر کند ، پس والدین شتاب زده عمل نکنند ، بهتر است با کمک یک مشاور متعهد و متخصص مُدبرانه و باحوصله، نوجوانشان را مدیریت کنند گفتیم ممکن است در بیرون خانه، آسیب های در کمین نوجوان دختر باشد ، از جمله این آسیب ها 👇🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽
.
#
مهارتهای ارتباط مؤثر #رابطه با خانواده (مدیریت دختران ۹ تا ۱۵ سال) (قسمت پنجم) _
ارتباط با جنس مخالف
_ رفتن به مهمانی ها و پارتی هایِ آسیب زا _ دروغ گفتن ، به والدین خود _ فاصله گرفتن ذهنی از درس و بحث و مدرسه _ سیگار و قلیان کشیدن _ درگیرشدن ذهنی به رابطه های عاطفیِ و عشقی شدید با جنس مخالف _ مورد تجاوز جنسی قرار گرفتن _ فریب خوردن در ایجاد یک رابطه جنسی
نکته :
#تجاوز یعنی اینکه ، ممکن است بزور مورد تجاوز جنسی قرار بگیرد ، که این اثرات روحی و روانی بسیار زیادی در نوجوان و جوان دختر ایجاد می کند ، #فریب خوردن در ایجاد یک رابطه جنسی یعنی این که جنس مخالف ممکن است از طریق ادعایِ محبت و دوستی ، نوجوان دختر را فریب دهد و بعد طعمه خود قرار دهد ، و در آخر مرواریدِ معصومیت را ، از صدفِ وجود این دختر بر می دارد و صدف خالی را دور می اندازد. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
..👆
در مورد تصویر بالا یک نکته
بگم ، دختران در سن ۹ تا ۱۵ سال
می تونه مانند یک گل با طراوت
در کنار باغبانان خود که والدین
هستند خوب رشد کنند. از طرفی
اگر این گل خوب مراقبت نشود
و دچار آفت و آسیب شود ، اول
طرواتش ازبین می رود بعد خود
گل بتدریج ازبین می رود. 🌱
..
.
لطف کنید با دقت پنج
قسمت بالا را بخوانید
و ببینید برای پنج قسمت
بالا چه اقداماتی انجام دادید .🌱
.
پیام ناشناس 👇👇👇
https://harfeto.timefriend.net/16806366051985
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
..
سُبْحانَكَ يا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ يا رَبِّ
یا سریع الرضا بحق امام رضا
علیه السلام از من راضی باش 🤲
..
.
﷽
💎 مهارتهایِ ارتباط مؤثر
یعنی : مديريت رابطه با 👇
✨ خدایِ خود
✨ خود
✨ خانواده
✨ دیگران
✨🔹شنبه ها و یک شنبه ها
ارتباط با خود(مدیریت ذهن،
خودشناسی، توسعه فردی،
استعدادیابی)
✨🔹دوشنبه ها و سه شنبه ها
ارتباط با خانواده (کودک، نوجوان،
قبل از ازدواج(انتخاب همسر) دوران
نامزدی، روابط زوجین)
✨🔹چهارشنبه ها
ارتباط با دیگران(مهارتهای ارتباطی، مهارتهای کسب کار)
✨🔹پنج شنبه ها
ارتباط با خدا
.