eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.2هزار دنبال‌کننده
725 عکس
380 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یه برکت داریم یه مال زیاد داریم‌ ، ممکنه کسی مال زیاد داشته باشه ولی مالش برکت نداشته باشه، ممکنه کسی مال زیاد نداشته باشه اما زندگی اش برکت داشته از خدا و اهل بیت علیهم السلام بخواهید که برکت را در زندگیتان زیاد کنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رابطه با خانواده ( روابط زوجین)نقش مادری یا همسری(قسمت اول) 🔹خانمم مدام مرا نصیحت می کند! 🔹در مورد تمام رفتارهای من نظر میدهد ! 🔹رفتارش بیشترمادرانه هست تا همسرانه 🔹 از این که دائم دارم از طرف او کنترل می شوم، اعصابم را به هم ریخته 🔹 دائم مرا امر و نهی می کند که این کار را باید انجام دهی، این کار را نباید انجام بدهی؟ 🔹جلوی بچه ها و‌ دیگران راحت مرا نقد می کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. رابطه با خانواده (روابط زوجین)نقش مادری یا همسری(قسمت دوم) این ها دردل های برخی آقایون هستند که توسط خانمشان انجام می شود ، در اینجا آنچه که برای این دسته از آقایون ناخوشایندتر است ، این نکته هست که در این موقعیت خانم ها بجای اینکه 🌱 متوجه این اشتباه خود شوند ، تازه توقع آنها بیشتر می شود که چرا شوهر من، با این همه که 🌱 حواس من به او هست اما او قدر نمی داند؟ راهکار : این دسته از خانم ها سعی کنند برای شوهر خود نقش همسر را داشته باشند نه نقش مادر، در بالا برای تفهیم مطلب ، ناراحتی ها این دسته از آقایون توضیح داده شد . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. قابل والدینی که کودک و نوجوان دارند . در این دوره روش برخود کلامی🌱 والدین با کودک و نوجوان آموزش داده میشه . .👇.👇.👇
🎁 دوره مهارت‌های کلامی والدین با کودک و نوجوان 1 - لینک دانلود جلسه اول مهارت های کلامی والدین با کودک و نوجوان https://b2n.ir/p52779 2 - لینک دانلود جلسه دوم مهارت های کلامی والدین با کودک و نوجوان https://b2n.ir/r03685 3 - لینک دانلود جلسه سوم مهارت های کلامی والدین با کودک و نوجوان https://b2n.ir/f82492 4 - لینک دانلود جلسه چهارم مهارت های کلامی والدین با کودک و نوجوان https://b2n.ir/q36194 5 - لینک دانلود جلسه پنجم مهارت های کلامی والدین با کودک و نوجوان https://b2n.ir/p24361 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارتهای ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹تا ۱۵ سال) (قسمت اول)
والدین دقت کنند که در مدیریت 
دختران ۹ سال تا ۱۵ سالِ خود ،
دقت و مراقبت ویژه ای داشته 
باشند ، یکی از علت های اصلی 
حساسیت و دقت در این مطلب 
است که دختر نوجوان در این
 سن ، از فضای زیرِ سقف ، یعنی
 خانه و خانواده به بیرون از خانه
  یعنی جامعه و جمع دوستان 🌱
می رود ؛  وقتی  چند دختر نوجوان 
در این سن دور هم جمع شوند ، اگر  
مراقب نباشیم ، ممکن است خروجی 
خوبی از این رفاقت ها ایجاد نشود. 
پس والدین توجه داشته باشند، برای 
مدیریت دخترانشان ، بخصوص در 
این سن، لازم است به نکات زیر توجه 
داشته باشند .👇

۱_بهتر است برای مدیریت دخترشان
 
اتاق فکر
 داشته باشند . 
بهتر است 
در این اتاق فکر ، بیشتر با هم گفتمان 
داشته باشند ، تا مجادله و مشاجره .
۲_لازم است با یک مشاور متخصص
 و متعهد هماهنگ باشند، دقت شود هر
 کسی نمی تواند، در فامیل و آشنا نقش
 یک مشاور خوب را داشته باشد ؛ زیرا 
یک راهکار اشتباه ممکن است نسلی ، استعدادی ، شخصیتی را برای همیشه
 نابود کند .
🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein
﷽ . مهارتهای ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت سوم) پدر در مدیریت نوجوان نقش کلیدی دارد، زیرا مادر تا هشت سالگی نهایتاً تا نُه سالگی زحمت خودش را کشیده است، در تربیت نوجوان پسر، پدرخیلی نقش بسزایی دارد ، لازم است خیلی ریز و دقیق به تربیت پسر نگاه کند.البته نه به روش مستقيم (تحکم و تَشَر زدن) بلکه به روش غیر مستقيم (با تدبیر و آگاهی از روحیات یک نوجوان) با او برخورد کند . به این خاطر تاکید می شود که خیلی مراقب نوجوان پسر باشید ، زیرا ممکن است یک خطا از پسر نوجوان آخرین خطا باشد و تا آخر عمر این خطا همراهش باشد، به عنوان مثال مادری بود که به شوهرش می گفت، مرد پسرت از وقتی رفته دبیرستان من چند مرتبه دیدم بوی سیگار می دهد، یکمرتبه که داشتم لباس هایش را می شستم داخل یکی از لباس‌هایش یک نخ سیگار پیدا کردم ، اینجا برخی پدران می خواهند با مَرام بودن خود را به رُخ بکشند و خود را خوبه نشان دهند ، پیش نوجوان می گویند ، خانم شما خیلی حساس هستی ایشون نوجوان است، حالا اگر یک نخ سیگار تفریحی کشید، اشکالی ندارد‌؛ این درحالی است که در حاضر همین پسر به جرم مواد مخدر در زندان بسر می برد و هر هفته پدرش باید برایش پول واریز کند‌، به ملاقاتی اش برود، برایش وسایل تهیه کند، پرونده یِ قضایی اش را پیگیر باشد، تازه جوابگوی فامیل و آشنا باشد که دقیقاً فرزندت در چه شرایطی از محکومیتش است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارتهای ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹ تا ۱۵ سال) (قست دوم) ۳_به هیچ عنوان به فضایِ بیرون از خانه و جمع دوستان نوجوانتان اطمینان و اعتماد کامل نداشته باشید ،
 بلکه همیشه سعی کنید
 بر فضای فکری  نوجوانتان ، یک 
نظارت غیر مستقیمِ 
صحیح و
معقول ،
 داشته باشید ، به عنوان
 نمونه ، دختر نوجوانتان به شما
 می گوید : ( راستی مامان امروز
 جشن تولد دوستمه ، منو دعوت
 کرده ، ظهر دیگه خونه نمیام ، 
میرم خونه شون ) شما والدین 
اگر از سلامت این جشن تولد،
اطمینان عقلی پیدا کردید بگذارید 
دخترتان جشن تولد برود ، و صِرف 
اینکه ، به مادرِ دوستِ دخترتان 
یک تلفن بزنید ، بسنده نکنید ! 
حتی سعی کنید ، رفیق دخترتان 
را با خانواده اش بشناسید ، وقتی 
از سلامت اعتقادی و اخلاقی آنها 
اطمینان حاصل کردید اجازه دهید
 دخترتان با ایشان رفاقت کند ‌، نه
 این که بگذارید به هم وابسته شوند
 حالا تازه بعد از چند ماه رفاقت 
بخواهید بروید تحقیق ، حالا  اگر
بخواهید بین آنها فاصله بیندازید ، 
مطمئن باشید دخترتان به این راحتی
 دست از این رفاقت برنمی دارد چون
در این چند ماه که خانواده ها بی خبر
 بودند ، بشدت گره عاطفی و احساسی 
بین آنها ایجاد شده است
. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارتهای ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت چهارم) اگر پدر در تربیت نوجوان پسر وارد نشود و همچنان مادر به تربیت نوجوان پسر ادامه دهد. ممکن است مشکلاتی در تربیت نوجوان پسر اتفاق بیفتد. از جمله این مشکلات 👇 ۱_ ممکن است برخی از این پسران روحیه یِ حساس ، عاطفی و دخترانه پیدا کنند‌. چون از یک جهت از شخصیت مادر الگو گیری کرده و از جهت دیگر از دوران کودکی بیشتر مادرش دیده است و اوقات بسیار کمی با پدر بوده است. این پسر بزرگ که شد ، رفتار و هیکلش مردانه است اما 🌱 شخصیت و احساساتش ممکن است دخترانه باشد .حالا شما تصور کنید این پسر بخواهد ازدواج کند‌ . بجای اینکه خانم ایشان ناز کند و ایشون ناز بخرد‌ ، برعکس می شودایشون ناز می کند وخانم باید نازش را بخرد.‌😂 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹ تا ۱۵ سال) ( قست سوم )
۴
_ با نوجوان دختر بخصوص از سن 
یازده سالگی به بعد ، بیشتر 
گفتمان
 سه نفره یا چهار نفره داشته باشید . 
منظور از سه نفره ، پدر و مادر  با 
خود نوجوان است ، منظور از چهار
 نفره این است که ، به این جمع ، 
مشاور نیز اضافه شود بهتر است ،
 این گفتمان به این صورت باشد 
که اگر امروز ، گفتمان ایجاد شد ،
 دو هفته بعد ، دوباره گفتمان بعدی
 ایجاد شود ، تا اَثَر و نتیجه یِ آن 
بررسی و تحلیل شود
‌.
چون نوجوان
 بیشتر در این سن ، شخصیتی
 هیجانی و عاطفی دارد و بشدت ، 
نَوَسانات هیجانی و خُلقی دارد ، 
به همین علت 
،
 
والدین بهتر است ، نظارتشان خیلی صَبورانه، مُدبرانه و بصورت فرایندی باشد ؛
 گفتن
این جمله بخصوص از طرفِ مادر
 برای دختر نوجوانش ، و از طرف
 پدر برای پسر نوجوانش ، بسیار 
خطرناک و مُخَرِب است . 👇

 
جمله این است : ما هر کاری می کنیم ، هیچ فایده ای نداره ایشون ( منظور نوجوان ) درست بشو نیست.
۵_ والدین سعی کنند ، تا می توانند در
 رابطه یِ کلامی با نوجوان ، عصبانیت ، تحکم ، تهدید های افراطی و سلیقه ای ، نداشته باشند، بلکه بهتر است با نوجوان بیشتر گفتمان داشته باشند ، بدنبال آن ، همانطور که گُل خار دارد ، در گفتمان با نوجوان ، ممکن است برخی مواقع نیاز 
به عصبانیت بجا ، تحکم بجا و تهدید 
بجا باشد.🌱

🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت پنجم) برخی از والدین در مدیریت نوجوان پسر، سعی می کنند صرفاً او را در خانه نگه دارند ، ولی غافل از اینکه اگر در خانه نیز به نحو صحیح مدیریت نشود ممکن است دچار آسیب های فضای مجازی و فضایِ خانواده و فامیل شود . به عنوان مثال در دورهمی های فامیل ممکن است ، بین پسر نوجوان با دختر خاله اش یک رابطه عاطفی و صمیمی ایجاد شود ؛ اینجا برخی از والدین اصلاً متوجه این رابطه نمی شوند ، برخی دیگر می گویند چه اشکالی دارد، این ها که با هم دختر خاله و پسر خاله هستند ، بزارید خوش باشند. این در حالی است که اصل رابطه پسر و دختر بخصوص در این سن (۱۱تا ۱۵ سال) بسیار خطرناک است، ↩️ زیرا اولین ضربه یِ مهلکی که وارد می شود این است که 👇 🧠 ذهن و قلب آنها درگیر می شود بعد از آن ممکنه👇 🔸دیگه هوش و حواس به درس و بحث نداشته باشند. 🔸دچار وابستگی شدید عاطفی در این سن شوند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
.👆.👆.👆.👆 سلام لطف کنید نظر خود را در مورد تصویر بالا بیان کنید 👆.👆.👆 این تصویر چه ارتباطی با دختر نوجوان می تونه داشته باشه ؟ لطف کنید به این آیدی پیام دهید. 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad👆 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
.👆 نظر دو نفر از بزرگواران در مورد بنر بالا .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹ تا ۱۵ سال)
  
(قسمت چهارم ) والدین توجه داشته باشند که مدیریت دختر آن هم در این سن ، کار بسیار دقیق و ظریفی است، بخصوص در این سبک زندگی جدید ، که آسیب های زیادی در بیرون از خانه در کمین دختران ما وجود دارد ، خواهشاً والدین به این نکته توجه داشته باشند که آنها به غیر از این که ، برای دختر نواجوانشان پدر و مادر هستند ، بهتر است ، مربیان فهیم و صبوری نیز باشند، دختر نوجوان در این سن ممکن است ، در بیرون از خانه تحت تأثیر آسیب های جدی قرار بگیرد ، گفته شد ، ممکن است، یعنی احتمالش وجود دارد ، به همین خاطر لازم است ، تدبیر کرد ، نه این که با برخوردهای سلیقه ای‌ و اضطراب گونه بین خود و دخترشان ،فاصله ایجاد کنند ، اتفاقاً این شیوه یِ برخورد کردن ممکن است کار را خراب تر کند و انگیزه و میل نوجوان را به بیرون از خانه بیشتر کند ، پس والدین شتاب زده عمل نکنند ، بهتر است با کمک یک مشاور متعهد و متخصص مُدبرانه و باحوصله، نوجوانشان را مدیریت کنند گفتیم ممکن است در بیرون خانه، آسیب های در کمین نوجوان دختر باشد ، از جمله این آسیب ها 👇 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسران ۹ تا ۱۵ سال) (قسمت ششم) اگر پدر در تربیت نوجوان پسر وارد 🌱 نشود و همچنان مادر به تربیت نوجوان پسر ادامه دهد . ممکن است مشکلاتی در تربیت نوجوان پسر اتفاق بیفتد . از جمله این مشکلات 👇 پدر چون با پسر نوجوانش از همان اول یک رابطه ی درست عاطفی و ‌منطقی برقرار نکرده است، ممکن است رابطه ی پدر و پسر 👇.👇 یک رابطه ی خشک و سرد باشد. در این رابطه پدر هیچ گفتمانی با پسر نوجوانش ندارد‌. اصلاً کاری به کارش ندارد. یا👇 یک رابطه یِ خشن و با تحکم باشد. در این رابطه پدر با تحکم و خشونت شدید با نوجوان برخورد می کند و در نتیجه این نوجوان شخصیت خشن و پرخاشگر در خانه و جامعه پیدا می کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت اول) برای انتخاب همسر لازم است، دختر و پسر به این نکات دقت کنند. نکته اول : بهتره آغاز آشنایی دختر و پسر عاقلانه باشه ، و تدوامش عاشقانه.نه اینکه اول عاشقانه بعد عاقلانه باشه نکته دوم: برای انتخاب همسر، چهارگروه نظر می دهند. گروه اول: خود دختر و پسر گروه دوم : خانواده های دختر و پسر گروه سوم : همسایگان و آشنایان محلِ زندگی دختر و پسر گروه چهارم : مشاور گروه اول: در اینجا شناختی که دختر و پسر از همدیگر پیدا مي کنند ، شناخت به برخی از رفتارهای یکدیگر است، این شناخت یک شناختِ عمیق نیست، غالباً شناخت ظاهری و سطحی است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت دختر ۹ تا ۱۵ سال)
  (قسمت پنجم)
_
ارتباط با جنس مخالف
 

_ رفتن به مهمانی ها و پارتی هایِ 
   آسیب زا 

_ دروغ گفتن ، به والدین خود

_ فاصله گرفتن ذهنی از درس 
   و بحث و مدرسه

_ سیگار و قلیان کشیدن

_ درگیرشدن ذهنی به رابطه‌ های 
عاطفیِ و عشقی شدید با جنس
 مخالف
_ مورد تجاوز جنسی قرار گرفتن 

_ فریب خوردن در ایجاد یک 
   رابطه جنسی 

 
نکته : تجاوز یعنی اینکه ، ممکن است بزور مورد تجاوز جنسی قرار بگیرد ، که این اثرات روحی و روانی بسیار زیادی در نوجوان و جوان دختر ایجاد می کند ، فریب خوردن در ایجاد یک رابطه جنسی یعنی این که جنس مخالف ممکن است از طریق ادعایِ محبت و دوستی، نوجوان دختر را فریب دهد و بعد طعمه خود قرار دهد ، و در آخر مرواریدِ معصومیت را ، از صدفِ وجود این دختر بر دارد و صدف خالی را دور اندازد . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر رابطه با خانواده (مدیریت پسر ۹تا۱۵ سال) (قسمت هفتم) والدین دقت کنند در مدیریت نوجوان بخصوص نوجوان پسر بشدت از موارد زیر پرهیز کنید👇 ۱_نوجوان را زیاد نصیحت نکنید : نوجوان بشدت از نصیحت کردن زیاد عصبانی و ناراحت می شود . به عنوان نمونه ای به پسر نوجوانت بگویی👇 _ سعی کن درست را خوب بخوانی _ سعی کن من و بابات را سرافراز کنی _ ما آبرو داریم ، مراقب آبروی ما باش _ نمازهایت را مرتب بخون _ مادر می گوید من همه امیدم به توست برخی از مادران می گویند :👇 _ من که خیری از بابات ندیدم لااقل تو جبران کن _ بابات که نذاشت من پیشرفت کنم لااقل تو پیشرفت کن این موارد جمله هایی هستند که اگر مداوم از طرف والدین بخصوص مادر به نوجوان پسر گفته شود.ممکن است نوجوان بعد از مدتی لجباز و پرخاشگر شود . یکی از علت هایش این است که پسر نوجوان می گوید من دیگه بزرگ شدم ولی پدر و مادرِ من فکر می کنند که من هنوز بچه ام که اینگونه با من صحبت می کنند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت دوم) 🔷 گروه دوم : خانواده ها هستند، در این نوع شناخت، خانواده ها یک شناختِ اجمالی از هم پیدا می کنند، مواردی مثل سِن، شغل، مسکن، عدم اعتیاد بررسی می شود، که این شناخت نیز یک شناخت اجمالی است. گروه سوم : گروهی هستند که برای تحقیق به مکان زندگی دختر و پسر می روند ، این افراد اطلاعات از همسایه و آشنایان می گیرند ،🌱 اطلاعاتی مثل این موارد که ما تا حالا از اینها بدی دیدیم یا ندیدم، اینها از نظر ما خوب هستند یا بد هستند، دراین نوع شناخت ما خواهیم به این نتیجه برسیم که خانواده های این دختر و پسر، در این محله به خوبی مشهور هستند یا نه ممکنه اطلاعاتی که برخی از همسایگان به ما می دهند مغرضانه باشه‌. اطلاعات و شناختی که این سه گروه به ماه می دهند، اطلاعاتِ ناقصی هستند که پازل شناختِ دختر و پسر را کامل نمی کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا